Header

Söndagskväll och jobbhelgen går mot sitt slut . Är lätt sliten men det finns hopp. Ja det blev ju ingen skoter grill och hockey i helgen , utan jobb sova och serie nördande. Söndagseftermiddagen blev det lite kvalitetstid med tjejerna. Det blev önske middag
Brunabönor och korv, - undrar om jag blir anmäld??

Hehe .. ja debatten går ju het . Klart är ju jag är ingen krögare och så var det korv som serverades. Ja de lurade mig med .

http://www.metro.se/artikel/nej-miljöpartiet-har-inte-förbjudit-bruna-bönor-xr

Ja ibland ska man kolla källan ..

Så med Brunabönor i magen fick det bli föryngringskur och filt läge innan sista natten.
Ha det gott och var rädda om varandra .

Likes

Comments

Ja då var jag tillbaka på jobbet efter en dag på kudden .
Jag lyckades med att sova 4 timmar sedan blev det slö häng i soffan med gubben, det är mysigt det med.

Den här helgen blev lite bonus när lille prinsen fick extra mys med pappa . Det är inte lätt att hela tiden inte veta hur det ska bli! - Det är baksidan av detta jobb , När inte det finns familjehem . Det är ju inte bara en bit som ska passa i puzzlet. Men ibland funderar jag- tänk om man missar ett bra familjehem pga att personkemin inte stämmer på de dom söker och de som önskar vara " familjehem" . Ja det vet vi ju alla att vi mött människor som vi har svårt att umgås med . Både privat och i arbetslivet.

Ju mer livserfarenhet man får desto mer distanserad kan jag känna mig. - ibland undrar jag.!! Lite vanligt bondförnuft kommer man långt på. Det behöver inte vara så konstigt. - ja nu blev det många tankar , behövs nog lite energi pågyllnad mot fikarummet ..


Likes

Comments

Ja då var det fredag och en tre nätters knackar på dörren . Jag tar en repris från igår sovmorgon . Det är lite si sådär med mitt mående är otroligt trött och vid 13 tiden känns det spm energin rinner ur kroppen . Det hjälper inte med sol friskluft extra vitaminer. Det är otroligt tungt.

Jag försöker hinna med det viktigaste på fm för att sedan ta det lugnt och vila på eftermiddagen.
Idag åkte jag och lilla ❤på en liten shopping runda. Först för att hämta mina jobbstrumpor. - tack @retasstöddrumpor . Vilket lyft för mina trötta fötter & ben.

Sedan mot ÖB för att inhandla duschslang. / manner var Inte så lycklig imorse när han skulle duscha - med handtaget i handen och slangen slingrande som en orm . Ja för hemma hos oss är det alltid "Ingen" som gör massor av konstiga saker ..
ja " ingen" är en konstig filur😉 men vet att många känner till fenomenet.

Som avslutning lite påfyllande av kylskåp som lite bonus blev det årets första tulpaner - bara för att jag kan.
Middag och vila innan rakt in i jobbhelgen .

Likes

Comments

Redan torsdag ! Förstår inte riktigt var tiden och dagarna tar vägen . Idag tog jag en riktig sovmorgon . Det kändes som kroppen behövde lite extra vila.
Behöver lite lugn och uppladdning inför helgens 3 nätters.
En lång promenad med hunden i det super hala väglaget sedan blev det kaffe med grannen.
hem och rensat ut nästan hela julen. Det är fint med jul och jul mys -men vill ha vår snart.
När du vintern har så svårt att bestämma sig.

Januari känns som årets längsta månad . Det som är positivt är att alla affärer hakar på så "20kr is the shit ".
Potatis- citroner - granatäpplen . Ja det blir spännande att hitta på något . Fattig man ( kvinna ) gör så gott ...

Likes

Comments

Ja då var det färdig jobbat för några dagar, hem och sova men först en runda med vovven sedan delar han och jag kudden .
Vardagen har tagit full fart - nu ska vi bara möta vår Japan prinsessa. - vet att drömmen blir levande för henne så småningom . Men mitt mamma❤ tycker att det är alldeles förlängt borta .

