Milla blev nästa att bli sjuk, feber igår kväll, men idag varit pigg, möjligtvis lite feber. Får va hemma i morgon också så är hon på g sen. Till hennes stora förtret så missade hon då Frejas lucia..

Finns det nåt sötare än små luciatåg??
I morgon passar jag på att göra lite julgodis då. Brukar inte göra så mycke men vi har ju julfikabuffe på jobbet nästa vecka så jag får ju lov att bidra med nåt då 🙂. Emil tjatar om knäck och jag är för lat, slutar med att jag blir arg och brännskadad. MEN, finurligare sätt finns. Häll hela smeten på bakplåtspapper å bryt i bitar ba! 😃
Ska göra polkagrisbräck och bounty. Det får bli mitt bidrag gällande julgodis.
Köp å sälj är det bästa! Trånat över såna här ljusstakar länge nu, men snåljåpen i mig har talat om att du köper inte ljusstakar för 400 spän styck e. Dök upp på köp å sälj, för 150 kr styck och snåljåpen i mig yla KÖP! De är så fina!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har Freja varit på ”bandypojkarnas plan” 😁

Båda var jätteduktiga men Freja tyckte det var för lite folk på läktaren 😁.
Sen vidare på biblioteket

Hemma så blev det cirkus i köket. Jag skulle göra mat, vi tänkte äta lite julmat idag. Det var bara det att Lina hade dragit igång både bullbak och kakbak åxo 😃. Det blev kaos ett tag, men vi fick ihop det till sist 👌.
Nu har jag nyss tagit en promenad.. jätteskönt men halt, utan broddar slår man ihjäl sig!

Likes

Comments

Vab med frisk unge ungefär idag :-). Inte förkyld och mestadels pigg, så vad febern kom ifrån förblir väl en gåta som vanligt.
En bonusdag blev det hemma så då passade vi på att göra lite julbestyr. Bakade saffransbullar, som blev så få så Lina måste fylla på om det ska räcka till Frejas kalas åxo 🙂.

Freja baka ca 2 sekunder 😅. Men Milla höll på jättelänge.

Den här är obligatorisk. Massa halvätna såna överallt i kylskåpet, varje jul 🤓.
Är man sjuk så ska det va glass....

Likes

Comments

Till sist trillade vi dit å, har inte vabbat sen i våras nån gång. Men idag ringde de hem oss lite tidigare. Freja feber, så får se var det tar vägen. Ingen förkylning eller nåt än utan bara feber.
Varit på julbord med jobbet ikväll. Gott å trevligt sällskap!

Likes

Comments

Här knäppte jag nyss ett fint sommarkort.. fin vy nu åxo...

Likes

Comments

Då har vi tänt första ljuset! Det är så mysigt ute nu med snön i adventstider!

Vi har varit ute på julskyltning. Jättemysigt i år med många tomtar ute!

När man pyntar tidigt så kan det bli så att den första julstjärnan hinner dö innan 1:a advent 🙈. Nu har jag köpt en ny fin, å satsar på att hålla den till....ja, 2:a advent. Allvarligt, hur beter man sig med dom?? De hinner bara innanför dörrarna här så börjar det rasa av dom!

Likes

Comments

I söndags var Lina och jag till Borlänge. Vi hade en jättemysig dag! Hittade mycket julklappar, åt frukost på Ikea och middag på Pinchos. Min stora fina tjej 💕.
Sen gick veckan, vi fick snö, å så här ska en vinter se ut!

Tokfia en morgon på fritids

Och hem från  dagis, ogärna

Första och andra luckan är öppnad

Edsbyn är julat

Och första glöggen!

Idag julshow för tjejerna. Uselt nog knäppte jag nästan inga kort 🙁.
Lina och Ami med Mary- Kate, från New York som varit här som deras dansledare den här terminen. Hon kommer bli saknad av tjejerna!

Bra språkträning har de fått åxo 🙂.
Gokväll !

Likes

Comments

Började dagen på Knåda sport direkt efter frukost. Skridskor åt Freja och slalompjäxor åt Milla. Å en massa pepparkakor. Handlade sen, medan Per tvättade bilar. Sen var tjejerna och jag på bio

Tacos på det.. ja en lördag 😊. Man lärer ju våga lite å! Var till Viksjöfors där Lina var, och fick hjälpa till lite att förbereda för julshow. Ikväll soffhäng och läsning med Milla. Hon nöter på och knäcker snart koden, lilla vän ! Korta ord går bra... lite längre ord lite svårt än.
I morgon är det Linas tur att få sin beskärda del av sin mamma. Förena nytta med nöje. Frukost på Ikea, julklappshandling och avslut på Pinchos 👍

Likes

Comments

För att jag inte häla vänta, för att det är före jul det är mysigast, för att jag kände mig stressad å blev avslappnad när jag poa på, för att jag vägrar stöka i adventshelgen ”bara för att” , för att advent är så kort i år, för att jag är vuxen och gör som jag vill 👌

Likes

Comments