Header

Äntligen en helg hemma i Tibro. Kommer bli en av sommarens bästa helger dessutom.
Nu sitter jag på tåget till Skövde för att se min fina kusins utspring och kortege. Och ikväll blir det studentskiva med min härliga familj och vänner.

Imorgon ska vi ha smakprovning på snittar till Erik och Jessikas bröllop. Det börjar närma sig med stormsteg nu! SÅ KUL🌿
På kvällen får jag träffa nästan alla mina favorittjejer, då vankas drinkar och skvaller♡

På söndag ska vi åka ut till kyrkan och festlokalen som bröllopet kommer vara i. Så spännande att få se. Då ska vi spika hur alla dekorationer ska se ut, dukningen och alla blommor osv. Oj vad jag längtar tills jag ska få göra fint! 🌸

Rätt awesome helg! Så skönt att vara hemma♡ Önskar er en fin helg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Roliga dagar i butiken. Kreativt kaos och fritt blomsterskapande till modellerna på årets Visby Fashionweekend🌸

Likes

Comments

Doften av nygräddade amerikanska pannkakor. Solen som strålar in genom köksfönstret och får de gröna knopparna på körsbärskvistarna att slå ut i full blom.
Bra start på en bra söndag, efter en bra lördag med jobb, tacomys med Isa, gött häng och en spontanutgång.
Avslutar helgen på bästa sätt, i soffan, med en film och tända ljus.
Hoppas alla haft en fin helg. Puss♡

Likes

Comments

Dagar som dessa ska man spara på. För att kunna plocka fram när man känner sig lite ensam.

Har haft en helt fantastisk påsk trots dåligt väder. När de tre bilarna som var fullsmockade med favoriter från hemifrån rullade in på Stora torget torsdags natt kunde man nog känna på lyckan som bubblade i mig. Äntligen har jag fått skratta, busa och njuta av mina älsklingar, stora som små.

Många promenader i alla mysiga gränder. Vinlunch på mysiga Kafe:it, trevligt restaurangbesök på rustika Italienaren och grymma burgare nere hos grannen Brooklyn Burgers.
Igår fyllde världens bästa och finaste människa år. Min mamma♡
Det firades med glass i stora lass på Glassmagasinet. Sedan var det dags att vinka av dem. Det föll allt en liten tår när de åkte iväg mot färjan. Tur att jag snart får se en bunt av dem i maj. Då blir det fullt hus igen. Jippi!!!
Hoppas ni alla haft en fin påsk. Puss

Likes

Comments

Dagarna går och nu är det vår.

Många dagar sedan senast. Så vad har jag då egentligen hunnit med. I lördags anordnade jag och min kollega Åsa ett cocktailparty för en massa härliga tjejer. Verkligen lyckat och så mycket gott.
Söndagen spenderades med Iza, brunch, fruktsallad, film och en kvällspromenad.
Det blir fler och fler kvällspromenader nu. Jag fullkomligt älskar att ljuset är tillbaka. Att det dröjer sig kvar över ön och ljusar upp varje tyngt sinne. Energi och glädje, det är vad det ger!
Och något som ger mig än mer glädje är vetskapen om att imorgon får jag äntligen krama om min fina vän. Som jag längtat efter henne. Efter våra djupa, långa, knäppa samtal efter några glas vin. Det kommer bli fantastiskt♡
Här nedan följer några slumpmässigt valda bilder från den gångna veckan. kramar!

Likes

Comments

En lugn och ledig helg är förbi, fylld av sol och bullbak. Tyvärr är nog det varma vädret likaså...om man ska lita på vädergubbarna.
Igår kväll var jag med Isa på Skönheten och Odjuret i 3D. Fin film, bra skådespelare. Sevärd film.

Idag har jag ledig dag, varit ute på morgonpromenad, storstädat och sen blir det en sväng till gymmet. Ikväll håller jag i en kvällskurs på jobbet. Fullspäckad dag minst sagt!
Kram♡

Likes

Comments

Ingredienser
1 pkt färska dadlar (600 g)
200 g sötmandel
2 tsk malet vaniljpulver (inte vaniljsocker!)
3/4 dl kakao
1/2 kopp starkt kaffe- typ espresso.
1 dl rågflingor (havregryn funkar också)

Garnering
1/2 dl osötat jordnötssmör
1/2 dl pumpakärnor
1/2 dl kokosflingor

Så här gör du:
• Sätt på ugnen på 225 grader. Rosta mandlarna i ugnen i max 10 min.
• Låt svalna
• Kärna ur dadlarna och lägg dem i en blender/mixer tillsammans med övriga ingredienser.
• Mixa dem till en smet och bred ut ett jämt lager på ett bakplåtspapper i en stor form.
• Jag valde att täcka nötbotten med ett tunt lager av osötat jordnötssmör och toppade med kokosflingor och pumpakärnor.Där är valet helt valfritt.
• In i frysen så fort du kan, ju snabbare de hamnar i frysen desto tidigare får du njuta av dessa gudomliga bars. De bör stå minst 1 timme för att stelna till och bli sådär lagom sega. Skär upp och njut!!!

Likes

Comments

Ovärderliga dagar hemma. Att få överraska dem man älskar. Fira min fina lilla Stella på 3 års dagen med ballonger och paket.
Se hur stor Penny har blivit på bara en månad. Att bli överöst med pussar och kramar från alla dess håll. Det är hemma det.

Skratt, en förträfflig 3-rätters och världens bästa vänner. Så välbehövligt. Så saknat. Ni gör mig så lycklig♡

Lyckligt lottad. Det är jag det. Fått jordens finaste personer i mitt liv. Dom är fantastiska!♡

Likes

Comments

En bättre lördag på Amarillo. Nytt och spännande. Flatbread, halstrad tonfisk, sliders och raspberry passion. En ny, häftig smakupplevelse.
Samtal mellan himmel och jord. Högt och lågt. Hit och dit. Precis som livet.
Kvällar att minnas.
Kram

Likes

Comments