var det torsdag och snart är denna första vecka på det nya året slut.

Jag är som vanligt tillbaka på jobbet, Malmö möter Linköping idag. Hoppas inte på en lika spännande match som i tisdags. Malmö låg under med 0-4 på 1 minut typ blir det 4-4 med bara någon sekund kvar. De går och vinner med 5-4 i förlängning. Jag kan säga att denna kvinnan var nervös där ett litet tag. I övrigt var det en tråkig match, så vi hoppas bättre idag.

Sen är jag faktiskt ledig i en vecka, eller ja som det ser ut nu i alla fall. Synd bara att man inte kollat de innan så att man hunnit boka en resa eller något. Lätt att vara efterklok.

Aja nu kommer snart min personal men innan de ska jag hitta apelsinjuice. Jag är lite av beroende av det sjukt nu. hahaha!
Hoppas ni får en bra torsdag. ♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då va ordningen återställd och jag är tillbaka på jobb igen.
Kul men gud vad jag är trött idag.


Vi har dock nästan ingenting att göra idag, en ätande loge. Kommer bli en lång kväll, speciellt när sambon vill kolla Mini kronerna i natt.

Men alltså gud vad jag vill åka utomlands, Nu!!!!
Så trött på detta väder, detta mörker och denna kylan. Denna årstiden är min mardröm, jag är inne och kollar resor typ var dag. Hahah!!
Men nä inga som passar in med jobbet, tyvärr.

Men men en dag kanske jag också kan bara boka en sista minuten resa och bara åka, vem vet.
Nu ska jag städa så att vi kan sluta tidigt. ♡

Likes

Comments

Idag är det sista dagen på detta året. Äntligen, äntligen är detta året snart slut. Jag hoppas verkligen att 2018 blir ett så mycket bättre år.

Vi firar nyår tillsammans med sambons kusin uppe i Stockholm och gud va mysigt vi har det. Barnen leker så fint tillsammans och ja det är väldigt mysigt.

Idag har vi lekt på lekplatsen och bara haft de riktigt bra. Älskar denna familjen, de är precis som oss. Lite vildare än andra och säger lite vad man tycker och tänker. Hur bra är inte det?! Hur bra är det inte att ha människor runt sig som är lika galna som en själv. Mm väldigt väldigt bra och man har alltid roligt.

Nyårslöften?!
Ja även jag har det, 2017 hade jag att jag skulle unna mig själv mer än innan och detta har jag uppfyllt. Köpt lite vad jag velat och haft det bra. Men nästa år tänkte jag att jag skulle spara lite mer. Det jag vill ha men jag kanske inte behöver ska jag kolla vad det kostar och spara undan de pengarna och sen ska vi underhålla vårt barn mer. Vi har varit jätte dåliga med detta, så bli bättre mamma och pappa.

Vad har ni för löften?!

Gott nytt år på er alla underbara. ♡

Likes

Comments

Hoppas att ni mår bra?!
Jag mår helt okej, lite trött men de kan vara för att vi har varit vakna sedan typ tidigt och sitter i bilen upp till Stockholm.

Precis som rubriken sägerska detta bli en sammanfattning av familj och vänner 2017.
Jag ska börja med att berätta att 2017 har varit ett jobbigt år
I slutet av juni så var jag tvungen att avliva min bästa vän, min bebis, min hund. Han har blev bara 4,5 år gammal. Men han gjorde de som man aldrig vill ska hända. Han högg Liam i ansiktet..
Det var mitt livs värsta dag, min bästa vän högg min bebis i ansiktet. Dagen efter så åkte vi till Höör och jag har inte gråtit så mycket i hela mitt liv, jag höll han, jag låg med han på golvet tills han började bli kall. Nu lever jag med att jag valde att avsluta min bästa vänns liv. Jag vet att det var rätt beslut men de är fortfarande jobbigt.

När det gäller vännerhar jag värken förlorat eller vunnit nya.
Jag är inte den som måste ha många vänner runt mig, jag har aldrig varit den. Men jag är glad för alla vänner jag har. Jag vet var jag har de, typ. Klart att mina vänner också ljuger bakom min rygg men det har jag lärt mig att leva med.

