Älskar dig mamma

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Här är mina två favoriter i doft, Black opium YSL & La vie est Belle Lancôme. Två dofter för den som gillar att lukta blommigt, sött och roligt!

Likes

Comments

Productlist 

Kicks eyebrow pomade - Brown 

Sleek i-Divine palette - storm 578

Smashbox kôhl liner - raven ​

Eyeliner - loréal super liner 

Likes

Comments

Mitt rum har äntligen fått lite kärlek! Är så himla nöjd över att jag äntligen fått lite struktur och kontroll över allt mitt smink! Så är mycket nöjd över mitt senaste inköp av sminkbord från Ikea.

Likes

Comments

Har bara ägnat tid åt herrklipp ett tag nu på brorsorna och pappsen! Men att hålla i saxen under sådana här tillfällen igen måste jag säga kändes fantastiskt!

Likes

Comments

Stanna tiden lite.
Jag blev uttagen till en final i sminktävlingen Silverpenseln som självaste makeupstudion arrangerar! 8 st finalister blev utplockade av hela 107 sökande! Är så otroligt glad och överväldigad över detta beskedet!

Spenderade helgen i Göteborg med min modell Rebecca Falk och vår kära vän Ebba Nordqvist. Hela helgen vara helt otroligt bra så att jag inte tog någon seger stapel i tävlingen gjorde mig ingenting. Jag var så lycklig där och då för att jag kom dit! Dessutom tog jag äntligen min efterlängtade körkort tätt inpå så ingenting kunde någonsin blivit bättre med denna veckan!

Föreställ er nu att jag skriker lite diskret av lycka!

Likes

Comments