Nya inlägg

Contains affiliate links

Att jeans plagg börjar dyka upp allt mer i butikerna är något jag hyllar. Älskar att jeans och har det gärna i alla former. Har sprungit förbi Lindex skyltfönster varje dag den här veckan och har inte kunnat låta bli att stanna upp och kolla på den här jackan bokstabligen varje gång. Älskar hur den är så simpel men samtidigt unik.

Jacka från Lindex, 499:-

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har blivit väldigt bra på att bolkera verkligheten den senaste tiden. Saker jag egentligen måste ta tag i läggs bara på lager, skola, jobb, livet efter studenten och så vidare.. Allt känns så oplanerat. För ett år sedan hade det gjort mig otroligt stressad, det stressar mig nu med dock, men inte alls på samma sätt. Ni vet den där punkten då man inte orkar bry sig längre, inte orkar tänka på konsekvenserna av hur man handlar. Just nu vill jag bara ta livet som det kommer. Göra vad jag känner för i stunden och inte behöva tänka så mycket på konsekvenserna av alla beslut jag tar. Jag vill göra sånt jag mår bra av, att jag mår bra är den enda konsekvensen jag vill behöva tänka på. Vad mår jag bra av just idag?

Just idag vill jag sätta på mig min nya fina pyjamas, sätta mig i soffan med en kopp te och låta The Carrie Diaries rulla på Netflix. Det är också precis vad jag tänker göra. Han en fin måndag allihopa

Likes

Comments

Igår var det festligheter som stod på scheamt. Då både jag och en vän till mig fyller den här helgen firade vi oss igår. Vill börja med att säga att wow vilka otroliga vänner jag har! Gårkvällen var så bra och jag hade inte kunnar vara nöjdare, är otroligt tacksam till alla som var med.

Vi började kvällen med vin och lite spel hemma hos mig för att sedan åka vidare till bogrens där vi drack lite drinkar och dansade tills klockan blev två. Det var mycket folk ut igår, det var ju ändå löning för många va?, så träffade också många andra kompisar vilket var riktigt roligt faktiskt. Man blir så glad när man träffar bekanta man inte sätt på länge, man lyser upp liksom hehe. Kvällen igår var väldigt lyckad

Likes

Comments

Igår den 24 februari fyllde jag 19 år. Känns ganska sjukt egentligen, att man bara har ett år kvar till tjugo. Tjugo har alltid kännts så långt fram i tiden, det har alltid kännts så stort. Men nu är det bara ett år kvar. Minns fortfarande varje detalj från när jag fyllde arton, det känns som det var igår vi skålade in det. Sammtidigt har det hänt så väldigt mycket seanste året vilket gör att den dagen känns ålderdomlig. Ja, det där med tid och uppfattning är underligt.


Iallafall, jag måste säga att gårdagen var väldigt lyckad. Har inte haft en så bra födelsedag på länge. Men egentligen gjorde jag inget speceillt. Dagen började med att jag blev väckt av min mamma med frukost på sängen, drog mig kvar ett tag och kollade lite på youtube som jag brukar. Sedan hade jag en skoldag full med olika föreläsningar framför mig. Vi två tiden gick jag och Lovisa ner till stan och kikade lite i affärer för att sedan möta upp Malin. Vi tog en fika på rådhuset där vi satt och pratade flera timmar i sträck. Jag tog bussen hem vid 16.40 möttes på stationen av mina föräldrar, kändes lite extra lyxigt att få skjuts hem måste jag säga. Dagen avslutades med ett restrangbesök med min kära familj, pizza, hur jag längtat efter det. En fredag fylld med saker och männsikor jag älskar, enkelt men helt perfekt.

Likes

Comments

Sitter här och funderar på att öppna upp min blogg igen, bloggen som har aktivt uppdateras för att sedan stå tom till och från sedan jag var femton år. Den 24 Februari, exakt om en vecka idag, fyller jag 19. Tar studenten till våren gör man också, hur gick livet så snabbt? Cirka fyra år har gått sedan jag började blogga här på nouw, eller nattstad som det hette då, fyra år gamla är dom blogginläggen jag nu sitter och skrollar igenom. Jag får en kluven känsla när jag kollar tillbaka på mitt dokumenterade liv. Jag ser alla bilder och kan inte låta bli att notera hur bra jag mådde.

Det var den där perioden ni vet, den där perioden då man började upptäcka livet lite mer. Killar, fester och frihet till större utsträckning började bli en del av vardagen. Men det var skönt, man tänkte inte så mycekt., Termen överanalysera var för mig helt främande, analysera var något som hörde till skolans värld. Man var mindre utvecklad helt enkelt, lite som en kille kanske, skämt osido. Nej men det sägs att killar utvecklas långsammare, förmågan att analysera kanske hör ihop med mognad. Ta mig inte bokstavligt nu men man kanske skulle må bättre av att tänka mer som en kille?

Jag tror dock att det gör en stark, den här mognaden, man måste bara lära sig hur man ska handskas med den. Snart är jag där igen, sakta men säkert klättrar jag till den där lyckotoppen. Så känns det iallafall, så vill jag tro det även fast jag har en bit kvar på vägen. Jag är bara 19 ändå och stressen över lívet börjar ätnligen lägga sig.


Bilder från en december dag jag fick spendera med mina fina vänner i mysiga Göteborg. Här mådde jag bra

Likes

Comments