Header

Skor . Mango

Hur balla är inte dessa skorna? fyndade dem på rean men vart lite tveksam först men sen fick syrran mig till att köpa dem. Hur dem kan piffa upp en outfit till något extra.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Crossiants and cappuccino.

Likes

Comments

Gårdagens middag på Levantine med Adam och Catharina. Vi beställde in en liten råbiff till förätt vilket var min första gång jag smakade på råbiff men det var inte helt i min smak, tyckte inte alls om konsistensen.

Likes

Comments

​Godaste Mojitós som syster gjorde och finaste mamma igårkväll på bryggan  sista kvällen på kusten!

Hemma efter ett tag på kusten , systern och hennes pojkvän är hemma idag vilket slutade med att vi satte på en film och en massa gott. Imorgon åker jag nog in en sväng till Göteborg med Catharina och Adam, så mys!

Likes

Comments

I min älskade klänning från H&m!

Likes

Comments

​Bilder från en underbar dag/natt på väderöarna med familjen och några av deras kompisar . Vi firade deras 15 årig bröllopsdag vilket var på väderöarna där dem gifte sig. Fler dagar som dessa borde man ha!

Likes

Comments

Åh så fin dag det har varit idag, det har regnat flera dagar och igår satt vi ute under taket i regnet och åt räkor och musslor, så gott! Snart skalll vi ta oss en tur med båten och imorgon bär det av med segelbåten till väderöarna med några kompisar för att fira att det var 15 årsedan mamma och pappa gifte sig där.

Likes

Comments

Lite bilder från den senaste veckan. Har hängt på kusten lite överallt, smögen, väderöarna och fjällbacka. Vi har haft en kräftskiva med familjekompisar vilket alltid sker varje år, alltid lika kul. Syrrans kompisar kom ner från Oslo och vi var ute i tisdags då seglarveckan var, så kul var det och mysigt.

Likes

Comments

Lite mojito på bryggan // mysläsning<3

Likes

Comments

Så skönt nu på sommaren att kunna gå lättklädd i klänning och dra på sig en långärmad senare på kvällen! Så fin kväll idag och har precis varit och handlat, snart kommer brorsan ut och då kanske det blir ett kvällsdopp. Puss!!!!

Likes

Comments

Title