Header

Har totalt kopplat på semester-mood.
På mornarna går vi till affären och köper färsk frukt och bröd. Sedan dukar vi upp en stor frukostbuffé som vi njuter av länge på balkongen som har utsikt över den ena poolen.
Igår låg vi vid havet hela dagen och på kvällen gick vi ut och åt souvlaki. SÅ gott!

Just nu ligger jag på en solstol vid den stora poolen och bara njuter. Det är i princip helt vindstilla idag, så det steker verkligen.
Får nog ta och svalka mig med en kall öl snart.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

På plats ute på Landvetter igen och mött upp resten av gänget!
Åt en långlunch på Café Kronhuset tillsammans med härliga Therese, är så glad att jag lärt känna henne. Finns ingen gladare och mer positiv person än henne. Vi tog varsin chèvre- och rödbetssallad med prosciutto. SÅ GOTT! Riktigt härlig fredag detta!

Nu ska vi checka in bagaget och sen ta oss något gott att käka och självklart den obligatoriska flygplansölen!

Nästa gång ni hör från mig är jag på Cypern☀

Likes

Comments

Godmorgon!
Då var första flygningen över. Sitter på Landvetter och äter dagens andra frukost (!)
Ska strax ta flygbussen in till Göteborg och möta upp Therese för en tidig lunch. Ska bli så mysigt att träffa henne igen.

I eftermiddag ska jag tillbaka hit till Landvetter och möta upp resten av gänget. För ikväll flyger vi till CYPERN♡ Ska bli så otroligt skönt med semester. En hel vecka med sol, bad, goda drinkar, spännande mat och härligt sällskap. Fantastiskt!

Önskar er en fin fredag och helg♡

Likes

Comments

Min favorittårta alla kategorier. Okej kanske inte utseendemässigt, men smaken! Bästa av allt är att man kan förbereda den någon dag i förväg för den blir bara godare efter att ha gottat ihop sig. Bjöd på denna när jag fyllde år i förra veckan, SÅ omtyckt!

Har delat detta receptet tidigare i bloggen, MEN det tål att upprepas. Så här gör du Havreflarnstårtan efter mitt recept:

Ingredienser:
• 2 dl socker
• 0.5 dl grädde
• 0.5 dl sirap
• 1.5 dl smält smör
• 2 dl havregryn
• 2 dl vetemjöl
• 0.5 tsk bakpulver
• 1 tsk vaniljsocker

Exempel på fyllning:
• Vispad grädde efter tycke(går att byta ut mot smörkräm eller chokladkräm)
• Går även att skiva ett par bananer eller fylla med bär eller övrig frukt.

• Blanda alla ingredienser till flarnen i en bunke. 
• Dela smeten i 2 delar. 
• Smörj eller lägg bakplåtspapper på 2 plåtar. 
• Lägg hälften av smeten på varje plåt och platta till den lite och forma den rund, den rinner ut ganska mycket i ugnen sedan. 
• Grädda i 200-225 grader 5 – 10 minuter. 
• Lossa från plåten innan de stelnat helt. 
• Låt svalna och fyll sedan med valfri fyllning . 
• Blir som sagt godast om den får vila i kylen till nästa dag.
• För en trevlig känsla dekorera med färska bär och frukter eller ringla över lite smält choklad. Eller som jag gjorde här, toppade med karameliserade salta mandlar.

Släng ihop och njut! Bjud någon du tycker om♡

Likes

Comments

Okej det här känns sjukt coolt att berätta. Som de flesta säkert redan vet så bor jag just nu på Gotland och jobbar på Irisdals Blomsterhandel. Tidigare i somras kom en grupp människor in i butiken och presenterade sig som en del av produktionen till TOVE STYRKES nya musikvideo Mistakes. Och de ville alltså ha blommor till inspelningen, så blommorna som syns vid spegeln i början av videon och brudbuketten som Tove flyr med från kyrkan har JAG GJORT. FÖRSTÅR NI HUR COOLT DET KÄNNS!!! Så roligt att jag fick förtroendet. Hoppas ni gillar den :)

Likes

Comments