Postad i: Händelser/Evenemang

I går kväll samlades alla tjejer i klassen hemma hos Carin för att fixa i ordning en övervaknings fest för våran favorit Lisa. Det var så fint att kunna överraska henne, för man såg hur chockad & glad hon blev. Nu behöver man inte hålla det hemligt längre så slipper vara rädd för att jag ska försäga mig skolan till henne.

Idag har jag sovit länge och ska snart ta ut min kaka från ugnen. Sen tycker jag klockan kan ticka lite fortare för nu vill jag börja fixa iordning mig inför ikväll!

Kram!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: VARDAG, OUTFITS

Äntligen fredag hörrni. Vilket vanligtvis betyder sovmorgon. Men inte för mig längre, ska nu mera sitta med en mattelärare enskilt två gånger i veckan. Vilket också kommer leda till att jag slipper de vanliga mattelektionerna. Skönt och kommer får så mycket hjälp, märkte stor skillnad redan idag.

Utöver detta så hade jag prov idag vilket inte alls gick bra. Det var inte sammanhängde med de som jag pluggat på, och jag lovar er att jag har lagt ner tid på detta prov trots allt. Som tur var var jag inte ensam om att känna detta. Lyllo mig som har en sådan fin helg att se fram emot nu när skolan inte känns så värst kul. Ikväll kan jag inte riktigt berätta vad jag ska göra men kul kommer det bli. Imorgon ska jag hem till Ida för att föra och sedan dra vidare hem till Johan. Tror helgen kommer bli kanon bra med andra ord.

Ha det fint.

Kram!!


Likes

Comments

Postad i: VARDAG

Kom hem för en stund sedan, har hunnit äta sushi som jag köpte med mig hem efter skolan. Och bytt några ord med Alva gällande imorgon.
Idag hade jag orientering, min sista orientering någonsin! Så fruktansvärt skönt.
Nu ska jag plugga lite rätten & Samhället innan jag hoppar i duschen för att sedan krypa ner i sängen och napa lite. Sen ikväll ska jag enbart plugga och träffa Emilia en stund!
Kram

Likes

Comments

Postad i: Händelser/Evenemang, VÄNNER

Hallå fina ni!!
Sitter nu i bilen påväg hem från världens bästa helg i Tingsryd. Dessa tjejer är de bästa jag har verkligen. Igårkväll var tanken Att dra in till Växjö för att träffa några Bråvalla kompisar. Men det blev tyvärr inte av så vi träffade annat folk istället. Hur som haver så blev det bra ändå. Ikväll ska jag lägga mig i rimlig tid för det kan man inte säga att vi gjort denna helg.
Kram

Likes

Comments

Postad i: OUTFITS

Fredagens outfit bestod av detta!!
//Kappa-Only//Skjorta-Gant//Jeans-Levis//ballerina-Tory Burch//Diadem-Glitter//

Klockan har slagit helg för min del, har inte denna veckan gått så fort? Det har iallafall min.
Har iallafall gått o väntat på denna dagen hela veckan nu. För snart åker jag ner till Småland med tjejerna för en helg hos Matilda. Har inte hunnit packa en dock, men det går nog hyfsat fort så drar nog ut på det lite till hehe. Har lovat att hjälpa Emilia med sin packning innan vi sticker också så ska hinna gå över till henne med.
IIII, ska bli så mysigt med lite helg!!
Kram

Likes

Comments

Instagram @annamaalinn

Instagram @annamaalinn