Måndag ... över ett halvår sen jag skrev sist 😂 men här är jag igen .. saker har hänt , knappt jag minns vad .. just nu är jag mitt i en köksrenovering o det ska bli så himla gött att få ett nytt kök så jag kan trivas i det och vilja laga mat o baka 😊

Just nu är jag sjuk o hemma från jobbet .. terminen började bra.. inte.. men bara hoppas man håller sig frisk sen .. klump i magen för jobbet med då vi inte har klart med vår tredje kollega ännu o ingen aning vad vi kommer få o det gör mig orolig .. men hoppas det blir bättre jämfört med det vi har nu som gör mej galen! Ursäkta men så är det ...

Jag ska göra mitt bästa för att kanske komma igång o skriva här igen men det är svårt att lova 😂😂

Ha det !!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har det verkligen gått lång tid sen jag skrev sist ... men jag har inte direkt haft någon lust att skriva..

2016 var både ett bra o dåligt år .. bra just för att jag lyckades få tag i och köpa min lägenhet jag bor i ni o stortrivs i... mindre bra pga vissa depperioder .. Jag hoppas verkligen 2017 har något bra att erbjuda o även bli ett bra år!

2017 började sådär dock... bröt av nageln helt o hållet på gymmet ... krossades mellan två hantlar .. så frågan är när nageln kommer ut igen ... hårdare är de ju också pga akrylen..

Denna helg är lugn o avslappnad till skillnad från vad nästa kommer bli.. då vi (jag o mina vänner) ska ha spelning här i Karlstad på lördagen o söndagen blir det les miserables med Emmelie !

Nu kör vi nystart o ser om jag lyckas va mer aktiv här ;) !

Likes

Comments

Ja nu har det gått ett tag sen jag skrev sist.. mycket har hänt men kort o gott ...
-mötet med chefen är avklarat o det var skönt att få ur sig det som tyngde o var jobbigt o skillnad märks redan efter en vecka :)
- jag har slutat i min gamla kör pga olika anledningar o nu anmält mig o ska va med i en annan här i Karlstad, så kul :) ser fram emot morgondagen jättemycket :)
- jag har avklarat Tjurruset 2016 trots att jag har problem med något i mitt lår, antagligen en överansträngning .. men trots det så genomförde jag o jag är så stolt över mig själv ! Även om det var sjukt tungt i år ! Mycket uppför i början vilket inte var skönt för låret o fick gå en del vändor.. o lera som tog musten ur benen så jag höll på att spy flera gånger .. men i mål kom jag ! :)
- möhippa för Ida är också avklarad ... nu väntar bröllop för henne o bror i oktober .. kan säga att hennes vänner är inte min typ av tjejer att umgås med .. men intressant att se vilka de är i alla fall :p o blev ju lite konstigt att komma in sent på kvällen med när de haft hela dagen .. men jag sprang ju tjurrus så var ju upptagen på annat håll o på kvällen var jag sliten o kände mig som en zombie :p inte mitt vanliga jag inte ...
- idag har jag käkat med mina fina vänner Carro o Sandra på pinchos ! Gött var det :)
- nu slappar jag i soffan o ska väl ta en promenad med Amanda lite senare , trots att jag är slut i kroppen kan det vara skönt att komma ut lite o röra sig :)

Kram o tack för mig !

Likes

Comments

Inser att mina inlägg får dagens namn oftast.. Då jag har dålig fantasi för tillfället..

Gårdagskvällen var underbart trevlig med ett härligt gäng !

Denna dag har bestått av jobb, en sväng till mor o far, o innan jag drog hem var jag ute med Yvonne o körde lite intervaller ! Gött !!

Oro i magen för morgondagen.. Möte med chef... :/ men detta ska bli bra... Jag hoppas det i alla fall.. Annars byter jag väl jobb...

Nog om detta... Dags o sova! Så jag orkar med morgondagen .... Gissar på spänningshuvudvärk efter....

Tack o hej !

Likes

Comments

Än så länge en helt okej dag, dock lite irritation i kroppen som vara växer.. Skönt att få sluta tidigt o komma från .. Men nu blir det en hälsoundersökning på Previa för att sen bara hem o vila en kort stund för att sen åka tillbaka till jobbet för APT ..

Efter det blir det att åka till Filip o Ellinor för connectgrupp :) alltid lika trevligt :) (även om jag bara varit på en träff) :p

Ha det fint !

Likes

Comments

Måndagen är här o en ny vecka vilket betyder nya utmaningar... Mailet till chefen gick iväg idag o nu får vi vänta o se när möte bokas ...

Idag blev det inte som tänkt med min ES tid utan fick va i barngrupp istället , vilket inte gör mig något :)
Eftermiddagen har jag varit på pilotutbildning i Office 365 o ska bli spännande om jag o Johanna får med våra kollegor på spåret att använda detta flitigt , vilket jag hoppas men kommer bli ett tungt lass :p

Nu slappar jag lite i soffan innan det är dags att byta om för att gå till Friskis o köra ett pass Power hour! Längesen nu så ska bli gött , något som också är skönt är att kunna gå till Friskis o inte behöva ta bilen ! Underbart med gång/cykelavstånd numer !

Ha en go kväll!

Likes

Comments

Så är söndagen här... Imorn är det dags för jobb igen.. En vecka jag nu måste ta tag i vissa tunga saker o beslut.. Men allt för att vara ett ego o låta det bli bra för min skull... Jag orkar inte känna irritation över att gå till jobbet mer... Jag vill må bra av att gå till jobbet... För jag har ett underbart jobb o jag älskar det i övrigt... Men att få dra det tunga lasset o inte nå dit jag vill gör att det blir jobbigt o tufft ..

Pratat med flera o nu är det dags att ta tag i det.. Så jag lovar ! Nu ska jag bara tänka på mig själv o vad som är bäst för mig !

Precis släppt iväg Helena hem efter en härlig pratstund över en kaffe ! ❤️ tänk om hon kunde bott kvar här o pluggat.. Men får njuta av henne när hon är hemma o hälsar på i alla fall !

Ha en fortsatt fin söndag !

Likes

Comments

Gårdagskvällen blev spontan när Carro o hennes Hilma kom förbi en stund o jag o Carro fick prata av oss lite :) 
Men nog om det och till dagen istället som börjat lugnt o snart blir det o göra sig klar för o gå till Emmelie för en kaffe o sedan vidare ner till stan för en go lunch tillsammans :) 

Övrigt får vi se vad dagen bjuder på .. så skönt att inte ha något planerat när man är slut efter en lång arbetsvecka.. 

Får se , kanske återkommer senare idag med lite update ;) 


Ha en fin lördag! 

Likes

Comments

Hej hej... Nu har jag startat en blogg igen .. får vi se hur länge jag hänger i med detta.. Men just nu är jag i en skriva av mej period.

Äntligen är helgen här.. En lång dag på jobbet o när man känner viss oro o irritation så blir dagen längre ..

Ska bli skönt att va ledig två dagar nu o bara njuta.. Imorn träffa Emmelie för en kaffe o promenad , o även en träff med Helena som är hemma från Halmstad över helgen :)

Tack o hej..

Likes

Comments