Header
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Dagen började med att jag vaknade upp bredvid William. Sedan åkte jag till skolan där jag endast hade två lektioner och slutade 12.35 då det bärde av mot Båstad och spa helg med mamsen <33!!!

Har precis ätit en god middag och ligger nu och myser på rummet! Älskar verkligen Båstad, när jag va liten hade jag sommarhus här så det är verkligen nostalgiskt för mig att åka hit. Idag fyller även min pappa år men tyvärr är han på jobb resa i USA och kan inte fira honom. Men även fast jag inte tror han ser detta så GRATTIS världens bästa pappa!!!!

Morgondagen bjuder på en full dag med bara massa spa och bad, underbart!!

Tänkte fixa ihop en liten "vår trender" collage för det är oftast det jag tycker är roligt att se på bloggar då jag är mode intresserad! Hoppas ni ser fram emot det. Puss och kram från mig

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allesammans!

Idag var alla mina lektioner inställda så jag fick en ledig dag bland alla nationella prov vilket var underbart! Tog en sovmorgon och sedan städade jag hela mitt rum, så himla skönt fast nu är jag helt slut. Ska snart ner till stationen och möta William för att ta en promenad hemåt i det fina men blåsiga vår vädret. Ska sedan spendera hela kvällen med massa mys.

Imorgon är det fredag och hela helgen ska spenderas på spa med mamma i Båstad, sååå mysigt!!! Så mer inlägg blir de. Puss puss

Likes

Comments

Mitt namn är Anna-Lotta Nanne och jag fyller 17 år i Juni månad. Jag är bosatt en bit utanför Göteborg och på den här bloggen kommer ni få följa mitt liv som en mode intresserad tonåring som delar med sig av livets upp och ned gångar. Låter det kanske konventionellt? ja det kanske det är. I denna bloggen kommer ni få följa mig och mitt liv som studerande 17 åring på samhällsvetenskaps programmet på Hvitfeldtska gymnasiet i Göteborg och min strävan efter att uppnå min framtida dröm att bli journalist och studera vidare. Så kanske alldagligt men det är iallafall jag.

Så varför började jag blogga nu då är ju frågan. Jag har haft bloggar när jag var mindre som var mer eller mindre seriösa, men ni får fortfarande ha överseende med att detta är nånting nytt för herregud jag förstår inte mycket av detta och vet egentligen inte riktigt vad jag gett mig in på. Men men det kan vara nånting kul nu när sommaren faktiskt börjar närma sig och jag får mer fritid från skolan. Jag älskar att fotografera och även skriva av mig så jag kände väl att jag var i behov av en blogg kanske där jag kan skriva ner mina tankar och förhoppningsvis är några intresserade av att följa mitt livs upp och ned gångar, för det är precis det mitt liv är upp och ner som dag och natt. Jag ska inte dra ut på detta för mycket men medan jag ska försöka lista ut hur man kopplar alla sociala medier till denna lilla blogg så kan ni njuta av en liten vårbild på mig i Paris från i påskas.

Hoppas självklart ni vill fortsätta följa mig och mitt liv!!! PUSSSS

Likes

Comments

Instagram@annalottananne