Postad i: skönhet

Jag vet att jag inte har pratat så mycket om mina intressen utan mer om min vardag och allmänt. Nu tänkte jag ändra lite på det och snacka om en av mina största intressen i livet. Vilket är smink.

Jag började sminka mig när jag var ungefär 13 år och hade nyss börjat 7;an. Jag tyckte inte alls att det var kul då. Anledningen till varför jag började sminka mig var för att jag kände på mig den fruktansvärda pressen att börja sminka mig, för att alla andra i min klass gjorde det. Vilket jag idag tycker var fel av mig. För man ska verkligen inte stressa sig på saker bara för att alla andra människor gör det. Detta gäller allt, inte bara smink. Man ska verkligen känna efter själv och göra det när man själv vill.

När jag var runt 14-15 år så började jag testa andra smink produkter och jag började snart inse hur kul det egentligen var att sminka sig. Jag kunde sitta i flera timmar och experimentera runt med olika produkter. På min fritid satt jag hela dagarna på Youtube och lärde mig massvis med olika smink tips & tricks. Bara att sätta mig framför spegeln på morgonen och sminka mig är höjdpunkten på dagen. Smink är någonting jag verkligen tycker är jätte kul.

Jag vill faktiskt prata mycket om smink i min blogg och ge er tips & tricks men jag känner inte att jag är speciellt duktig som vissa andra youtubers och bloggare, haha. Men jag kan göra mitt bästa för att jag tycker verkligen om att prata om smink. 😜


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments