Header

Söndags fm det ligger spänning i luften - idag är det cykellopp i Norberg . Det puttsas och fixas med cyklar . - ja nu är ju inte jag någon cykelmänniska . Har en vit cresent från 80-talet . En trotjänare . Den var treväxlad men numera fast rostad i 2:ans växel. Skulle behöva en heldel körlek och omtanke. Mannen susar runt på den . "Tjönste Cykeln" . Det fina är att jag behöver bara kolla efter den och så vet jag vart han sitter och "fikar".
Ja idag blir det nog inte mycket gjort lilla❤️jobbar sista passet innan ledighet. Och susar hem till pojkvännen. - Då får mannen och jag lite egen tid. Egentid är inte så viktigt längre numera vill jag ha kvallitets tid. - att se sig om i omgivningen göra små utflykter packa en kaffekorg - Det ser jag framemot .

☀️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det är en härlig dag med växlande sol & moln - igår tog jag och mannen en road tripp för att kolla husvagnar. - ja tänk om man hade haft obegränsat med inkomst. Det finns otroligt mycket fint. - vi behöver ju inte någon jätte husvagn när vi bara är 2 . Vi har en idé hur vi vill ha det men det blir plånboken som bestämmer.

😅🚙

Kvällen avslutades med pub - alltid lika trevligt. - Det blir vad man gör det till🤗.

Ja snart har två veckor av semestern gått -ja liksom halvtid. Min dag blir en slappar dag med bok , campingen fylls av cyklister det är liv och rörelse så mysigt. Det kan även bli lite mycket av det goda ibland . Men vi längtar ju alla efter sol värme . Vila men öven trevligt umgänge och en stress fri tillvaro utan alla måsten .

Likes

Comments

Har varit en mysig dag lilla❤️fick lite sovmorgon . Väldigt behövligt. Semestern rullar på ibland undrar jag vad som är semester - och för vem är det semester? . För egentligen är livet lättare hemma med alla bekvämligheter. Så vart är det minst stressigt??
Det positiva med campinglivet är närheten till naturen . -jo även om jag hemma har trädgård och gräsmatta blir det inte lika mycket ute liv .
Det som är lättare hemma är matlagning - även om det är godare med grillat. Diskmaskinen som bara är att trycka på. Det blir en jämnare fördelning av allt hemma. Så vem har semester ?
Det skulle behövas lite ledigt när semestern är över.. för att vila upp sig.
Ja det är så mycket jag vill göra . Men dagarna bara susar förbi i racer fart .
😅😅

Likes

Comments

Onsdag och vaknat till en klar blåhimmel - undrar om det är min semesters soligaste dag?? Det blir en härlig tur med hunden och sedan frukost.
Fortfarande mår jag bra - ingen yrsel .
Det var en riktig pers - har nu känns allt annat så okomplicerat . Även om jag har ont som bara den i leder och rygg - det tjuter konstant i huvudet så håller sig allt på plats . Det är så skönt.
Tar tag i ett mission som fått vänta - frisera häcken runt husvagnen . Den är riktigt hög och behöver fixas till och det blir bra efter en timmes trimmande .- får kapa lite mer i höst När alla blad trillat.
Det blev öven det årliga besöket hos veterinären . Vaccinering och kloklippning . Det är smidigt och bra service. Kan varmt rekommenderas.
Kvällen avslutas med grillning och lite veranda häng. Ännu en fin semesterdag. ☀️


Likes

Comments

Aghhh - redan v2 och dag2 . Det är konstigt att ledighet går fort. Har haft 2 mysiga dagar med båda flickorna . Lilla ❤️ har några lång pass. Så det har blivit lite extra fix med lunch och middag .-ja jo visst hon kan själv - men jag tänker så här. Det är så kort tid i livet och ingen har dött av omtanke. - Det finns ju olika sätt att visa det på.
Att få ha stora tjejen på besök är en bonus. Ibland behöver vi alla få känna omtanke och kärlek.

