klicka→​ http://lovisasvensson.polyvore.com/ för mer


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En av de roligaste kvällarna på länge, den spenderades med skönt folk ute i Tvååker. Inget att klaga på!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag är en sådan dag på lovet jag inte har något bestämt. Jag har redan senderat min morgon på gymmet, käkat en stor frulle, vart ute med hunden och sovit lite. Nu ska jag plugga och sedan blir det ett besök hos frisören.

Likes

Comments

Likes

Comments

Det efterlängtade höstlovet är äntligen här och starten spenderad i Göteborg med Olsson. Ganska tuff start dock, det var en del tårar inblandade dels pga min grova fobi nu känns som det är dags att göra något åt den. Men när vi väl kom fram till Göteborg tog gråtkalaset slut och det kändes mycket bättre när man började tänka på annat. Största anledningen till varför vi åkte dit var för att mina nyinköpta primes hade gått sönder så jag fick ett par nya och hoppas verkligen dem ska hålla bättre. Sen bara strosade vi runt lite i favoritstaden, tog en lite paus på Eh, köpte lite fina hortensior och sedan var det dags för hemfärd. Just nu sitter vi på tåget, Håkan i lurarna (<333). Ikväll har jag inga planer alls, men en lugn kväll kan vara behövligt emellanåt. Puss

Likes

Comments

Lagom snygg på denna bilden, men vafan ibland får man ju bjuda lite på sig själv!

Likes

Comments

Började dagen med en stabil frulle. Idag har jag spenderat 10h i hallen, helt sjukt om man tänker efter. Först tränade jag 9-14.30, kollade damernas match efter det och sist spelade div 3 som vi kollade 2 perioder av. Det gick ju bättre för damerna i deras match jämnfört med div3, dock hade dom svårt motstånd. Grejen näran sitter brevid och kollar på, kryper det i hela kroppen och jag vill bara in och spela, men imorgon får jag ta igen det. Då är det match mot Lerum, bortamatch tyvärr så upp ganska tidigt men är ändå alltid taggad!

Likes

Comments