Header
View tracker

Hej, det var ett tag sen och mycket har hänt...

En anhörig till mig och familjen har nyligen gått bort och som ni förstår är det jobbigt. Det är något man inte kommer över på en dag utan det är något man måste bearbeta. Det kan ta tid och vissa dagar går bättre än andra.
Jag kommer iallafall fortsätta kämpa och finnas där för alla som behöver det oavsett vad, alltid<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hej, är vid busshållplatsen och väntar på att bussen ska komma. Det är bara jag här och det är mörkt, nästan lite för mörkt. Det ända jag ser är ljuset från bilarna som åker förbi mig och det små ljusa flingorna som gnistrar från gatlampornas ljus. Fint på ett sätt, snö är ju fint. Det får den mörka kvällen att verka ljusare eller iallafall tryggare.

Likes

Comments

Här ser ni Shay Mitchells "farewell letter" till alla som varit med och skapat pretty little liars, även fansen.

För er som missat det så har nu alla avsnitt av serien spelats in. Något som hållt på i ca 7 år och nu är serien eller iallafall inspelningen över. Jag själv tittar på serien och har gjort det i flera år, det var faktiskt första "tonårsserien" som jag började titta på och som jag fortfarande tittar på. Det kommer kännas så konstigt att det längre inte kommer komma fler avsnitt och att det är slut nu. Alltså usch, jag som är så otroligt nostalgisk när saker som man älskat i flera, flera år bara tar slut. Jag vill att det alltid ska fortsätta komma nya avsnitt, precis som med Harry Potter.

Likes

Comments

Ovan ser ni några produkter som jag använt lite extra under oktober månad. Det blev ganska mycket skönhets relaterat, men för mig är hösten absolut den årstid där jag använder mest skönhetsprodukter så därav mycket utav det. Jag måste dock nämna min svarta bomber jacka också, då jag verkligen har älskat den under oktober månad. Valde att inte ta med den i collaget då jag inte tyckte bilden på hemsidan gör sig rättvis på hur den faktiskt ser ut men HÄR kan du iallafall hitta den ifall du är intresserad.
Måste också säga att kostymbyxorna från na-kd inte är exakt dem jag har, utan ett par liknade då jag längre inte  kunde inte mina egna på deras hemsida.

Likes

Comments

Igår efter frukosten med tjejerna var tanken att jag skulle åka vidare in till stan för att träffa en annan kompis men det ställdes in så istället stannade jag kvar hos tjejerna och var där hela dagen. Åkte inte hem fören vid halv fem - fem, vilket var jättemysigt!

Idag vakande jag vid nio lagom utvilad, och gick upp och gjorde en god och stor frukost med frukt, smörgåsar, kvarg och te, samtidigt som jag kollade på ett avsnitt av ¨the fosters¨. Efter en lång och skön frukost bestämde jag mig för att sätta på mig träningskläderna, möta upp Grace och köra ett träningspass inne på favoritstället<3

Hoppas ni haft en bra dag,

PUSS&KRAM

Likes

Comments

Godmorgon!!! Vaknade för drygt en timme sen och nu sitter jag på bussen och är påväg till Sara för att äta frukost med henne och Becca. Det var igår kväll som det lite halvt spontant blev bestämt och nu är jag jättehungrig! Vi hörs sen, PUSS&KRAM

Likes

Comments

Bomber jacket// mango | skjorta// L&B | kjol// bikbok | skor// over the knee, claudia ghizzani

Likes

Comments