Ja det har varit en lång natt När hon varit i luften. Sent flyg så det blev väntan i Finland innan hon äntligen landade . Så nu är ordningen återställd .

Lilla ❤ fixade middag och mannen skjutsade hem vår hemkomna resenär. Jag och hunden slutade dagen precis som vi började ..


Likes

Comments

Ja då var första natten avklarad - kändes skönt att ratta Dizeldamen hem . Lite mildare ute och risken för köldskador minskar, men ben brotten ökar.

Ja dagen har varit ett ända långt kuddmaraton .
Faktiskt lyckats sova 6 timmar det är inte dåligt av mig.
Det är lätt att fuska med sömnen , men det blir bakslag direkt . Trött och ont i kroppen .

Med lite kaffe läst några bloggar och matat tvättmaskinen blir det vila och sedan till jobbet igen . Innan jag åker till jobbet blir det Farmen tv . - tänk hur det är . Får Se hur det blir denna säsong . Vem som är " masterminde "

Likes

Comments

Snart är det slut på skollovet söndagskväll och helgen är också slut. Lugnet lägger sig - jag ska snart göra mig klar för 2 nätter. Känner mig lite krispig. Idag har det inte varit en topp dag - svullen stel och lite sliten. Natten har jag inte sovit så mycket mannen har haft en jobbig hosta så även jag har varit vaken .

Men tog en härlig morgon runda efter hälsans stig, med solen som försöker ta sig genom diset några minus och en glad hund så är det härligt. Vi packar ihop och susar mot verkligheten .
Eftermiddagen ägnas åt serier vila och uppladdning i för nattjobbet .

Det är samtidigt skönt att vardagen kommer så skola studier och rutiner kommer igång . Längtar också till att få träffa stora tjejen vi har inte setts på några veckor.

Ja den hör våren kommer att bli speciell lite så dör skräckblandad förtjusning . Ja vi får se allt blir bra till slut.


Likes

Comments

Det är skönt att vakna och inse - just ja en dag till att softa på.
Men varför så tidigt??? Ja när jag ändå vaknat rastar jag hunden. Att sedan få krypa ned i sängvärmen ligga sked och bara somna om det är inte fel ..

Efter lite brunch blir det en långprommis på isen och sedan korvgrillning . Eftermiddagen blir jobbig i tv soffan Längdskidor tjoho .. har faktiskt funderat på att skaffa mig ett par längdskidor och pjäxor. När resten åker skoter kan ju jag och hunden hasa runt Bysjön . Lite nytta med nöje. ✨❄️✨.

Kvällen avslutas med hockey och middag i lokalen .  • 72 readers

Likes

Comments

Fredagskväll och vi har det bra . Det har blivit lite varmare inte -22 "bara " -7 .ja allt är relativt . Hundarna kan gå lite längre utan att hoppa på tre ben. Vi hoppade grillningen utan körde skidor i tv soffan med go fika .

Det är riktigt mysigt att ha någonstans att kunna kolla på tv, laga mat ha lite utrymme . Det blir lite mera space .
Ja att vintercampa är lite annorlunda . Vi har det bra med gång avstånd till affärer . Bio , simhall och några matställen . Och naturen runt knuten. "Vinterparadis på hjul"

  • 69 readers

Likes

Comments

Torsdagkväll iskallt ute men varmt hör .. ja har äntligen landat i husvagnen. Det är märkligt -så fort jag öppnar grinden till campingen så infinner sig lugnet. Stress nivån sjunker och lugnet infinner sig. Nu är det bara några dagar kvar sedan rullar vardagen igång med nattjobb och skola.

Medan vi väntade på att kunna lufta Dizeldamen så blev det hundbus i snön , kaffe med grannen och paket hämtande . Körde snabeldraken och matade tvättmaskinen men sedan lämnade vi lille prinsen💙 hos Pappa och vi fortsatte mot vinterpärlan, några dagars total avkoppling väntar. - det var lite kylslaget när vi kom men genom att bi haft underhålls värme på så blev det varmt fort / mannen kollade på hockey och jag fixade lite i vagnen . Lite varm glögg är inte fel i kylan . Och som pricken över i lite mord blod .

  • 92 readers

Likes

Comments