Eller hur är det de brukar säga.. nu vänder det :-). Snart är det mörka kvällar igen, hehe. En vän brukar säga "vi vet bara idag" och det är ju sant. Men jag vill ha lite sommar och sen är jag glad att jag gillar alla årstider på sitt sätt.
Idag var vädret inte med oss, såklart inte när vi planerade grillat. Men, köttet ska grillas, så äre.

Klart bästa rummet, finns inget så värt pengarna !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 5 readers

Likes

Comments

Vi har haft en bra dag! Inte så traditionsenlig kanske men bra ändå! Fint väder, fina tjejer och god mat höll jag på å säga! Men då ljög ja. Matsäcken var förvisso god men det var åxo allt :-). Hela Hudik är nämligen stängt och att äta ute på midsommarafton verkar vara så sällsynt att det inte är värt att ha öppet för nån... utom..

Urk. Jag försöker tycka det är skapligt åtminstone men nä. Lökringarna var goda, det var åxo allt.
Men som sagt, dagen i övrigt, kanon!
Milla har ridit, Freja åkt häst och vagn (gillade det inte), karuseller, dans och besök av GB- gubben.

  • 19 readers

Likes

Comments

Den bästaste av storasystrar har gjort kransar.

Här kan man sitta.. ljuvligt!

  • 43 readers

Likes

Comments

Semesterfeeling har man dragit på sig efter några slödagar och finväder. Slö och slö, har ju kört mycke bil men... det har gått jättebra och kul att se andra delar av värt fina land, det man nu ser när man kör. Skönt att komma hem också men jobba känns segt, när man dragit på sig semesterkostymen alldeles för tidigt 😎. Jobbar ju fyra veckor till! Dock får tjejerna semester efter denna vecka för Per går på tre veckors semester då. Emil har börjat jobba idag så det blir han å ja som jobbar på nån vecka sen nu då. Nu väcka tjejerna och köra igång.
Tack för roliga dagar tjejer!

  • 108 readers

Likes

Comments

Vi har det jättebra här i Ullared :-). Hunnit med mycke. Vi kom fram i skaplig tid igår kväll. Åt och slappade. Det var dåligt väder men tydligen ska golf spelas i regn..


Startade tidigt i morse..

Framåt eftermiddagen åkte vi in till Halmstad. Åkte på vinst och förlust till Camilla som inte var hemma.. synd, hon hade antagligen blivit väldigt förvånad av min ankomst 😊.
Tylösand.... wow

Fantastiskt fint, å kanonväder idag.
Sen åt vi på Pinchos och det var bra jag hade proffset med mig :-).

Nu slappar jag vid stugan och tjejerna är ute och kollar runt lite. Jag ska snart sova tror jag så jag är piggelin inför hemkörning i morrn 😎. Gonatt från 48 A!

  • 126 readers

Likes

Comments

Igår blev det officiellt sommarlov för Emil, idag Lina. Ett kort lov för Emil som börjar jobba på måndag. Hinner med några veckor ledigt innan han jobbar på bandyskolan sen.
Det är fint, det går inte att säga annat!

  • 180 readers

Likes

Comments

Igår vaknade Per med halsont, idag jag. Freja fick huxflux feber igår kväll, utan några andra symtom. Idag feberfri. Millas hostig. Joll! Va kom det ifrån helt plötsligt! Jag är inte sjuk, å det blir jag ju typ aldrig, eller åtminstone väldigt sällan. Men lite slö känner jag mig och inställningen är typ, gör så lite som möjligt idag 😁. Helst äta nån smarrig paj eller nå, men baka den inte. Beställ hämtmat, med hemleverans 😎✌️. Närå, jag ska sno ihop en köttgryta var planen.
Jag är hopplös. Milla åkte direkt efter frukost till Elsa. Per och Freja skulle gå ut en stund på promenad. DÅ tänkte jag att jag ska lägga mig en stund i uterummet med boken. Men först ska jag... sortera tvätten, plocka lite där, torka lite på det bordet, på det andra bordet, plocka lite leksaker på golvet... osv osv. Innan jag ens satte ner rumpan kom Milla och Elsa och snart även resten å antar jag. Sitter här med kaffe ett skuv nu då iallafall :-)

  • 276 readers

Likes

Comments

Älskar såna här dagar! Fina Järvsö!

Å så avslutade vi med att äta gott och mycke!

Mycke får stå för oss alla utom Freja. Vi tänkte att hon skulle få en egen portion när vi festade till det lite... se tre tuggor å 4 strips hon åt hade hon kunnat fått av oss 🤓. Hon spenderade tiden med att prata med servitören och de andra gästerna 😅. Matro deluxe. Men gött vare! Tack Sverige för såna här dagar!

  • 334 readers

Likes

Comments

Gästspelat på jobbet idag då :-). Lustig dag, vet knappt vilken dag det är, måndag eller fredag?
I morgon firar vi nationaldagen i Järvsö och vi hoppas på finväder eller åtminstone inte regn!
Det är barnens nationaldag på Stenegård och sen har vi bokat bord på Kick Saloon. Blir en finfin nationaldag det. Heja Sverige! 💙... å så hitta jag inge gult hjärta.

  • 352 readers

Likes

Comments