Header

Beskriv din höst med ett ord?
Förändring!

Vad är det bästa vs sämsta med hösten? Jag tycker det bästa med hösten är att man får en nystart efter sommaren och att man får tillbaka sin rutin igen.
Det sämsta skulle jag vilja säga är all press och stress som hösten för med sig.

Dina tre bästa hösttips?

-Ta hand om dig själv.

- Ta pauser!

- Våga misslyckas!

Vad är ett måste i höst garderoben? Stora stickade tröjor och bootcut jeans!

Bästa musiken för mysiga höstdagar?

- Little things, One Direction
- One call away, Charlie Puth
- Girl crush, Harry Styles
- Stubborn Love, The Lumineers
- Someone new (Live), Hozier
- Take A team, Ed Sheeran
- Kiss me, Ed Sheeran

Finns det någon serie man måste följa i höst? Eller kanske någon film som man måste se?

En serie som jag själv vill titta på är andra säsongen av Riverdale som släpptes för några veckor sen. Om du inte sätt första säsongen kan jag varmt rekommendera den, annars är Vampire Diaries min absoluta favorit serie under hösten. Rekommenderar framför allt säsong 1-2. Älskar! Älskar! Älskar!

Sen finns det även massa grymma svenska serier att följa nu under hösten, bland annat Wahlgrens värld, Idol och Så mycket bättre.

Vilken podd ljusnar upp höstens mörker just nu? Pillowtalk med Peg och Penny. En sjukt bra podd för er som klara av att höra andras tankar och åsikter. Rekommenderar!

Vad gör du helst en ledig helg? Vaknar upp utvilad men inte allt för sent, äter frukost med familjen och åker sen in till stan med någon kompis för en fika, shopping eller bio.

Har du någon inplanerad resa i höst?
Jaaaa, i slutet av november åker jag till Tyskland! Längtar!

Vilket tips skulle du ge dig själv i höst?
Att ta vara på tiden!

Likes

Comments

Hej käraste läsare, hur går det? För mig känns det sjukt konstigt (roligt) att logga in här och att jobba på ett nytt inlägg igen. Som ni nog förstår eller förstått har jag haft en liten paus från bloggandet de senaste veckorna. Har haft en sjuk stressig period med mycket att göra och tänka på, så den här gången valde jag faktiskt att lägga bort bloggandet en stund för att kunna fokusera mer på skolan och resten av livet. Jag har på något sätt insätt att jag hellre vill göra bättre och ordentliga inlägg, än halvdana som jag inte ens är nöjd med. Jag vill inte bara göra det för uppdateringens skull. Det ju ändå min blogg där jag vill skriva ner mina tankar, dela med mig av mitt liv och mina bilder. Än så länge är det bara en hobby och jag gör det för att det är kul och för att jag vill, inget annat.

Men nu har jag HÖSTLOV!!! Äntligen!!! Är så taggad, och det ska bli så otroligt skönt. Behöver verkligen få några dagar ledigt för att kunna ladda om och för att orka med resten av terminen. Ska bli så kul att bara få vara med kompisar och ta det lugnt, det är något jag har längtat efter så länge<33

Hoppas ni vill följa med? :))

Puss


Likes

Comments

Måndag: Skola, plugga, jobba och sen chilla resten av kvällen. Det blir en skön och bekväm dag!

Tisdag: Fortsätter i liknande spår som måndagen. Skola vid 8:00 och sen jobb efter det. Kommer hem lite efter 18:30 och då blir det middag och plugg.

Onsdag: Skola och sen blir det plugg i vanlig ordning. Ska även försöka träna under eftermiddagen.

Torsdag: Skola från 8:00 till 12:55, sen läkarbesök.

Fredag: Skola och sen ska resten av dagen och kvällen spenderas tillsammans med världens bästa mamma som i helgen åker till Spanien (utan mig) i en månad!!!!! Kommer sakna henne så<33

Likes

Comments

Hur ball är inte den här bilden??! Tagen och redigerad av mina fina vän Grace<33 älskar!!!

Hej, hur är läget? Med mig är det bra. Har haft en lugn dag med sovmorgon och träning. Veckorna är annars alltid så planerande så det är skönt att i alla fall ha en dag i veckan som man kan få sova ut.
Imorgon väntas jobb under förmiddagen och sen är det lite oplanerat, men antagligen blir det plugg och kanske lite shopping efter det.

Kram!

Likes

Comments

Vad har varit det bästa med v.39?
Jag måste nog säga att hela veckan som helhet har varit så himla bra. Kanske inte det roligaste svaret på en sådan här fråga, men det har verkligen varit en vecka som gjort mig på sånt bra humör. För det första har jag presterat med blogginlägg varje dag under hela veckan, sen har skolarbetet funkat bra, jag har haft tid att vara med kompisar, spenderat mycket tid med familjen och hunnit med både jobb och träning utan att stressa ihjäl mig. Har mått så bra!

Vad tar du med dig till nästa vecka?
Att fortsätta bevara balansen mellan skola, träning, kompisar och blogg osv. Har ju märkt att jag mår mycket bättre av att ta pauser ibland och bara göra något för att det är kul eller för att jag vill. Det är lätt att man bara väljer att fokusera på en sak och sen stressar jättemycket över att man faktiskt vill göra andra saker också. Ibland är det bäst att bara leva i nuet och göra det bästa man kan:)) 

Puss

Likes

Comments