Hello! Kom hem från gymmet för 30 minuter sen. Så har gjort lite ägg och fixat en proteinshake osv. Blev mage och armar på gymmet för Mathias skulle tydligen ej gymma ikväll så jag körde mina två pass i ett.

Nu ska jag äta och sen duscha och fixa lite. Tror även att jag ska handla lite.

Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Hoppas att ni mår bra för det gör jag. Skrev nyss ett långt inlägg och så försvann det bara så oturen fortsätter väll idag...

Men men jag gick upp runt 11 och började med frukost som blev kvarg med kokos och kola smak som jag toppade med banan, linfrön, chiafrön, kokosflingor och så tinade jag hallon men det råkade bli en sås så blev inte så fint men men och hallonen är där för syrligheten.

Att dricka till har jag fixat en kopp svart kaffe och en protein shake.

Nu ska jag äta upp och sen röra mig mot gymmet och köra armar och i kväll blir det mage.

Puss

Likes

Comments

Jag har tipsat om denna serie förut men då hade jag sett ett halvt avsnitt. I helgen började jag och Mathias kolla på denna och hade sett båda säsongerna (11 avsnitt) på måndagen. Så nu väntar vi energiskt på säsong 3 som kommer i helgen. Jag vill tipsa er alla som gillar lite spännande mord och mordutredningar om att se denna. Helt galet bra.

Likes

Comments

Nu är jag hemma från min springrunda som även blev en shoppingrunda. Varför? Jo för när jag sprang lyckades min telefon hitta ett hål i fickan och trillade ut och landade i lera och på det spräcktes även hela skärmen. Så var nära centrum och hade hunnit springa i 45 min så jag bestämde mig för att köpa plastskydd så jag slipper få glas i fingrarna. Nu när jag kommer hem ser jag att det är till iPhone 6 så jag klippte sönder den så att den passa, cred för att jag var kreativ. Någon minut senare tappar jag ett ägg i golvet samt lyckades koka ett ägg som redan var sprucket. Usch nu får turen vända.

Nu ska jag iallafall duscha, äta och ta en nap. Eftersom att allt går åt helvete är det nog säkrare att ligga i sängen och sova.

Hörs senare om jag inte lyckas fastnar i sömnen och aldrig vaknar (den oturen skulle inte förvåna mig idag). Zzz.


Puss

Likes

Comments

Hej på er! Blev en sjukt stressig morgon så hann ej blogga. Jag vaknade runt kl 8 och jag somnade kl 06:00 så har alltså sovit i 2 timmar så är helt slut. Men hade bara en lektion idag vilket var skönt och det var även min uf lektion så vi jobbade bara med företaget och hann göra klart en del. Så nu är jag hemma och ska ta en powernap och sen ut på en löprunda. Tänkte att jag ska testa att springa då jag knappt vågat springa pga mina knän som jag haft problem med sen jag körde fotboll.

Mer update kommer senare.

Gå gärna in och följ med företags insta där vi heter @beeyou_uf #beeyou_uf

Likes

Comments

Hello! Nu är jag hemma från gymmet och är helt slut. Så nu har jag fixat lite middag och satt på en tvättmaskin och städat lite. Så nu ska jag äta och sen plugga lite och ska även försöka hinna ta en promenad med Valentina då hon drar till Spanien imorgon :(

Likes

Comments

Hej babes! Är nu på gymmet efter en jobbig väg hit måste jag säga. Allt var skitbra och så var jag på Ica och köpte celsius och lite annat. Såklart tappade jag celsiusen så fick byta. Lite senare i omklädningsrummet inser jag att jag har mina tjocka lurviga skidstrumpor på mig och inte hade med mig några andra och eftersom att jag skulle ha shorts och skor så fick jag lite panik ahaha. Så nu gick jag köra utan strumpor i skorna vilket jag får rysningar av ahhaha. Lite senare råkar jag välta ut halva min celsius på golvet sen efter det höll jag på att tappa mobilen i toaletten. Great. Nu är jag iallafall här och idag ska jag köra armar och mage och tror att det blir 2h pass för har ångest få jag verkligen inte skött kosten hehe.


Hoppas att ni har haft mindre otur idag. Så hörs vi senare ikväll.

Likes

Comments