Veckorna rusar på och det finns inte så mycket att orda om :-). Tjejerna är så duktiga och kämpar på varje morgon. Det är dagis, skola, praktik, jobb, träningar, fritidsgården, dans, bollkul som fyller veckor och helger för diverse familjemedlemmar.
I helgen är det svenska cupen för p20 och Emil är med. Jag var dit igår, Per i morse och kl 15 åker vi ner alla.

Medan Per var där nere hade vi en sån där skön lördag fm. Jag fixar lite med mat, tvätt och diverse. Tjejerna har ritat, pysslat och lekt och bara verkat tycka det var skönt att "hänga" idag. Snart ska vi äta flygande Jakob och sen ner på arenan på em.

Freja gör oftast så här när kameran kommer fram....

Ibland kan man råka få nåt...

Likes

Comments

Shit va veckorna går fort!
Har hunnit med lite blandad kompott i helgen. Lördag fm åkte Milla på dans med Per och under tiden tog Freja och jag en promenad. Hem för mat och vi bjöd Anna. Hade lite prestationsångest för det var Annas recept. Eller ja...jag hittade d3t receptet på nätet å men från början var det Annas tips och jag smakade hennes förra helgen :-). Enkelt och gott, köttfärslimpa fylld med pulvret från löksoppa och cremefraiche 👍.
Sen var det kalas med massa gött hos morsan som fyllde år i fredags.
En film både fredag och lördag kväll fick avsluta dagarna. Idag var det bollkul för Milla och sen har jag varit iväg och tränat. Lina har bakat scones så nu fikar vi :-). Prima efter träning !

Likes

Comments

Happ...en helg är snabbt överstökad asså! Lördag var det dans för Milla på fm. Efter det hann jag klämma in lite träning. Resten av dan lite plock hemma, ut och körde lite längre sträcka med Emil, hälsade på Anna och kattungen och mest slöade. Söndag var vi först ner på bandy...

Hem för matpaus och sen skulle Milla prova bollkul. Hon tyckte allt var kul utom när de höll på med boll...:-). Lekar och hinderbanan var toppen!
Igår kväll var jag på bio med Malin..det var trevligt och filmen var lättsam och sevärd men ingen fullpoängare, " jag älskar dig" - en skilsmässokomedi.
Ja å sen så har vi stökat av en måndag igen då. Nu blire en kopp te å fotboll!
på tv alltså...

Likes

Comments

Minstingkatten vill typ aldrig va ute...ute korta stunder sen står han och skriker sig in alternativt krafsar i det närmaste hål på ytterdörren. Det finns dock undantag och tillfällen när han helt plötsligt tycker det är trevligt att vara ute. Som sena kvällar när man ska gå och lägga sig. Som nu ex...inte ett spår efter nån katt, lockar och ropar men nä. Å lite väl länge att låta honom va ute hela natten å. Tur uterummet är mysigt att sitta i och vänta. Nåväl, 31/10 blir det kastrering så då ska du få Morris! 😎.
För övrigt fredagen när vi får ett barn mindre här hemma. Trökigt och jag tror inte man vänjer sig riktigt nån gång heller. Lina är alltså hos pappa, Emil hos kompis Adam, tjejerna sover, Per sover. Här är knäpptyst och kattlöst. Reflektionstid 😆. Kattjävel, kom in!
Planerna för helgen är väl Milla dans i morrn fm. Sen ville hon nog iväg på bollkul på söndag. Om hon håller sig frisk..varit halvförkyld och hes hela veckan. Annars lite lugn hoppas jag på. Emil har match sön fm som vi kanske tar oss iväg på.
Gonatt!

Likes

Comments

Halva arbetsveckan gjord. Till å med mer än halva jue :-). Det rullar på som man säger.. Idag tandläkaren med Milla och det gick bara fint.

Kallt är det ute men va fina dagar! vilken höst vi har haft och det verkar fortsätta. Vi kunde hoppa över att behöva skrapa is på mornarna dock..
De här två...💜 bänkad framför bolibompa :-)

Nu promenad!

Likes

Comments

Godmorgon! En arbetsvecka har passerat fort igen!
Lördag idag och inte så mycke planerat. Syrran med familj har återupptagit sitt lössintresse...så luskamma måste vi göra idag iallafall. Får inte Milla löss av Tilde så lär hon aldrig få. (de hänger ihop från morgon till kväll på dagis).
En tur till en antagligen urplockad rea på Lindbergs blir det kanske å. Per har åkt till Sundsvall å kommer ev hem med en "ny" andrabil till oss. Toyotan sålde jag igår..den hämtades på parkeringen på jobbet. Det var lite vemodigt när han drog iväg..SAK: en :-). trogen och snäll...å så svek vi den.
Annars tar vi det  lugnt idag. Tjejerna är småförkylda och så även jag. För vilken gång i ordningen  (för mig) de senaste månaderna vet jag inte....fler gånger än tidigare 10 år typ! Bollnäsbor vill gärna få det till att det är ovanåkersluften som är orsaken. Att det blir för  mycke att både andas den på fritiden OCH arbetstid. Vi låter dom tro det 😎

Hemma 💜

Likes

Comments

Då har vi startat veckan igen. Och bara måndag är gjord så blir det fredag ju, ungefär. 
Ända sen i fredags har migränen legat på lut men inte brutit ut..men sidär, igår kväll gick jag vet. Bara att krypa ner tidigt å söva bort skiten. Vaknade som en ny människa.
Jag, syrran, mamma och pappa var till Hede och firade en söt ettåring. 

Nu ska jag krypa ner under filten i soffan och titta på sofias änglar.
God kväll!

Likes

Comments