View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Just nu sitter vi på landvetter o väntar på vårt försenade tåg som förhoppningsvis lyfter snart.'

Likes

Comments

View tracker

Diggar verkligen denna trenden med nätstrumpor eller tights. Känns som att det blir en helt annan attityd och outfit när man har lite hål, love it!

Likes

Comments

Får någon vecka sen spontan-klickade jag o min brorsa hem en drönare. Det va någon grym blackfriday deal så jag tänkte varför inte, den skulle kostat 4500 men vi betalade 3000 för den. Det känns så himla typsikt av syskonen Svensson att klicka hem en leksak endast för att det är kul o spännande + är den ju lite halvt olagligt tyvärr. Vi testkörde den precis o j*vlaaaaar va svårt det va! Tror det krävs mycket tid för att man ska kunna det bra. Vet dock inte än om det är ett dåligt eller bra köp, finns många pros and cons med den!

Likes

Comments

Tittade igenom lite gamla bilder från datorn och hittade dessa bilderna som vi tog förra året i slutet på sommaren. Dessa bilderna tog en fotograf och just då tyckte jag det va onödigt och stelt att ta sådana här bilder men efteråt känns det som att det är fint att ha riktigt bilder med dem man älskar.

Sååååklart skulle Millsing släppa en tår när vi tog bilder för hon blev så rörd....

Likes

Comments

Jag har vart i London 3 gånger förut med min mor. Detta året åker jag dit med min kille, för han fick det av mig i studentpresent. VI åker fredag kväll o är iväg hela helgen o är sååååå taggad på att åka dit igen, London är verkligen min favoritstad, det finns alla olika typer av människor där, kändisar, massa saker att se och göra och shopping såklart.

Här kommer lite bilder ifrån förra året jag var där.

INSTAGRAM @lovisasvensson 
SNAPCHAT 
KAMERAALBUM 

Likes

Comments

http://lovisasvensson.polyvore.com/

Likes

Comments

En ny favoritkombo för läpparna är Macs läppenna i frögen WHIRL med ett tunt lager NYX lingerie i färgen LACE DETAIL

Likes

Comments

Idag lunchade vi på stadt, mest för att jag va sugen på falafel som va dagens veggi. Men falafeln var slut så det blev lite quorn igen, men det funkar ju med!
Sen blev det såklart lite B-pannkakor o en cappuccino till efterrätt.

Likes

Comments