View tracker
Postad i: VARDAG

Så här såg jag ut idag med mina nya super sköna pantalones<3

Verkligen att detta är en piss vecka. Rent skol mässigt alltså. Hinner inte med någonting, och vet inte vart jag ska börja!
Dagarna ser egentligen ut likadant nu för tiden. Jag hinner inte med att träffa vänner nu på vecko dagarna beroende på plugget. Samma när det gäller träningen. Om jag skulle göra något av ovanstående så hade jag legat ennu mer efter en vad jag redan gör.
Lovet får gärna börja imorgon, helst igår.
Hugs

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
Postad i: VARDAG

Sitter med en psykologi-inlämning framför mig som jag måste skriva klart nu ikväll helst. Eftersom om jag har ruskigt mycket annat denna veckan att ta itu med, verkligen mängder.
Men jag ska allt kämpa på!!
Snart ska jag och mamma laga mat som paus, innan jag ska plugga matte istället.
Kram

Likes

Comments

View tracker
Postad i: VÄNNER

Blir att jag glider in här i slutet av veckan. I fredags bjöd jag hem två vänner. Vi lagade mat kollade på idol och käkade godis. Lördags morgonen startade på bästa sätt, med mattematik boken framför mig i någon timma. Finn ironin i meningen.
Åkte sedan till Göteborg och brände pengar. Men är så nöjd med alla inköpen.
På kvällen drog jag hem till Melina i min nya outfit och vi började föra med de andra tjejerna. Kvällen var bra men något annorlunda.
Nu är det sänghäng som gällt hela eftermiddagen men om ett tag ska jag bli upphämtad så ska vi avsluta helgen med en himla massa onyttigt.
Kram

Likes

Comments

Postad i: VARDAG

Bästa idag var att vi slapp mer en halva skoldagen vilket gjorde att jag landade hemma strax innan 1. Dessvärre har jag inte fått gjort allt plugg som jag verkligen behöver ta itu med. Men vet ni? Jag orkar inte!!
Imorgon är det sovmorgon och allt jag vill är att klockan ska slå fredag.
Kram

Likes

Comments

Postad i: VÄNNER

I söndags åkte jag in till Göteborg med tre tjejer för att äta på Pinchos där jag bokat bord. Alltid lika mysigt att äta där. Synd bara att jag glömde min hatt där hehe. Blir att köpa en ny nästa gång jag far in till Göteborg.
Håller på att utveckla någon förkylning av något slag, så det är kåda i huvudet på mig nu. Där med har jag enbart spenderat eftermiddagen i sängen med youtube och frukt. Så kan jag förhoppningsvis släpa mig till skolan imorgon.
kram!

Likes

Comments

Postad i: VARDAG

Ojojoj, har verkligen pluggat sönder denna eftermiddagen. Inte ens tagit mig en powernap, framsteg! Hur som haver så är jag klar nu och det ska redovisas imorgon.
Har under pluggets gång slurpat i mig en smoothie och ätit naturgodis!
Nu ska jag kolla ikapp Wahlgrens värld, vilket är mitt absoluta favorit program.
Sussa sött.

Likes

Comments

Postad i: VÄNNER

Hejja helg!!
Jag började fredagen med skolan och tog bussen mot Melina på kvällen. Vi skulle mysa till det med hämtmat, godis och övernattning!Kvällen blev inte så värst sen, men den var bra!
I lördags tänkte jag bara ta det lugnt innan jag fick meddelande om jag inte skulle med hem till Wilma för förfest innan vi skulle dra ut. Det sistnämnda skippade jag, eftersom jag inte mådde någevidare hehe. Men en kul förfest blev av i vilket fall som helst.
Nu ikväll har jag pratat med Matilda länge i telefon, alltid lika mys!
Har också lyssnat klart på en ljudbok. "Elva år i fångenskap"
Den mest tyngsta berättelsen(baserad på verklig händelse) jag någonsin hört om. Fruktansvärd, men ruskigt bra iallafall. Ljudboken är cirka 7 timmar lång. Men slukade den på 2 dagar.

Nu ska jag på börja lyssna på en ny bok, sen sussa!
Godnatt på er.

Likes

Comments

Postad i: VARDAG

Jag har pratat med Isak i någon timma i telefon. Vi ska få engelska gjort innan vi lägger oss, men det går inge vidare bra. Idag har jag tagit det lungt hemma. Lagat mat, bakat & sovit länge!
Imorgon ska jag ha sleepover, myys!
Och mycket mer en så har jag inte att säga.
Kram

Likes

Comments

Postad i: VÄNNER

Helgen gick fort! Men den har också varit lugn. Vilket känns för en gång skull jätte skönt. Melina som övningskörde hämtade mig i lördags eftermiddag då vi samt klara Jossan och Jennifer skulle in till Borås för att kolla på fotboll.
I söndags kollade jag däremot på basket!
Nu är jag påväg till gymmet för att möta Alva.
Kram!

Likes

Comments

Instagram@annamaalinn

Instagram@annamaalinn