När det gäller familj så har detta året varitspeciellt. Jag vet inte var jag ska börja och jag ska inte ens ta upp allt. Men man kan ju säga att detta året har inte varit min familjs år. Både komiskt och sorgligt.
Men mitt i alla separationer och kaos så gifte min bror sig. Vilket bröllop, vilket par och gud vilken mat.

Likes

Comments

Hej fina ni!

Jag tänkte att jag skulle börja sammanfatta 2017, för att det inte ska bli ett långt inläggtänkte jag hela upp det lite. Jag börjar med arbetslivet 2017.

Det började bra, tyckte jag i alla fall. Jag jobbar ju inom restaurang och sen bevakning. Ja jag vet helt olika yrken men det är det som är skönt.
Jag sökte mig i alla fall till ett nytt företag. Jag kommer inte säga vilka företag och jag kommer inte nämna några namn, jag vill inte hänga ut någpn. Alla som är inblandade vet vad de kan ta åt sig eller inte.

Det gamla företaget hade jag tröttnat på länge, jag utväklades liksom inte längre och då kommer man inte heller någonstans. Så jag sökte mig till ett nytt där jag fick jobbet nästan direkt, skulle bara gå genom lite drogtester och sånt, men det är inga konstigheter för mig.

Jag va så nöjd och jag tänkte äntligen känns de så bra. Jag jobbade på ett litet företag innan där man kanske inte tog hand om sin personal speciellt bra. Detta nya är ett så mycket större och det kändes verkligen så bra.

Jag blev placerad på ett stort stationärt objekt och det var så mycket att ta in. Men jag kände fortfarande att detta är helt rätt, kollegorna tog hand om mig lärde mig allt de kunde. Jag ska inte skryta men jag lär mig snabbt så jag var inne i de snabbt. Visst man kan inte lära sig allt direkt.

Men så kom det en dag där dåvarande gruppledaren tog mig åt sidan och skällde ut mig. Jag tog för mycket plats. Okej?! jag fattade ingenting. Jag ska tillägga att det är samma person som när jag sa att ja men jag kan detta svarade mig med nä de kan du inte alls..
Ja ni hör ju, det kom också fram att när denna personen skulle sluta som gruppledare sa att får Anna min tjänst slutar jag.. Kul eller hur?!

Det kom i alla fall en ny gruppledare och jag va så nöjd för att det var en tjej, hon var ändå trevlig och vi kom nära varandra. Trodde jag.
Han satt kniven så hårt i min rygg så att den nästan kom ut i magen.
Det spreds lögner om mig, saker som jag tydligen sagt och gjort som jag inte visste. Hon vände kollegorna mot mig, men hon är så känslokall att hon spelar med som ingenting.

Jag orkade inte åka till jobbet, jag kände att denna personen fick mig att må så dåligt att jag orkade inte gå upp ur sängen. Men hur jag kom på att det var hon som började, för de förstod jag inte direkt det var för att jag fick höra från en av våra chefer att de kommit saker till henne. När jag sen kom på att den saken har jag bara pratat med min gruppledare om så kom jag på att det var ju hon som va boven. Jag ställde mina andra kollegor mot väggen och frågade vad som händer och alla erkände att de varit blåögda och trottallt som hon sagt.

I 2 månader bad jag om att bli omplacerad men det hände inget, så nu har det slutat med att jag valde själv att inte ta emot några timmar.
Jag trodde att jag äntligen kommit till ett ställe där man tar hand om sin personal men här sitter jag idag och mår fortfarande dåligt för denna hösten tillsammans med de kollegorna.

Nu jobbar jag bara på Malmö Arena och Malmö Arena hotell. Det är de bästa jobbet jag kan tänka mig, mina kollegor är guld värda och jag mår bra av atttill jobbet.

Det blev ett långt inlägg ändå men jag hoppas att ni förstår min höst nu.

Likes

Comments

Hej finisar.

Idag är jag trött, varit på IKEA nästan hela dagen och med en 3 åring med vilja går det sådär.

Vi har köpt ny inredning till Liams rum och en ny matta till vardagsrummet. Äntligen den mattan vi har haft nu är så äcklig. Man vill inte veta vad som gömmer sig i den. Haha! Nej men skämt och sido, vi hade hund innan som vi tyvärr fick säga hejdå till i somras men den historian kan jag ta en annan dag när jag summerar 2017.

