View tracker

En helg går så fort och nu intas måndagsfrukost igen, ska snart väcka tjejerna. Helgen har varit bra och relativt lugn. Lördag var väl full fart iof med dans för Milla, match för Emil och sen bio för Milla (och Per). Anna kom sen och åt med oss. Emil blev tvärsjuk efter matchen i hög feber och sov i stort sett ett dygn. Började återvända till livet igår kväll med bara lite feber så hoppas det var det typ.
Kusiner på bollkul igår

God måndag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Då har vi gjort en vecka igen. Den här fredagen inte lika sopslut som förra fredagkväll. Undvek storhandling idag åxo vilket kan ha gjort sitt till :-).
julkalendern har börjat öppnas å det var så pass illa att man fick bara en chokladbit om dan...

Det finns hopp Freja...för i morse spottade Milla ut sin bit och sa " jag tycker ju inte om choklad ja e, i fortsättningen kommer jag bara titta vilken figur det är"...så lillasyster, håll dig framme där 😎.
Per å Emil är på bandy, Lina hos pappa, Freja sover. Milla å jag har spelat kort och hänger i soffan nu.
Gokväll!

Likes

Comments

View tracker

Iskall julskyltning..blåste isvindar. Ingenting går upp emot små barns ögon när de träffar tomten. Jag önskar de kunde tro på tomten alltid...även när de närmar sig 18 😎. Åkte häst och vagn...mysigt men kallt. Freja sa flera gånger hon frös stackarn.

Hunnit med att träna för en gångs skull men det gick trögt. lyckas man inte få till nån typ av regelbundenhet så blir det så. Kollat på midnattssol ikväll. En konstig serie men som ändå lockar att se vidare...hur friden allt hänger ihop.
Jag vet att söndag kväll hänger ihop med att man vaknar till måndag morgon. Jaja, på't!

Likes

Comments

Gick oerhört fort den här veckan!
tisdag och torsdag kväll hängde jag på ön, varav en av kvällarna i kiosken. Onsdag kväll var Per borta. Full snurr med de vanliga bestyren och vips vare fredag!
Igår, dvs fredag gjorde jag bort mig. Man har inget att göra på Ica på fredagar! herregud va folk, å trött och folkilsk var jag. Tonåringar som turas om att sms:a, vad blire för mat, när kommer pizzan hem, jag ska iväg osv osv.  Nerverna utanpå kroppen! det är sällan jag utsätter mig för det, men igår råkade jag...å nu har jag förhoppningsvis lärt mig igen :-). nåja, maten kom i magarna och jag slapp laga den. Freja la sig, Emil åkte på bandy och övriga halvdog i soffan och gick och la oss tidigt. Har jag sagt att fredagar är överskattade?
För övrigt har det varit några helger som varit väldigt fullt upp nu, från det ena till det andra. Frivilliga saker förvisso med ändock :-). I helgen är det relativt lugnt. Milla har haft dans på fm. När Freja sov bakade Lina, Milla och jag saffransbullar. Sen har det varit så lugnt och skönt. Mila har lekt en lång stund med Barbiedockor, varit ute och fotat med Lina och Freja har lekt och lekt i sitt rum. Jag förbereder tacos och sorterar tvätt..till jag nu tog en kaffepaus :-).
Emil hade match idag också men vi hoppade över det idag. I torsdags vann de med 29- 2 å laget de mötte då hade vunnit över laget Edsbyn skulle möta idag. Så det kändes ospännande. De vann med 15-0 eller nåt. Per jobbar på julskyltningen i Järvsö idag så när han kommer blir det tacos med Millas gudmor!

Det kan hända jag tänder det första ljuset ikväll :-)

Likes

Comments

Nu lyser det så fint hos oss! Alltid retar det nån som inte tycker man  ska tjuvstarta. Men de får stressa på och dona under adventshelgen om de vill det. Jag vill inte det, jag ska äta pepparkakor och dricka glögg och bara mysa då. Finfint att alla får göra som man vill 😉

Varit full fart idag. Jag har donat med advent, varvat med matlagning, dans med Milla, skjutsat Milla på kalas, hämtat Milla på kalas. Per och Joel är iväg till Hofors och hämtar
hem en bil för framtida bruk..Emils 😊. 

