God kväll!

Har precis druckit en kopp varm mjölk. Asså det är typ det godaste som finns. Toppar den dessutom med kanel, kardemumma och ingefära (Tips, tips, tiiiips!). Nu kommer min dag i några bilder

Efter skolan blev det shoppingrunda (eller aa försök till). Provade lite glajjor på & other stories

Dom här gillade jag skarpt

Jag och laura blev trötta så vi satte oss bestämt på golvet.

Nu tänkte jag knyta ihop säcken för dagen och passa på att knyta mig också.

Nattiii

Likes

Comments

Vaknade upp hos bae som överaskade mig med en present och frukost (<3). Sedan begav det sig mot skolan.

Efter skolan smet jag Ella och Laura till mood där vi träffade på bakleila i hennes butik. Hon bjöd på väldigt goda chokladmuffins som syns ovan.

Sen firades kärlekensdag med min kärlek <3

Vi åt pestofylld tortelini med svamp, mozarella och tomat till middag.

Såhär såg morgonen ut idag, så himla mysigt!

Likes

Comments

Såhär såg det ut hos mig när jag och Jonathan tog en promenad runt 16:00. Så otroligt fint. Det är ju rätt underbart att bo på landet ibland.

Likes

Comments

13:31 solen lyser genom fönstrena, fåglarna sjunger, träden vajar lugnt i vinden. Stormen har lagt sig. En strimma av solen lägger sig längs rummet, riter ett mönster. Lyser upp gitarren i hörnet, ska jag spela? Jag sitter ju så bekvämt med min bok i den mörkbruna soffan. ...sågs floden bland ängarna måla nyckfulla slingor i gräset. Kan jag ta med det här lugnet hela tiden?

Likes

Comments

Idag va det som sagt friluftsdag vilket resulterade i geocatching. Vilket va rätt najs pga fint väder.

Sen blev det lurre på cafe sirap

Blev även en sväng förbi feministsmeden på kungsholmen.

Likes

Comments

God kväll!

Nu sitter jag i soffan och har precis läst igenom lite grejer inför en utbildning jag har på torsdag. Spännande grejer det där! Hur som helst började dagen med idrott 8:15, tycker det borde vara olagligt att börja så tidigt. ;) Lyckades få till en hel danskoreografi dock så kom från idrotten med fanen högt (ja metaforer är as värt!). Sedan va det dags för ekonomilektion vi såg Inside job. Den är en film som handlar om wall street kraschen 2008. Blev väldigt upprörd över det som togs upp i filmen. Den var grymt intressant så se den. Sedan gav det sig ut i solen.

Ella som njuter i solen.

Laura som är duktig och går över vägen när det är grön gubbe!

Ella och jag som ser lite busiga ut.

Nu tänkte jag gå och lägga mig, i nybäddade lakan (yes, please!!) Ser även fram emot morgondagen. Den kommer bestå av geocaching (friluftsdag) och en del gos får man hoppas på.

Nattiiii

Likes

Comments

Började dagen med classic frulle med fluffkaffe.

Sen mötte jag upp Jonathan i stan så åt vi lunch på vigårda i mood gallerian. Tog deras veganburgare, som är as god. Jonathan tyckte den för övrigt var godare än den han tog med kött, så ta den om ni är där!

Efter det gick vi runt i lite butiker. Jag hitta ett par as snygga jeans som fick följa med hem.

Sen blev det kaffe paus på ilcafé. Är så himla kär i denna pojk<333

Sedan begav det sig mot laura. Där vi lagade as god middag och snackade så vi blev hesa.

Likes

Comments

Har på senaste tiden insett hur himla gärna jag i framtiden vill ha ett asgulligt växthus. Asså det känns så som cirka det mysigaste som finns.

Fatta att gå runt i alla grönska och plocka sina egna grönsaker, frukter och bär. Tycker det känns så härligt. Så till framtida mig: "låt detta ske"

Likes

Comments

God kväll!

Nu sitter jag på bussen påvägen hem. Dagen började med goalsig frulle och flera koppar kaffe (<33). Sedan bar det av sig till skolan där jag skulle hålla tal på retoriken. Argumenterande mot vinster i välfärden. Vet dock inte vad jag tycker om det själv. Tror det gick bra. Snackade tydligen i 10 minuter när talet skulle vara mellan 5-7 minuter, så jäkla typiskt mig.

Efter det hade vi engelska där vi skulle ha valt nån bok att läsa men har inte hittat någon än (tipsa gärna om bra engelska böcker!!!). Så efter skolan gick jag, Jenny, Laura och Ella till en bokhandel för att hitta nån till mig. Vi var där i säkert en timme, jag hitta ingen... Men efter det gick jag Laura och Ella och fika på pom och flora. Ja det finns fika där, inte bara frulle.

Byee

Likes

Comments