View tracker

Nu har det gått hela nio dagar. Känns ändå som dagarna går rätt fort. Har gått in i vecka två å fått utöka mitt intag av mat till lika mycket grönsaker som växer ovan jord samt två extra tomater om dagen. Äter även fil med frön till frukost. Dock under denna vecka ska man byta ut två av dagarna till vita dagar (så som jag åt under den första veckan) vilket jag ska göra imorgon och på torsdag tror jag. Märker enrom skillnad på mig själv, har tappat 4 kilo för det första. Men nu då jag får äta fil får jag typ laktos mage. Galet vad saker kan påverka kroppen alltså! Just nu tvättar jag i högsta hugg och ska snart dammsuga, har Lixom fastnat i sängen. Är så galet trött! Stängde igår... Men jag måste faktiskt gå till tvättstugan nu, återkopplar en annan dag :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag är jag nämligen på dietdag nummer 6. På något sätt så gör denna diet att jag känner mig fräschare. Antagligen för man inte känner sig lika pluffsig som man alltid gör efter man ätit massa gluten och onyttigheter. Jag har faktiskt tappat två kilo också. De är ganska intressant tycker jag. Startade denna dag med att åka på Konsum och inhandla lite småsaker som är lämpliga att ha till min mat. Dock så försökte jag dansa lite först men de fanns inte mycket ork till de inte. Ganska synd då ja är inspirerad till tusen.

Likes

Comments

View tracker

Den fjärde morgonen på dieten har kommit. Den andra dagen är fortfarande den som varit värst. Mådde som sagt inge bra alls då.. Men igår mådde jag bra hela dagen och hoppas även på att göra det idag och i morgon eftersom jag är ledig. Det är väldigt skönt att äta regelbundet, jag hoppas verkligen att jag tar med mig det. För de första så hinner jag knappt känna att jag faktiskt är hungrig och för att jag är inte alls sötsugen. Jag vill absolut ha massa gotta men den ända anledningen till det egentligen är att jag vet att jag inte får. Tror de flesta känner igen sig i vad jag menar faktiskt. Men nu ska ja sova lite till, stängde som sagt igår men ställer klockan tidigt för att få i mig frukosten vid rätt tillfälle.

Likes

Comments

Den andra dagen var värsta dagen hittills. Det har gått 2 dagar och en frukost. Men igår efter lunch så tappade jag all ork, var sjukt trött och så o taggad på det mesta som hade med jobbet att göra. Idag känner jag mig väldigt pigg och hoppas på att jag får behålla den känslan så ja slipper bli så slut. Ska för första gången köra ett middagsskift på jobbet så känner att jag behöver vara alert samt på ett gott humör. Helt otroligt hur man kan efter en dag må så "dåligt" för att man förändrar någonting i vardagen. Ganska konstigt hur påtagligt det blir när man gör något som kroppen inte riktigt är van. Samtidigt som de är hur spännande som helst och utmanande. Ser verkligen fram emot att avsluta detta för att se hur jag mår. Efter idag är det bara 25 dagar kvar, vilket innebär att det endast är 26 dagar kvar tills mitt plan mot USA lyfter. Så som jag har längtat efter att åka dit alltså.

Jag har precis duschat nu och tänkte försöka mig på att städa så ja blir lite trött och kan sova en timme till i alla fall! Just för att jag stänger och kommer vara vaken väldigt länge. Men ni får ha de så bra, puss

Likes

Comments

Igår började jag med något som heter cellkur. Man ska rena alla celler i kroppen från onödiga saker och ting. Vissa tror inte på dessa saker och vissa tror verkligen på det. Jag vet inte vart jag står, men jag kände att jag vill prova. Jag ska nu inta min frukost som består av 3 dl iskallt te, 6st piller som består av aminosyror och en morgondrink med activize. 20 minuter efter det så intar jag två iskalla ägg. Kommer inte ihåg anledning till varför frukosten ska vara kall men de ska den i alla fall. Många gör detta för att gå ned i vikt. Jag tror inte att de är anledning till att jag gör det utan jag vill utmana mig själv till att inte äta McDonalds varje dag, klara mig utan godis osv. Jag ska dock väga in mig idag för att se om jag kommer hålla vikten som jag kommer få efter.

Förra veckan var jag på kurs i 5 dagar. Kursen ägde rum i Stockholm så jag fick bo på hotell och äta gofrukost under hela fem dagar! Gick denna kurs för att få bli arbetsledare på mitt jobb. Dock lite mer än så som krävs för att jag ska bli det, men detta var en del av det. Så nästa mål är att bli verifierad!

