är kääärr, i min födelsedags present av mamma och pappa! Tusen gånger tack!!!

Krukorna som ni ser i bild är studentpresenter som det då vart stor viljan till att pryda med kaktusar.
Mamma och pappa gjorde önskan sann, älskar er!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Två bilder från söndagens middag då jag och mina tjejer hade tacomys, väl behövligt att få sitta och umgås utan att behöva känna ångest för mobilalarmet.
Måndagen började därmed om inget annat med en välbehövlig snoze innan brunch dukades upp och en heldag med sol väntades!

Likes

Comments

Den så snygga byrån/ hyllan från Ikea, är så nöjd!

Likes

Comments

Smashbox vs. Urban decay, love.

Likes

Comments

Här ovan får ni se två bilder från mitt och Albins sovrum.
Innan i detta rum var det en ganska enkel beige tvåfärgad tapet som vi bestämde oss snabbt för att måla om på. Jag är väldigt glad att vi inte tog bort den, utan behöll själva tapeten under färgen då det blev väldigt fina effekter med strukturen i tapeten till färgen.
Färgen är en ganska mörk grå nyans, själva färgen är utomordentligt bra till just sovrummet då det är väldigt skönt att somna i ett kolsvart rum.
Ni som känner mig väldigt väl förstår nog också att detta är väldigt uppskattat för mig och min kära migrän som bara växer undan med sömn i kolsvarta utrymmen, hehe.
Ni får även se några detaljer från fönstret i sovrummet där jag har en laspalmas palm, vet icke vad den egentligen kallas med laspalmas Palm känns rätt för mig! Och där har jag även en glas kupa med en ljusslinga i som just nu är den enda ljuskällan i rummet.
Vi är inte riktigt färdiga med allt runt omkring och olika detaljer så som sängfötter osv. Tråkigt nog men jag ska försöka hålla er uppdaterade!
Kram!

Likes

Comments

Sommardagarna knackar på, varför inte då klä på sig dem ljusa kläderna för att matcha vädret! Tips till er som gillar snygga detaljer till outfiten, nätstruper är mitt tips! Alla borde ha ett par nätstrumpor hemma i strumplådan!

Likes

Comments