Header

Det är alltid lika mysigt att få ratta bilen mot kudden efter natt jobbet, bästa morgonen ör måndag nör man jobbat hela helgen, då kan jag vara nästan lite speedad, ja så där super sprallig, älskar att möta dagpersonalen som har kudden kvar och söndags ångesten i ryggsäcken. Då möter jag dem med ett -Kul att du kom så jag kan gå sova zzzz. Hehe .

Imorse var det faktiskt sol lite kallt och glashalt ute så det tog lite extra tid genom stan , men sedan tog jag och hunden en härlig morgon promenad. Min snälle man brukar göra det nör jag jobbar men i dag var jag så uppe i varv ,att jag behövde lite luft innan frukost och sängen .

Vaknade framåt eftermiddag faktiskt riktigt utvilad , känns riktigt bra nu förtiden men ska inte ropa hej riktigt än. Det blev kaffe och Netflix serier.


Sämre kan man ju ha det ,nu med full focus på fredagsmyset
Ha det gott och var rädda om varandra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja mitt i jobb nätterna - men härligt att räkna ned. - Mot solen☀️- ja ja vet lite tjatigt men ör precis så uppspelt som ett barn på julafton. Ja apropå jul december . Det är inte den bästa tiden på året .

Det är så mycket förväntningar och sociala medier fylls av kransbindare . Julpyssel delux , - visst det ör fint men för mig blir det en stress vill vara på så många ställen som möjligt . - men egentligen ! Vad vill jag göra ?? Hur vill jag ha det?? . - ja jag är skit dålig på att berätta hur jag egentligen vill ha det. Stressar runt med konstant dåligt samvete.

Skulle nog helst bara åka någonstans bli serverad ett julbord - krypa ned i soffan med mystofflor och varm glögg . Njuta av friden 💫. Men det får bli i ett annat liv.
Nu väntar Snart Advent med kransfixning och Moss plockning. Ska också hinna täcka de känsliga växterna i trädgården innan det fryser för hårt .

Likes

Comments

God eftermiddag - ja så närmar sig min sista tre nätters innan semestern . Det ska bli sååååå härligt. Men lite vardags puzzlet först .

Veckan började eller skulle börja med lite smärt lindring - så upp och åka gult kommunalt snöre.. och gissa vem som vabbade .. mm min vanliga tur . Men det fick bli en vända hos Frisören och lite annat smått och gott. Bl.a. handling. Ja det blev en upplevelse . Handla ör ju inget nytt men att mecka med toabalar och matkassar på buss. - vilken höjdare . Jo jag vet att många gör det men jag har de senaste 20 åren haft bil - just nu ör vi i planeringsstadiet för bil nr2. Så det hör med kommunalt och timing är lite meckit . Tur att gubben kunde möta mig vid hållplatsen . 💞

Dagen fick avslutas med serie nördande .

Likes

Comments


söndag och så firar vi alla pappor idag .
Det är konstigt det hör med farsdag, varför ska man ha en speciell dag? Min Pappa har då varit pappa alla dagar inte bara idag..
Ja sedan har han varit olika närvarande idelar av mitt liv . Nör jag var liten var han den som sjöng nör han lagade mat. Hade lite förmycket ketchup i pyttipannan. Lite extra allt .

Sedan försvann han bort i tonåren poppade upp kring jul och födelsedagar med dessa böcker . Min pappa har alltid tyckt att böcker är kunskapens nycklar.
Och visst ligger det något i det. Att fira farsdag och födelsedagar har inte varit så viktigt . Men att vara pappa har varit viktigt.
Det ör en ekvation som ör lite svår att få ihop.
Men tänker att det är tanken som räknas inte prislappen på farsdagsslipsen.

Likes

Comments

Ja så var olyckan framme och en - ja en timme innan kaffegästerna kommer drar jag ned kaffekannan i golvet och - jo ja shit den går i tusen bitar - så klart. - ingen bil ... tur att dottern och Kärsonen är hör så efter middagen får de susa iväg till hovleverantören och inhandla the coffe maker .

Ja tänk allt är high teek det passar ju bra med min stressade hjärna.. ja det blev dottern som fick installera och fixa. Styrka på kaffet . Tid , vatten hårdhet och timer, den varnar tom när det är dax att avkalka . - allt för Koffeinet ska flöda i våra ådror .. tack Braun för livselixir .

