Det här kändes som en lång vecka på nåt sätt. Inledde med tandläkaren...utan att ha tandvärk. Pluspoäng till mig!
På tisdag var vi med Milla på skolan och träffade den blivande förskoleklassen. Våran lilla unge blir så stor! Igår kväll tacos i vanlig ordning såklart! Idag barnkalas för stolt Milla! Ner och handlade present på förmiddagen. Jag var och hämtade en hylla hos min farbror som tömmer sitt hus för fullt. Mat, hämta på kalas, plock och plock och vips så är det snart kväller. Eftersom veckan kändes lång så är det skönt med långhelg nu. I morgon är det åxo full huggning med först dansföreställning för Milla och sen trippelkalas, där vi ska fira Alma, Tilde och Maja hos syrran 🎂.
Bara ishockeyn är slut ska jag ta en promenad.. man vågar nog inte lämna de små i pappas vård just nu e.. förlängning i avgörande finalen 😅.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 2 readers

Likes

Comments

Efter en kort vecka där man inte hade koll på dagarna så blev det helg igen! Å snart måndag igen, typiskt 🙂. Det har stormat i helgen så det har blivit mest vara inne. Men några vändor ut måste vi såklart.

Igår kväll var Per och jag iväg och utnyttjade vår julklapp från Joel. Småstadsliv 😁. De är inte kloka! Så jävla roliga! Å före det åt vid god mat..

Idag Lina och Milla dans, annars har vi varit hemmavid. Jag har putsat fönster i vardagsrummet, vårt sovrum och Frejas rum. Bara sisådär 1 miljon fönster kvar i huset 😆.
Ny vecka, kör!

  • 81 readers

Likes

Comments

En skön ledighet börjar lida mot sitt slut. Nu när man just fått smak på ledigheten 😃. Tur man har ett jobb man trivs så bra med. Tjejerna fortsätter att va ledig med Per en dag till och de övriga har ju påsklov.
Det har varit en skön ledighet. En liten parentes var väl att Emil åkt på nåt, allergisk reaktion eller vad det är. Utslag som kliat nåt så vansinnigt på händerna, svullen och bränner som eld. I natt/ tidigt i morse gav vi upp och ringde jouren som sa att han skulle in, så vi åkte. Han fick kortison och histamin och de skulle se att det värsta gick över och det gjorde det. Utslagen är kvar men det värsta kliet har varit lugnare sen dess.
För övrigt då sa har påsken varit lugn och skön!
Påskafton grillade vi med Anna och igår hade vi påskmiddag- knytkalas med mamma, pappa, Malin, Daniel, Anders, Niklas och Agneta.
Idag åkte vi på buspalatset med småtjejerna. Väldigt uppskattat!

  • 182 readers

Likes

Comments

Har tillbringats ute på fm, jag tog en långpromenad och tjejerna lekte ute med pappa. Tonåringarna sov 😊. Senare kom mamma och pappa på tacos. Nu är det hockey som gäller för Per, Milla och jag lets dance, Emil på fest och sen Engmans, Lina ligger på tonårsvis i sängen å kollar på nåt på tv. Långfredag är lång, skön och slö.
Nu äre hönan å dess innehåll det är fokus på!

I morgon har vi inte så mycket planer. Milla ska på leksaksaffären och handla för tandfe och påskäggspengar och sen iväg å leka med Alma en stund. I övrigt inga planer. Gokväll !

  • 226 readers

Likes

Comments

Wow va skönt med påsk och ledighet! Jag är trött och väldigt i behov av ledighet. Men så brukar det ju bli när man vet att det är dags för lite ledighet.

  • 240 readers

Likes

Comments

Trots att det är rätt kallt ute just idag så är det vår, här är ett tydligt tecken!

  • 265 readers

Likes

Comments

Vi har varit ute hela dan idag åxo med undantag för matlagning och dans för Milla. Premiär för säsongen i Öjeparken 😊

Och till Millas stora förtjusning så satte pappa upp studsmattan!

Milla är förkyld så vi får se om det stannar där eller hur det artar sig. Nu ser jag fram emot långledigt. Påsken är en skön helg, ledighet, inga speciella krav utan bara vara, med varandra och ledigt, äta gott och vila. Känt mig trött ett tag och inget sätt att tanka energi på är bättre än att umgås med sina nära. Var rädd om er! ❤️

  • 299 readers

Likes

Comments

Då så ska jag försöka knåpa ihop nåt. Jag brukar inte va djup i bloggen men efter gårdagen är det ju såklart svårt att låta bli. Tankar går till alla drabbade och till hela Sverige. Jag tycker tyvärr inte att det här var oväntat. Läskigt, ledsamt, skrämmande, men inte oväntat.
Jag blev hemma igår. Freja var inte pigg på torsdag kväll och med magsjukan härjande på dagis så var vi säkra på det. Men inte blev det nå mer! Hon vaknade hungrig som en varg. Var trött och olik sig på förmiddagen men sen sig lik. Lite förkyld och det är Milla åxo. Hoppas magsjukeeländet är borta från dagis till nästa vecka!
För att va vab hade vi en mysig dag..

Idag har vi också haft en bra dag. Jag känner mig tacksam för att ha de mina här hemma och va hemma och bara vara idag! Vi har påskpyntat lite och varit ute nästan hela dan. Premiärgrillat, Per bytt till sommardäck. Mamma och Lova var hit och tjejerna fortsatte att leka ute. Promenad och vi hittade tussilago. Tacksam!

Lina har varit till Funäsdalen med pappan och Frida..

Likes

Comments

  • 336 readers

Likes

Comments

Framåt eftermiddagen idag blev det superhärligt väder! Årets första cykelpromenad!

På förmiddagen var jag och tjejerna på tur. Loppis, Erikshjälpen och biblioteket. Senare var jag även på Lindbergsrean.

Nyrenoverade biblioteket var kanon! Men de måste ha ändrat inriktning... från att man ska vara tyst på bibliotek till att ha lekhörna, utklädningskläder, rithörna och diverse. Åtminstone mina barn är relativt omöjliga att hålla tysta där liksom 🙂.
Senare blev det som sagt en promenad, nu ett glas vin, lite kex och ost. När man har varit borta en helg så är det såå skönt att va hemma 🙂.

  • 438 readers

Likes

Comments