Header


De sociala medierna är bra men att komma åt de små sken helgs mobbarna är svårt.
Ni vet de där vännerna man tror man hade . De man delade allt med .
De som skriver om sina perfekta liv med vänner jobb och allt annat . De som egentligen skulle ha en "back slapp ". Brukar roa mig med att läsa endel bloggar både mat tonårs och alternativa bloggar. Men oftast slutar det med att jag surfar runt bland matrecept istället efter som det är så beklämmande med
En dels texter .
Känns också bra att ens egna tonåringar har klivit vidare. Det är en skör tid . Tonårs tiden.
Kan skratt åt de som försöker förstå sig på men inte ens har hår på bröstet . Eller de som undrar och sedan avfärdar dig med en handskakning .
Ja det kan vara tufft att stå bredvid. Ja livet är ett mirakel. 🙏🏻Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Lördag och vaknar skapligt tidigt lite grå mulet idag . Världen är lite grå vit - det är vackert med snö , just nu är jag inne i min intensivare jobb perioden. Så det händer inte så mycket . Jobb , tvätt ,luftar snabeldraken och vilar genom att kolla Netflix.

När det ör så hör vardags grått skulle jag behöva lite extra värme och skratt. Får bli att sätta mig ned och längta tillbaka till värmen.

Skulle vara mysigt att planera för en vecka nästa höst. Skulle även vara mysigt med en surprice weekend senare i vår . I dag blir det besök av lilla❤️ och Kärsonen💙. Alltid mysigt När ungdomarna kommer på besök .

Likes

Comments

Redan fredag ! Förstår inte riktigt var tiden och dagarna tar vägen . Idag tog jag en riktig sovmorgon . Det kändes som kroppen behövde lite extra vila.
Behöver lite lugn och uppladdning efter veckans dubbel nätter .
En lång promenad med hunden i det super hala väglaget sedan blev det go kaffe.

rensat ut nästan hela julen. Det är fint med jul och jul mys -men vill ha vår snart.
När nu vintern har så svårt att bestämma sig.

Januari känns som årets längsta månad . Det som är positivt är att alla affärer hakar på så "20kr is the shit ".
Potatis- citroner - granatäpplen . Ja det blir spännande att hitta på något . Fattig man ( kvinna ) gör så gott ...

Likes

Comments

Ja då blev det min tur att krypa i jobbkostymen efter ledigheten . En skaplig natt men mycket små strul och ringande. Det känns att vi är korta på personal . Känslan av att inte hinna med , eller har jag glömt ? Det blir ett helt onödigt stress påslag.

Det är skönt att få slå sig ned i soffan och njuta några minuter av go fika innan hissens tjutande gör sig på mind . - De finns de som tycker att det ör sååå lugnt på natten , och vi vilar hela tiden. Då kan man ju undra varför det inte är kö på natt tjänsterna ?? Nej jag gillar mitt jobb och mina nattkompisar men skulle önska lite pepp ibland .

Nu väntar snart min kudde - tack o tack 💤💤


Likes

Comments

Tjoho - idag ör sista lovdagen ska bli skönt med lite ordning igen. Sovmorgnar på helgen och även lite egen tid . Visst ör det mysigt med kvalitets tid.

Ja tänk bara för något År sedan funderade jag på om jag skulle överleva en vecka. Nu tycker jag det ör bra med lite oreda i vardagen. Tänk hur det förändras.

Vad gör man sista dagen ? Ja det blev en lång runda med hunden , -samt undan plockning av julen. Det är lite skönt att vi går mot ljusare tider. Så tomtar och änglar får vila tills nästa år. Lite mer snö vill jag ha för några härliga helger vill jag ha.

Likes

Comments

Snart är det slut på skollovet söndagskväll och helgen är också slut. Lugnet lägger sig - jag ska snart göra mig klar för 2 nätter. Känner mig lite krispig. Idag har det inte varit en topp dag - svullen stel och lite sliten. Natten har jag inte sovit så mycket .

Men tog en härlig morgon runda efter hälsans stig, med solen som försöker ta sig genom diset några minus och en glad hund så är det härligt. Vi packar ihop och susar mot verkligheten .
Eftermiddagen ägnas åt serier vila och uppladdning inför ny vecka . Är det söndag så är det .

Det är samtidigt skönt att vardagen kommer så skola studier och rutiner kommer igång . Längtar också till att få träffa stora tjejen vi har inte setts på några veckor. ❤️

Likes

Comments

Ja då var skoter premiären avklarad. De lovade sol ett par minus och ev lättt vind. Ja det var i n början på veckan det... solen lyste med sin frånvaro men det blev premiär i varjefall . - ja inte för mig men gubben fick lufta skotern❄️


Jag och lilla🦋 gick en långpromenad med hunden i stället . Det funkar det med - efteråt smakade det gott med korv och go glögg. Solen visade sig på eftermiddagen och kylan håller i sig . Middag och go kaffe med grannarna . Ja vad kan man mer önska sig ❣️


Likes

Comments

Vaknade i husvagnen - känslan av lugn och frid ör obeskrivlig , tog en lång skön morgon promenad , det ör vitt på backen , snömodd men det ör vitt. Hunden ör sprudlande glad och busar .
Det blir en tur till Äggleverantören. - lite häftigt att hämta försöka nyplockade ägg . Swicha betalningen det ör charmen och tilliten som jag gillar. 👼

Det blev även en runda på byn , jägarsteumpor och inhandling till eftermiddagens grill och kvällens storstuge mys.
När vi kommit hem tände gubbarna grillen och det blev Abiskomackor och grillad korv medan ljuset försvann , det ör mysigt med sprakande eld och goa vänner .❣️

Likes

Comments

Go kväll äntligen blev det husvagnstid , vaknade skapligt tidigt vallade hunden och halkade runt - tänk att jag aldrig lär mig !! - hälsade på grannarna efter gatan . Chippen har sina favoriter 🐾.

Packade bilen med hund lilla🦋 och mannen vid ratten . Är skönt att få susa iväg mot en härlig helg .förhoppningsvis snö, skoter och grill . Vi stannade och åt lite bilkrogslunch.

Det ör lite lyx att få lagad lunch , mätta och välmående fortsatte vi mot vagnen. - Det var väldigt länge sedan vi var upp men känslan att få fixa i vagnen är så skönt. Plocka fram lite vinter pyssel tända ljus, koka kaffe och bara vara . Kvällen avslutades med hockey . Tack för en härlig kväll. 💞

Likes

Comments

Ledigheten rullar på och dagarna flyter in i varandra. -Det ör svårt att veta om det ör helg eller vardag . Sovmorgnar go frukost , hundpromenader , en och annan brofika med grannen . Matar tvättmaskin och vallar snabeldraken . Vädret är växlande grått/ regn eller kallt och snö slask . Vill ha snö och ett par minus. Börjar bli bra på att vara ledig och bara ta det lugnt. - får något infall men det avslutas snabbt med kopp kaffe . Njuter några dagar till av lugnet .

Likes

Comments