Nya inlägg

Sitter här och funderar på att öppna upp min blogg igen, bloggen som har aktivt uppdateras för att sedan stå tom till och från sedan jag var femton år. Den 24 Februari, exakt om en vecka idag, fyller jag 19. Tar studenten till våren gör man också, hur gick livet så snabbt? Cirka fyra år har gått sedan jag började blogga här på nouw, eller nattstad som det hette då, fyra år gamla är dom blogginläggen jag nu sitter och skrollar igenom. Jag får en kluven känsla när jag kollar tillbaka på mitt dokumenterade liv. Jag ser alla bilder och kan inte låta bli att notera hur bra jag mådde.

Det var den där perioden ni vet, den där perioden då man började upptäcka livet lite mer. Killar, fester och frihet till större utsträckning började bli en del av vardagen. Men det var skönt, man tänkte inte så mycekt., Termen överanalysera var för mig helt främande, analysera var något som hörde till skolans värld. Man var mindre utvecklad helt enkelt, lite som en kille kanske, skämt osido. Nej men det sägs att killar utvecklas långsammare, förmågan att analysera kanske hör ihop med mognad. Ta mig inte bokstavligt nu men man kanske skulle må bättre av att tänka mer som en kille?

Jag tror dock att det gör en stark, den här mognaden, man måste bara lära sig hur man ska handskas med den. Snart är jag där igen, sakta men säkert klättrar jag till den där lyckotoppen. Så känns det iallafall, så vill jag tro det även fast jag har en bit kvar på vägen. Jag är bara 19 ändå och stressen över lívet börjar ätnligen lägga sig.


Bilder från en december dag jag fick spendera med mina fina vänner i mysiga Göteborg. Här mådde jag bra

Likes

Comments