Header

Ja redan torsdag och helgen närmar sig med rasande fart. Idag blev det att gästspela på dagen- jo det är sant . Det hör med att kliva upp på morgonen och susa till jobbet inte riktigt min grej- har ingen rutin . Tur att min älskade man var färdtjänst 😂😂😂 - ja annars hade jag absolut inte kommit i tid . . Så strax vid 8 glider jag in på jobbet och ska fräscha upp lite kunskaper . Det ör väldigt annorlunda att jobba dag .

Möten , information , fikaraster och lunch.
Att få sitta ned utan att bekymra sig över blinkande / tjutande hiss. Ringande telefon . Det är en otrolig lyx. Men det är också påfrestande med alla ljud och människor över allt. Det finns både för och nackdelar. 👏🏻

Efter eftermiddagsfikat hämtade mannen - sådan lyx . Även färdig middag 👍🏻.
Det blev även tid för lite gräsmatteklipp . Verandahäng och en lång tur med hunden.

Kvällen
avslutades i tv-soffan .

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Go kväll sitter i tv soffan och kollar hockey "premiär " det ser bra ut. Klart det är en period kvar! .. dagen började ned en Skogsrunda blev lite kantarell jakt - nu har vi siktet på trattisarna.

Det är skönt att vara - hösten är verkligen här - vantar och öronmuff på . Det luktar höst , ja ni vet blöta blad har en speciell doft .det börjar bli tid för att plocka de sista tomaterna . Chilin, salladen växer som gröna torn i landet. Och gräsmattan är grön och fin. Ska klippa ett par gånger till och höst gödsla . Det som inte slutat växa är mossa och kirskål ..

Likes

Comments

Tisdag och ja måndagen bara försvann - Det blev en dag på kudden och bara slappa är rätt sliten efter helgens trenätters . Vaknade på morgonen med huvudvärk och susningar i huvudet .
Dusch och morgon rundan med hunden
Sedan plockade mannen ur fransosen och vi åkte iväg till bilreturen . -ja idag blev det dax att lämna vårt sorgebarn till Bilhimlen.🚙
Den har varit oss trogen liksom en kassako för Bildoktorn . Men nu bestämde vi oss för att det inte lönar sig längre . - så det blir ett nytt mission att leta extra bil. 🚙

Likes

Comments

Mitt i natten - maskinerna surrar och jag nöter golv. Det är snart tid för natt fika. Behöver fylla på med energi.
Natten börjar gå mot dag och snart får jag ratta Dizeldamen mot kudden . Det ska bli skönt.
Sedan blir det långledigt och min krispiga kropp ska få vila. Musklerna är ömma idag, och behöver värme och lite välbehövlig massage.
Jag ser framemot lite ledigt , till helgen är det dax att hämta hem vagnen.
Vår rullande sommarstuga. - ja nu drar vi ju inte runt på vårt ekipage utan flyttar den mest från punkt A till B . Från sommar till vinteruppställning. Men det funkar bra för oss.
Ha det gott och var rädda om varandra.

Likes

Comments

Det var skönt att ratta Dizeldamen mot kudden imorse efter natten . Den var skaplig ned en hiss som gick som en lörkvinge fullfart . Lite lugnare mot efternatten men precis efter morgon fikat så bestämmer sig banan för att nu orkar jag inte hålla ordning på rören - Ghaaa men tur att morgonpersonalen kommer och vi tillsammans kan fixa , med lite lagom tålamod börjar det att funka -!

Det är lugnt på gatorna så hör vid 7 tiden på morgonen och solen kikar fram . Det är dimmigt över ängarna ser ut att bli en fin dag. - mannen har rastat hunden och tar sedan en Roadtripp medan jag fortsätter mot sängen - efter en dag på kudden är det hockey premiär . Inte på plats utan hemma i soffan . - ja i år jan jag faktiskt ta och gå på någon match ( blir så När de inte spelar i SHL ) men någon ska ju vara dör med . 😂😂

Så nedan mannen kollar hockey och lagar middag blir det lite serie nötande i ryggläge med hunden som sällskap . Ja så var den dagen avklarad och bara att styra mot Natt 2.

