​Jag tänkte skriva av mig en del om att vara mamma till Liv. ​Och det kommer antagligen vara så att alla inte håller med mig, för det är ju så att man inte har samma åsikter om allting. Och alla har synpunkter och åsikter om föräldrarrollen, många har säkert många åsiker om hur jag väljer att uppfostra mitt barn, och mina regler som jag har. 

Men att vara mamma är inte alltid de lättaste, men jag vet om att jag gör mitt bästa, men inte alltid rätt. Jag har inte läst på om hur man ska vara som förälder, eller läst på vad som man ska göra när man kommer till olika situtioner som uppstår i ett liv som förälder, MEN!!! att ha åsikter om hur man ska behandla/uppfostra ett barn när man inte har barn själv, det är något av de värsta jag vet. FÖR ATT MAN VET INTE ETT SKIT HUR DET ÄR ATT HA ETT BARN, MAN VET INTE HUR DET ÄR ATT VARA FÖRÄLDER. Likadant vad de gäller att öppna sin käft om regler eller bestraffningar när barnet har gjort fel. Men de kommer jag till senare. 

Jag kanske är försnäll ibland mot Liv, MEN det handlar om att välja sina strider med sitt barn. Om man skulle ta varje strid med sitt barn, då hade man inte gjort något annat än att bråka med sitt barn, och hur jävla roligt hade de varit för mig och mitt barn? Men jag väljer att ta mina strider när de handlar om faror eller om de verkligen är fel. 

Och nu är Liv snart tre år, hon är inne i sin trotts, hon försöker göra mig gråhårig, hon gör saker hon vet att hon inte får göra, men hon gör de för att trotts, inget annat! Och trotts kanske inte du vet vad de är som inte har barn? MEN OM DU INTE VET DE, GE DÅ FAN I ATT PÅPEKA ATT JAG GÖR FEL MED MIN UNGE DÅ, ELLER ATT JAG ÄR FÖR SNÄLL. 


​Sen mina egna åsikter om bestraffningar gör man inte på barn som är tre år, de e ju helt sjukt! Och då menar jag bestraffningar som att stänga in dom på derans rum, eller såna betraffningar som dom gör på Super Nanny, 5 minuters regler och sånt. En TRE ÅRING förstår inte varför man gör så mot dom, dom kommer ta de helt fel, och jag tycker att derans rum, derans tryghet och derans rum med alla derans leksaker ska inte göras om till ett "bestraffningsrum". Helt sjukt enligt min åsikt! 

Sen ja.. när barnet blir älder och man kan berätta varför han/hon får sitta på stolen tills barnet har lugnat sig, eller tills barnet har sagt förlåt, DET ÄR EN ANNAN SAK!! 

​Jag hade kunnat sitta här och skriva en fet bok med tusentals sidor, men det vill jag inte. Jag känner nu att jag har fått sagt de jag vill, och väljer att avsluta detta inlägg, NU!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​JAG VILL BARA SKRIKA UT ATT JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG!!!

Jag har verkligen tagit ett beslut i mitt liv som jag är nöjd med, ett val jag har gjort som jag verkligen kan vara stolt över. Jag har valt att leva mitt liv med min dotters pappa, jag har valt att ge han en ny chans, och denna gången ska de verkligen funka. Jag ska verkligen kämpa med blod, svett och tårar om de ska behövas för att vi ska vara den lyckliga familjen som vi verkligen vill vara,

En som verkligen är överlycklig av detta, är Liv. Man ser verkligen hennes lycka lysa i ögonen på henne, ögonen tindrar mer än någonsin när hon får se sin mamma och pappa tillsammas. De är så underbart. 

Peter är en kärlek som jag alltid kommer hålla kär, han är den mannen som alltid kommer att älska mig varesig mina fel och brister. han älskar mig varesig om jag är tjock, smal, ful, snygg. Om jag har balklänning eller mjukisbyxor på mig, så är de han som alltid tycker att jag är snyggast i världen. 

Peter är den mannen som alltid accepterar mig, han som alltid stöttar och finns för mig, och mannen som ALDRIG kommer ändra mig, för att han älskar mig för den jag är och så jag ser ut. 


Och JAG accepterar honom exakt lika mycket, jag kommer inte ändra på honom, för han är bra som han är. 

VI är vår familj, vi har vår familj så som vi vill ha den, och så ska de förbli. Dom som inte accepterar detta, kan faktiskt försvinna från våra liv. Om man inte kan glädjas åt någon annans lycka, kan de lika bra vara så. 

Peter?! Visst håller du med mig? Vi är starkare än någonsin. 

​Jag älskar dig, nu och föralltid. Jag svär, jag ska aldrig låta mig själv lämna din sida, tillsammans är vi starkast. 

Likes

Comments

Morgonen började med möte på jobb, schema läggning!
Helt okej, kunde varit bättre men även mycket mycket sämre. Så jag ska absolut inte klaga.

