Jag älskar att få paket, men allra helst från look by Linn. Denna gång blev de att beställa nya fransplatttor så jag kan få ännu mer struktur. Älskar även att dom skickar med lite godis i varje paket, de höjer stämningen när man öppnar det ;)

Likes

Comments

Igår var ju den hedliga fettisdagen här. Semlor som nu även finns alla olika former och smaker för att alla ska få möjligheten att prova gör inte saken sämre. Jag gillar inte mandelmassa så passade på att prova en med vaniljkräm istället. De var heller inte någon favorit med bra mycket bättre än originalet!

Likes

Comments

Idag kör jag ett riktigt långt pass. Började 06:00 för att jobba till 13:00 och sedan komma tillbaka till 16:00 -20:00. Känner redan nu att jag kommer bli helt slut. Så därför stannar jag upp för en stund och dricker en kopp med kaffe. Behöver fylla på med lite energi. Jag som slutade på McDonalds för att slippa detta, men de är ju bara för idag. De får man även ha i tanken.

Igår var jag hem till min pappa, han och Eva startade min skallebank mer än någonsin. Men är så evigt tacksam för att dom gör att den kommer igång igen. Bara efter en vecka från McDonalds så orkar hjärnan tänka ett steg längre i alla fall. Så jag längtar tills jag känner mig helt repad. Men ska dock ta en tur till Hudiksvall idag. Lämnade ju in min pojkväns klocka på lagning och den blev klar för en vecka sedan men inte haft tillfälle att åka dit än. Så tänker passa på då jag har rast på ca 3h. Nog om Hudik.

Jag jobbar ju som jag nämnt tidigare på ett gym, jag har blivit erbjuden att köra två olika pass här. Gympa och någonting som heter puls hit. Igår körde jag mitt första gympapass och helt otroligt vilket kick man fick. Att se personerna man tränar kämpa och göra sitt bästa in i det sista var så roligt! Jag gick och log för mig själv hur länge som helst efteråt. Så nu har jag en förklaring till varför vår PT på gymmet alltid har ett sånt otroligt leende på sina läppar. Att jobba med människor kommer alltid vara riktigt roligt.

Likes

Comments

Min helg var galen. I fredags jobbade jag som vanligt för att sedan invänta många av mina gamla kollegor. Vi drack lite alkoholhaltiga drycker och dansade. Vi hade med andra ord riktigt roligt. Jag gjorde även jellyshots för första gången i mitt liv och det lär bli den sista också haha. Inte för att det var äckligt utan för att alla blev lire väl påverkad av dom.

Jag har även hunnit med att prova jobbat som servitris samt gjort fransar. Nu börjar en ny jobbvecka och idag ska jag hålla mitt först pass på gymmet.

Likes

Comments

Igår fick jag hem ett paket som jag hämtade ut idag. Under paketet gömde sig en ny skjorta. Jag chansande verkligen på om den skulle sitta bra eller inte, men eftersom den bara kostade 20kr (20kr!!!) så valde jag att prova. Jag är riktigt nöjd med den så jag hoppas den kommer till användning väl.

I morgon börjar jag 06:00 då vi ska servera frukost till frukostklubben. Ska bli skönt att få dagen överstökad fort. Ska även gå på två pass i morgon, två st som jag ska välja mellan att leda. Jag ska alltså börja ha två pass i veckan. Ska bli otroligt lärorikt att få ta del av detta. Så därför bestämde jag mig för att prova på dom innan jag tar ett beslut on vilket av dom jag ska köra. De ena är med verktyg och de andra är med kroppen. Känner mig laddad och inspirerad! Nu ska ja sova och se till att jag är utvilad inför i morgon. P&K

Likes

Comments

Nu har mitt nya jobb starta. Vilket innebär att jag inte kan skita i vad jag stoppar i mig. Dels för att jag har lite mer tid på mig att ordna mar än vad jag haft förut. Känns ganska skönt att jag äntligen har ett riktigt skäl till att ta tag i det. Det har jag väll alltid haft men det känns mer allvarligt nu. Så idag startade jag dagen med äggfrukost/lunch haha. Hann inte äta frukost idag eftersom jag varit iväg och fixat mina ögonbryn! Otroligt skönt att få de gjort då man tänkt på det väldigt länge. Slänger in en bild på resultatet.

Förr när jag tränade mycket fick jag en mix and go mixer av en kompis i julklapp. Så idag tog jag fram den och gjorde mig en smoothie som kommer få följa med på jobbet. På mitt nya jobb har jag ingen rast på samma sätt som förut utan man har mer en mar paus. Så de känns på ett sätt ändå ganska skönt, man tar med sig mat å äter vid något tillfälle lixom. Så idag ska ja för första gången jobba ett långt pass 12:00 -20:00. Så nu ska de städas i hela fyra timmar innan jag ska stå i repan. Ska bli så roligt att få göra detta för att hitta mig själv igen. Nu tänker ja bege mig, vi hör senare!

