Header

Hej kära ni! Gårdagen var helt klart bäst! Jag är fortfarande helt överväldigad och rörd över att min fantastiska familj och mina vänner lyckats fixa i hop en Babyshower för mig utan att jag haft någon aning alls!

Daniel skulle ut och segla i går på dagen med min pappa och hans kompisar så han åkte i väg vid 9, pratade med min mamma i går kväll och då ville hon att jag skulle komma och vara med henne och tjejerna medans Daniel var borta så jag slapp vara ensam. (just för att killen i magen kan komma exakt när som helst)

Katarina kom och hämtade mig strax efter 12 och sen när jag kom innanför dörren så skrek alla SUPRISE! Jag började gråta och skaka av lycka och chock! Där stod alla vänner jag ville ha där och min fina familj! Och jag fick såååå mycket fina saker och hjälp va fint dom hade gjort! Börjar nästan gråta bara av att blicka tillbaka på detta!

Tack världens bästa linnsan för att du styrt i hop detta, (med hjälp från alla) du är min stjärna!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I går var jag ute med mamma och plockade blåbär! Hur mysigt som helst och jösses vad blåbär vi hittade! Vi satte oss ner och plockade på ett och samma ställe! I slutet orkade vi inte plocka mer, kändes som det aldrig tog slut!

Likes

Comments

Äntligen fick jag äta min prosciutto i går till lunch! Den har legat i frysen i 3 dygn och väntat! Och det kan jag säga att det var VÄRT väntan, jösses va gott det var!

Likes

Comments

Njöt av Daniels sista semester dag nere vid vår strand! Älskar att vara där nere! Finns långgrund strand, klippor och en brygga! Perfekt för lilleman nästa år!

Likes

Comments

Lördagen tillbringades hemma hos kära vänner på Ingarö! Till middag blev det kräftor och västerbotten ostpaj. Hur gott som helst och en så trevlig kväll, efter maten satt vi bara och snackade om allt mellan himmel och jord. Kom hem vid halv 2 tiden!

Likes

Comments

Efter att vi hämtat hem alla saker till lillen, så som vagn med mm så passade jag på att tvätta det sista så nu Är jag äntligen i fas med det. Sen gick vi över till Daniels familj för lite mat och mys. Det bjöds på en riktig sommar middag kyckling, kokt potatis, tzatziki och mozzarella sallad! Mums mums mums.

Likes

Comments

I lördags blev det sen middag på strömma kanal med familjen! Väldigt god mat men inte alls bra service! Blev rätt missnöjd faktiskt. Men men, maten var god (det var de viktigaste)

Utsikten och platsen i sig är ju väldigt vacker så det väger upp en hel del!

Likes

Comments

I torsdags gick vi ner till sjöboden med mamma och pappa Hoffman spelade tillsammans med Pernilla Wahlgren! Blev en otroligt lyckad kväll som bjöd på en fantastisk solnedgång, dans och drinkar (alkoholfria för min del såklart)

Bianca hade åkt med sin familj ut ,så var väldigt väldigt roligt att träffa henne igen! Det var nog 10 år sen sist, vi dansade i hop när vi var mindre på Lasse kühler. Blev mest bebis prat hela kvällen men det blir ju som sagt lätt så. (Inte mig emot) rätt kul att man är gravid och ändå stänger stället haha. Så det ska vara!

Likes

Comments

Sol och bad för hela slanten, hade lite picknick med
Jordgubbar, kaffe och mackor med oss. Super mysigt!

Likes

Comments

Instagram @annamariatess