Nu sitter jag på tåget med min kaffe och ska hämta hem min prinsessa ❤️ som jag har saknat henne, och idag ska jag äntligen fä mysa med henne.
Och även blir de alla hjärtans dags mys med Katrin och Fanny.
Blir såklart köpemat då de e jag som bestämmer maten idag. Haha ✌🏼️

Har haft en väldigt bra helg, hade en liten dejt i fredag, väldigt mysigt. Han kom hem till mig och lagade mat, inte vilken mat som helst, utan de blev oxfilé men purjolökspotatis och en väldigt god sås, och till de drack vi gott vin. Hade även väldigt bra snack från himmel till jord och även lite spel.
Trevligt trevligt 👌🏼

Igår stod de jobb på schemat, jobbade 17-22 och gick bra trots omständigheterna med min hand som jag inte har berättar för er.

& de tänkte jag göra nu.
I onsdags när jag jobbade, så small handen, handleden. Fy fasiken va ont de gjorde. Kunde knappt inte använda handen, den svullnade snabbt och bara att vicka på fingrarna gjorde super ont, och inte bara de utan handen domnade av till som tätt. Gick in på Apoteket och köpte ett stöd till handen, och jag jobbade vidare till 20:00.
I fredags va jag hos läkaren, och de visade sig att de är en nerv som sitter i kläm. Vilken gör att handen domnar av.
Fick utskrivet en salva och smärtstillande och väntar på att få kontakt med handkirurgen. Hoppas dock på att detta läker av sig själv, och slipper operation. Håll era tummar och tår för mig.

Ha en underbar dag/kväll. Och glöm aldrig!!
Va rädda om varandra, KÄRLEK! 💋

Likes

Comments

Då va de söndag igen, tiden går väldigt fort, de tycker i alla fall jag 😳

Men ja. Nu är denna dagen avslutad, gjort väldigt mycket idag. Städat hela lägenheten från golv till tak. Skiljeväggen är klar, bara listerna som ska på. Är så nöjd, lägenheten känns nästan som ny 😍👌🏼

Har haft Katrin mys idag, med kyckligtallrik, dock smakade såsen inte bra, men som Katrin sa "maten är i alla fall inte torr" väldigt sant då maten va dränkt i sås 😂
Sen blev de massor med godis och chips till så ska de låta, och aldrig en sekund som jag har tråkigt i hennes närvaro, vet inte hur många gånger Liv vad oss att hålla tyst, men vi ville ha allsång och då hade vi de.
Avslutade kvällen med en runda skipbo och såklart så vann Katrin, vilken jävla nolla jag är 👎🏼

Tyvärr har min bebis blivit sjuk, IGEN!!
Feber, hosta och kräkt.
Stackars liten, men nu snarkar hon så sött i min säng, så ska snart göra henne sällskap.
Ingen förskola för henne imorgon, men har löst sig med jobb så jobbar kväll istället för dag.

Så min vecka börjar med sovmorgon ☺️ måndagar kan inte börja bättre!

Denna vackra bild bjuder jag på ikväll, SÅ mycket
K Ä R L E K ❤️❤️
Så mycket en bild kan beskriva, och så mycket en bild kan betyda.

Nu får ni sova så gott, för de e just de jag ska göra 💋

Likes

Comments

Min fredagskväll hemma hos min pappa va toppen 👌🏼
God mat, god dricka och mysigt sällskap!
Kan sammanfatta kvällen med ett ord, underbart!

Imed att de va fredag igår, så är de såklart lördag idag!
Är sjukt trött i kroppen och knoppen, men inte konstigt efter ganska mycket alkohol igår.
"Morgonen" började med att Lucas kom hit och fortsatte med skiljeväggen som han håller på att bygga till mig, har bara målningen kvar, så imorgon är väggen klar, och jag är redan super nöjd! Söta lilla Lucas hade även med sig bullar som jag tydligen hade bett om inatt när jag va lite snurrig i huvudet 😇 haha. Och snäll som han e så gjorde han som han blev tillsagd. Haha.

Men nu snart ska jag in i duschen och göra mig klar för jobb, inte jätte peppad på de, men de är lördagens måste.
Jobb 17-23 så skönt att de inte är jätte många timmar, hoppas på trevliga gäster så kvällen går snabbt.

Nu kallar tvätten på mig, ha en trevlig lördag 💋

Likes

Comments

Fan asså vad tiden går fort, tycker inte ni de? 😁

Min fredag börjar med ett låååångt besök hos tandläkaren, har precis fått 4 bedövningssprutor, och nu sitter jag i väntrummet och ska göra i 30 minuter till för att bedövningen verkligen ska ta. För nu ska min tand ut, en tand jag har bitit sönder pågrund av risen, ALDRIG mer, och då menar jag verkligen ALDRIG.

Känns som denna dagen bara kommer springa iväg, trots allt att jag egentligen ska njuta av min lediga dag.
Men när jag är klar här, ska jag hämta min prinsessa på dagis, sen ska vi träffa Stephanie en stund, verkligen ett måste då hon ska iväg och inte kommer hem förrens på alla hjärtans dag. Sen ska jag även träffa min mammi, som jag saknar hennes närvaro och kärlek ❤️

Och ikväll ska jag hem till min pappa och hans fru där även mina syskon kommer vara, vi ska äta och bara umgås, de va aldrig en dag försent!

