Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Galen helg. Grå måndag. Gamla rutiner.


Likes

Comments

Har bara varit på en lektion under hela veckan. Har faktiskt ,mått riktigt dåligt. Men i onsdags kväll hade jag natt fotografering med klassen och det tog jag mig iväg till. Det är underbart att vi blir givna sådana möjligheter att göra saker utanför klassrummet och även utanför skoltid då. I kväll ska jag firas och jag har ingen aning om vad vi ska göra för att det ska tydligen bli en överraskning. Spännande...

Likes

Comments

God morgon! Sista skoldagen för den här veckan är på väg att börja och det känns inget annat än bra! På fredag blir det firande av en vän och även en vecka senare och sedan en ännu en vecka senare blir det firande av mig!

Här är bilder ifrån ett annat födelsedagsfirande i september.

Likes

Comments

Drog hem till Åre i fredags för att min syster konfirmerade sig i lördags. Blev släkt lunch och sedan åkte jag tillbaka till stan.

Likes

Comments

Har haft galet ont i huvudet idag så var hemma. Har haft en lååång helg och behövde sova ut, får se om jag tar mig iväg till skolan i morgon.


Likes

Comments

Va i stan på nyår sedan bar det av snabbt hem för att jobba. Bär väl in till stan i morgon eller på tisdag för att fira en kär vän.

Likes

Comments

Kom precis tillbaka till stan efter julfirande hemma. Nyår närmar sig med sjumilakliv och hitintills är det inget som står rätt till. Men det blir ju ett nytt år även om vi inte har någonstans att vara.

Likes

Comments

Ännu ett år har snart gått. Ska väl försöka göra inlägg oftare nu. Blir många bilder, lite text. Ord är en av mina starka sidor men det känns ändå fånigt att sitta här och formulera meningar utan att veta om någon läser och bryr sig. Men, men nu får jag försöka få den här skiten att rulla på.


Likes

Comments

Andra skoldagen sitter här under övervakning av Hanna och skriver ett inlägg. Jag kan lätt konstatera att detta har varit det bästa sommarlovet jag än så länge har upplevt. Likes

Comments