Miljötinget är ett event för ungdomar i Gävleborg & Dalarna där man träffas för att snacka om hållbar utveckling, vad man kan göra för miljön, välja bra märken när man handlar olika varor och en massa mer! På kvällarna/eftermiddagarna är det underhållning och härligt kompis-häng. I år hålls MT i min hemkommun, Ljusdal.

Jag är med i Miljötingets programråd som är en grupp med ungdomar som under året jobbar med att planera Miljötinget (som hålls på hösten), bestämma föreläsare, underhållare, workshops, upplägg och det mesta i princip. Det är mitt andra år i PR.


För att DU ska kunna åka på miljötinget få uppleva det du precis läst ska du göra följande:

  1. Prata med en lärare/rektorn på din skola och säg till hen att du vill åka med en liten motivering kanske.
  2. gå in på miljotinget.se/anmalan och registrera + anmäl dig.
  3. Se till att din skola godkänner din anmälan så att du får åka!

Det kostar ingenting för dig som åker men för din skola kostar det 350kr/elev den skickar.

Läs mer på miljötingets hemsida http://miljotinget.se


Vad väntar du på?


Anmäl dig till årets fetaste miljöevent!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår (lördag) åkte jag iväg för att hälsa på min bonus-syster och hennes familj, jag har inte träffat dem på hela typ hela sommaren så jag var med dem från ca 12 tills sista tåget hem gick vid 21. Vi hade det supermysigt tillsammans!

På eftermiddagen åkte vi ut i skogen för att leta efter kantareller..

Vi hittade tyvärr inga men vi följde en stig som ledde oss till vad vi tror var en gammal Fäbod som håller på att förfalla. Det var lite obehagligt men samtidigt sjukt fascinerande men framförallt vackert! Som alltid gör inte bilderna rättvisa mot hur det egentligen ser ut men det tror jag ni förstår..

När vi kom hem från skogsäventyret gjorde Angela middag och jag lekte med lillan.

Efter middagen ville lillan ut och cykla så vi jag gick med henne till en liten sjö/strand där vi lekte en stund och sedan gick/cyklade tillbaka hem.

Det var allt för denna gång!

Likes

Comments

Hello there och välkommen till min lilla blogg. Här kommer jag att skriva om allt och inget, tankar och om saker jag har tänkt på.

Vem är jag?

  • Jag är född 01
  • Läser till ljudtekniker på Hudikgymnasiet men bor i Ljusdal.
  • Jag tycker om att spela volleyboll, sjunga, skriva, läsa & diskutera.

Ämnen jag brinner för är feminism och mänskliga rättigheter men även hållbar utveckling/miljö så det kommer antagligen vara en del inlägg om det. Fotografera är också kul!

Min plan är att försöka få upp 2-3 uppdateringar/vecka men jag vill att min uppdateringar ska vara iaf lite intressanta/roliga att läsa så händer det inget speciellt som är kul att skriva om så kommer jag inte uppdatera. Jag vill liksom inte att mina inlägg ska vara typ "hej, idag har jag vart i skolan, kommit hem och nu ska jag plugga, hejdå." utan jag vill att det ska vara kul att kika in här då och då och att man ska känna sig positiv när man stänger ner. Sjävklart går inte det hela tiden men det är det som är målet. Simple as that.

Det var lite kort om mig men om du kikar in här ibland så kommer du lära känna mig bättre.

Have a good one!

Likes

Comments