EDE Film är alltså en youtubekanal bestående av två pers vid namn Dennis Andersson och Alexander Embretsén. I princip de enda riktiga filminspelningarna jag varit på har varit med dessa genier, och det är jag väldigt tacksam för. Denna gång var det en film vid namn "Slutdestination dödssjuk" vilket kommer bli en hysteriskt rolig och aningen sjuk film... Det handlar om en man som får veta att han är dödssjuk och då gör en bucket list med saker han ska göra innan han dör. Kan låta sorgligt och ganska oskyldigt men i filmen gömmer sig galna karaktärer som man inte får nog av (eller jo kanske). Mer vill jag inte säga då filmen får stå för det när den väl kommer ut. Men kort sagt kan jag nog säga att den kommer bli bra. Ni kan ju också tolka bilderna som följer om ni vill få en bättre uppfattning om handlingen.

Är så glad att det här gänget finns för det är superbra för min del att få den här erfarenheten, för även om jag inte är med jättemycket så känner jag hur mycket jag utvecklas för varje gång! Det går heller inte att umgås med dem en hel dag utan att skratta sig någorlunda tårögd, vilket är skönt och också behövligt för att lyckas hålla masken i deras svinroliga scener... Med det sagt, här är några ytterst oklara bilder från inspelningen!

Och juste - glöm för bövelen inte bort att kolla in deras youtubekanal!! EDE Film

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dagen har spenderats nere vid vår privata brygga och jag har läst HP och faktiskt fått lite färg. Hoppas på fler sådana här dagar!

Likes

Comments

Ovanför skådar ni det bästa rubriknamnet jag någonsin åstadkommit.

Jag skriver detta inlägg nu i brist på annat att göra (jag vet att jag egentligen borde sova men jag känner att det har jag inte tid med..) och kanske i tron på att börja blogga igen? Men jag vet ju att det knappast kommer hända med tanken på hur bra det har gått förut... Därav rubriken. Det är mycket som har hänt sen sist men det är väl knappast ni intresserade av så det finns i säkert förvar i min dagbok så jag behöver inte oroa mig för att glömma bort det i alla fall. Det är ju inte direkt så att jag kommer göra ett inlägg med saker som hänt efter senaste inlägget i december. Så vad är det det här inlägget ens kommer handla om? Ingenting egentligen, tror jag. Kanske någon form av update.

Jag ska snart börja trean, shit. Jag är snart färdig med all "obligatorisk" skola men jag är övertygad om att jag kommer lägga på några skolår på det. För tillfället känner jag verkligen att jag vill satsa på skådespeleriet och därför söka några folkhögskolor efter gymnasiet för att nån gång komma in på det jag vill kalla mitt mål, Stockholms dramatiska högskola. Nån gång ska jag gå där. För övrigt söker jag roller med jämna mellanrum, men jag har inte lyckats få något vidare än. Hade Skypemöte med en regissör och producent av en film i söndags, men fick veta igår att jag inte fick rollen. Det är bara att försöka se något bra i det ändå, t. ex. att Skypemötet i sig var en erfarenhet. Jag vet inte riktigt varför nån skulle vara intresserad av detta heller, men för den som är det finns det nu i min fantastiska blogg att läsa.


Och ey, bloggläsare gillar bilder, right? Här kommer några fina sommarminnen <333

Likes

Comments

Idag har jag hängt med Angelica och John och botat söndagsångesten. Planen var att åka till stan, köpa sushi, åka hem till Angelica och titta på film. Grejen var att alla sushiställen här i Falun har stängt på söndagar, vilket vi var dumma nog att inte kolla upp innan. Dock stod det på internet att Koi Sushi skulle ha öppet idag till 20, men det stämde ju då inte. Eftersom vi hade tänkt spara sushiköpandet så sent som möjligt innan bussen gick så hann vi alltså inte med den bussen när vi bestämde oss för att äta på Maestro istället. (inte så kul att ta med varm mat då det skulle hinna svalna.) Så vi fick lov att vänta på nästa, som gick 1.5 timme senare. När vi väl kommit till busshållplatsen upptäckte vi att den skulle åka runt hela jävla byn så resan skulle ta en timme, istället för typ en kvart. Som tur var var Angelicas mamma i stan så hon kunde hämta upp oss.

Vi kollade på filmen Sausage party och den var sjukare än vad jag var beredd på. Men den var kul iaf hahahah. När jag skulle åka så kom Angelica och John med en tröja jag provade på H&M som jag blev kär i, men kunde inte köpa då jag måste spara pengar till när jag ska se Kent i Sthlm sen.(!!!!!) Då hade gullungarna köpt den till mig som julklapp. Bästa <333 (OCH JA, DEN ÄR LIKA MJUK SOM DEN SER UT) Nu är det bara att lista ut vad jag ska köpa till dem.

Likes

Comments

Helgen tillbringades i Stockholm och Södertälje hos min bästa vän Olivia. För er som ej vet vem det är så har jag känt henne sen jag var liten och hon bodde i samma by som jag tills hon började gymnasiet nere i Södertälje. Så nu ses vi dessvärre inte så ofta längre... Oftast är det hon som kommer upp hit men denna gång tog jag faktiskt initiativet att hälsa på henne. Jag är ovan med resor med pendeltåg och grejer, men det var faktiskt inte alls så knepigt som jag trodde. Har en läskunskaper så funkar det faktiskt väldigt bra att bara följa skyltarna...

