Klockan är 8 en söndagmorgon och jag är påväg till stan. Det är 16 grader kallt ute, så jag fick mig en rejäl chock då jag vaknade.
Denna dag är mer än fullspäckad, och jag längtar redan tills jag får komma hem och krypa ner under täcket.
Först ska jag och några vänner sjunga på en gudstjänst, efter det ska jag iväg till Ida och vara hos henne i några timmar. Därifrån ska jag sen direkt iväg till mitt andra jobb med ledareutbildning från 17.00-21.30. Sen är jag förmodligen hemma igen vid halv 11 ikväll. Puh😴

Igår innan Erik kom hem, hann jag med att slå in de sista julklapparna. Älskar att sitta och pyssla med det, tycker det är rogivande på något sätt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var en riktigt myskväll. Erik kom äntligen hit, som jag längtat.
Vi åkte in till stan och åt på allstar, sen kikade vi en stund på musikhjälpen innan vi åkte hem igen.
Avslutade kvällen i sängen framför julkalendern❣️

Just nu sitter jag och pluggar, och har gjort de dom senaste timmarna. Väntar på att Erik ska sluta jobbet, så att jag kan börja med maten.
Ikväll blir det också en mysig hemmakväll framför en film.

Likes

Comments

Igår var en mysig men stressig dag. Jättefint ute på morgonen när jag åkte in till stan. Hade föreläsning om funktionshinder & funktionsnedsättningar - väldigt intressant!

Efter föreläsningen fortsatte jag till Ida, för att hämta upp henne och springa iväg till torget för att titta på musikhjälpen.

När vi sedan stått ute och fryst (ihjäl) nog länge, gick vi mot Idun för att se midgårds jul & luciakonsert. Så mycket nostalgi, vill också stå där igen..

Likes

Comments

Ikväll stod pepparkaksbak på schemat. Tände lite ljus och lyssnade på julmusik. Väldigt mysigt!

Har förövrigt gjort bort den 3e av 4a redovisningar idag, vilket känns skönt. Nu är det fokus på kriminalitetsredovisning till nästa vecka och sedan kommer allt fokus läggas på tentaplugg. Känns ändå som att det går bättre och bättre ju mer tiden går. Trodde aldrig jag skulle fixa så mycket som jag faktiskt gjort. Har ju snart avklarat 1 termin!!!🙌🏻 (bara 6 kvar...)

Likes

Comments

Hade värsta myspluggdagen idag, hemma hos en i basgruppen. Vi hade julfika samtidigt som vi fixade med en redovisning om missbruk till imorgon. Många långa diskussioner och skratt. Ibland kan plugg vara roligt också.

Likes

Comments

Bland det bästa jag vet är att vakna bredvid honom. Såå mycket värme och kärlek.❤️

Likes

Comments

Har haft en riktigt bra helg, födelsedagen var jättebra (trots att Erik inte kunde vara med). Jag är så tacksam och glad för allt mamma och pappa fixat inför den dagen. Fick fina presenter också, men tänker visa dom i ett annat inlägg.

Fick dessutom göra min Systembolagetdebut på födelsedagen, kände mig riktigt vuxen. 🍻🍾

Detta är dom ända bilderna jag tog i lördags tråkigt nog. Men hade fullt med att faktiskt umgås med släkt och vänner.

Idag, söndag åkte jag hem till Vännäs på morgonen för att få umgås med Erik, innan han åker hem till Storuman imorgon. Så det blir ännu en till ensamhetsvecka.. men det ska nog gå bra det också!

Likes

Comments

Tog bussen från Umeå vid 14, med förhoppningen att vara hemma vid 17.30. Men bussen står still mitt ute i skogen på grund av ishalka. Det är verkligen spegelblankt, och än har vi inte sett skymten av en sandbil. Ser ut som min kväll kommer få spenderas mitt ute i ingenstans i en buss. Heja!

Likes

Comments

Fick mig minst sagt en stor överraskning när Erik klev in genom dörren. Världens finaste kille😭💖
Älskar dig såå

Likes

Comments

Onsdagsmorgon, och jag är påväg till universitetet för att lyssna på en föreläsning om missbruk. Känns faktiskt rätt intressant!
Sedan kommer kvällen bara bestå av att tvätta, då tvättkorgen är överfull.

Igår var jag med en saknad vän. Jag och Cornelia fikade på Ikea, gick runt lite på avion och var även en sväng till Ersboda. Välbehövligt!

Likes

Comments