Jag har under ett x antal dagar mått väldigt bra. Vet inte riktigt varför, grubblar inte i det eftersom de känns så skönt att inte behöva vara frusterad hela hela tiden. Jag har tagit varje dag som den kommer, men även spenderat väldigt mycket tid åt att ta de lugnt och äta godis haha. Måste dock vända mitt onyttiga liv till något nyttigare igen, så fort jag orkar bry mig så klart.

Helgen som var spenderade jag å min pojkvän i Sundsvall ju, det var en helt perfekt början på detta år. Vi startade kvällen med casino å sedan käkade vi lite mat och tog någon cider. Vi gjorde inget avancerat men vi hade de supermysigt och tog stunden som den kom och det var bra för oss båda två. Så lite av den fina energin man har i kroppen kommer nog där i från också. Nu ska ja krypa ner i min säng och sova. Godnatt där ute

Likes

Comments

Förkylning = te till frukost. När jag var liten opererade jag bort mina halsmandlar, de resulterade i att jag inte blir sjuk så ofta längre.  Dock när jag väl blir sjuk så sväller min hals upp på ett annat vis nu och att vara sjuk har blivit på en annan nivå. Det känns så typiskt att både jag och min pojkvän blev förkyld samtidigt, lagomt till helgen som vi ska göra någonting på så klart. Men vi får ta helgen för vad det blir, vi har ju 2,5 dagar på oss att bli lite piggare! Idag vankas det jobb 11-19 och efter det ska jag hem å sova som bara den, man bli ju så slut av att vara sjuk.

Åh, justja! Det har ju kommit snö för er som missat det. Ganska mysigt men det blir ju en läskig resa till jobbet med snö på e4an. Höll faktiskt på att köra in i mitt räcket igår. Fick lixom sladd, jag måste verkligen börja tänka på att jag tar en jävla risk varje gång jag sätter mig i bilen till jobbet i detta väder. Varje gång som jag faktiskt kommer fram borde jag uppskatta mitt liv lite mer. På två dagar har jag passerat två olyckor och gjorde nästan en egen.

Likes

Comments

Idag är jag positiv. Jag uppskattar det jag har, även det lilla som man i vanliga fall inte uppskattar. Satt för mig själv och tänkte hur bra man faktiskt har det fast man själv inte ser det. Ibland behöver vi stanna upp och faktiskt tänka till lite för att inse saker som dessa, på någotvis känns det som en lättnad att inse det. Men jag vet också att i morgon kommer dessa saker inte vara viktiga alls.

Det är konstigt egentligen att näst intill alla fungerar på det här viset och att vi behöver slappna av en stund för att uppskatta de lilla som gör ens vardag väldigt bra många gånger.  Ja så här går mina tankar en vanlig morgon eller kväll. Nu kallar dock plikten. På återseende.

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka på jobbet, min semester detta år är helt över nu. Jag kan säga er att det känns väldigt tråkigt. Det har varit så otroligt skönt att få vila, å ta hand om mig själv ett tag. Nästa helg ska dock jag och min pojkvän åka till Sundsvall och sova på hotell för en natt. Bara vi två. Vet inte om vi har unnat oss något så avancerat förut haha. Så de är behövligt för oss båda faktiskt. Men efter det kommer ja få köra på fram till sommaren om jag inte byter jobb för då får man ju ingen semester.

Imorgon ska ja sätta fransar för första gången på några dagar å det ser jag fram emot också. Nu ska jag gå in och arbeta igen så hörs vi kanske senare.

Likes

Comments

rubriken fick en mening som de flesta säger den 1 januari på de kommande året. Men hur länge önskar vi god fortsättning egentligen? Sitter vid mitt köksbord med ett tänt ljus och filosoferar på vad jag har åstadkommit detta år. Vad jag har utvecklat och vad som varit bra, jag vill minnas 2016 som ett väldigt utvecklande år för mig. Givetvis vill jag att de kommande året ska bli bättre men inte för att jag har varit dålig på något vis utan snarare för att jag ska bli en bättre människa på alla plan och stå upp för mitt bästa och inte någon annans längre. Jag har som förra året, inte många löften.  Eller ska vi kalla de drömmar? sen en nära bekant till mig sa? för att vi inte ska sitta vid nästa årsskiftet​ och se ner på oss själva för att vi inte höll vårt eget löfte? Ja, några nyårsdrömmar har jag men ett av dom får bli ett löfte.

