Header

Opp o hoppa tjoho ny vecka och fullfart i cirkusen . Ja idag är det träff för jourfamiljer med Focus på våra Dilemma. - saker som dyker upp Ivardagen i möte med de placerade ungdomarna / föräldrar / skola och social tjänst . Det är ett utsatt läge för alla . Och jag har sagt det förr - vi måste få ha en ventil att få pysa i och framför allt förstående handledare. Inte en klapp på huvudet och sedan kör de över dig i racerfart..
att öppna mitt hem och dela mitt liv gör jag gärna, men tar inte skit . För min intrigitet är faktiskt viktig. Jag gillar att se Nör det öppnas möjligheter för våra placerade barn . Och att få vända negativa spiraler till positiva . - Det blir mycket tankar efter våra möten. Som avslutning bjuds vi på go lunch .

Jag fortsätter upp till Gränby för att fixa mina Naglar . Det är lite lyx jag unnar mig. Det blir även en tur förbi mataffären och sedan var den hör dagen avklarad . Jösses så fort det går . I kväll blir det min tur att ta hundrundan - mannen och lilla❤ är på hockey . Kvalitets tid är härligt ❤💛🖤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ja då var det sommartid - hur var det nu fram eller tillbaka med klockan? Och varför ?
Ja varför / jo för att vi ska kunna njuta av ljuset men vi som bor hör uppe i norr har tyvärr inte så mycket nytta av det.. och Ja vi ställer fram klockan en timme vilket blir då bra för mig -9 h natt och 10h betalning / kasch is king 🤑.

Ja när jag har jobbhelg är det inte mycket som händer - Äta -sova -jobba. Ja det kan bli en stund i det vackra vår vädret .men oftast blir det inte mer ön morgon promenad med hunden - frukost och sedan kudden.
Mannen gillar inte dessa helger tycker att de är tråkiga men snart är det somnar och då kan han vara på campingen med sommarvännerna. Då blir det inte så ensamt.☀️

Likes

Comments

Det finns bra och dåliga ( eller heter det sämre ) dagar. . Efter gårdagens uppladdning i för helg nötterna och första natten avklarad . Är det en helt ok dag att vakna till . - i går fixade jag sommar sulor på fransosen . Beställde tid för min vardagslyx ( fina naglar ) och även varit och rånat spargrisen .

Ja det hör med att Lämna in mynt är inte lätt. För det första tar typ ingen bank emot dem , eller jo men det går till så hör .
De väger ( inte räknar dina kronor ) och sedan skickar de iväg dem och efter 3-4 veckor kommer summan in på banken.. Det ska bli intressant hur mycket 1 ,5kg lösmynt inbringar .🤑🤑

Sedlarna gick fint att sätta in . - bara för info mer än 10 lax får man inte sätta in utan att göra en redovisning .🐟🐟🐟 så hem och fiska i gömmorna

Ja en helt energi fylld dag och med gomiddag hundmys och hockey i öronen Gick det skapligt lätt att susa mot jobbet.

Likes

Comments

l
God morgon världen checkar in till livet, fredag morgon eller fredsgem. en bra dag i varjefall.
undrar vad som händer? ja en heldel eller ganska vanlig fredag en lugn vecka det går bra med mutor ibland.

barnuppfostran . jojo man får inte hota elr muta . undrar hur det skulle funka?

jo hota är att dra in det som betyder mest. mobilen datan. du kan få en ungdom att göra nästan vad som helst. för dessa saker.

muta säg den som inte gör ngt utan att mutas?
inte jag skulle jag aldrig göra nej nej .. det sa jag med men nu vet man bättre.

saker och ting blir lite bättre eller det går lite fortare ivarje fall hemma hos oss
allt har ett pris.ja faktiskt så finns det en prislapp på det mesta. det beror bara på vad man vill betala.

så fram med morötterna så blir livet ganska enkelt - därför har vi så många hobby-vegeterianer. -ja de gillar morötter.

morötter är det nya ordet för muta.


Kanin kramar


Likes

Comments

Torsdag och just hemtat hem cirkushunden💙,
I dag har hunden opererat bort 2 knölar på bringan. Det är en liten Slagen hjälte som vilar.

Vi började morgonen med massor av hundbus i det vackra vår vädret. Och ingen frukost utan fasta till hundens förtvivlan .


Vid lunch var det dax att åka till veterinären - efter lugnande och lött narkos fick vi lämna vår hjälte för operation. Det gick bra och 4 timmar senare hämtade vi hem honom . Kvällen blir vila och smärtlindring 🐾🐾

Likes

Comments

Go eftermiddag ja då var första delen av jobbpassen avklarade . Lång sovmorgon och sedan en hundrunda .
Efter gårdagens snöfall är det åter snöfritt igen. Lite kallt och blåsigt.
I dag är det en helt mötes & jobbfri dag.
Så dagen har det varit en riktigt slappar dag . Matat tvättmaskin kollat serier . Även läst bloggar och som avslutning kokande en flaska ingeförsshot 🦋

Likes

Comments

Go morgon världen .
Det som såg ut att bli en lovande vecka med hopp om varmare väder, glida runt i skinnjacka sneakers och sol brillor. Ser ut att bli precis tvärt om . - checkar ut till vit gräsmatta och lätt snöfall . Men det går ju mot ljusare tider så det ör bara att hoppa upp , Det possitiva är att flugskiten inte syns på fönstertutan . Så det blir insider jobb idag med Mr John , han ör en schysst kille zzzz.
Ni Mina vänner får Rocka socka och äta semlor .
Puss och godnatt.😘

Likes

Comments

Ja då är den äntligen här Vårdagjämningen - Startskottet för våren . Idag 11.29 infaller den och hur påverkar det oss? - Det bästa är väl att dagen blir längre och ljuset kommer .

Fast i dag är det mest kuddkoma och det gör ingenting vädret är perfekt grått ,snöblandat regn . Gratis blomvattning - ska se positivt på livet, och leta möjligheter inte hinder .. hehe

Ja försöker ivarjefall men det funkar inte alla dagar . - men idag ör det lugnt. Laddar för natt 2 gårdagens var bra det var långt fram tills kl 24 men sedan var det fullfart , men vi fixade det. 😅

I natt får vi fira lite extas eftersom det är nowruz/ Det iranska nyåret .

Likes

Comments

Ja då är helgen slut och jag likaså . Även min lite längre ledighet . Så i dag har jag laddat för nattjobb . Efter gårdagens down känsla vaknade jag lite piggare . tog en hörlig förmiddags runda med hunden och kaffe på Rallarv. Blir glad i kroppen så lite som behövs men gör ändå så gott - Tack ☕️.

Det blev en härlig eftermiddag i solstolen som bonus kom lilla❤och Kärsonen på söndagsmiddag. Lille prinsen 💙chillade med kompisen nere på gatan.

Ett härligt avslut på veckan . Och mot nya mål .

Likes

Comments

Lördagsförmiddag och en sån dör tungdag. Vaknade med lött molande huvudvärk , tänkte att varmdusch , Go frukost och men långprommis med hunden skulle bli bättre . - tyvärr kändes det inte så .

Det är ju så att lördag alla ska vara glada njuta av ledighet - men idag vill jag bara krypa ned i sängen sova och nörda serier. Vi får se hur dagen artar sig. Det blir ivarjefall en tur för att köpa lite lördagsmys .

Likes

Comments