View tracker

Jag är en sån tjej som älskar att ha på mig kjolar. Det är både bekvämnt och snyggt och alltid lätt att matcha.

Dom är två är från Nelly och är enligt mig ulitmata kjolen, ett rikttigt ess i garderoben då den både går att styla upp och ner. Stort tips

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon allihopa, tisdag idag, sista vecken innan jag börjar jobba och jag har självklart lyckats bli sjuk... Gick brevid på jobbet igår mellan sju & två vilket gick förvånansvärt bra men var inte så lite jobbigt att gå runt där och känna sig yr och febrig. När jag kom hem så somna jag och i princip så såg min gårkväll ut.

Dagen idag spenderas nog i soffan & sängen, måste bli frisk nu och är väldigt stessad över situationen. Jobbar nämligen imorgon, har massa planer för veckoslutet och på söndag åker jag med några kompisar till Stockholm så värtsa tillfället att bli sjuk, men så brukar det ju vara.

Två av mina favorit stunder den här månaden

Likes

Comments

View tracker

Det här är en blogg om mig, för mig... Det här är min dagbok! Det är ingen blogg gjord för att locka andra med ett perfekt liv eller en blogg som bygger på andras förväntningar av hur jag "borde" skriva men de är inte heller ett försök till att vara nyskapande.

Den här är en blogg som handlar om alla jobbiga dagar jag fått möta de senaste året och alla jobbiga dagar jag kommer få ta mig igenom framöver. Men det är också en blogg om allt roligt som händer mig och allt här i världen som gör mig lycklig. :)

Senaste året har varit som en bergodalbana utan dess like. Ena dagen har jag varit mitt vanliga glada jag och dagen efter har jag varit ett vrak som inte kommit upp ur sängen. Det är inte lätt att helt plötsligt få en ny personlighet (det är så de känns). Särskilt inte när man själv inte valt det, det är läskigt! Det är hemskt att plötsligt tappa kontrollen över sina tankar och känslor, inte veta varför och inte veta vad man ska göra åt de, man blir rädd för sig själv. Ni som känner igen er vet hur de är när ångesten väller över

Men jag vill till lägga att dom flesta dagarna mår jag bra och allting flyter på som vanligt med familj, vänner och annat.. Jag har alltid varit en väldigt glad person och det är jag fortfarande :)

Att öppna en blogg såhär blev ganska spontant, mest för jag behövde snacka av mig och jag vet inte om alla orkar lyssna på min röst som är aktiv konstant iallafall, pratglad haha. Sen gillar jag att skriva, har alltid gjort., att jag ens vågar :)

OBS! tyvärr hjälper inte autokorrekt till särskilt bra när de kommer till särskrivning, sånt man får leva med.

Likes

Comments