Enligt kalendern ska hösten närma sig, men vädret talar för något helt annat? Skevt, känner mig dock allt mer redo för krispig kyla, att kunna dra på sig en go stickad tröja utan värmeslag samt massa caféhäng och myskvällar som hör hösten till! ÅÅh

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Göteborg bjöd på ett soligt väder, så efter skolan tog vi en lunch ute?! Första för iår, för att sedan pallra oss bort till kopps för att skriva klart det sista arbetet i juridiken, yay. Därefter mötte jag upp Emma för en kaffe i solen på Da matteo för att sedan avsluta dagen med 50-dagars fest på Jazzhuset. Kvällen blev en resa på ca 10 år tillbaka i tiden då temat var lågstadiedisco. Det va färgade hårslingor i rosa, blått o lila, jenaskjolar, glitter, våfflat hår och färger i mängder, riktigt trevligt.

En summering av gårdagen som blev till en bättre tisdag. Att det bara är 50 dagar kvar till studenten också känns ju helt galet, tiden går nästan för fort, men så taggad man är.

Likes

Comments

Efter lunchen satte vi oss på kajen vid skolan med en glass, sånt häng kommer jag definitivt sakna när vi slutar, bara sitta o vid kajen i solen o ta en kaffe eller lunch. Det blir som ett avbrott ifrån den vanliga skolmiljön där man bara kan chilla o snacka. Det är typ bland det bästa med min skola, på vintern och hösten blåser det dock som bara den där, vilket är mindre mysigt, men sommaren o våren är dröm.

Likes

Comments

Bimba y Lola är ett märke jag inte sett eller hört så mycket om innan vi besökte Spanien i vintras, då åkte vi till ett shopping mall en av de molnigare dagarna. Man blev tokförälskad i butiken som erbjöd allt från smycken och accessoarer till skor, kläder och väskor. Man blir så glad av alla färger och mönster, så diggar det skarpt. Det är ett Spanskt märke som grundades år 2005 i norra Spanien och har idag 18 butiker tror jag runt om i världen, inte i Sverige men vet att butiken finns i London b.la. Ett litet smakprov nedan ;)

Likes

Comments

En sko att bli lite längre i hittade jag igår när vi va i stan sväng, tycker den är lite fulsnygg men mest snygg, gillar platån och den markerade sulan. Mycket bra.
Yayay

Likes

Comments

Blev en lunch i stan idag med Ebba o Josse på JOS, ett nytt hälsocafé i Göteborg. Väldigt trevligt ställe med bra mat o trevlig personal! Sedan tog vi en tur i stan innan vi drog oss hemmåt, väldigt mysigt älskar Göteborg i denna årstiden

Likes

Comments

En stad jag alltid kommer hitta tillbaka till är London. Min första och största kärlek;) Åkte dit första gången för några år sedan, sedan flyttade min syster dit för att plugga och jag passade på att besöka så ofta jag kunde. Senaste gången jag var där var för några veckor sedan på en liten weekend med två kompisar, Josse & Emma. Vi hade några hektiska, händelserika & riktigt roliga dagar där.

Likes

Comments

Ville ha en plats samla min kreativa sida på, så vad passar inte bättre än en blogg? Perfekt för att kunna dela med sig och samla inspiration på. Jag gillar idén så hoppas den håller ett tag i alla fall. Tills vidare, en bild på moi;)

Likes

Comments