Det kan vara tufft att dela med sig När man egentligen vill klara sig själv .Och skulle behöva lite uppskattning ❤️. Så några dagar med god mat och familjemys är helt ok.

Tisdag och fullfart mot stan för lite fix i huset - gräsmatte röj - lite ute vattning och ett par maskiner tvätt. Sedan tillbaka och semesterlugnet.

☀️

Likes

Comments

Söndag vaknar strax före 10 - ja det är semester . Tom hunden har sovit gott , Det är märkligt med djur bland är de inställda som klockor och kan absolut inte sova en sek extra på morgonen - men tack det kändes skönt . Tog en extra lång tur med honom idag för vädergudarna har lovat regn på eftermiddagen . Ja och det kom punktligt .

Då är det extra skönt att sträcka ut sig ta hörlurarna och kolla film - De som inte har semester packar ihop och det lägger sig ett lugn .
När disken är avklarad , pergolan vindsäkrad och vattnet påfyllt lunchen i magen - nu är det filmtajm .

Likes

Comments

Lördags kväll krupit in i vagnen efter en härlig dag.sovmorgon godfrukost med nybryggt latte -solen skiner och det blir en hundpromis efter sjön . Lite hundbad och solstolshäng .

Även en sommarlunch sill på längden och tvären . Det smakar underbart med färskpotatis ,sill gräslök och ägg klart det vi tog en klar är det semester så är det.

Dagen rullar på och i kväll blir det pasta kväll - Att vi tillsammans träffas och äter dansar och har det trevligt är en bonus . - vi drar alla ett strå till stacken efter var och ens förmåga.
I kväll har jag kunnat dansa . Det är så härligt att få göra det jag utrivs med utan. Att känna oro att det ska bli en yrslig avslutning .

Känns helt underbart ❤️.

Likes

Comments

Oj - redan fredag ha helgen är hör och snart har en vecka gått. De som inte har semester fyller på . Dagen har varit varm ned sol men inte något badande för min del .
Hunden har blött tassarna men annars en lugn dag . ☀️ och mycket vilande tig mig tid att lyssna på en somnar pratare Dogge ja ni vet han med -cykel på köpet .. även om jag inte ör så intresserad av rapp så berättade han en historia som man bör lyssna på . att växa upp men samtidig balansera på rött sida. aset ör lött att klappa sig på bröstet och tycka - att det ör väl bara att skärpa till sig. Mm men när man inte levt i den världen är det svårt att kunna förstå. En uppväxt så präglad av droger - kriminalitet och samtidigt en längtan efter den enda kärleken ❤️
Hur det än är så önskar vi oss alla en lycklig och kärleks full tillvaro .
Ja för visst är vi alla vörda att bli älskade och bli uppskattade . Det kan ju inte vara så svårt att försöka vara ödmjuk .

Likes

Comments

Torsdag växlande regnighet idag . Sovmorgon ja är det semester så är det. I dag fixade mannen med elen , och jag har nött serier . Om ni inte vet så älskar jag kostymdrama och speciellt engelska . Så Netflix är min kompis i sommar . Just nu är Regnin min passion handlar om Queen Mary of Skottland. Vi har nog alla en passion för prinsessor lyx kärlek - ja för mig är det historia för små flickor är det "frost ". Det är passion hur so helst .
Kvällen avslutades med Goa vänner middag i byn. - en kylig men mysig kvöll det gör vi om. 🎉Likes

Comments

Tänk vad tiden försvinner - gårdagen gick i rekord fart . Och så härligt att få vakna utan att jorden snurrar - första gången på snart 4 veckor. Det gäller att ta det fortsatt lugnt -
En härlig tur med hunden efter sjön och faktiskt de allra första kantarellerna .
Det är en speciell känsla mår de kikar fram under mossan med sina små guldgula hattar. Sedan puttsade jag dem och stekte med smör och en skvätt grädde. - så gott.
Jag och lilla❤️tog en tripp till Fagersta hämta pass och lite påfyllande av kylskåpet . Eftermiddagen blev fika och en stund i solstolen en härlig dag .
☀️


Likes

Comments