Header

Ja då vart det onsdag och vi packade Dizeldamen för en Roadtripp . Liten mini semester till Simrishamn , ja semester och semester är synd att kalla det . uppdrag för mannen inom CC. Men jag har ledigt.

Vi klev upp jätte tidigt och började vår resa mot Skåne . Kaffe och Äggmackor efter vägen . Det smakar kanon . När vi kom fram blev det en långpromis med bus hunden efter stranden .

Det är så härligt att gå ut i den ljumma eftermiddagen vid havet. Det är riktigt försommar varmt lite sån känsla som utomlands .
Det blir Middag och lite Bubbel - är det Lill lördag så är det. ❤️☀️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vilken dag - full fart redan från start . Det börjar som vanligt med en lång härlig morgon runda innan Dizeldamen rattas mot förmiddagens reflektions grupp, den sista för terminen - på fylld av skratt och go lunch .
Denna gång även med sorg i ❤️ ett av familje hemmen har vi förlorat en kollega har gått bort alldeles för tidigt .
Livet gör dig påmint och det blir en tanke Ställare.

Med go lunch i magen susar jag vidare mot lite Kvallitets tid med mig själv - lite vardags lyx fixar hår och färgat fransar och bryn . Det är härligt att få skämma bort sig själv är så härligt . Sedan lite shopping inför road trippen. Över Kristi flygare. Kvällen får avslutas med Engelskt kostym drama - en helt enkelt bra dag .

Likes

Comments

Söndagskväll - en härlig camping helg . Det börjar arta sig på nya platsen . Utegolvet ( där pergolan skall stå ) oljat . Häcken friserad . Sallad och kryddor sådda. Är bara att vänta på fin vädret. Hävde oxså ned några trötta påskliljor så det får visa sig nästa vår . - Det blev en lite kortare söndag efter som L hade dans uppvisning - peppade till nästa helg inför SM /RM i min gamla födelsestad .

Önskar dem lycka till ⭐️

Ja det hade varit super kul att följt med och samtidigt kunna hälsa på släkten jag inte träffat på många år. Det är ju tur att FB finns , ja själv blir det en tur till Simrishamn över ballong-helgen .
Campingträff ☀️med Goa vänner.

Likes

Comments

Ledigt / härligt sol och fågelkvitter frukost i solen .. eller ja inte här .. små regnigt grått och solen har hoppat över just oss idag. Men det är ju ändå helg och husvagns tid . Så go frukost och en förmiddags runda med hunden . Sedan får vi se ..

Likes

Comments

Vilken härlig dag det blev . Morgon på Mattssons gym ,en härlig lång promenad med hunden . - ja det tom blåser varmt .
Idag kan man kanske ta och plantera ut lite växter. Förra vändan blev det lite frost skador och en ny start för endel växter . Men nu hoppas jag att kung Bore lämnat oss.
Ja tomater , gurka och en annorlunda chili får det bli . Några hinkar potatis . De blir nog inte färdiga till midsommar men alldeles säkert innan vinter.
Hinner också stötta gräsmattan och ta och gräva fram rabatterna från kirskålsdjungeln .
Det är märkligt att ogräset växer fast det är minusgrader ute. 🤔.
Ja en härlig dag blev det.

Likes

Comments

17 Maj special Day det är Norges nationaldag och min mammas födelsedag ,en dag som vi firar med go fika och med härliga fötter - Ibland skulle jag vilja fira som Norge med pompa och ståt . Flaggor och få vara stolt över över det land jag lever i.

Det är tur att fortfarande kunna bjuda mamma på en mysig dag, att se henne glad och avslappnad det behöver hon verkligen. Ibland kan jag känna en sorg att inte kunna hjälpa henne att få mer tid för sig själv.

Jag är så tacksam att få ha min familj runt mig

❤️🌹❤️

Likes

Comments

Söndagskväll - helgen bara swichar förbi , Det ör skönt att komma hem. Plocka upp och få sträcka ut sig. Det är lite krispigt efter fixandet av husvagns tomten . Men härligt att så hör på söndagseftermiddag träffa lilla❤️och Kärsonen 💙. - Det blir på en annan nivå när sista barnet lämnat - Nu har del 2 av livet börjat .
- Är det nu jag ska sjunga - min bästa tid är nu, är nu.

Ja det är bara att njuta av tillvaron. Det blir att planera veckan en jobbnatt ska avverkas och mamsen ska firas har fixat en liten överraskning till henne. Det är hon absolut värd.

Likes

Comments

Lördag strålande sol och husvagn vilken härlig kombo . Det är premiär helg för lille prinsen💙. Ja det blir en vår till med fiske, fotboll och bastu . Sommar vännerna är kul att träffa och i år är campingen full av Barn i blandade åldrar. Det är härligt med nya idéer och bra med friska fläktar , blir lätt annars att man fastnar i gamla mönster , ja som en åter träff av gamla skolkamrater. Man har på något vis sina roller.
Det är som en egen liten värd på gott och ont.

Idag har jag fixat häcken krattat och rensat ,energin flödar liksom solen men tyvärr kommer smärtan som ett brev på posten men med lite alvedon och vila blir det topp .
Grill premiär och Eurovision -ja hela paketet .

Likes

Comments

Fredag dax att fixa inför helgen efter att lilleprinsen 💙 åkt till skolan kryper jag ned i soffan och myser ett par timmar. Sedan matar jag tvättmaskinen innan storstädning och blomvattning. Det är fortfarande lite kylslaget så det gäller att ta det försiktigt med plantorna.
Efter städning blir det en långprommis med hunden medan jag väntar på att få packa fransosen med fiskelådor spön jord ja allt som behövs för att få det fint till helgen .
In med hund och lilleprinsen 💙 sedan fullfart mot Pärlan . Det blir lite påfyllning av kylskåpet i Sala liksom ett stopp för att hämta häckplantor.
Och när vi kommer fram ligger vårt fikabröd i hundens mage.. suck . En ny städad bil var det igår ... men hunden är lycklig 🐾. Ska man inte vara det efter 3 vanilj munkar ...

Likes

Comments

Ja snart är det helg och det ska bli skönt - onsdagen bara försvann , hade besök av lilleprinsens💙 handläggare . Super N -ja en härlig handläggare med ❤️ och humorn på rätta stället . Det kommer bli bra så nu jobbar vi framåt .

Torsdag blev det morgonbestyr sedan smärtlindring och trädgårds shopping innan eftermiddags chill med stora tjejen . Hon har det lite tufft just nu men det ordnar sig.
Vi åt lite god lunch väntade på lilleprinsen 💙som fick städa fransosen självklart mot belöning .
( inte muta . Hehe / men the money talks )
Lite kvälls fika det är ju choklad bollens dag mmm
Lite skräckfilm som avslutning .

Likes

Comments