Alltid efter jag har duschat har jag som många andra en slags hårrutin skulle jag vilja kalla det, det märket som mina produkter kommer ifrån kallas som ni ser LANZA, det som jag tycker är så bra med detta varumärket är att de har ett väldigt brett sortiment som också många frisörer använder sig utav så dessa produkter är ofta inte så svåra att hitta. Och det andra stora pluset med alla hårprodukter från LANZA är att alla produkter innehåller värmeskydd vilket kommer mycket till användning då iallafall jag använder mycket värme till håret dagligen.

De produkter ni serie bilden ovan är det jag använder till vardags, den fösta produkten till höger är ett "vanligt" hårspray som jag tycker lägger sig fint över håret och bevarar lockar och exempelvis plattat hår mycket bra! Den blå flaskan är som många skulle kalla det ett balsam spray som gör det lättare att kamma ut håret utan att slita på det för mycket, denna spray kopplar även in en del fukt i hårstråna som alltid är nyttigt för torrt och slitna hårstrån.

Den röda staten är en så kallad Colour stay spray som alltså bevarar färg i håret en längre tid, den fungerar faktiskt egentligt mina erfarenheter med denna produkt.

Den sista produkten kanske också den heligaste LANZA keratin healing oil, detta är Löfås då en olja som innehåller keratin, keratin är som en slags protein som håret innehåller och finns då i denna produkt för att hjälpa till dem hårstrån som torkat ut eller blivit förstörda att bygga upp och vårda håret mer. Denna produkt kommer jag för er varmt rekommendera då den verkligen uppfyller önskemålen om en fungerande olja. Var bara inte rädd att använda den i hela håret, jag lägger i min olja efter duschen i handdukstorkat hår! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 35 readers

Likes

Comments

Estêe Lauder Perfectly Clean - ansikts rengöring med ansiktsvatten i samma produkt.

Lancôme Bi Facil - ögon make up remover perfekt för dem med lite känsligare ögon.

Aloe Vera fuktkräm - en riktig fukt boost créme.

Biotherm - Aqua Source Deep serum & ögon créme. 

Mitt ansikte = fräscht! 

  • 37 readers

Likes

Comments

Solglasögon - NA - KD, Tröja - Soya concept, Kjol - Studio 84 klädbutik märke (Happy Holly)

  • 43 readers

Likes

Comments

Är det någon mer än jag som i slutet av dagarna får denna tanken på hjärnan?
Jag går nästan aldrig och lägger mig utan att tänka igenom vad som har hänt och varför det hände, hände det av en anledning vilka konsekvenser skulle jag fått om jag gjorde detta?
Även fast man känner dig hundra kontroll med livet ibland skiftar sig planerna om framtiden ganska ofta men med en så enkel förvarning. Ibland kan jag bli tvär och sur men nästan alltid inom tio minuter kan jag se en konsekvens som stämmer överens med att jag inte ska göra detta eller det jag tänkt.
Tack vem det än nu är som styr över mig?

Likes

Comments

Dagens smink lektions resultat, men inspiration och kreativiteten tagen ifrån 80 - talet med en liten toutch av 2016!

Likes

Comments

Ett så förbaskat fint Öland snacka om att batterierna är omladdade, jag är så redo för mitt sista år på gymnasiet!

  • 80 readers

Likes

Comments

Oj oj oj..
Visionen med sommaren 2016 var verkligen att glida på moln men nu för tiden verkar ingenting bli som man tänkt sig..
Men näsan är högt upp i skyn jag har hunnit med att jobba från dag till natt utan att överdriva nästan hela sommaren.
Men även att mycket tid har lagts på att jobba så har jag hunnit att hitta en alldeles fantastisk och underbar vän, fyllt 18, åkt vattenskidor njutit 100% av de få dagar jag hunnit vara "ledig" och därefter stressat järnet för att känna att man räcker till!
Jag är så himla nöjd att jag kämpat igenom denna sommar och har garanterat fått lite extra skinn på näsan, kan jag säga!
Och som ett topp avslut på denna sommar följde jag med mamma och pappa till Öland där vi ordagrant har åkt överallt på Öland så jag Teo att jag kan Sveriges kära ö utantill. Haha!
Under bra resa med bra väder god mat och ett roligt sällskap!

Likes

Comments

Press och stress är något jag är en drottning på att få omkring mig, ni som känner mig väl vet att jag inte är den formen av person som gärna sitter och rullar tummarna i soffan.
Jag har ett motto att gå in i livet och framtiden med 100%, så att det för det första blir bra gjort och att jag efteråt inte behöver lägga tid på att fundera över; gjorde jag rätt val, gjorde jag mitt bästa?..
Om man går in i framtiden med ca.95% lämnar man bara massor utav osäkerhet framför dig som kan trigga ner en person så himla mycket.

Min energi tankas ut på det jag tycker är roligt och det värmer i hjärtat att känna att jag faktiskt gör saker för att må bra och känna mig självsäker på mig, min attityd, mitt bemötande och mitt välmående. Jag mår så bra så att det inte finns bättre, bara tack vare mig själv, att jag lyssnar på mitt hjärta och faktiskt vågar drömma, vågar tänka stort!

Många klarar inte av att behandla press / stress på ett bra sätt utan får istället utslag och bakar ut med 0% från framtiden och puttrar frammåt i en trång segelbåt, vissa undrar när det ska hända något, men vet ni vad det är bara DU som kan ändra din inställning vad det gäller framtiden och nuet, bara du som kan rätta till dina problem.
Det handlar bara om viljan att satsa och komma upp till dem där 100%!
Livet kan inte vänta på att du ska agera!

Likes

Comments