Men i alla fall där var mycket hundhår, säkert mat och annat gott i den också. Så det är skönt att den har fått flytta till tippen.
Jag tänkte att jag skulle börja plocka ner lite av julen nu också. Känns som att jag inte kommer orka göra de sen, men jag tycker ändå att de är mysigt. Jaja vi får se.

Nu ska jag och min 3 åring vila lite. Just de han är jätte duktig när det gäller nappen. Han sparade en som han ville ha när han sov eller vilade och det har varit så. Leker inte med den pratar inte med den utan har den bara när han sover.

Likes

Comments

Godmorgon, hade ni en bra julafton?!

Vi hade en super mysig och väldigt rolig kväll. God mat, sånger vid matbordet och en tomte på kvällen. En dansk sådan också, tror inte att jag skrattatmycket på så länge.

Lilli med familj som då är sambons lillebror och Lilli är Liams kusin, var också här på förmiddagen. Kollade Kalle och öppnade lite klappar. Liam tycker verkligen om sin kusin, de har börjat leka så fint tillsammans.

Tomten trillade in vid halv 9 - 9 och ja nästan bokstavligen trillade in. Svärmors sambo var tomte och han kan vara en av de roligaste personerna man har träffat. Han stapplade in slog sig ner och byxorna hängde under rumpan. Med en Gin och tonic i handen så delade han ut klapparna i hans säck men det bästa av allt var att Liam lämnade sina nappar. ÄNTLIGEN!! Vi sparade en som han ville ha när han sov en vecka till så de fick han.

Liam fickmånga julklappar så att han inte orkade öppna de tillslut, så man fick sitta och öppna alla klappar som man slagit in en gång innan. hahah!!
Men han är så nöjd i alla fall.

Så nu tänkte jag bombardera er med bilder från gårdagen. ♡

Likes

Comments

Lördag och lillejul, alltså julafton imorgon. Denna lördag spenderar vi i Landskrona och i deras ishall, Liam ska tydligen börja spela hockey tycker hans pappa...


Sist vi gjorde de var vi i Malmö och de gick sådär, han ville knappt gå ut på isen. Antagligen för att det är obehagligt att stå på skridskor, till och med jag tycker det. Idag tyckte han att det var roligt och "sto" på isen ett bra tag. Eller ja han låg mest och ålade runt, men vad gör de när han tyckte att det va roligt?!

Efter gick vi och kollade på korna och grisarna som ligger precis bredvid.

Tillbaka i bilen så åker vi till Löddeköpinge för att lämna julklappar till systersönerna, hoppas att de tycker om de lika mycket som jag.

Likes

Comments

Godkväll fina ni, har ni nu haft en bra dag?!

Jag står på jobb eller står gör jag inte jag lutar mig halvvägs in i köket och äter pommes. Då kanske ni förstår hur mycket vi har att göra?!
Vi har haft en ätande och en som bara köpt en öl.

Men har vi roligt?! Ja de har vi, tjatar vi en av kockarna att hon ska göra bea. Vi vill verkligen ha bea till våra pommes.. Tänk er en oxrygg pommes och bea, hur gott?!

Jag hoppas att ni har en mysig kväll och inte sliter ut er lika mycket som jag.

Likes

Comments

Sista dagen innan lite ledighet och sen är det ju julafton på söndag.
Så idag blev det allt de sista som ska fixas innan söndag.

Den sista julklappen ska bara bli inslagen och 2 klappar till juljlappsspelet. Sen självklart nya naglar, dock blev jag inte så nöjd tyvärr.. Men man kan inte alltid där ifrån och vara nöjd.

Men ikväll är det sista kvällen på jobbet, tror inte att vi harmycket att göra idag faktiskt. Tror att de bor max 100 personer på hela hotellet och av dessa äter kanske 20 i restaurangen. Men vem vet vi kanske hamnar i en chock, det kanske bara slår. Men jag tror inte det.

Jag hoppas att ni mår bra och att ni är klara med att som ska göras så att ni slipper göra de misstaget som jag gjorde.

Likes

Comments