Jag vet inte hur många koftor jag har betat mig igenom under min livstid men jag vet att detta inte kommer att vara den sista jag köper 😄 Jag älskar koftor, speciellt nu när hösten börjar komma med sina kyliga dagar. Vad passar inte perfekt då med ett nytillskott i min koft familj. Denna goding har jag kollat in ett tag och igår blev den min. Den kommer ifrån H&M och kostade 349 riksdaler. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag blev jag 26. Ett år äldre och ett år närmare 30. Men ålder är bara en siffra och man är så gammal som man känner sig säger ju en del men jag känner ingen panik inför att bli äldre. Det blir vi ju alla. Vi föds, lever och dör. Mer än så är det inte. Lät ju fruktansvärt positivt det där Matilda, skärp dig!

Hur som så blev jag trots mina 26 fyllda år firad en dag för tidigt igår av min familj. Jag bjöd på smörgåstårta och tårta till kaffet, fick finfina presenter och tid att umgås med dem jag håller kära. Idag blev jag överraskad av att en kär vän dök upp med present med! Uppskattade jag otroligt mycket. Fortsatte dagen i Jönköping och med mat på Pizza hut med min hubbie, Matthis.

Har haft en fin helg och jag är så tacksam för min familj och mina vänner, puss på er!

Likes

Comments

Haft en otroligt skön natt med sömn! Jag har fått sova alltså halleluja kören sjunger i mitt huvud 😄 sover så dåligt nu, kan tippa på kanske högst 4-5 timmar per natt. Men det är inte det som är irriterande. Jag hade tid hos kuratorn vid 9 imorse och vaknade till vid sju och kände mig taggad på att få prata av mig. Tro mig det finns så mycket i mitt huvud just nu som cirkulerar, allt från min ångest, vikt, sömn och saker som bara stör den dagliga ordningen. Sitter redo i bilen, startad och allt och då börjar mobilen vibrerar. Privat nummer! tänker direkt att det är vårdcentralen som ringer. Hade jag rätt? Ja 😒 då är hon sjuk, igen! Typ tredje eller fjärde gången hon är sjuk nu. Så jag styrde den gamle skodan mot Thimons för lite finfrukost istället.

Är jag ensam om att störa mig på något sådant? Har på senaste tiden börjat störa mig på allt. Speciellt mina grannar. Dem ena röker vattenpipa så det bubblar i hela taket dag ut och dag in och dem andra nedanför smäller igen dörrfan så hela lägenheten vibrerar! JAG VILL BO I HUS, jag är ingen lägenhets människa, jag är inte menad att bo i en tvåa. Nog med gnäll även att det finns mer som vill ut så är jag iallafall glad att jag har fått sova inatt! 😄

Likes

Comments

Det här mina läsare är min extremt håriga och fluffiga katt 😻 ALFONS! Han har vart med mig i snart fem år och det kommer bli många fler. Jag köpte han med mitt ex som sen efter vi hade delat på oss inte längre ville ha han, nu hur man kan vara så dum att få ur sig något sådant men jäkligt tur för mig då han blev min på heltid! Så tack för det. Alfons har nu en mycket bättre husse än förr!

Jag skulle lätt kunna köpa ett par till som den crazy cat lady jag är men det skulle nog inte Matthis gå med på. I framtiden kanske, i framtiden.

Likes

Comments

När man inser att man var bättre på att blogga för några år sen än nu 😅 har kollat igenom min gamla blogg och jag hade nog mer blogg känsla då än nu, men bara skönt att få skriva av sig här ibland.

Har varit sjuk sen i tisdags, en rejäl smäll. Har legat urdäckad i soffan för det mesta men nu börjar jag piggna till. Tråkigt bara att sambon börjar känna sig krasslig så lär bli ännu en helg utan något som händer. Först nu dem sista nätterna som jag har fått sova. Skönt att känna sig lite piggare även att man nu har fått sån där jobbig rethosta.

Likes

Comments

Var hos frisören idag, bästa Emelie på Chic i Kalmar har gjort både färg och frisyr galet bra! Jag är så nöjd 😄 det blev en lob, så galet snyggt! Klippte säkert 10 centimeter på det och det känns så fräscht nu! Jag är nog en lagom långt hår tjej. Love it!

Likes

Comments

Hej! Här sitter jag i Kalmar med lite tända ljus och Mockingjay del 2 på ipaden. Mina föräldrar är i Cypern en vecka så jag passar lägenheten och deras katt. Faktiskt rätt skönt att vara ensam ibland. Tro inte nu att jag vantrivs med min sambo för det gör jag inte men det sägs ju att man måste vara ifrån varandra för att sakna varandra 😊 Tänkte även när jag är här att passa på att både klippa och färga mitt hår, har inte klippt mig på nästan fyra månader och har en utväxt som får heta duga så ska bli skönt att få kaluffsen pimpad! Så ge mig onsdag. 

Det känns faktiskt lite ensamt att sitta här alldeles själv. Det är så tyst! Hör bara klockan som tickar i köket. Har tänkt att försöka ge mig ut imorgon och hitta på något, utsätta mig för sådant som jag tycker är jobbigt och obekvämt, men det återstår att se imorgon om jag klarar av. Som ni kanske inte vet så fick jag för lite över ett år sedan problem med ångest och panikattacker. Så jag går hos en kurator och där får jag hjälp med hjälp av KBT vilket jag tycker är oerhört bra om man är villig att öppna sig för det. Jag har blivit säkrare i mig själv och har verkligen utsatt mig för alla saker jag tycker är jobbigt, nästan alla! 

Nej nu ska jag fortsätta med mitt soffhäng och bara mysa resten av kvällen! Puss och kram.

Likes

Comments

Här ligger jag svettig och eländig på mitt sovrumsgolv, ja jag har precis gjort lite hemmaträning. Har varit alldeles för lat det sista nu och det känns och syns. Dags att komma i form igen och försöka gå ner min extra vikt jag bär på. Jag har klarat det förr så nu ska jag ge mig fan på det! Lite jävla anamma Karlsson! 👊

Åter helg igen. Matthis gick på sin beredskap igår och har det fram till torsdag. På söndag åker jag till Kalmar och ska bo där en vecka framöver då mina kära föräldrar ska till Cypern i en vecka så jag ska agera kattvakt åt Molly och Alfons följer också med såklart. Ska bli skönt att vara där själv i några dagar 😊 på torsdag dyker Matthis upp, kanske blir en tripp till Öland då det är skördefest under helgen.

Nej nu ska jag ta mig en dusch och göra mig ordning lite. Puss och kram!

Likes

Comments