Header

I torsdags kom det slutliga resultatet i hälso-studentskrivningen och det var det bästa jag kunde förvänta mig! Så det blev en riktigt bra start på dagen. Skrev också sista provet, vilket gick helt okej... Annars igår, fredag, hade jag bara 2 timmar i skolan, hade bl.a. lång lunchrast så jag och några kompisar åt vid Dongnai. Väntade sedan på att Lisa skulle sluta skolan för att åka till gymmet på ett rygg- och armpass. Kan säga att det känns idag :-)

Idag vaknade jag kring 9-tiden, lagade en smoothie som jag drack tillsammans med en omelett. Har egentligen inget inplanerat för dagen men får se vad jag hittar på, ha en bra dag! 💋

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Denna dag började med en sovmorgon till 9. Steg upp och fixade mig, sedan åkte jag in till stan till Comfort Salon. Eftersom jag haft problem med mitt vänstra knä och fötter de senaste fotbollsträningarna och matcher, så tänkte vi kolla upp det. Fick förklaring till allt + massage för att mjuka upp, så nu känns det mycket bättre. Ska dock ännu och fixa hålfotsinlägg till mig.

Första lektion för min del började 11:50 (på onsdagar har jag bara historia och modersmål). Sedan slutade vi redan halv 3, så jag och Lisa åkte in till stan och tog varsin "Vanilla Latte" @ Fazers. Efter det gick jag på stan en stund och kollade runt i butikerna före mamma hämtade mig och vi åkte och löste ut hennes gym nyckel.

Ikväll ska jag läsa på morgondagens prov, vilket är sista provet för mig detta läsår, skönt!

Likes

Comments

Idag när jag vaknade gick jag direkt och väckte upp m&p med en present till mamma. Hon fick ett en månads-gymkort till EasyFit, där jag gymmar, eftersom hon länge velat testa! Så om hon tycker om stället, kan hon ju fortsätta efter första månaden :-)

Klockan halv 1-1 tiden hade vi som sagt morsdagslunch med mammas släkt. Vi lagade pulled elk, potatismos, 2 olika såser och sallad, mums. Och till efterrätt blev det en "chokladkaka" som jag fixade till snabbt igår, dock stelnade glasyren så snabbt så den blev inte så värst fin... men smaken var god i alla fall!


Nu är vi påväg till f&f, sedan har jag match kl. 19.00 vid Botniahallen. Be there! 😎

Likes

Comments

Hej på er! Igår tog jag helg efter en timme historia följt av samling och en presentation i modersmål. Slutade redan efter maten, vilket jag gör varje fredag, så jag och Lisa körde raka vägen till gymmet. Drog ett bra rygg- och armpass som vi sedan avslutade med magövningar. Mot kvällen fixade jag mat till m&p, sedan kollade vi tv tills vi somnade.

Idag började jag dagen med en god frukost tillsammans med mamma före vi började stor städa huset. Något före 2 blev jag upphämtade av Johanna och vi åkte vidare till botniahallen. Vi kollade snabbt igenom loppis före vi gick för att kolla VIFK damernas match. Väl hemma har jag ätit middag och ska nu baka en kaka till imorgon då vi ska bjuda mammas släkt på morsdags-lunch. Ha en fin kväll! ❤

Likes

Comments

Hej på eeer, idag har det varit en sååå bra dag! Dagen började med en liten sovmorgon efter som jag började först 10.15. Fick ett telefonsamtal mitt på dagen från en butik som sade att jag var välkommen att sommarjobba där i år! Var nämligen på intervju igår på morgonen, så blev så glad idag när jag fick samtalet. För några veckor sedan hade jag nästan "get upp" på sommarjobben men så förra torsdagen blev jag uppringd och kallad till intervju. Nu är jag så lättad och glad!

Annars skrev jag ett religionsprov som gick helt okej, därefter var jag på bilteori mellan halv 5-6, där jag testade nya Noccon och den var jätte god & somrig! Mamma hämtade mig och sedan när jag kom hem visade det sig hon tagit hem sushi till mig. Bästa mamma 😘

Likes

Comments

När grät du senast och varför? För någon dag sen. Såg ett avsnitt TVD, så inget större än det :-)

När kan du vara dig själv till 100%? När jag är med mina närmaste vänner.

Tre saker du hatar? När det inte går som man vill, klottväder och magkramp

Tre saker du älskar? Shopping, myskvällar och att skratta så mycket så man glömmer bort tiden!

Hur är/var du i skolan? Jag är inte den som presterar bäst, men inte sämst heller. Ämnen som jag inte har något intresse för har jag svårt att lära mig till prov, ganska självklart? Medan ämnen jag gillar går bättre. Dock är det inte så stor skillnad i vitsord mellan de två kategorierna. Läser annars inte så mycket, men presterar ändå bra.

Vad blir du stressad av? Är sällan stressad. Men i såna fall brukar det vara relaterat med mycket skolarbeten.

Hur uppfattar du dig själv? Som en positiv, pratsam och glad person.

Hur tror du andra uppfattar dig? Som en glad person. Dock kan jag uppfattas "bitchig" till de som inte känner mig, får ofta höra att jag har "resting bitch face". Något jag kanske borde tänka på, men svårt att ändra något som faller naturligt för mig, haha om ni förstår?

När känner du dig som vackrast? När jag är brun och då jag har sminkat mig lite extra.

Vad skrattade du senast åt? Skrattar hela tiden nästan så svårt att säga något speciellt. Säkert till något i skolan idag.

Något du funderar mycket över? Funderar jätte ofta på framtiden - vart jag ska börja studera, vad jag ska studera till, på studenten... ja, en hel del.

Likes

Comments

Inom träningen har jag några favoriter som jag för det mesta tar olika övningar från. Så i detta inlägg tänkte jag "tipsa" er om 2 av dem, så kanske ni blir mera motiverade eller något :-) Min number #1 inspiratör är Hanna Öberg:

På instagram heter hon @hannaoeberg, där hon lägger ut videon på olika övningar samt fina bilder på mat. Jag brukar göra många av övningarna jag hittar från henne och alla jag testat har varit super. Hon har annars också en youtube kanal där hon lägger ut ännu mera videon på träning, bl.a en HIIT video jag testade förra veckan. Den här tjejen skulle jag gärna träffa!

Och en annan favorit är Whitney Simmons. Samma som Hanna, publicerar hon videon på hennes instagram ( @whitneyysimmons ) från hennes träningspass. Hon har också en youtube kanal, där det finns jätte många bra träningsvideon! Gjorde ju detta inlägg för någon tid sen där jag berättade hur jag gymmade. Där visade jag 2 av hennes video.. Henne ska ni definitivt också check out!

Likes

Comments

Hej på er! Just nu sitter jag vid bibban i Smedsby, gick via butiken efter lite mellanmål som jag nu ätit medan jag skrivit lite på mitt ena textkompetens svar. Vädret idag har ju varit väldigt varierande, t.ex när jag gick till och från butiken haglade och blåste det så himla mycket! Gissa om jag blev störd?? :-))) Så fick plocka ut allt ur min väska, tömma den på hagel och nu hoppas jag på allt ska torka. Och just sken solen... I alla fall klockan halv 5 har jag bilteori, det är därför jag ännu är i Smedsby. Direkt efter teorin ska jag på friidrottskul, som jag är ledare för iår igen. Sedan där efter blir det att åka raka vägen till träning. Så kommer komma hem först något efter 9 idag. Men dock kommer det inte vara såhär varje måndag. Teorin är vanligtvis varje torsdag, men eftersom det är första lektionen för mig så har de mer informations-aktigt idag.

Likes

Comments