Header

Mode, vardag

Idag hade vi en heldag i Visby. Solen var framme från morgon till kväll, vi åt god mat + glass och gick till Visbys finaste utsiktsplats, dagen blev alltså väldigt lyckad.

Klänning från & other stories och Solglasögon från weekday

Tilde, jag och en väldigt fin utsikt

Imorgon ska vi bara slappa hemma

Hoppas ni har haft en fin måndag!

Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

beauty, Mode

Stine goya är ett danskt klädmärke som jag får mycket inspiration ifrån. Kläderna är alltid färgglada, femenina och har mycket mönster, just därför går det också att skapa en så cool- men ändå nedklädd look med ett par enkla sneakers.

Här är tre porträttbilder från Stine goyas visning under veckans fashion week i Köpenhamn. Sminkningarna gjorde allt enligt mig.Likes

Comments

vardag, Mat

Har bara ätit god mat den här veckan, se bara!

Just nu är jag på Gotland med mina tjejkompisar, vi ska vara här tills på onsdag och ha det skönt. Just nu skiner solen och vi ska snart fika, imorgon blir det Visby.

Ha en bra söndag! ☼

Likes

Comments

vardag

Idag har det regnat från morgon till kväll, men vi gjorde det bästa av situationen och åkte på en utflykt till Ulriksdals trädgård. Väl där kom solen fram en kort stund och vi kunde ta en promenad runt i trädgården och "oja" oss om hur fint det var.

Nu blir det kräftskiva för oss

Ha det!

Likes

Comments

beauty

Hela jag är mjuk som en bebisrumpa!!

Vaknade tidigt och gick upp direkt för att väcka mig själv med en dusch. Efter en vecka av att ha jobbat bestämde jag mig för att göra mig renare än någonsin...

Jag har alltså skrubbat mig från topp till tå, återfuktat mig från topp till tå och har nu därför GLOOOW från topp till tå. Bättre blir det inte.


Till kroppen använder jag & Other Stories- Topanga Waves body scrub

Och till fejset använder jag en peeling från Maria Åkerberg

Nu ska jag äta go´frulle! 

kram

Likes

Comments