Header

Kjol - Levis | Blus - Twist&Tango | Väska - Åhléns | skor - Tiamo 

Tjena, ovan ser ni en gammal outfit som jag hade på mig en av det första kvällarna på Kreta. Kjolen har jag använt massor, den köptes precis innan resan och jag är galet nöjd. Den är så skön och i den perfekta blåa färgen.

Det roliga är att när jag var mindre gillade jag inte jeanskjolar. Jag ägde en, men va jag kommer ihåg använde jag inte den speciellt mycket men sen några år senare har jag ändrar mig och nu älskar jag det. Det går ju verkligen att matcha med vad som helst och man kan enkelt ha det både till vardag och till fest.

Absolut en av sommarens favoritplagg i år!!!

Likes

Comments

Jag behöver inte ens ha fått mitt hjärta krossat eller varit förälskad för att känna allt ändå.

" Jag är tog mig igenom det och jag är okej eller vänta, jag är mer än okej"

Du är fantastisk.

"Jag vet inte vad som är värst, att jag föll för dig eller att du föll för mig"

Vi är inte bra för varandra. Vi är bäst.

Jag kunde tillochmed säga emot när jag inte höll med. Det händer inte ofta.

Du gör mig stoltast.

"Hon är inte något man får, hon är någon man förtjänar. "

Du kände igen mig och jag kommer ihåg att det lättade på mitt hjärta med tanke på att jag visste exakt vem du var.

"Du behöver inte längre känna dig ensam"

Plötsligt visste du saker om mitt förflutna och om min framtid.

"Det kanske bara är jag som är extremt känslig"

"Jag tänker inte be om ursäkt för att jag älskar mig själv"

Bilder lånade från weheartit.

Likes

Comments

Hallå kompisar, hur mår ni? Jag mår bra.

Nu sitter jag i bilen på väg till mina sysslingars landställe. Vi brukar åka dit några gånger under sommaren och hälsa på, bada och köra lite 5-kamp osv. Även om det inte ens är mitt sommarställe så gillar jag verkligen att vara där.
Vi hörs sen, kram.

Likes

Comments

Låter rubriken tala. Jag är tillbaka i Sverige och Göteborg igen efter en fantastiskt vecka på Kreta. Vi kom hem i fredags och bortsätt från vädret är det ändå skönt att vara hem igen och få sova i sin egna säng. Vi hade grymma dagar på Kreta med vädret som levererade på topp varje dag och det kommer man ju att sakna tillsammans med det kristallklara vattnet och lyxen att äta ut varje dag och leva livet. Men allting har sitt slut även det roliga, och nu är resen av sommaren fri. Jag har inget sommarjobb kvar, inga måsten eller stora planer. Jag kan göra lite vad jag vill och se vad dagen har att erbjuda. Det ända som fattas just nu är mina vänner. Majoritet av alla är just nu bortresta och inte hemma i Gbg så det är lite tråkigt för man vet inte riktigt vad man hitta på. Och för er mina vänner som kommer läsa detta, kom hem!!!Jag saknar er!!!!! Hursomhelst att komma hem är inte så illa iallafall. Jag har saknat min säng, min storebror och att vara tillbaka i en stor stad. Nu saknas ba solen och värmen plus mina bästa tjejer. Pusssss

Bilden är tagen från flygplanet.

Likes

Comments

I söndags hyrde vi en jeep och åkte ut på en roadtrip för att få se mer av Kreta och upptäcka mer än bara stränder och hotellets område. Vi körde upp till bergen, åkte igenom några små byar och till en mycket berömd sandstrand med rosa sand och kristallklart vatten. Vi körde även lite offroad vilket var perfekt med tanke på val av bil;)


Varning för bildbomb i detta inlägg!!!

Här är vår bil. Den var rätt gammal och sliten men ändå såååå cool och annorlunda. Alltid kul att åka jeep.

Bilvägarna uppe på bergen var väldigt smala så det var inprincip omöjligt att få mötte däruppe, samtidig var det otroligt brant och ibland fanns det inget stängsel.... glad att det inte var jag som körde. Hade varit en mardröm att övningsköra där uppe.

Förutom små bilvägar och möten fanns det även en massa fria getter som man kunde stötta på. Ibland stod det mitt i vägen men oftast låg det bara vid vägkanten.

Några hus från byarna vi åkte igenom. Husen var i olika bra skick men jag älskar ändå att det flesta hus var så färgglada.
Korten är tagna från bilen.

Mysigaste caféet<33

Bra fakta att veta när man ska åka nercabbat i bergen:
1. Sätt upp håret för att slippa få det smiskande i ansiktet.
2. Smör in dig med solkräm. Även om du inte ligger vid stranden och pressar så kommer solen fortfarande ligga på, så glöm inte solkrämen!
3. Ha en keps. Lite av samma anledning som föregående. Solen kommer fortfarande steka och nu när du kommer sitta ner är huvudet speciellt utsatt. Keps hjälper både så du inte bränner hårbotten men också så du slipper få ont i huvudet. OBS! Knytt fast kepsen i solglasögonen eller tröjan så slipper du hålla i den. Det finns stor chans att den blåser av. (Den blåste av minst tre gångerna för min mamma)
4. Ha solglasögon på dig. Såklart är det till för att skydda ögonen men för detta tillfället hjälper även solglasögonen dig att slippa få sand i ögonen. Detta är extra viktigt när du kör offroad då sanden virvlar omkring runt dig.

Utsikt!!!!

Och tillsist Elafonisi Beach!!!

Likes

Comments