Header

  • TRAVELS

Likes

Comments

​26-27 april så hade jag och mamma det riktigt gött på Varbergs kurkort spahotell. Vi fick massvis med sköna behandlingar som ansiktsvård/behandling, fotvård/massage och kroppsmassage med scrub och lite mer där till. Kan ju säga att jag verkligen behövde detta då jag har stressat ihjäl mig med flytten, jobbet och resan nu i maj. 

Medans jag och mamma var på hotellet så köpte jag även med mig lite ansiktsprodukter, vilket var lite i den dyrare prisklassen men det är så värt det då det håller längre och speciellt för mig som har sådan känslig hud. Dessa produkter hade bara naturliga ämnen i sig och var baserade på vatten, hallon och lite alger. HUR skönt som helst! Men idag kom jag hem och kan nu slappna av lite mer... 

Imorgon blir det lite jobb på det nya jobbet och på fredag så firar jag och Anton 2 år tillsammans och vi ska äta lite god mat och sedan fira en kompis som fyller 20 år dagen till ära. På lördagen var det även dags för bröllop i Hajom, ska bli en händelserik helg och månad framöver. Har varit lite dålig på att uppdatera då det har varit mycket som har behövts att göras både hemma och på jobbet men nu är jag tillbaka! Hoppas också på att ni vill följa min resa nu i majmånad (ska vara borta i 4 veckor!!!) då jag kommer att försöka uppdatera varje dag på mat, naturen, människor och allt möjligt! Ha det gott! xx

Likes

Comments

I lördags skrev jag och Anton på kontraktet för den nya lägenheten och det ska bli så spännande! Vi har inte riktigt flyttat in än men tagit dit massa saker. Dock ska vi tapetsera lite innan så det blir gjort sedan måste vi åka till Skene och hämta lite möbler. Har massvis att göra så hinner inte uppdatera här så mycket mer. Puss & kram!

Likes

Comments

SPORT BH/H&M - 179 SEK

Tycker det är så himla fint med korsade ryggar på sport-bh:ar. Så såg jag att denna hade kommit in på H&M , sjukt snygg och svart är en färg som passar till allt. Kramar..

Likes

Comments