View tracker

SKAM. Gud vad jag älskar den serien, helt seriöst. Såg att flertal talade just om denna serie så först tänkte jag att kan en norsk serie verkligen vara så bra? Tur att jag bestämde mig för att give it a shot i alla fall, för jag satt fastklistrad framför datorn och serien hela kvällen igår. Vi här i Finland kan kolla den på sidan nrk.no där det varken finns svensk eller engelsk text, bara norsk undertext. Först hade jag lite svårt med några ord men det blev lättare och lättare att hänga med sedan. Nästan som att jag skulle vilja tala norska hela tiden nu, haha.

I stora drag handlar det om tonåringar i Norge, pojkdrama, kärlek och fester. Rekommenderar er som inte sett - börja kolla! Jag lovar ni kommer älska den. Det gjorde jag i alla fall direkt - kollade nämligen 2 säsonger igår (hehhe). Men avsnitten är inte så värst långa, mellan 20-30 minuter vanligast medan få tal är upp mot 40.

Noora & William <3333

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Ni har väl inte missat att Sportamore , aka min favorit sida att shoppa träningskläder på, har 25% rea på ALLA Nike produkter idag med koden NIKE25 !! Nike är helt klart ett av mina favorit märken, såå snygga och sköna kläder! En perfekt julklapp till någon eller kanske till dig själv? ;) passa påå nuuu

Likes

Comments

Idag började jag dagen med att skriva ett delprov i finska, sedan rullade dagen på som vanligt. Efter maten gick vi över till kulturhuset där vi hade dimission, firade självständigheten och tog farväl av vår kära rektor, Thomas. Han kommer att gå i pension efter årskiftet, han kommer vara saknad av många. Efter alla tal, dimissionen och körsång, skålade vi för Thomas i aulan och där bjöds det också på tårta och kaffe.

Likes

Comments

Hej! Vaknade redan kvart över 8 idag, steg upp något senare och började sminka mig. Halv 10 hoppade jag in i bilen med mamma och vi for iväg till stan. Mamma for vidare på yoga och jag gick själv i stan och shoppade lite nödvändigheter. Stannade och drack en "caffe latte caramel" vid ett caffé för att jag hade inget annat att göra och i väntan på mamma. Vi lunchade sedan vid Raawka före hennes andra pass började. Både jag och mamma tog deras lunch och den var jätte god!

Väl hemma har jag läst lite på prov och nu väntar jag på flickorna som kommer hit ikväll. Kommer bli mysigt, hoppas du får en fin kväll!

Likes

Comments

Hej på er, nu är det inte länge alls till jul och nytt år! Dagen har bestått bland annat av besök till högstadiet, där vi berättade om gymnasiet för en klass nior, och efter skolan var jag som vanligt och tränade volleyboll. Nu väntar jag bara på att klockan ska bli 10, för då kommer det dubbelavsnitt av Svartsjön och det måste jag absolut se! Synd att de är de 2 sista avsnitten på hela serien... Om du inte sett serien, in och kolla på viafree!

Imorgon är det fredag och sedan helg ❤ Hoppas DU har haft en bra dag!

Likes

Comments

Hej! Kom hem redan runt halv 2 idag eftersom vi var lediga sista timmen och fick skjuts hem av f&f. Dagen i sig har gått snabbt, men en sak som suger är att jag blivit utkastad från snapchat... Inget stort problem egentligen, men såå störande då snapchat är något man använder hela tiden man är vaken typ. Fick en snap från "snapchat teamet" som sade att jag använder en tredje-part applikation där jag använt mina inloggningsuppgifter. Någon app som då ej snapchat stöder? Något i den stilen stod det i alla fall. Men har inte ens någon sån app? Aja, så därför får jag inte komma in på snapchat på 12h eller längre kanske? Onödigt. När jag vaknade idag så var jag utkastad, men jag vet ju dock inte vilken tid inatt det hände. Så får se när de bestämmer sig för att släppa in mig tillbaks, haha.

Idag ska jag i alla fall läsa på morgondagens religionsprov , fixa en inlämningsuppgift samt städa lite.

Likes

Comments

Dessa produkter har jag beställd vid 2 olika tillfällen och fått då i två olika paket. Har haft de hemma väldigt länge nu men aldrig hunnit visa dem för er. Först fick jag hem 2 st lip lingeries, den ljusare färgen heter "push up" och den andra "bedtime flirt". De är väldigt lika varandra, som ni ser, men bedtime flirt är mera mot rosa hållet. Man kan ju aldrig ha för många nude läpp produkter ;) Gillar båda i alla fall!

Sedan till det bästa, Nude Dude paletten!!! Har sååå länge velat ha den. Det var en onsdag för några veckor sedan i skolan som jag råkade vara in på cocopanda och så var denna nersatt till 18€! Så den var på mer än 50% rea (den kostar över 40€ normalpris). Beställde den direkt efteråt i skolan på en lektion, och tur var det. När jag sedan var in på sidan en timme efteråt var den tillbaka på normalpris. Snacka om bra timing. Den har såå fina färger och bra pigmentering!

Alla 3 produkter är från Cocopanda !

Likes

Comments

Jag tycker det är intressant att läsa inlägg där man berättar saker om en själv så man lär känna personen på "ett annat plan" och lite bättre. Det tänkte jag göra idag, vissa saker kanske ni vet andra saker inte:

  1. Jag är väldigt hund-kär, fastän vi själv har bara en katt. Skulle sååå vilja ha en liten hund springandes här hemma.
  2. Jag är bra på att spara pengar och att inte slösa bort dem på onödigt.
  3. Jag är en dålig förlorare i allt (nästan) och det har jag varit ända sen jag var liten.
  4. Jag har ett väldigt stort hjärta, jag vill alltid att min omgivning ska må bra, ibland på bekostnad på eget välmående.
  5. Jag har alltid gillat fysik och kemi ända tills högstadiet, det intresset "slocknade" i gymnasiet.
  6. Jag spelade trummor i 4 år i lågstadie-åldern.
  7. Jag tycker inte om när det är i oordning, ändå så är mina kläder och saker i mitt rum i oordning ofta (dubbel moral much?).
  8. Jag har inget emot att gå till skolan på morgnarna.
  9. Jag skulle gärna gå i träningskläder dagarna i ända.
  10. Jag älskar att sjunga och spela gitarr när jag är ensam hemma.

Likes

Comments