Min vardag

Hej

Nu har ännu en dag passerat och jag har typ inte hunnit något.måste försöka komma igång lite med packningen igen då det inte är så långt kvar tills vi flyttar.. Jag var inne i stan idag med en vän och min dotter enya, blev lite förvånad på mig själv faktiskt då jag inte handlade som ja brukar.Men men då blir ju sambon glad iallafall :)

Jag jobbade ju igår och det gick otroligt bra,det var jätte roligt att få komma och träffa andra och vara lite mer social än vad man brukar vara när man är hemma med barnen. Jobbar igen imorgon så kommer att komma hem sent. 

Just nu ligger jag ich myser med barnen i sängen som har totalslocknat, dom ser så oskyldiga ut när dom sover så sött :) mina små älskling.

Godnatt med er så hörs vi av igen :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Min vardag

​Hej 
Anna heter jag och tänkte börja blogga lite om mitt liv.
Vi har precis sålt vårat hus i björklinge för att komma närmare in till stan, så nu har vi skrivit kontrakt och flyttar om ca 2 veckor. Känns väldigt skönt faktiskt.
Vi har bestämt oss för att köpa nästan allt nytt till vårat nya boende. då vi känner ny bostad nya grejer.
och jag som ÄLSKAR att handla heminredning (Lovar att ni kommer att få se bilder när allt är färdigt)

Denna vecka har jag otroligt mkt att göra då det är nästan läkarbesök varje dag med både mig och barnen,men det brukar alltid gå bra. barnen är väldigt snälla när man åker iväg på besök, speciellt elliot (den äldsta) han frågar mig nästan varje dag ``´Mamma åka stan och handla´´ hihi., och plus att jag fick ett telefonsamtal i veckan som var om att jag blivit erbjuden jobb fast jag inte sökt något, känns lite läskigt då jag inte jobbat sen novenmber 2012.

Fortsättningen följer 
























Likes

Comments