Uppdaterar otroligt lite här just nu.. Men vad ska man säga? Skyller på mörkret. Det är ljust ca 4 h av dygnet just nu här i Norrland.. Och dom 4 h jobbar jag såklart & blir inte så himla mycket fotande därför. Vilket är tråkigt.. Men snart är Jul & Nyår över och det blir ÄNTLIGEN ljusare (& varmare plzzz)

Just nu är det bara fullt upp med Jobb & Gym, Men snart blir det lite resande igen!! Svårt att inte längta när jag sitter & bläddrar igenom gamla bilder

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​❤️❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Hej mina friends

Shit har varit så fullt upp haha. Kom ifrån Stockholm i söndagskväll. Vi var nämligen där & höll en hårvisning på lördagen för icd (intercoiffure). Vi höll verkligen på hela dagen så har inte hunnit fota något hehe. Men har några bilder backstage från när jag höll på att färga bästa maja & resultatet med stylingen. Sen i måndags så skulle vi fota till årets frisör. Jag ska vara med & tävla i kategorin "årets nykomling" känns så HIMLA kul!!!! Har haft världens bästa modeller som ställde upp med världens tålamod också. Önska jag kunde visa något men tyvärr hahah får inte visa förrän nomineringen är färdig.

Sen min bästa boyfriend ställde upp som modell till vårat gemensamma bidrag hahah. Så igår efter fogningen fick jag tillbaka honom mörkhårig igen. Vi hade nämligen färgat han blå/grå till fotningen. Har världens bästa som ställer upp <3o

Likes

Comments

I’ll be on my best side, tell you all my best lies

Likes

Comments

Hej bloggis

vad passar bättre än bali-bilder när det regnar?

Denna dag var vi på utflykt i ubud. Vi drog förbi Balis populäraste vattenfall. Så kallat Tengenungan. För att komma dit måste man gå typ 1000000 trappsteg, men totally worth it. Man kan även gå upp ovanför vattenfallet också, där är dessa bilder är tagna. Stömmen är inte lika stark där, så då kan man mysbada lite hahah. Dont know what else 2 call it hehe..

Likes

Comments

Hej allihopa

I helgen var jag & Andrea på IC (Intercoiffure Sweden) träff i Malmö. Vi ska ju nämligen hålla i en visning i malmö i februari. Sedan i slutet på oktober om bara en månad, så ska kollektionen inför visningen vara klar. Det är HUR roligt som helst & våran grupp är så härlig. Bilderna är ifrån söndagen då vi hade färgkurs & teknikgenomgång med Nettan. Hon är även färgtekniker för märket milkshake. Så det var dom färgerna vi arbetade med. Deras skumtoningar såg verkligen ut & luktade som cocktails hahah. Sen för er hårfantaster, bilden där det ryker.. Det är en OLJA som man masserar in i håret sen när man plattar på oljan, så startar en kemisk process & håret BLEKS???? så blev PRECIS som slingor. SÅ JÄVLA SJUKT!!!

Sen om två veckor ska vi hålla i en visning i stockholm också! Ska också bli så nice!!! Lovar att show you pics

Likes

Comments

❤️❤️

Likes

Comments

fläckig

Likes

Comments

bali 2017

Starbucks & solnedgångar.

Var alltid så härligt strosa ner till stranden runt 6 tiden för att se solnedgången. Den är verkligen nånting extra i Bali.

Likes

Comments

hello bloggis

I Fredagsnatt kom vi hem från bali. Har äntligen laddat in alla bilderna från kameran!!! Ska rensa lite & se vilka som är värda att lägga ut ;-). Men börjar bara med ett utkast från Monkey forest. Visst ser det nice ut?

Likes

Comments