Milla och jag har myst ikväll bara. Min lilla stora tjej! ❤

Likes

Comments

Varit full snurr ett tag. Som vanligt iof :-). En hel arbetsvecka har gått igen och fredag kväll blev joll bara. Trötta allihopa och så upptäckte vi löss på Milla :-). kuul fredagsnöje !
Till sist fick vi mat i magen och livet blev lite lättare igen :-) och lite slöare. Dog i soffan och somnade tidigt. Vaknade till en bättre dag :-). Är På Millas dans nu. Kl 13 ska hon på kalas så idag är det dubbelkul. Jag tänker göra advent på em tror jag...(våga vägra stressa) :-). I morrn är det först match för Emil och sen bollkul för Milla...å under veckan har jag ingen lust eller tid att stöka med sånt :-). Adventshelgen vägrar jag hålla på :-). Så det får bli idag och det blir så mysigt när man fått fram det :-).

I torsdags hade jag kockar...sköönt:-)

Det är så trevligt på vägarna nu :-)

Som sagt..våga vägra stressa i år..

Likes

Comments

Varit fullt schema nu några dagar här. Tor kväll var Per på hockey och jag på Emils bandy.  Lina satt barnvakt åt tjejerna. Freja hade somnat innan jag åkte så blev bara Milla att "passa".
Igår slutade jag lite tidigare på jobbet och åkte ner till mina forna arbetskamrater för lite skoj. Det var väl lite itudelat dock för en mycket bra, kompetent och omtyckt chef skulle tackas av då hon ska byta jobb. God mat och dryck och hemma vid 23- tiden..lagom :-). I morse var det upp i tid, Per följde Milla på dansen och jag skulle ner på arenan för kioskansvar på Emils match.  Hem, åt tacos på eftermiddagen  (wild and crazy å bytte ut fredagstacos mot lördagstacos). Tjejerna och jag drog vidare för farsdagsfika hos pappa och Per, Emil och tre kompisar till Emil drog iväg på hockey. Ikväll har jag försökt bringa nån typ av ordning i bostaden...det är liksom det som hamnar efter när det är såna här "från det ena till det andra - dagar". Behövs städas å, men är väl en dag i morgon å?
Då ska vi hämta kusin Alma för lite lek innan jag ska följa med dem på bollkul. Nu är det pladask i soffan och så mycket bättre!

Årets foton! ☺

sånt här skulle man haft. 

Likes

Comments

Det där sura uppvaknandet, när man inser att hemmet har ett akut behov av städning 😎. Den här årstiden har man ju ett så "rent" och fint hem måndag- fredag, då man inte är hemma i dagsljus just nåt. Sen kommer helgen med ljuset och solen....och skiten 😥. Så idag har jag städat...blötdammat, dammsugit, torkat golv, tvättar sofföverdrag och har mig. Under tiden var Per ute med tjejerna en stund, fortsatte med sagoläsning och nu är han med Milla och kusin Alma på bollkul. Freja sover och jag har fejat vidare och lagat mat till de kommer. Men innan fejningen drog igång så hann vi med en lugn skön morgon och frukostsällskap då Anna kom.

Pustar med en kopp kaffe nu innan jag ska väcka hon som älskar att sova, både nattetid och dagtid. jag är lite kluven i frågan om det är kul eller trist att städa på söndagar. Det är trist att behöva lägga tiden på städning...samtidigt som det är så skönt inför ny vecka att börja den med känsla av nystädat. Nu är det gjort iallafall. När de har kommit hem från bollkul och vi har ätit så ska jag åka till Anna, låna "hennes" tvättstuga för att tvätta stora köksmattan. Eller mera korrekt låter det väl om vi säger som så, att Anna ska tvätta en matta i sin tvättstuga...hehe 😉. Under tiden Ska jag visst bli bjuden på glögg och pepparkakor...mäh, ocken dryg tvättid....!

Likes

Comments

En lugn och skön dag idag. Maten förberedd sen igår så den gick fort den åxo..porterstek, så himla god!
Så har jag varit på gudstjänst idag ☺. Ljuständning i kyrkan och det var fint!
Minneslunden..

En promenad ikväll och sen bara slöat i soffan med lite gott ☺. Milla var vaken länge och har nyss krupit ner i säng. Emil har haft match som jag missade idag men Per och tjejerna var ner. 

Tänka sig vad åren går...

Den här asså...mmm. Gonatt!

Likes

Comments

De här killarna, vilka krigare, vilka vinnarskallar! guld i svenska cupen p20 förra helgen och så nu även för p-18!

Smolket i bägaren...baksidan med idrotten..

Hoppas killen snart är åter på isen! 

Likes

Comments