View tracker

Japp då var det torsdagskväll och födelsedagsfirandet avklarat . Tänk vad tiden rusar i väg ..
känns dom det var igår man köpte samlarkort nu ger man pengar till kroppsmålning. -ja tiderna förändras .
Veckan börjar gå mot sitt slut och jag får ladda för den sista trenätters det här året.

Lilla❤️ kommer att börja läsa nästa termin och letar boende, det är synd att allt är så dyrt .- idet här läget önskade jag att det var billigare. Det är inte kul att bo med sina föräldrar , ungdomarna vill stå på egna ben och skapa sitt eget . Jag förstår henne . Det kommer en punkt när man vill vidare .

Samtidigt är det som förälder alltid lika svårt med den sista som ska ur boet. Men den tiden är snart hör .Återblick

Ja nu har jag kommit till April och våren kom med Stormsteg . I början av månaden gick jag och mannen och såg musikalen Snövit - alltid trevligt att göra något annat i vardagen. Många promenader med stora tjejen som var hundvakt . Och i slutet av månaden var det äntligen tid att plocka ut pärlan från vinterförvaringen. Och ställa upp den på "sommarstället".

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej hopp och så var det torsdags eftermiddag , Det blev lite känslosamt Igår så jag hittade inget flyt i att skriva. Idag känns det bättre men det tar några dagar att komma rätt igen.

Det hör med familj är inte lätt alla gånger, Det blir till att gå några lång turer i spåret och snacka med tallarna och. Ta nya tag så ordnar det sig. Krama om de närmaste . Att flytta fokus och inte bara ge det är inte lätt alla gånger .

Det blev en trevlig avslutning på gårdagen , vi nattisar hade utbildning samt det årliga julbordet.
Det är då skönt att få träffas och mjuka upp skratt musklerna.

Ja tiden går fort när man har kul . 🎄🍴🎄


Likes

Comments

View tracker

Go kväll dagen har varit reflektions avslutning med go lunch, ja så har det gått ännu ett år med extra barn. Vi tar en termin i taget. Det som slår en är hur maktlös och oskyddade vi egentligen är. Det finns så många livsöden och vi kämpar alla för barnen.

Fortsätter återblicken av året som gått, Mars månad .
Det känns rött konstigt att inse om 3 månader finns det hopp om sol värme gröna gräsmattor.

Månaden började med många sjukbesök infasning av Levaxin. Firade även påsk med junior åkte på båtresa med goda vänner . Våren kom med storm steg och mina älskade pelargoner väcktes till liv. Bilarna fick sommar sulor och lilla❤️ fortsatte jobba inom vikariepoolen .
En bra månad och snart snart är vi dör igen.


  • 20 readers

Likes

Comments

Go kväll dagarna bara flyger fram idag redan 5 dec och julen närmar sig med storm steg , mitt i allt har jag fått ny medicin som ska fasas in.
Min sköldkörtel vill inte funka riktigt .
Jag började med levaxin t4 hormon och får nu stötta med Lio t3.

Sköldkörteln producerar viktiga hormoner som kallas T3 (trijodidtrionin) och tyroxin (T4). Dessa hormoner reglerar kroppens ämnesomsättning, det vill säga hur kroppen utvinner energi ur födan. Om din sköldkörtel inte fungerar som den ska använder kroppen energin långsammare eller snabbare än normalt.

Min fungerar långsammare än normalt och jag konverterar inte ordentligt. Så med hjälp av t3 (Lio ) ska det bli bättre.

Det gäller också att ligga rött i D- vitamin . B12 och Jörn . Samt ha en stress fri omgivning -För har man inte det - blir det heller inte bra.

Så det gäller att navigera rätt och ta det lugnt så blir det bra.

Vi har bara ett liv och det ska man leva.❤️

  • 26 readers

Likes

Comments

Efter en avkopplande helg har jag nu landat hemma.
Lilla ❤️ och Kärsonen hämtade mig och mannen vid bussen.

Det är härligt med ungdomar de har passat hunden och även fixat julfint . Det är så mysigt att komma hem , julgranen klädd- även ljusstakar i fönstren och tomtelandet fixat.

Vi har alla några små saker som gör att det känns juligt och det är när det pyntas och mörkret sänker sig , det blir så vackert med alla härliga ljus.

