Header

Hej alla, idag har jag varit i skolan precis som vanligt och bortsätt från det har jag inte gjort sådär jättemycket. Kom hem, åt mellis, pluggade, tränade och nu sitter jag återigen med plugg. Har alldeles för många tyska glosor tills imorgon och jag är typ nervös. Brukar aldrig vara det inför glosförhör men nu är jag det. Tror dock att det beror på att jag börjar bli väldigt, väldigt trött så imorgon kommer det förmodligen kännas mycket bättre. I hope so!!!
Hoppas ni haft en bra dag, godnatt

Likes

Comments

- gå på bal, ha en fin klänning precis som i en Disney film där jag ska vara prinsessan. Jag vill att min dejt ska ha matchat flugan med min klänning och att vi sedan ska dansa hela natten.

- utveckla världen till en bättre och säkrare plats där krig och konflikter inte existerar.

- bli älskad, men jag vill också älska.

- ligga i gräset en varm sommarkväll, titta upp mot himlen och se stjärnorna.

- att mina vänner ska förstå hur mycket jag uppskattar dem.

- hitta dig.

- skratta, skratta så mycket att jag tillslut får ont i magen.

- vara lycklig.

Likes

Comments

Förra helgen var det sts reunion party. Ett evenemang som sts språkresor höll i för alla som hade varit iväg på en språkresa under sommaren. Det bjöds på godiebags, uppträdanden, dans och självklart massa människor man träffa under resan. Norskorna hade till och med rest till Gbg för att komma ditt, vilket var jättekul<3

Kvällen var annars mysig även om resan var 1000 gånger bättre, hahahaha. Godnatt!!!

Likes

Comments

HERREGUD, det har gått två veckor sen jag uppdaterade er och det känns jättedåligt. Får nästan ångest över att jag inte skrivit något på så länge men den här gången beror det faktiskt på att jag inte haft min mobil. Den 1 oktober lämnade jag in den på service då min skärm var sprucken och igår fick jag äntligen tillbaka den. Det låter så hemskt och jag skäms typ över att säga det men det är oerhört svårt att få vardagen att fungera utan den. Jag vet inte hur många gånger det upptåg något problem över att jag inte hade mobilen. Idag är samhället sååå beroende av teknik och vi är väldigt bortskämda som har tillgång till allt. Att inte ha mobilen påverkade tex bloggandet då jag inte kunde skriva inlägg på resande fot vilket just nu är ett måste för mig. Mina vardagar går fortfarande i ett så det är svårt att hitta tid att bara sitta ner med datorn och blogga men nu när jag har fått tillbaka min mobil kommer jag kunna blogga på rasten och på bussen vilket ger en bättre och mer uppdaterad blogg. Jag hoppas ni förstår och att ni kommer fortsätta läsa, för jag är taggad att börja skriva igen<3

Likes

Comments

Den här veckan har skolan verkligen fått stå i fokus. Jag haft prov, inlämningar och massa muntliga prestationer. Så varje dag efter skolan har jag suttit med plugg och nu i efterhand, när allt är klart känns det så gött. Verkligen bästa känslan när man i flera dagar i rad har suttit med ett stort arbete och sen fått lämna in det och förhoppningsvis aldrig behöva tänka på det mer känns ju så bra. Eller är det bara jag?

Hursomhelst känns det skönt att ha denna vecka bakom sig och en ny fräsch vecka framför sig. Även om jag kommer ha plugg att behöva göra i veckan så är det betydligt mycket mindre och inte lika krävande, vilket gör denna söndag väldigt mycket bättre. Brukar vanligtvis tycka söndagar är sämsta dagen på veckan (vilket jag fortfarande tycker) men nu känns det ändå skönt att det är söndag. För just nu vill jag bara att det ska bli  ny veckan och att det ska bli en bra sådan.

Likes

Comments

//bilder tagna av min fina bästis Becca.

Likes

Comments

Ett av höstens mest hetaste plagg just nu är kläder med silke imitation. Vet inte hur många skjortor, linnen och/eller byxor som jag sätt som har det här typiska glansiga tyget. Spelar ingen roll vilken webbshop du går in på, du kommer hitta minst ett plagg, speciellt skjortor 

Personligen så tycker jag trenden är fett cool och väldigt unik men har inte alltid tyckt det. I början, typ första gången jag såg det var jag väldigt skeptiskt, det såg ju precis ut som en lite finare pyjamas. Vilket inte alls kändes som något man skulle kunna gå runt med offentligt. Men nu, lite senare så har jag helt ändrat uppfattning. Såklart finns fortfarande spåren av pyjamas men att matcha en skjorta i silke, ett par jeans och något silvrigt halsband tycker jag ändå känns riktigt fräscht. Därför kommer silkes trenden vara något som jag absolut kommer hoppa på, kanske inte sådär överdrivet så hela outfiten blir i silke men någon tröja då och då tillsammans med lite smycken. Tycker jag gör att pyjamas känslan försvinner och det blir en lite mer klassik look,vilket är precis vad jag gillar. 


Vad tycker ni? Är silke en hiss eller diss?

Likes

Comments