Måndag och samma visa återigen. Vaknade trött, små-sprang till bussen, skola till 3, läxor och skidkul.

Kom nyss hem från skidkul där vi idag övade på balans och styrka i mage och armar. Hade planerat annat men det fick bli så då det var så isit i spåren. Nu ska jag skriva en student uppgift i hälsokunskap, sedan ta natten. Gonatt.

Likes

Comments

View tracker

Hej på eer! Känns som att jag har inget att blogga om om dagarna för dagarna går alltid i samma visa: skola, träning, läxor. Så det händer egentligen inget intressant i mitt liv. Denna helg har jag bara varit hemma - firat pappa, tränat och ätit sushi bland annat. Håller som bäst på nu att laga morgondagens läxor och jag har ungefär hälften kvar. En smoothie har jag också fixat till mig, bra så. Känner mig faktiskt lite slut i både kropp och själ.. okej det där lät för dramatiskt men är bara så trött. Ska försöka slita mig från alla sociala medier tidigare ikväll så jag får mer timmar sömn.

Likes

Comments

View tracker

En sport-bh och topp från märket Star Nutrition, sport-bh:n kostade 12,50 € och toppen 9,90 € (!!) på rea då. Så värt alla pengar. Sedan köpte jag en till setting brush från RT och ett setting spray från märket Mesauda, vilket jag bara ville testa då jag hittade det på 50% rea på cocopanda.

Likes

Comments

2 bilder från dagens snapchattande

Hej på er, hoppas ni fått en bra start på veckan! Denna periods måndagar är "lätta", eller de går snabbare än vad andra måndagar har gått (om man kan säga så?). Alltid skönt att börja med modersmål på morgonen i alla fall. Slutade i själva verket 13:20 men gjorde ett ärende så åkte ändå hem med 15:00 bussen. Nu ska jag laga morgondagens läxor och planera kvällens skidkul som startar 18:00. I år är jag ledare för den äldre gruppen så jag ska visa och lära ut skidteknik åt barnen, så får se vad jag hittar på!

Likes

Comments

Började dagen idag med en stor god smoothie bowl gjort av blåbär/jordgubbar/mango/banan/ananas/papaya och toppade den med chiafrön, solrosfrön, kokos"chips" och blåbär. Perfekt start på dagen! Efter frukosten kollade jag alla youtube-klipp jag missat i veckan, skrev några begrepp och drog mig sedan ut till gymmet. Hämtade nämligen ut 2 paket igår (bilder kommer senare), där 2 produkter var denna sport-bh och tröjan på bilden ovan. Sport-bh:n är såå sköön (!!) och såklart skulle de premiär användas idag! ;) Efter gymmet väntande en tre-rätters middag på mig som pappa hade fixat, gottgott. Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och se på tv eller nån serie/film. Ha en fin lördagskväll!

Likes

Comments

View tracker

Äntligen fredag säger jag bara! Har haft fullt upp i veckan med träning och läxor (mest läxor). Jag har hunnit med både gymträning, fotbollsträning, volleyboll och fysträning på samma gång som jag har haft så mycket att göra till skolan. Snacka om en jobbig första vecka! Men tycker jag har hanterat allt ganska bra, på sidan om allt det har jag också ätit tacopaj och catchat upp med några av flickorna. Så har haft en bra "balans" mellan allt ändå till slut, fast jag trodde att jag skulle bli så stressad. Har dock lagat läxorna ganska långt in på kvällen (läs: mot natten). Men nu är det helg och jag ska försöka vila ut mig lite. Ska inleda helgen men mat och mys med några kompisar, och resten av helgen har jag bara inplanerat träning och hälsoläsning +läxor. Som det brukar se ut varje helg när skolan är igång. Skönt att rutinerna är tillbaka. Vad ska ni göra i helgen?

Likes

Comments

Heej på er! Igår kickades skolan igång igen efter jullovet. Har en ganska "lugn" period, men ändå så insåg jag just hur mycket arbete jag kommer ha. Vi började redan igår med att låna en bok till finskan, som vi ska ha utläst och skrivit en recension på inom en månad. Och på samma gång har vi finska ord vi ska plugga in till varje dag. Matematik har jag också och där får man nästan alltid uppgifter att räkna, vilket kan ta en bra tid. Och på toppen av allt så går jag också repetitionskursen i hälsokunskap och där är det förstås bra att repetera, de kapitlen vi kommer ha om, dagen före. Jag ska faktiskt försöka köra stenhårt på den kursen och verkligen läsa till studenten hemma, på samma gång som jag lär mig ännu mer under kursen gång. På så sätt blir det "mindre" jobb i slutändan.
Vi hade första timmen hälsokunskap idag där vi gick igenom studenten och jag som inte har någon erfarenhet av studentexamen blev faktiskt lite stressad då jag började tänka på allt jag är tvungen att kunna. Att stressa hjälper inte, så nu måste jag nog skärpa mig lite här hemma och sluta slöa. Och sen ska jag ju också klämma in träningar om kvällarna?? Alltså hjälp. Men det kommer nog lösa sig, det ska lösa sig!

Likes

Comments

Eftersom att mina egna naturliga ögonbryn knappt existerar så har jag använt mig länge av ABH's dipbrow pomade en bra tid, tills jag hittade en billigare version från NYX. Tycker båda två är riktigt bra men har länge velat prova en ögonbrynspenna. Johanna tipsade om denna från The GrowGal, så har testat den nu i flera veckor, Det är lite ovant med en penna, men färgen passar bra och jag tycker det blir mer naturligare med denna. Dock är det svårt att laga naturliga ögonbryn när man endast har några strån själv, haha. Jag tycker att det går snabbare att fixa brynen med denna, så kommer använda den mest på vardagarna. Men kommer nog säkert ibland använda mig av NYX och ABH.

Likes

Comments