Här är mina två favoriter i doft, Black opium YSL & La vie est Belle Lancôme. Två dofter för den som gillar att lukta blommigt, sött och roligt!

Likes

Comments

Productlist 

Kicks eyebrow pomade - Brown 

Sleek i-Divine palette - storm 578

Smashbox kôhl liner - raven ​

Eyeliner - loréal super liner 

Likes

Comments

Mitt rum har äntligen fått lite kärlek! Är så himla nöjd över att jag äntligen fått lite struktur och kontroll över allt mitt smink! Så är mycket nöjd över mitt senaste inköp av sminkbord från Ikea.

Likes

Comments

Har bara ägnat tid åt herrklipp ett tag nu på brorsorna och pappsen! Men att hålla i saxen under sådana här tillfällen igen måste jag säga kändes fantastiskt!

Likes

Comments

Stanna tiden lite.
Jag blev uttagen till en final i sminktävlingen Silverpenseln som självaste makeupstudion arrangerar! 8 st finalister blev utplockade av hela 107 sökande! Är så otroligt glad och överväldigad över detta beskedet!

Spenderade helgen i Göteborg med min modell Rebecca Falk och vår kära vän Ebba Nordqvist. Hela helgen vara helt otroligt bra så att jag inte tog någon seger stapel i tävlingen gjorde mig ingenting. Jag var så lycklig där och då för att jag kom dit! Dessutom tog jag äntligen min efterlängtade körkort tätt inpå så ingenting kunde någonsin blivit bättre med denna veckan!

Föreställ er nu att jag skriker lite diskret av lycka!

Likes

Comments

Alltid efter jag har duschat har jag som många andra en slags hårrutin skulle jag vilja kalla det, det märket som mina produkter kommer ifrån kallas som ni ser LANZA, det som jag tycker är så bra med detta varumärket är att de har ett väldigt brett sortiment som också många frisörer använder sig utav så dessa produkter är ofta inte så svåra att hitta. Och det andra stora pluset med alla hårprodukter från LANZA är att alla produkter innehåller värmeskydd vilket kommer mycket till användning då iallafall jag använder mycket värme till håret dagligen.

De produkter ni ser i bilden ovan är det jag använder till vardags, den fösta produkten till höger är ett "vanligt" hårspray som jag tycker lägger sig fint över håret och bevarar lockar och exempelvis plattat hår mycket bra! Den blå flaskan är som många skulle kalla det ett balsam spray som gör det lättare att kamma ut håret utan att slita på det för mycket, denna spray kopplar även in en del fukt i hårstråna som alltid är nyttigt för torrt och slitna hårstrån.

Den röda staten är en så kallad Colour stay spray som alltså bevarar färg i håret en längre tid, den fungerar faktiskt egentligt mina erfarenheter med denna produkt.

Den sista produkten kanske också den heligaste LANZA keratin healing oil, detta är då en olja som innehåller keratin, keratin är som en slags protein som håret innehåller och finns då i denna produkt för att hjälpa till dem hårstrån som torkat ut eller blivit förstörda att bygga upp och vårda håret mer. Denna produkt kommer jag för er varmt rekommendera då den verkligen uppfyller önskemålen som en fungerande olja. Var bara inte rädd att använda den i hela håret, jag lägger i min olja efter duschen i handdukstorkat hår! 

Likes

Comments

Estêe Lauder Perfectly Clean - ansikts rengöring med ansiktsvatten i samma produkt.

Lancôme Bi Facil - ögon make up remover perfekt för dem med lite känsligare ögon.

Aloe Vera fuktkräm - en riktig fukt boost créme.

Biotherm - Aqua Source Deep serum & ögon créme. 

Mitt ansikte = fräscht! 

Likes

Comments