Kärlek är fint!
Bara titta vilka fina grabbar jag har i mitt liv!
Vi är i full gång med att planera bröllop! Vi kommer att gifta oss på nyårsafton. Kom på detta för en månad sedan. Vi är galna, jag vet!

Fullt upp!

Kram så länge!

Likes

Comments

Igår fick vi presenter av våra grannar. Tack så jättemycket!!
Bland annat detta:

Likes

Comments

Vill klicka hem allt. Högst på listan står dock tidningskorgen.

Allt hittar ni hos Ellos.

Likes

Comments

Från Ellos. Såklart. Älskar Ellos!

Likes

Comments

Jag har hittat en ny app till iPaden som jag älskar. Man kan inreda olika rum med aktuella möbler, konst, belysning och annan inredning. Tillgängligt finns allt från Ikea till dyra designer. Det som är bra (eller dåligt, beroende på hur man ser det) är att man kan köpa allt man väljer att använda i "sitt rum" med ett litet klick bara. Timmarna bara försvinner, jag lovar!

Här ser ni ett vardagsrum som jag knådat ihop lite.

Likes

Comments

I inflyttningspresent fick vi ett matsalsbord av bästa Madde och Oskar. Dessa två har kämpat och slitit för att få ihop ett bord som vi önskade och som de visste att vi skulle bli nöjda med. De har alltså designat och byggt bordet själva. Så jävla imponerande. Vi älskar bordet och alla som kommer hem till oss kommenterar hur snyggt det är. Detta är den häftigaste present jag någonsin fått och jag älskar det! Tack så mycket, världens bästa ni!

Låt mig presentera: OMA 1.0

Likes

Comments

Härlig nu inför hösten när man ska sitta inne mycket, och äta härliga middagar i trevligt sällskap med massor av tända ljus (ja, jag älskar hösten). Speciellt wow är skärbrädorna, riktigt snygga !

Likes

Comments

Netto har ju blivit lite av en trend just nu att handla inredning hos. Billigt och bra har det ju varit! För billigt verkar Netto tycka nu. Nedan ser ni trådkorgar i tre olika färger. För ca 1 år sedan köpte jag en exakt likadan trådkorg hos Netto (den i kopparfärg) för 99 kr. Som sagt, Netto hade svinbillig inredning innan. Nu tycker jag dock att de blivit "normalbilliga" vilket jag tycker är lite synd. Jag gillade att det blev sån hets när de släppte något nytt i butik.

Likes

Comments