Header

Söndagseftermiddag och snart sista natten .efter några timmar på kudden är det mat som gäller. Idag bjuds det på min barndoms favorit Brunabönor med fläsk mmm
Ja vi har alla några favoriter .
Undrar vad dagensbarn har?? Inte är det Brunabönor eller fiskbullar i hummersås . Nej antagligen taccos eller kanske kebab .

Det som kan smaka bäst är natt fikat . Just nu när kroppen bråkar är det extra viktig . Ja tänk att det är precis ett år sedan , känns riktigt konstigt men jag har lärt mig otroligt mycket . Har antagligen inte de optimala arbetstiderna eller ur stress synvinkel det smartaste jobbet . Men samtidigt så får jag mycket återhämtning mellan arbetspassen. Så det gäller att kämpa på .

Likes

Comments

Ja natt 1 avklarad med trötta ben var det skönt att få susa hem, inte möter man många . En och annan vilsen själ möter man . Antingen nattarbetare på väg hem eller någon på väg till sitt dagspass .Det ska bli gott att lägga mitt susande huvud på kudden och så bara få domna bort. - efter 5-6 timmar kurrar magen lite lunch och sedan fortsätta i ryggläge . Det blir lite serier - de är riktigt bra ( att somna till )

Ja det blir inte mycket gjort en sån hör helg - min energi. Är helt borta - är då tacksam för min man som lagar mat och hållet ställningarna. - en för alla , alla för en ...

Lilla ❤ och pojkvännen stannade på middag - det gäller att njuta de få dagarna som är kvar sedan får vi stå på egna ben..

Likes

Comments

Fredag och veckoslut härligt , ja mör alla andra kryper in i taccosångorna med rödvinsblanka ögon och dippen hängandes runt mun , då rattar jag Dizeldamen mot en tre nätters. Det är lite tungt just första natten men sedan brukar det rulla på. Får hoppas att det blir en skaplig natt . Men men man vet aldrig .

Dagen har varit lugn med en skön hundrunda i det härliga vädret , det är nästan så jag kan sitta ute. Längtar efter våren, om jag blundat och ställer mig mot husväggen då nästan nästan är det sommar..

Men inte riktigt än är det krokus och fjärilar . Men snart.
Vi får vänta ett litet tag till. Men först är det sportlov och för vår del blir det en blandad kompott. - eller vår lille prins 💙 får det. Jag har helt andra åtaganden ..
med både fika dejt och sjukbesök delux väntar nästa vecka. Men idag blir det ryggläge , bloggläsande och serie nördande -fridens

Likes

Comments

Ja då närmar sig helgen med stormsteg . Tänk att det redan gått fem veckor.. ja jag jobbar i helgen. 3 nätter
Det sliter ganska mycket . Så efter gårdagens dagsturer blev det helt stress fritt idag . Absolut ryggläge . Film och mys .
En liten avstickare till mataffären för komplettering .
Och bara en dag kvar sedan väntar sportlov -

Och I dag är det ett år sedan jag blev sjuk. Det har varit ett tufft år. Och fortfarande mår jag inte ok . Men mycket. Bättre . Brukar tänka att det skulle vara lättare om det syntes hur jag mår. Jag har läst mycket och även besökt den gula doktorn för hjälp att se helheten, -jag gillar tänket i TCM (kinesisk medicin ) .

Så med medicin . Akupunktur och mindfulness gör livet mycket lättare att leva. ❤

Likes

Comments

Mitt i veckan och en super tidig morgon - ja att kliva upp vid 6 tiden är inte riktigt vad jag brukar göra , men med nya instrument på arbetet var det vara att kravla sig upp ur sängvärmen . Ta en yrvaken hund på morgonpromenad - han funderade nog riktigt på vad vi gjorde uppe . Ingen frukost för passade på att ta mina ssk prover . Det fick bli frukost från Ica , och Fransosen luftade jag , Dizeldamen hade annat för sig.

3 timmars upplärning tidigt på morgonen med massor av surrande är inte riktigt min grej - med blodsocker vid fotoknölarna , men men är en riktig Viking . Men med härlig lunch date så kändes livet bättre.

