Ikväll var det så spännande. Hon är stolt och vill vara så stor. För mig är hon liten, min lilla fina flicka. Skolstarten gör en förälder schizofren liksom. Man är stolt, spänd, rädd, hur ska det gå? Man är glad, och man känner vemod. Än är det bara förskoleklass, men det är in i skolans värld ändå liksom, en ny värld, där man förväntas vara lite större än vad man förväntades i juni, när man fortfarande var på dagis. Man, säger jag, men jag talar för mig själv förstås.
I morgon ska vi på skolan där rektorn hissar flaggan och hälsar alla välkommen till ett nytt läsår. En mångårig tradition på Lillboskolan och jag var där första gången 2003, jag fanns där 2005 och 2009. Jag finns där igen 2017, det är en ganska mysig tradition.

Jag håller din hand storasyster, alltid.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 11 readers

Likes

Comments

Som vanligt när man kör igång med vardagen blir det sparsamt med inlägg 😊. Det har gått bara bra iallafall första veckan i allvaret. Milla verkar trivas på fritids. Hon har haft det lite jobbigt att säga hejdå på morgonen men de två sista dagarna verkade gå bättre. Nu längtar hon bara till måndag och start i förskoleklass. Freja har bestämt sig för att inte sova alla dagar så vissa kvällar har hon varit sopslut. Hon ställer väl om sig gissar ja, sov två av dagarna och då är hon helt klart ett roligare barn att ha att göra med 🤓.
På måndag blir det skolstart även för Lina, följt av Emil på onsdag.
Idag var vi till Erikshjälpen en vända, fikade och köpte lite småprylar. Lina hitta ramar hon skulle ha, Milla pennor och hårsnoddar, Freja en liten docka. Jag hittade en munkjacka till Milla.

Sen drog jag igång att stöda vardagsrummet, putsade fönster och bytte gardiner. Under tiden klippte Per häcken och fick som vanligt en hjälpreda.

En promenad i det fina vädret som blev hann jag med. Har så ont i en höft! Och skavsår, va fan, jag som aldrig brukar ha skavsår! Nu spelar det ingen roll vad jag sätter på mig för skor typ!

Den normala reaktionen när chokladen är slut i godisskålen. Uppäten av människan själv, hon som ligger där... Gonatt.

  • 36 readers

Likes

Comments

Idag kunde vi äta kvällsmat ute! Vilken varm dag!

  • 82 readers

Likes

Comments

Går fint för alla inblandade det här. Går bra på fritids för Milla och Freja är igång utan problem på dagis. Dock har Freja tydligen bestämt sig för att inte sova där så ikväll var hon inte ett dugg kul att ha att göra med! 🙈. Skulle tro hon inte orkar låta bli att somna i morrn 😊. Jobbet går också bra, att vara biståndshandläggare är som att cykla, har man en gång lärt sig så! Ge mig bara en stund att hitta människor som kan hjälpa till med lösenord som man glömt alternativt gått ut... sen så, läsa på lite och semestern känns som längesen ganska direkt 😁.
Kvällarna blir lite för korta... nu några rader i boken. Godnatt!

  • 117 readers

Likes

Comments

Dåså, är väskorna packade och jag tror vi är redo?
Fotbollsträningen för Milla drog igång idag och hon tyckte det var lika kul som vanligt. Grillade på eftermiddagen och Anna kom och gjorde oss sällskap. Även mamma och pappa dök upp och tittade på när vi åt 😁. Anna hade fika med och ritblock till tjejerna 🙂. Nu har jag tagit en promenad med syrran. Snart är det väl så dags att lägga sig, kvällarna blir kortare nu.... gonatt!

  • 156 readers

Likes

Comments

Idag har jag haft en mysig dag med min äldsta dotter. Vi har varit till Gävle stadsfest. Flanerade på stan, Lina köpte present till kompis Ami som fyllt år, vi åt Thaibuffe, och gick runt på stadsfesten. Kollade på norlie&kkv, innan vi begav oss hemåt, har nyss kommit hem nu.

Det är så mysigt att rå om de stora också ibland!

  • 170 readers

Likes

Comments

Den sista semesterdagen leverererade! Underbar dag med sol, värme och bad!

  • 190 readers

Likes

Comments

Dåså, sista semesterdagen sommaren 2017. Den verkar ska leverera den sista rackaren då det är utlovat riktigt fint väder idag 🌞. Jag är nöjd med sommaren! Vädret har inte varit bra men jag tycker vi har hunnit med både att göra roliga saker, göra ingenting, vila, ha tråkigt och roligt! Det känns att det börjar bli dags med rutiner för hela familjen nu och det är väl också ett av syftena med semester.
Jag har hunnit med Ullared med Lina och Ami, Gävlehelg med Milla, vi har varit till Furuvik, till Astrid Lindgrens värld, Stenegården några gånger, lekparker, snoddaståg, badat vid några tillfällen iallafall (ungarna), grillat, ätit suring, träffat vänner, varit uppe halva nätter, sovit halva förmiddagar. Så jag tycker vi har haft en bra sommar trots lite sisådär väder! Jag kommer att sakna ledigheten men det känns skönt att snurra igång åxo nu! Milla är på fritids idag till kl 12, det gick hur bra som helst att lämna. På eftermiddagen tror jag vi åker till IP och badar en stund, inhandlar fredagsgodis och äter tacos sen 😊. I morgon ska jag ta en dag med världens bästa storasyster igen (Lina). Vi ska åka till Gävle och stadsfesten.
Intar en kopp kaffe nu först

  • 196 readers

Likes

Comments

Andra dagen på inskolningen har gått bra! Hon stannade själv på eftermiddagen och var nöjd när jag hämtade 😊. Vi var också ner på dagis och hälsade på med Freja. Sen blev det klippning för båda tjejerna. Nu är jag inkommen efter en långpromenad i en väldigt fin augustikväll!

  • 207 readers

Likes

Comments

Första dan på inskolningen idag och det gick bara bra. Nu är våran lilla tjej redo för förskoleklass. Hjärtat ❤️

Ätit suring ikväll med Anna, MUMS!
En regnig promenad senare ikväll och nu nåt avsnitt av Dicte 😊.

  • 226 readers

Likes

Comments