Smashbox vs. Urban decay, love.

Likes

Comments

Här ovan får ni se två bilder från mitt och Albins sovrum.
Innan i detta rum var det en ganska enkel beige tvåfärgad tapet som vi bestämde oss snabbt för att måla om på. Jag är väldigt glad att vi inte tog bort den, utan behöll själva tapeten under färgen då det blev väldigt fina effekter med strukturen i tapeten till färgen.
Färgen är en ganska mörk grå nyans, själva färgen är utomordentligt bra till just sovrummet då det är väldigt skönt att somna i ett kolsvart rum.
Ni som känner mig väldigt väl förstår nog också att detta är väldigt uppskattat för mig och min kära migrän som bara växer undan med sömn i kolsvarta utrymmen, hehe.
Ni får även se några detaljer från fönstret i sovrummet där jag har en laspalmas palm, vet icke vad den egentligen kallas med laspalmas Palm känns rätt för mig! Och där har jag även en glas kupa med en ljusslinga i som just nu är den enda ljuskällan i rummet.
Vi är inte riktigt färdiga med allt runt omkring och olika detaljer så som sängfötter osv. Tråkigt nog men jag ska försöka hålla er uppdaterade!
Kram!

Likes

Comments

Sommardagarna knackar på, varför inte då klä på sig dem ljusa kläderna för att matcha vädret! Tips till er som gillar snygga detaljer till outfiten, nätstruper är mitt tips! Alla borde ha ett par nätstrumpor hemma i strumplådan!

Likes

Comments