Hej! en helg har gått igen och den har varit bra. Lördag var Milla och jag i backen ett tag. Senare var Per och Milla på bio och jag var hemma och överträffade mig själv i matlagning.  Gjorde Pad thai å fi fan va go den blev! åt så vi storkna!
Idag var Milla och Per i backen en stund och sen på bollkul. Jag var hemmavid, städade övervåning och rådde om vår minsta goding

Bilden tagen på julafton. " lyft mig Emil, lyft mig". Ikväll kom jag iväg och tränade en sväng och nu blire snart andra avsnittet av Valkyrien, en serie som verkar bra! Sen har vi väl inget val än att va förberedd på ny vecka.
I torsdags kom vi hem till färdiga pannkakor..den här jäntan 💜

Likes

Comments

Uj uj..pass 2 denna vecka ikväll. Tränat alltså, arbetspass är det 3 ☺. Sitter och inväntar Emil som kommer med spelarbussen framåt nattkröken så var ju lika bra att göra nåt..
För övrigt rullar det på, som det så fint heter...

Likes

Comments

Oj..nu hade jag visst glömt bort den här ja (bloggen). Ska bättra mig!
Per kom hem från sjukhuset på nyårsdagen och är bättre. Även jag åkte på en släng av magsjuka på måndagen efter nyår. Slutligen kom vi igång med dagis och jobb.
å Snö fick vi .

Svinkallt fick vi lagom till min långhelg  (hade semester trettondagsafton). Det rättade till sig och till sist kom vi åxo iväg till backen!

Milla var rädd och ovan till att börja med men det rättade till sig och hon vill åka inte åka därifrån som vanligt. 
På söndag fyllde alltså min äldste odåga 20 år. 20!! jävlar vad det känns overkligt! Man får ju ogärna knäppa kort på han men några gamla har jag iallafall 😊. 

Fin unge det där!

Nån har hunnit stjäla min telefon åxo...

Aja....ska bättra mig och uppdatera lite oftare från det här spännande livet 😎!

Likes

Comments

Den här nyårsaftonen kan gå till historien som en av de sämsta 😊.
Per blev kvar på sjukhuset, Milla magsjuk på dan igår och Freja hängde på sent igår kväll 😷. De valde verkligen sitt tillfälle 😂. Jaja..nyårsafton är ingen stor grej för mig men lite mysigt hade det förstås varit att slippa magsjuka 😃. Det nya året tror jag börjar bättre för Per är snart på hemväg och tjejerna är på bättringsvägen. Nyårsaftonen på dan spenderade jag då till att städa undan julen. Allt utom stakar och stjärnor i fönstrena åkte ut. Varför ska jag spara med det till vi är friska och kan göra nåt annat kul för tänkte jag? var ju bara hemma och hade trökigt ändå nu så..sagt och gjort..:-) ljust och skönt blev det.
Emil och jag fick till lite god mat iallafall och nytt år blev det ändå. Glad vi inte hade den här situationen över jul!
gott nytt år på er!!

Likes

Comments

Jollig vecka! den här som skulle bli ledig skön vecka för Per och tjejerna och jag skulle ha en "halvskön" vecka med förvisso jobb men är ju halvlyx att bara ha sig själv att tänka på på morgonen. Jobba in lite komptimmar var åxo planen.  Big no no av alltihopa! Pers trubbel med magen, vad det nu är fortsätter.  Har också feber så idag blev det HC och sen vidare färd mot Gävle sjukhus..där han är än i väntan på att träffa läkare, göra röntgen (?) och ta prover. Han meddelade just att han inte fått träffa nån läkare än. Väntan är roligt...speciellt när man har ont.
Så den här veckan har varit stressig...har varvat jobb med att va hemma med tjejerna när inte Per kunnat själv, jobbat nån timme å sen gått hem osv. Inget att rekommendera :-).
Vi här hemma verkar ha en slödag och det inkluderar alla. Jag har förvisso städat av lite och tagit mig an tvättstugan, handlat...men annars bara varit. Freja tittar på film och har haft sällskap av Emil i soffan en lång stund. Milla tittar på paddan varvat med att spela kort. Lina är den som spelar kort med Milla mellan sina slöheter. Såna dagar kan man ha ibland 😀🖒. Ute stormar det så jag har även varit ut till skogs å hämtat hem Millas tefat som jag såg blåste iväg :-). Igår kväll hade Milla och jag en ensamkväll och vi hade så. mysigt! vi var på badet.
Nu ska jag fundera på nån mat. Känns som nån i restaurangbranschen får lov att ge mig ett handtag ikväll.  😄.

Likes

Comments

Vi har haft en lugn fin jul. Varit värdelös på att knäppa kort dock.  Han kom!

Jo, vi hade trevligare än vad korten visar:-). Ätit god mat och alldeles för mycket annat gött.

Morgonmys innan ruschen startar....

Snabbt över och idag var det vardag för mig var det tänkt. Dock är Per inte så jävla fräsch då han troligen åkte på njurstenssanfall inatt, så jag jobbade bara nån timme innan jag fick åka hem. Onödigt snöpligt slut på julen kan tyckas. Tabletter som förhoppningsvis ska hjälpa, samt remiss till röntgen.
Jaja....vi går mot nytt år och ljusare tider.

Likes

Comments

Äntligen fick hon sitt kalas:-)

Och det funkar att gunga, årets alla månader.  .

Gonatt!

Likes

Comments

Den enda tradition som Emil frågar efter varje år är knäck.  Att göra knäck är ett jävla påfund! å inte blev det bättre av att jag brände mig på näven. Jag hällde i kokande smet i spritsen..såg inte att jag hällde bredvid åxo och så la jag näven i det...Ahhhh! så hålla på med knäck med sved i näven vart jävligt mycke drygare. Men...vad gör man inte för sina barn? :-). Själv åkte han till Motala kl 05, med p20, blev avsläppt i Västerås på hemvägen  och sover där, nästa lag  (p18) anländer dit för match i morrn. Men knäck finns det till han kommer hem iallafall. Och brännskador.
Milla har åkt skridskor idag..

Fikapaus ingick. Freja och jag tog en promenad både ner och hem från arenan.  Skönt liv...

Anna kom med present till Freja..en mycket poppis sådan!

Natti Freja och Diddi!

Ikväll har vi spelat kort med Milla och nu bara hänger vi i soffan. Ska snart se Gåsmamman. I morrn ska vi ha tvåårskalas!

Likes

Comments