Header

Hej, kom på att jag inte uppdaterat er på några dagar, egentligen har det inte hänt så mycket, utan min vardag flyter på som vanligt med skola, plugg och träning. I helgen var jag också så trött, jag sov nästan hela lördagen och igår satt jag inprincip med engelska hela dagen. Hade nämligen redovisning idag och det gick faktiskt bra, nästan bättre än förväntat, Hahahaha.

Nu under kvällen och efter skolan har jag pluggat och sen vart iväg på träning så nu är jag trött igen och tänker gå och lägga mig. Hahahah godnatt, imorgon är det skola och jobb som står på schemat. Kram


Likes

Comments

Hej, igår var jag som sagt hos farfar tillsammans med familjen & kusinerna. Farfar hade fyllt år nu under veckan så vi hade en liten födelsedags lunch oss han.

Tidigare under lördagen hade jag och min kompis Sara också bokat biobiljetter tills kvällen så efter lunchen med farfar åkte vi hem. Åt ännu mer och sen gjorde jag iordning mig för att sedan bli upplockad av Sara. Vi såg på " Passengers" vilket är en romantisk science fiction- och thrillerfilm. Den var jättebra, hade inte några förväntningar men den var jättebra. Den får 4/5 eller 3,5/5, HAhaHA kan inte riktigt bestämma mig men det spelar ingen roll för den var bra. Om du gillar filmer som "Hunger games", "Maze runner" eller "Divergent" skulle jag absolut rekommendera den.

Ha en fin söndag/ A

Likes

Comments

"Sometimes mums and dads fall out of love
Sometimes two homes are better than one
Some things you can't tell your sister cause she's still too young. Yeah you'll understand
When You Love Someone
When You Love Someone"

"There ain't no one here to blame
and nothing's gonna change with your old friends.
Your room will stay the same cause you'll only be away on the weekends"

"You gotta believe us, it's all for the best
It don't make sense, it don't add up, but we'll always love you no matter what"

"Yeah you'll understand.
When You Love someone."

Likes

Comments

Hej, det är fredagkväll och första skolveckan för terminen är avklarad. Det gick galet snabbt men jag klagar inte. Är ju bara glad för lite ledighet igen:))

Första veckan gick i alla fall bra. I början brukar det ju alltid vara lite lugnare då alla lärare presentera nya uppgifter vi ska göra osv. Dock fick vi redan första skoldan (tisdagen) ett stort glosförhör till torsdagen vilket såklart var lite segt. Fick sitta både under tisdagen och onsdagen med glosorna och därav blev jag frånvarande här. Ursäkta!!!

Ikväll har jag varit hemma, tagit det lugnt och snackat med kompisar på FaceTime. Imorgon ska jag till farfar och sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda.

Kram//A

Likes

Comments

View tracker

Hej, har ni haft en bra helg? Min helg har varit väldigt lugn, en sån där typisk hemma helg där man bara gått runt i mjukis, kollat på film och varit med familjen. Har endast lämnat huset när jag har varit iväg på ärenden och i förmiddags när jag jobbade. Igår gick jag också runt och lyssande på Ed Sheeran. Så mysigt och hans låtar är bland det bästa.

Nu sitter jag i soffan, har lite kvällsmat framför mig och håret är blött från duschen. Har kört ett träningspass nu under kvällen och jag körde två nya övningar. Väldigt enkla men som tog jättebra i låren, höfterna och rumpan. Vet inte exakt hur man ska förklara men kan föröka leta upp någon video och vissa er någon gång.

Imorgon är det min sista lovdag och den ska spenderas med tjejerna, sen är det back to business igen. Ha det så bra så länge. Kram

Likes

Comments

//Här

//Här

//Här

//Här

Något jag på senaste tiden börjat gilla är t-shirts med enkla tryck. Känns lite roligare än det klassiska enfärgade, (som jag annars alltid använder till vardags) samtidigt som det inte är för utstickande, vilket gör att man fortfarande kan få ihop flera snygga outfits. Det gillar jag.
Min favorit ovan är nog den sista, men även den översta tycker jag är najs. Älskar det röda broderiet, det lyser verkligen upp tröjan och går lätt att matcha med slitna jeans och vita sneakers. Perfekt till våren.

Likes

Comments