Jag åkte en sväng för att leverera kakor ( stöd köp ni vet ) samt hämta paket som kommit när vi var borta .
Fick lite kaffe och go bulla.

Som bonus fixade ungdomarna även söndagsmiddag , vad kan man mer önska sig?? - jo lite söndagsfilm innan det är tid för sängen ❄️

Ha det gott och var rädda on varandra .

  • 30 readers

Likes

Comments

Söndag och är på väg hem efter en helg kryssning .
Härligt att ta en pause i julstressen .
Jag och mannen blev skjutsade till bussen av lilla ❤️
Sedan lite konferens för mannen och en makalös god grillmiddag. Kvällen avslutades med show och goda drinkar.

Lördagsmorgon - lite lagom ringrostig men med go frukost blir dagen perfekt - på med alla kläder och fullfart mot gamla stan och julmarknad reseledaren först med karta .
Det blir både glögg pizza och lite inhandling i gamla stan.
Vi turistar runt och tittar på julmarknaden .
Det är kyligt så att få sträcka sig innan middag är så skönt.
En gott julbord får avsluta kvällen . Det blir lite drinkar för endel andra avslutar med " hundra åringen som försvann"

Och med toalett tjutet i öronen somnar jag . Vaknar till en vacker söndagsmorgon med frukost lite väntan innan båten landar och vi fortsätter in i söndagen,

  • 31 readers

Likes

Comments

Fredag och så blev det en tur till tallin med husvagnsklubben . Att få ett par dagar med god mat avkoppling och fest . Ör precis det man behöver så här i början på december 🌲.

  • 40 readers

Likes

Comments

Tjoho nu är det lång ledigt igen . Efter ett par timmars sömn vaknar jag och det är tid för läkar kontakt.
Det är lite pirrigt - jag vet vilka värden jag har ,och har någorlunda koll på hur jag vill ha det,- det är inte riktigt samma som läkaren vill. Men vi får se. Och gissa det blev som jag ville - det känns som högsta vinsten i livspuzzlet. Så efter helgen blir det infasning av tilläggsmedicin. Tänk att det snart har gått ett år sedan jag insjuknat. Tiden går otroligt fort.

Ja återblicken på året fortsätter med februari och där konstaterar jag att det var födelsedags kalas och så blev jag riktigt dålig och fick besöka akuten, det började med feber som inte ville ge sig - halsfluss inte riktigt utan sköldkörtel problem. Det fixas inte direkt utan tar tid. Eftersom det är hormoner inblandat. Och med underproduktion är det en livslång sjukdom.

  • 43 readers

Likes

Comments

Välkommen december med allt vad det innebär , summering av det gångna året , julångest och glädje över att julen snart är hör en fridens högtid. Men öven en högtid som för många är riktigt jobbig .
Ja får väl börja med att summera året ja det får bli några månader åt gången. Det är ju inte lätt att komma ihåg vad som hände i januari ..
i cirkusen blev det utbyte av artister pga för mycket frilans. Det funkar ju inte så vi fick plocka upp ett beprövat nummer som behövde lite justeringar . Och som vi fortfarande jobbar mycket med, Det är ju så att det som varit i många år inte rättar till sig utan behöver flera år att vända.

💙✨

Ska man summera månaden så var det mycket familje liv och långa vinterpromenaden - snön kom ganska sparsamt men det var också skönt med lite ljus. Det som var annorlunda ingen vintercamping..
efter flera år blev det ett sabbatsår men det var tungt.
Så i år är det vintercamping ..
Vi skaffade cromecaste riktigt bra för att streama film mm. Många serier blev det.

  • 43 readers

Likes

Comments

Japp då var man säkrad för Influensan -ja ivarjefall den blir lindrigare ifall den råkar slå ned i cirkusmattssons äldre artister . Jag och senior är vaccinerade .
Herrn i huset för ett sms från vaccinationsbyrån och jag får min som löneförmån , - ja andra får julklappar och go fika . Min arbetsgivare ser till att jag ska vara frisk och arbetsför under storhelgen . 🎅🏻🎄🎅🏻.

Dagen har jag för övrigt tillbringat i sängen så jag kan jobba Natt2 sedan är det långledigt . Fixat till en vitamin kick till natten men det blir även go ost kanske någon pepparkaka vi får se vad jag hittar på . Men nu blir det ett par timmar under filten .

  • 50 readers

Likes

Comments