Header

Nu hade jag tänkt vilja sova, så de kommer inget mer upp inatt utom idag på morgonen kommer de nog ett inlägg och kanske mer o mera. Hoppas alla har haft de bra i skolan och dagen idag. Här har de bara regnat och varit en tråkig dag, hoppas idag på morgonen blir en bättre dag. Men ni får ha de gött så hörs vi i morgon bitti, ha de gött!

PS: vet att detta inlägget blev kort, men gjorde inte speciellt idag så. Och Aa ni ser att det är en trosbild på min blogg men man ser bara trosan och inte liksom fucking hela kroppen med trosor. Jag redigerade bilden med svart grå och sedan ritade normal färg tillbaka till den rosa färgen och blev nöjd med den. Visst skriv vad som helst men finns värre bloggar som lägger ut trosbilder om ni inte visste de. 👐🏽 så tack och hej med alla hat kommentarer.

Likes

Comments

Jag tipsar helt klart att ni ska se kammis nya video. De är en mens app, och den appen funkar kanon. Så gå in och kolla på den och få mer information av kammi för hon vet lite mer om den. Och glöm inte prenumerera på kammis kanal för älskar henne, hon är ball helt klart. Och kolla hennes andra videos om ni vill så. Vill bara säga att kammi är bäst. ❤️❤️❤️ älskar dig kammi.

Likes

Comments

Vill så gärna göra ögonfransförlägning. Asså de är sjukt snyggt och ska fråga mamma som fan att jag ska få göra de. Liksom de kommer bli sjukt snyggt och det piffar mer upp ögonen än man har små ögonfransar. Om ni har frågor om ögonfransförlägning, då kan ni skriva i kommentarerna så svarar jag så snabbt som möjligt. Ha de gött.

Likes

Comments

Jag har alltid viljat köpa en sådan bikini, för nu är sommaren här snart och vill rocka i sommar med en riktigt snygg bikini. Jag har hört talas om Triangl bikinis mycket, och att dom är verkligen populära. Vad tycker ni om dessa bikinis? Tycker ni att jag ska köpa en sådan. Comment down below.

Likes

Comments

När jag fick lite syn från en vine när ett litet klipp av denna låten som jag hade aldrig hört talas om, (liksom hittade en vine). Jag sökte upp låten med en app och sökte den på Youtube, och vet ni vad. Jo jag älskade låten, och musik videon. Helt fräckt att min favorit idol Chris Brown är med, seriöst han är drömmen ❤️. Jag började lyssna mer och mer på denna låten och nu är en min top favoritaste låt. Den tjej som är med som heter Jhene Aiko, som jag aldrig har talas om faktiskt. Hennes röst är drömmen att ha. Ni som inte har sätt musik videon eller lyssnat på låten Post to be, check it out, för den är sjukt grym, och ni kommer aldrig lossna ifrån låten.

Likes

Comments

Idag vaknade jag av att jag mådde inte alls bra idag. Jag mådde illa och ville nästan spy. Skulle till gymnasiet för att hälsa på där jag ska gå i, men idag kunde jag tyvärr inte, som synd är. Men idag har jag bara vilat och sovit, och just nu lyssnar jag på musik och chillar med nönan ( hundens smeknamn utav mig ). Men aa, vet inte vad jag ska skriva mer för jag ska ändå ska jag vara hemma och vila mig tills jag är frisk. Men jag tror jag kommer blogga mer ikväll. Och ni som undrar, jo detta är min nya blogg, eftersom min andra blev krångel med lösenordet så jag fick göra en ny, fast detta kanske blir mer snyggare en förra och mer roliga att läsa. För den andra är ganska gammal och vill uppdatera lite mer nytt så. Men om ni vill veta gammal saker om mig så gå in på min andra nouw konto som heter Anna Matsson. Så ha d gött allesammans. 👋🏻

Likes

Comments