Vi gjorde massa trevliga saker, bl. a. gjorde vi tacos på fredagen och bara åt och myste, spelade Mario Kart Wii som vi gjort mycket när vi var mindre. På lördagen gick vi och såg bio, Fantastic beasts and where to find them, som jag för övrigt tyckte var hur fin som helst. Har vänner som inte riktigt gillar idén att de fortsätter med filmer på en bokserie, men jag ser det inte riktigt så. Filmen utspelar sig på 1920-talet, vilket är långt innan Harry Potter utspelar sig. Jag ser det liksom inte som ännu en Harry Potter-film, utan en film om en författare som råkar utspela sig i samma universum. Men inget mer om det, ni som vill ska få se filmen och bilda er egen uppfattning! Jag tyckte hur som helst att den mestadels var riktigt fin. Innan bion började så gick vi runt i stan och shoppade, blev ruinerad. Köpte smink, en klänning och Sherlock säsong 1-3 som jag blivit lite kär i nu... Sen kostade ju bion, maten och SL-kortet en del också. Vi tog en sväng i gamla stan, men hann inte vara där så jättelänge då det hade blivit mörkt, så vi bestämde oss för att åka dit på söndagen också. Det var faktiskt finare då när man faktiskt såg allting!

Likes

Comments

Hej. Minns ni mig?

Klockan är nu 04.35 Och jag har försökt sova sen typ elva. Men det går bara inte. Jag vet inte varför. Jag ligger och tänker på saker som Sherlock Holmes, hur många meter man går/minut om det tar 20 minuter att gå hem till mig från busshållplatsen, relationer, på hur mycket ångest jag har för att jag inte kan sova, m.m. Det beror antagligen på att jag vaknade fkin 14.30 idag. Aldrig varit med om något liknande, har alltid sagt att det absolut senaste jag kan vakna är 11. Om ens det. Och så vaknar jag och klockan är HALV. TRE. Och nu är hon halv fem. På natten. Har inte sovit nånting. Har hört att man ska gå upp och göra nånting annat när man inte kan sova, har försökt men det funkade ej. Har kollat på youtubeklipp, asmr (vilket bara var obehagligt enligt mig), tagit reda på när säsong 4 av Sherlock kommer, laddat ner twitter igen och försökt förstå mig på det där jag dessutom blev påmind om denna blogg! Så jag tänkte; varför inte skriva något i den, som tidsfördriv? Har ändå gett upp på att sova, ska liksom upp om två timmar.

Jag tycker om att skriva om mina dagar. Framför allt tycker jag om att kolla tillbaka på det sen. Men det har hänt så mycket nu under tiden jag inte bloggat som jag inte har skrivit om. I alla fall inte här. Har det gömt i min dagbok där bara jag kan se, vilket kanske är bra ioförsig. Men tycker samtidigt om att dela med mig om det som inte är allt för personligt. Kanske ska börja med det igen, om jag har tid? I alla fall försöka. Som jag också ska göra med sömnen nu, trots att jag vet att jag inte kommer lyckas. Men vi hörs väl när vi hörs. Bye

Likes

Comments

Idag började terminen för musikens del för mig. Hade nämligen flöjtensemble! Vi ska spela på denna månadens lunchkonsert på Dalarnas museum här i Falun, den 28 januari 12.15. Kom gärna och kika om ni bor i närheten och har tid!

Men innan jag drog iväg till Haraldsbo för att flöjta så träffade jag några vänner från högstadiet (vi alla går i olika skolor nu) för att fika på Kopparhatten. Vi brukar sällan ses men vi har bestämt oss för att försöka ändra på det nu. Det var i alla fall en trevlig dag och mitt fika såg så inspo ut så var tvungen att instagramma

Likes

Comments

I morse gick jag upp kl. 6.30 för att sen åka till Borlänge och ha en audition inför en musikal som ska spelas på Maximteatern i höst. Det var ganska nervöst eftersom jag aldrig hade gjort en audition innan. Visste liksom inte hur det funkade och så. Men det var hur roligt som helst! Alla var väldigt hjälpsamma och jag kände mig välkomnad.

Dansen gick väl inte så jättebra... Vi skulle lära in en koreografi samt göra några diagonaler samt värma upp lite. Tiden vi fick på oss var en halvtimme... Hade vi fått i alla fall en timme på oss hade det gått mycket bättre för mig i alla fall. Får hoppas att sången och teatern satt där de skulle så man har någon chans att komma med. Men det är liksom inte hela världen om jag inte blir med för för det första; det är runt 70 pers som söker till den här musikalen och om jag tyckte min insats var liksom helt okej så är det ju förståeligt om någon av de andra 69 som gjorde en riktigt toppeninsats får platsen istället. För det andra så var ett av syftena med att jag sökte att jag skulle bli mer erfaren när det gäller auditions och liknande och eftersom jag uppnådde det målet idag så är jag ändå väldigt nöjd med min insats, oavsett om jag kommer med eller inte. 😄

Förresten, förlåt att det kommer så tråkiga webkamerabilder nu för tiden, men glömmer bort att fota okej

Likes

Comments

Idag har jag och min vän Elin varit på stan. Hon hade ett presentkort på H&M och jag skulle lämna in en termosmugg som jag fick i julklapp, eftersom jag ville ha en större. Så jag gick in på Åhléns och köpte en asfin termosmugg och den är faktiskt väldigt bra! Håller värmen bra och mindre spillrisk o.s.v.

För övrigt var det en väldigt kall men nice dag på stan och speciellt eftersom inte vi träffats på ett tag :)

Likes

Comments