Idag ska ja stänga så jag startar dagen med frukost och tvättning. Ska även förbereda min mat inför i morgon. Så just nu har jag inte så mycket mer tid för att skriva här men jag ska försöka uppdatera er om hur min kur går :)

Likes

Comments

Våren har börjat titta fram bakom molnen, dock har det regna de senaste dagarna. Inget jag klagar över då jag jobbat stängning i några dagar och har 6st kvar. I skrivande stund sitter jag och dricker för mig morgonkaffe men för andra lunckaffe ute i solen. Det bränner så där mysigt på knäna då man har svarta byxor ni vet. Laddar alltså om för ett 15-00:30 pass på jobbet.

Likes

Comments

Snart har jag jobbat i Hudiksvall i fyra veckor. Det ör helt galet vad fort tiden gått och vad mycket det är att ta in. Jag tar in så sjukt med information att jag blir knäpp i skallen typ haha. Känns väldigt jobbigt samtidigt som de är bra så klart! Kände att ja behövde informera er lite bara. Påsken är här och danskursen är nu över så det blir bara att dansa hemma nu. I nästa nivå kommer vi att använda oss av klackar så jag tänkte börja lite försiktigt med det hemma!

Likes

Comments

Nya tag brukar man säga. Och denna måndag startar jag dagen med att säga så. Jag kickade även igång dagen med lite morgondags. Man blir alltid lika glad å varm i kroppen av att dansa direkt på morgonen. Målet är ju att göra det varje morgon men så här långt så gör jag inte det. De blir oftast då jag börjar sent. Denna vecka händer det väldigt mycket känns det som i alla fall på jobbet. Det startar en ny kampanj imorgon som har med sig stora förändringar och på onsdagen har jag uppkörning till kökschef. På torsdag gör jag mitt sista pass i nivå 1 på poledancen för andra gången. Jag hoppas innerligt att de blir en nivå två inom en snar framtid i alla fall. De är ja taggad till tusen på.

Helgen var perfekt. Fredagen så vankades det fest hemma hos mig och Rosina, även fast vi inte var så många tycker jag det blev en väldigt lyckad fest. Jag tror även att de var fler som tyckte det. Resten av helgen spenderades med Thom. Vi gjorde inte mycket utan hade mest kvalitetstid med varandra och för min del så var de väldigt behövligt. Nu ska jag göra mig klar för att antingen åka på gymmet eller bara kolla på film innan ja måste åka till jobbet.
Puss

Det nya målet inom dansen är att kunna ha båda händerna på stången då jag ligger på golvet och sträcker ut ryggen eller vad jag ska säga!

Likes

Comments

Jag känner mig pressad kan man säga. Jobbet kräver sjukt av min mentala del just nu och det känns som jag tappat den någonstans. Jag har lite svårt för att fokusera. Om lite mer än en vecka ska jag ha min verifiering till kökschef och nu på torsdag ska jag gå på mitt första as-möte. Inom en två veckors period ska jag alltså börja köra skift också. Hela påskhelgen ska jag stänga med mitt team som jag ska leda. De är sjukt spännande men om mitt mentala kunde följa med så hade allt varit lite lättare. Men jag har för första gången på någon månad fått en utmaning och den tänker jag ge mig på! Även om det kommer vara tufft så är de här något jag vill och har velat i snart ett års tid! Men allt har gått så otroligt segt och nu smäller de bara till så kommer ja få göra allt och lite till så därför känns de som jag har press på mig. Press att leverera, press på flytt osv...

Likes

Comments

Träffade Lylan idag. Den människans energi förgyller min dag helt och hållet på ett speciellt sätt. De är konstigt de där, hur vissa människor påverkar en psyke och mående. Jag gjorde första dagen i Hudiksvall idag. Galet vad konstigt det kändes. De kändes konstigt att ingenting var på samma sätt som i Söderhamn. Arbetarna har inte samma tänkesätt som vi i Söderhamn har. Men ja har lovat mig själv att de ska de bli ändring på. Efter jobbet tränade jag med Lylan, de var där jag träffade henne i alla fall. Körde ett pass med rygg och övande även på att stå på huvudet. Hela dagen har varit galet bra förresten. Startade dagen med att laga sprickan i vindrutan och frukost med bästa Malin. Har hunnit hälsa på Rosina och även min pappa en sväng. Men nog om min dag för allt blev så förvirrande i detta inlägget. Nu ska ja borsta tänderna, lägga mig och sova ut för att kliva upp och dansa sedan bege mig till Hudiksvall och träna med Johannes. Godnatt.

Likes

Comments