Vad ska ni själv göra? Något roligt som händer?
Bli fulla och odrägliga så ni mår skit imorgon? 😁😂

Vi hörs sen, ha en fin dag.
Och glöm aldrig, va rädda om era nära och kära, för dom kan snabbt tas ifrån er 💋

Likes

Comments

Hej! Eller hur jag nu ska börja..
Började morgonen 6:15 😨 måste jag nämna att jag inte är en morgonmänniska.. Men ja, upp kom jag. Värdens bästa väckarklocka köpte jag häromdagen, om jag vill bara slå sönder den, men då lär jag inte vakna dagen efter 😂

Men ja, jag har jobbar idag, överdrivet lugnt. Och de e sjukt, då vi brukar ha sjukt mycket att göra. Men ja, ibland är de skönt att ha de lite lugnt på jobbet oxå.
Sen va de snabbt till förskolan och hämta hem Liv, då tvättning stod på schemat som jag äntligen har blivit klar med, typ precis!

Har även haft min mormor och min morfars syster på besök, mysigt! Dom hade köpt med sig kaka och jag stod för kaffet. Liv en pajas som alltid, med full rulle och hon stod för underhållningen. Men ja de va ett tag sen man träffade mormor så de va mysigt. Hon fick äntligen se hur jag/vi bor, och dom tyckte de va fint. Jag funderar på att göra denna lägenheten sjukt mysig så jag inte vill flytta här ifrån. Men ja.. Jag får väl se hur länge sen tanken finns kvar.
Finns väldigt mycket jag kan göra för att få den bra, men måste måla upp lite i huvudet för att se om de kan funka.
Men såfall MÅSTE jag få upp en vägg, en halv vägg om man kan kalla de så 😁 men skit nu i de!

För nu ska jag berätta en sjuk sak, jag har inte druckit Coca-Cola på två hela dagar, tänk två fucking dagar, 48 timmar! Helt sjukt! Jag som har druckit minst två liter om dagen 😨
Men! De handlar inte om att jag bara "Nej nu är de stopp, sluta dricka coca" utan jag har bara inte haft något sug. Jag har valt att dricka bubbelvatten eller juice istället.
En stor fet klapp på axeln, god work 👌🏼

Men nej! Nu ska jag släcka ner i lägenheten, lägga mig bredvid min sovande prinsessa och sova tills den sjuka klockan ringer imorgon bitti för att jobba igenom en ny dag på jobb, men efter jobba har jag INGA måsten så de ska bli jävligt skönt.

Godnatt och sov så gott, för de ska jag göra 💋

Likes

Comments

Då är denna helgen avklarad, va på maskerad igår, hade super trevligt 👌🏼

Jag va utklädd till cirkusdirektör/djurtämjare.

Måste såklart bjuda på en bild! 😳😁
Hade svårt sjukt att bestämma mig vad jag skulle vara, då jag inte ville vara något som kanske någon annan oxå hade i tankarna, och jag lyckades, ingen annan hade tänkt min tanke. Och piskan. Den är så jag! Haha

Idag har jag och Liv haft Katrin på besök, vi har ätit tacos och kollat "så ska de låta"
Med andra ord, så en söndag ska vara ☺️

Och nu till min rubrik "blickarna ska framåt"

De e dags att släppa de gamla för att kunna gå vidare i livet, kunna hitta mig själv och leva så som jag vill och med människor runt mig som verkligen förtjänar min kärlek och närvaro. Inte lägga energi på någon som bara ska ha mig för stunden, eller på den nivån som den personen vill.
Jag vill bygga på framtiden och inte trampa på samma jävla ställe. Och de e tyvärr de jag gör nu, och de e slut med de!

Jag vill komma dit min dröm vill ta mig.

Tänkte snart krypa ner under täcket bredvid Liv, då hon ville så gärna sova i mammas säng 😍 och de tackar jag inte nej till! Finns ingen bättre människa att sova bredvid än sitt egna barn, den man får äkta kärlek och respekt ifrån.
Min bättre halva ❤️

Ni får sova så jätte gott, så hörs vi imorgon.
Lider med er alla som blir väckta av klockan innan tuppen imorgon! För jag för sovmorgon, perfekt start på en ny vecka med nya måsten, utmaningar och krav 💋

Likes

Comments

En trött morgon, gick upp från sängen efter 15 alarm. Sjukt så trött man kan vara. Morgon människa är jag inte i alla fall 😁

Men ja. Nu är jag klar för jobb, och Liv är klar för dagis.
Måste städa undan lite innan vi ska gå, för Liv har dragit ut nästan hela sitt rum i vardagsrummet 😨

Hoppas denna jobbdagen går fort, så jag kan få känna helg. En hel helg ledig med massa roligheter, på lördag blir de maskerad, så jävla kul!

Ha en bra fredag, så hörs vi sen 💋

Likes

Comments