Likes

Comments

Vilken fredag .. vaknade vid 7:30 badade i lakanen . Suck .. Det är tufft om nätterna hjärnan jobbar för högtryck - säg inte att jag är flexibel. - en snabb vända i duschen sedan hundrundan lite skvaller med grannen samt hälsande på hundens alla vänner. 🐾 Det tar en stund.
Det blir sedan en tupp lur i soffan gäller att ladda inför helgens Nattjobb . - veckan har bara susat förbi. Och nu väntar helgen.
Måste kolla om det är som vanligt eller om det är några förändringar! - men det blir som vanligt . Perfekt . 💞.
Det är ju så att jag laddar olika beroende vem jag jobbar med. Det kanske låter konstigt men så är det. 😎 .
Mannen fixar middag och är min räddare i nöden, Det är skönt att slippa tänka på mat - bara glida ned till dukat bord . Sedan lite Narcos serie innan filtläge . Vid 20 tiden rattar jag Dizeldamen mot jobbet och medan ni torkar dippen ur mungipan och sörplar vinet så hänger jag på mig jobbkostymen - ha det gott i fredagsmyset och var rädda om varandra. Puss 🌹

Likes

Comments

Landat i soffan efter en dag med lite farande hit och dit. Morgon runda med hunden och sedan iväg med fransosen för besök hos Bildoktorn - blir både ny ruta och fix av knakande . Ja ännu en sleep over hos doktorn . Ja ett riktigt måndagsexemplar blir att gräva i skattkistan igen.

Sedan hade vi tänkt att bruncha på IKEA men min guldfiskhjärna fick för sig att de öppnade kl 09 - men sorry det fick bli en Latte på Gränbycentrum i stället . Men sedan en timme med Arommassage på tullhusetsSPA - absolut att rekommendera .
De är tre olika företag som har tillsammans fiskSpa . Massage och Nagel/fotvård . Så det finns något för alla och inte så hutlöst dyrt.

Fick krypa ned under varma handdukar och sedan varm olja och varma stenar . Med lite Asiatisk plingande i öronen fick hela kroppen massage.
Som avslutning ett glas vatten och en chokladbit .
Jätte mysigt . 💞

Likes

Comments

I dag för 28 år sedan föddes vår tjej - ja tiden rusar iväg . Det var lika varmt som idag . Jag och hunden tar en tur i skogen för att leta svamp. Ja visst finns det svampar - gula . Bruna . Röda det är vackert .

Jag gillar att gå i skogen - Det finns ju alltid ett hopp att just idag få hitta de dör speciella stället - Att få vara först . Det blev några kantareller både tratt, falska och gula.- lunch toasten fixad.🍄

Efter Lunchen garnerade jag E smörgåstårta , fixade med fikat . Först kom lilla❤️och Kärsonen 💙, sedan resten av familjen. Det blev en trevlig kväll för E . Lite lagom och hinna prata med varandra. Tiden rinner i väg och sedan blev det Taxi Vänge som fick köra 🤗.

Likes

Comments

Ja idag blev det inte många timmar på kudden men sömn är överskattat. -brukar sova mer men ibland blir det knas. Får ta igen det i natt. Det gör ju inte ont att sitta på altanen och slumra i solstolen .

eftermiddagen kom E för att förbereda lite inför morgondagens firande. Bakade tårtbotten som mannen ska fylla och jag garnerar i morgon Teammattsson är oslagbara. Medan jag och dottern bakade fixade mannen middag- efter åkte jag och E och handlade fyllningarna till tårtan , hämtade paket och det sista till i morgon. -Det tar tid och tiden springer i väg. Det blir lite serie tittande innan jag får slå ihop mina ljus blå.Likes

Comments

Ny vecka och uppe med tuppen - ja åter dax för kontroll av prover. Har en snäll man som skjutsar och det gick fort- ibland måste man få ha gräddfil .. ja måndag morgon och provtagning - då är det bra med passerkort . 😜😅.
Har lite svårt för det där att trängas, brukar stå i kö vänta på min tur. - men idag kändes det skönt att få vara utvald.även så hungrig ( ska ju vara fastande och medicin fri )
Det blev färska frallor - go juice och en koppkaffe. Efter att ha vallat vovven . Morgon ritualer på hög nivå .
Sedan kunna sjunka ned i soffan kolla morgon-tv och ta det lugnt.
Blev också en liten fm lur. Laddar inför en enkel natt.

Dagens
mission är också ett besök hos husläkaren . Jag har varit listad hos en annan men känns bra att vara tillbaka hos min privata läkare . Det där med stora ställen nya läkare- inte riktigt min grej. Nej -hemtrevligt -kaffe ,en läkare som har tid och vill att jag ska få må bra . Få prata om sig och få svar på riktigt. Lite som att prata med vänner i telefon inte bara svara med sms.
Ja hur det har blivit..Likes

Comments