Likes

Comments

Jag önskar att jag kunde skriva om något annat än min stress. Men för närvarande så tar den över hela mig. Den tar över det jag kan kalla för Mikaela. Jag är för visso alltid stressad på ett eller annat sätt och har alltid varit. Men just nu är det extremt och jag kan inte längre hantera det. Jag räknar verkligen bara ned dagarna på donken nu. De är de som stressar mig tror jag. Att jag ska bort där i från. Eller jag vet att de är de, jag är arg ledsen och glad om vart annat på mitt jobb pga detta. Så jag hoppas att ni som faktiskt läser min blogg (vilka ni nu än är) kommer att få se en förändring i mitt skrivande. Anledningen till att jag skriver mycket om det är för att jag har verkligen ingen att prata med om det. För ingen orkar höra samma sak varje dag... dock väldigt trist att ja inte har någon som vill lyssna men de är väll de som händer när man blir vuxen? Att man inte har sina nära och kära på samma sätt? Nu ska jag byta om för att sedan krypa ner i sängen och sova. För jag orkar inte mer idag. Tack och godnatt

Likes

Comments

Denna vecka har varit väldigt speciell för lilla Söderhamn. Veckan har erbjudit massor med olika tävlingar och event eftersom att sm har ägt rum här. Jag har själv bara besökt en tävling för att jag inte haft tid till så mycket mer. Men ganska coolt ändå, att vi i Söderhamn fick den äran!

Helgen spenderade jag med min lillebror och massor av fransar. Den har gått för fort också, tyvärr. Men så är det väll jämt. I morgon kickar jag igång en ny vecka och fortsätter räkna ner mina pass på McDonalds. Nu ska ja åka till min käraste och äta mat. P&K

Likes

Comments

Ju närmare min sista dag på McDonalds jag kommer, ju mer känsligare blir jag. Inte för att jag börjar tveka på att jag har gjort rätt val utan för att jag börjar bli stressad. Allt krockar för mig med dansen och andra jobb osv. Jag kan inte boka in några fransar för jag har så mycket på tapeten och de känns riktigt tråkigt. I helgen ska jag dock vara med min lillebror. Jag försöker planera in något som vi ska göra men jag hinner inte ens kolla upp vad vi ska göra för att jag har mycket i huvudet.

Igår var jag på en intervju på Jula, de var en konstig intervju. De två som pratade med mig var så otroligt neutrala så ja visste lixom inte om de gick bra eller dåligt? Sen om det är positivt eller negativt de vet jag faktiskt inte? Det kan ju vara bra för att man inte ska få falska förhoppningar i alla fall. Bra att jag pratar om Jula, de vill ha två referenser. Så nu ska ja maila det innan jag glömmer bort det haha! Sen ska ja försöka sova, men vi får se hur det går eftersom jag drack en celcius för en timme sedan ca. Tack för ikväll.

Som alltid, så äter jag något som inte finns på menyn!

Likes

Comments

Jag har endast tolv pass kvar på mitt jobb. Det känns som en otrolig lättnad för mig. Mina axlar har blivit lite lättare men dock tyngre av något annat. Om hur min dag kommer att se ut när jag vaknar upp måndagen den 20 februari. De ända jag vet för närvarande är att det kommer att lösa sig. Att jobba känns som det minsta problemet men frågan är ju faktiskt bara var när och hur. Jag vill ju faktiskt gå en utbildning till att bli lastbilschaufför. Dels för att pappa har ett företag inom det och jag är garanterad ett jobb. Men de kostar massa pengar och för närvarande får jag ingen hjälp av af med en utbildning. Så vi får se vart lilla jag hamnar innan allt detta är färdigt.

Idag provade jag på en arbetsplats som jag eventuellt kommer att jobba på under en period framöver. Jag provade att jobba som receptionist på ett väldigt stort gym här i Söderhamn! De var riktigt skönt att gå runt där att städa och dona för mig själv, att bara vara utan att behöva bli styrd, kontrollerad eller att styra någon annan helt enkelt. Det ser med andra ord väldigt ljust ut för närvarande. Redan nu så känner jag att mitt liv skulle kännas mycket lättare, jag uppskattar redan mig själv mycket mer efter bara ett par dagar. Så jag råder alla där ute att ta chansen att våga bry sig om sig själv!

Likes

Comments