Jag drömmer i alla fall om väldigt mycket överlag men min största dröm just nu är att få byta jobb och komma närmare min kärlek för att till slut kunna bli sambos. För mig skulle de vara som pricken över i.

Har du någon dröm som du vill uppfylla 2017?

Likes

Comments

jag har sökt jobb. sitter nu utanför tidningen i Söderhamn och ska strax på intervju. helt galet. är nervös och taggad så jag vill explodera. som vanligt hoppas jag för mycket. Tror dock att de har väldigt många inbokade... Men jag är övertygad om att jag är rätt för dom bara jag får rätt förutsättningar. Aldrig varit på en intervju inom den branschen som jag är utbildad till, så därför är jag nog extra nervös plus att jag vill så gärna att detta går vägen. så snälla du som läser detta, önska mig lycka till.

Likes

Comments

Idag ska jag till Hudik och jobba igen. Jag är inte ens  taggad fast vi ska sälja. Vill hellre göra fransar hela dagen eller umgås med min kärlek. Hann dock sätta fransar i morse och sovit som en stock inatt så man kan ju hoppas på att det vänder. Denna vecka har jag utvecklas riktigt mycket inom fransarna. Nu ser jag skillnad från gång till gång. Längtar redan till jag ska göra det nästa gång vilket är inte fören på måndag men blir massa jobb nu denna helg. Vill dock bli av med annandagen, så ja kan få umgås med mina vänner den helgen men de värkar vara omöjlig...

Likes

Comments

nu har jag nyss käkat lunch i form av prinskorv och potatis. Blir inte så mycket till julbord för mig detta år så lika bra att passa på. Har satt fransar denna morgon och väntar för stunden på nästa kund. Gjort väldigt mycket fransar denna vecka och jag ser mig egen utveckling, de är så otroligt roligt! Dessa lediga dagar med något som är sjukt roligt hinner jag inte ens tänka på att jag har varit så nere på sistone så de känns så galet skönt. Det känns som att jag faktiskt har prioriterat mig själv under  dessa dagar! Inte gjort något måste bara de jag vill göra. Nu ska jag ta ett varv med min dammsugare, på återseende

Likes

Comments

nu tänker jag börja bli lite mer aktiv här. eller så kanske det bara blir ett inlägg. vi får väll se. jag känner ett behov just nu av att skriva av mig. min hjärna håller på att svämma över av tankar och känslor. Till mesta dels är jag frusterad eller arg just nu, så jag försöker väll komma underfund med vad det grundar sig i. Jag vet egentligen, men som vanligt så blundar jag för problemet. så jag får nog grubbla ett tag till innan jag vågar erkänna vad det är jag egentligen vill få ut för känslor. Det var som sagt ett tag sedan jag bloggade men denna blogg är som sagt skapad för att jag ska skriva på mina villkor och så kommer det fortfarande att vara!
Läste igenom alla gamla inlägg för någon dag sedan och vill radera allt, men det får vara kvar. Det är faktiskt lite kul att läsa ändå.Det roligaste är nog att jag tyckte verkligen att jag la upp fina dansbilder men vissa ser ut som skit haha.

Men nu vet ni att det kanske kommer upp något mer inlägg här sedan!

Likes

Comments

Nu har det gått hela nio dagar. Känns ändå som dagarna går rätt fort. Har gått in i vecka två å fått utöka mitt intag av mat till lika mycket grönsaker som växer ovan jord samt två extra tomater om dagen. Äter även fil med frön till frukost. Dock under denna vecka ska man byta ut två av dagarna till vita dagar (så som jag åt under den första veckan) vilket jag ska göra imorgon och på torsdag tror jag. Märker enrom skillnad på mig själv, har tappat 4 kilo för det första. Men nu då jag får äta fil får jag typ laktos mage. Galet vad saker kan påverka kroppen alltså! Just nu tvättar jag i högsta hugg och ska snart dammsuga, har Lixom fastnat i sängen. Är så galet trött! Stängde igår... Men jag måste faktiskt gå till tvättstugan nu, återkopplar en annan dag :)

Likes

Comments