☕️

Likes

Comments

Ja idag fick jag väcka tuppen . Kl 06 en lördagsmorgon .. kan inte vara möjligt ,när man kan sova.zzzz . Men När himmelen öppnar sig och det låter som taket håller på att gå sönder , - ja då blir det svårt att sova. Men det får bli att mata tvöttmaskinen . Rasta hunden och sedan kan jag krypa ned ett par timmar till i en varm säng. Det är bra ned lediga Lördagar.

Får tacka mina nära och kära för en fin Födelsedag . Och grannarna för sällskap på kvällen .
Frukost inte på sängen ( kunde inte vänta) - Visst ör det märkligt , Den dagen på året När frukosten blir levererad till sängen med skön sång . - Då vaknar man och kan absolut inte hålla sig utan måste upp och ta toabesöket - Det som i vanliga fall tar 3 SEK . - tar 4 minuter och -ja då är ivarjefall jag klar vaken . Men med tända ljus och kaffedoft och fin frukost blir det lika bra. ❤️

Scrollande genom sociala medier - Det värmer att bli ihåg kommen . Ja tack FB så man ivarjefall tror att man ör lite ihågkommen - ja tänk om man tog bort födelsedatum ?? 💞. Det skulle inte vara bra för själv förtroendet .. en extra kärleks tanke till de som uppvaktar ” the Old ways” 💞.

Likes

Comments

Japp så var det fredag en härlig lugn helg väntar . Och idag firar vi min födelsedag. 27+ med moms.
Ålders noja?? - Nej faktiskt inte. Har inte haft någon 30- 40 eller 50 års kris. Är skapligt bekväm i min ålderskostym . Skulle naturligt vis villa vara lite piggare men förövrigt så ör det bekvämt att vara där jag är i livet.

En lagom rund tant i sina bästa år. - Behöver inte bekymra mig om så mycket. Kan vila efter lunch vara uppe sent eller tacka för mig kl 21 . Behöver inte heller ha prestations ångest, får bara hålla fingrarna från kakburken åtminstone 2dagar i veckan ...

Livet är ju närmare Döden än födseln men så ör det- vi föds lever och sedan blir vi ned skottade i jorden.
Får hoppas att någon saknar en ..

Likes

Comments

Sådär ja - sista natten .. känns så bra att snart avklarat veckans trippel . Det bästa är att få ta Dizel damen mot kudden. Men först blir det nog att handla lite färskt bröd . Har fått det som vana Nör jag jobbar natt. Älskar doften av nybakat bröd - det och musiken på full volym .. Allt jag behöver nu... ful sjunger och susar mot kudden .

Innan jag landat på kudden tar jag antagligen en runda med hunden för att varva ned. Min älskade gubbe kan få lite ledigt och jag behöver luften.Den där krispiga är bonus delux. Ha det gott 🍁

Likes

Comments

Favorit i repris - Ny vecka och jobbkostymen på ännu en natt. Snittade cirka 6 timmar på kudden idag ör lite sliten . Men snart snart väntar ledighet . Tänk vad det sniglar sig fram när man längtar till solen. Ska bli riktigt härligt att få värme . - Egentligen skulle jag och gubben ta oss utomlands lite oftare man behöver ju inte åka så långt så hör på hösten . Typ södra Spanien . Inte riktigt än funkar det men om något år. Då har vi dragit vårt strå till stacken. Och kan åka lite mer.

Tänker på det när man scrollar bland kändis bloggarna . Nice . Milano sippa cava. Blir precis sådär avundsjuk. Och de åker ju inte bara en gång per år utan alla lov. Jag och gubben tar vart 5:e år. Bara det känns lyxigt. Längtar efter sol , sand mellan tårna och att vi har trevligt sällskap känns extra bra☀️

Likes

Comments

Efter en bra helg i vinterpärlan blev det att styra hem och hoppa i jobbkostymen för att köra en tre Nätters. Tyckte precis jag hängt in änglavingarna..

Det går fort När man har trevligt. Det var ett tag sedan vi var i husvagnen och premiär för 🦋. Men det gick bra. Många långa promenader och film mys. Det blir en annan närhet och lättare att lära känna varandra . - så helgen har varit väldigt givande med mycket tankar..

Stora tjejen var nere i Skåne på syskon och kompis besök. - ja vi kanske får en till som flyttar så småningom..

Det är ju praktiskt att de bor i Sverige ivarje fall.

🇸🇪🇸🇪🇸🇪


Likes

Comments