Hem och vila några timmar , middag och sedan tillbaka för ny arbetsträff . Denna gång med teori och sedan praktik på vår automations bana. Ja helt slut .. swichtsar . Parallellkopplingar håhå jaja . Lilla ❤fick åka med mig hem hon hade varit kvar på campus och pluggat. Det kändes så skönt att få duscha och sedan få krypa ned på kudden...

Likes

Comments

Då var den hör årets kärleksfullaste dag. Då vi köper choklad och diamanter .. idag ör den dagen män oftast vissas i en blomsteraffär . Ja årets bästa dag ( efter jul ) för köpmännen , lite värdelöst vetande,, det säljs över
4 miljoner rosor . - och jag fick 2 tulpanbuketter. Så magiskt vackert. Tack ❤

Ja i dag fyller också Kärsonen 21 💙. Tänk att få fylla år på kärlekensdag. Ja solen skiner och det ör riktigt skönt ute. jag tillbringar fm på jobbet med att gnugga geniknölarna .Det är inte lätt att sitta inne en sån här vacker dag . ☀️☀️☀️. Men men det lönar sig ( tror jag) .
Min gulliga man skjutsar och hämtar mig.❣️.

Eftermiddagen blir det vila och serienötande. Att rekommendera @cmores . ICE. Så bra. Gillar när man kan streama hela säsonger - ogillar nör det slutar och man ska vänta 🙈🙈🙈

Kvällen avslutades med middag och Emi kom förbi.
En härlig dag.❤❤❤

Likes

Comments

Måndag ny vecka och stress påslag . Helgen har ju varit bra men så kommer vardagen . Det är trist att varje gång mob ringer, slår stressen till. Det ska inte behöva vara så. - kollar alltid vem det är som ringer ..
okänt nr - då svarar jag inte.. dessa telefon försäljare är inte kul. - vara för att jag handlar på nätet innebär det inte automatiskt att jag vill ha : andras tjänster ..
tycker det är super smidigt med internet / direktbetalning / swich .

Jag är ingen otrevlig person , men blir skit irriterad på försäljare som inte acceptera - Nej tack . Då blir det klick i örat på dem. 😡😡😡

Vi kollar igenom våra försäkringar , elavtal , lån mm en gång / år. Och känner oss nöjda med det. Vi väljer och jämför själva .finns massor av bra tjänster som vi litar på och som vi känner är bra för oss. Är så drygt med allt annat . 😡

Likes

Comments

Vilken hörlig dag sol och flera minusgrader . Klart så ör det oftast på söndagar när det är dax att plocka ihop .
Det har varit en härlig helg med hundpromenader , godmat och mycket energi påfyllande ,
Ja och inte att förglömma Mello - ja denna vecka var det. Synd att man inte fick rösta bort fler .

Det blev en lång förmiddags runda - kan säga att det var inte bara jag som var ute. Det glittrar i snödrivorna och man kan ana värmen av solen. Snart snart blir det vår med takdropp och en och annan blåbärs Nisse 💙

Likes

Comments

Fridens - ja då har jag vaknat . Det blev inte så många timmars sömn . Nej När det är fredag och ledigt går Dizeldamen mot Vinterpärlan . Först lite vardagsrutiner - tvättstuga , disk mmm men sedan packar gubben bilen med mat hund . Fredagsmat blir Mattssons hovleverantör Hakkegård . Vägkrog som är helt ok.

Det är skönt att få sätta sig ned och få maten lagad.lite färskt bröd och fredagsmys handlas på Ugglebo.
Husvagnsfeeling på högnivå.

Likes

Comments

Då ser jag snart ljuset i tunneln . Whop whop fredsgsfeeling. Efter en låång natt . I natt har vi haft besök av ingenjör . Som skulle kolla varför vår eminenta rörtransportör lever ditt eget liv!
Så ör det snart dax för mig att ratta Dizeldamen hemåt . I dag blir det inte så länge på kudden för jag och gubben ska ha kvalitets tid.
Ja det gäller att utnyttja de stunder man kan få .
Snart mycket snart ör det sista flytten från Boet.

Det är med blandade känslor jag tänker på det. - ett lyft för ungdomarna. Och samtidigt bra för alla. ❤💙

  • 54 readers

Likes

Comments