Inte en enda kan anklaga mig för att ha varit lat idag. Nu var det väldigt skönt att slå ner rumpan en stund! Monterat så jag har ont i nävarna, skohyllor, hatthylla och så den där förbannade Malm- byrån åt Lina. Inte svårt på nåt sätt men en miljon steg.
Nu fattas det bara lite bättring av vitfärg och en matta till hallen.

När byrån var monterad så tog jag och Freja en promenad. Sen så fyllde Lina den nya byrån med sitt, varav Millas kläder skulle flyttas upp och sorteras, pju. Milla har haft Alma här för lek och Lina har kompis som ska sova över.
Det här lät inte så värst nu e, men iallafall så har jag inte suttit på rumpan mycke idag.. byrån tog tiiid.
Nu har jag porterstek på kok och kollar på talang. Helt klart en uppoffring för Milla, för inget program jag gillar alls!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 69 readers

Likes

Comments

Gud hur de här grabbarna ställer till det!
SM- final i Tele2 arena!

Kombinerar att åka och titta på finalen med lite kvalitetstid med min fina äldsta dotter. Hon med det största hjärtat.

Vi åker ner fredag morgon, sover över, å åker hem med härjedalingen kl 17 på lördag. OM inte Edsbyn går till A- final 😀. Jag är i ärlighetens namn inte så hemskt intresserad, utan följer hellre å gärna de lag Emil spelar i. Men det känns ju nästan lite väl knäppt att åka hemåt Byn när man är i Stockholm.. om Edsbyn finns där för å spela SM- final. På söndag vet vi, om Härjedalingen ska bokas av eller inte.. hur vi isåfall kommer hem, inte klart 😊.
Snart blir det bädden... så himla fredagstrött!

  • 80 readers

Likes

Comments

Då var vi igång igen med ny vecka. Blev bara Milla med magsjuka och hon blev bra rätt fort. Per vabbade så att säga med friskt barn igår :-). De var på utflykt med fika och lite avis blir man på jobbet när det dyker upp såna här bilder.

Natti!

  • 122 readers

Likes

Comments

Ros till gårdagskvällens roligheter med kollegorna..

Det var roligare än vad mina kollegor såg ut att ha det på kortet 😀. God mat, efterrätt och dryck av diverse slag. Längesen jag var lite berusad 😊. Joel skjutsade hem mig och sen tog det slut på det roliga. Milla fick magsjuka 😱😰🙈. Vi gick miste om en fantastisk dag i slalombacken, skit. Tog en promenad med Freja och blev svettig, va solen va varm!
Hallen börjar bli klar, lite finputs med färg som behöver fyllas i och sen bättra på det vita. Ny hatthylla och skohylla ska va på plats bara den levereras. Vi är nöjda!

Grabbarna i p 18 spelade oavgjort i semifinal 2 vilket innebar att det slutar här för denna säsong. De kämpade väl! Nu ska jag krypa ner i en efterlängtad säng! Inatt blev det inte många timmars sömn mellan kräkande barn, snarkande gubbe och hostande mig. Nu ber jag till Gud att inte denna natt ger mig nån kräkande unge, coccilana är intaget och hammarn ligger på sängbordet, redo att användas mot snarkning 🙈✌️

  • 176 readers

Likes

Comments

Idag har jag haft semester. Det blev ett kärt återseende på kyrkis för Milla 😍. Freja var med åxo såklart men hon har ju inget minne av att hon hängt där mycke förr.

Sportlovsdisco där idag 😊

Den här sprang nästan ihjäl sig 😊

Går inte knäppa henne för blir mest grummel när man inte är still nå 😊. Freja och jag handlade senare, Per och Lina är på hockey ikväll och jag har målat slut på högerarmen :-)

Emils P18 själv gav sig själva en relativt svår (jag nämner inte omöjlig) uppgift, då de förlorade i första semifinalen med 6-1! Innebär att de måste vinna hemma på lördag med mer än 5 mål. Det känns omö.,,, nä, svårt mena ja ;-). Gonatt!

  • 214 readers

Likes

Comments

Lever vi å hänne! Varit fullt upp som tusan ett tag. I helgen bytte tjejerna på över plan rum, med allt vad det innebär..

Bägge blev jättenöjda, Milla fick större och Lina mindre.
Drog sen igång med hallen nere. Snickare var här och la golv igår och ikväll har Per och Lina målat vägg. Det ska tas nån omgång till åxo. Jag gillar inte att renovera. Allt är rörigt! Jag kan lätt acceptera att det blir en salig röra i det rum man håller på... men det är dominoeffekten jg ogillar! Alla rum blir ju röriga, för nånstans ska ju alla grejer ta vägen från det rum man tömmer. Stressande! Blir bra förhoppningsvis. Mattan här...

Väggarna blir grå.
Ikväll smet Milla och jag till backen. Hon börjar bli frän! Det går undan mer och mer och idag åkte vi ända upp, stolt tjej!

Både p 18 och P20 som Emil spelar med är i semifinal och i morgon spelas första matchen, p18 borta i Villa 💪

Där sitter busen....

Eeeeeeemil, förgrymmade unge! ❤️💙
Idag när vi kom hem hade Lina och Ami gjort pizza till middag och Emil skottat 👍

Det är faktiskt svårt att inte tänka på Emil när man ser den här...

Gonatt!

  • 230 readers

Likes

Comments

Till sist fick hon vika ner sig för förkylning och feber den här å 😊

Med tanke på att hon var sjuk med förkylning senast i aug 2016 så är det inte läge att gnälla på vab :-).
Syrran fick va hemma hon åxo, å får man sitta med storasyster och paddan sitter man som ett ljus 💕

Här har uträttats lite på Byn, pysslats, spelat spel, kollats på film, tvättat, dammat och klockan är bara 14. Jag var ju uppe och startklar innan sjukan uppdagades så det var ju onödigt med facit i hand, borde tagit sovmorgon 😎
Ikväll blire tacos och sen ska jag och ev Lina ner til Bollnäs på bandy. P18 spelar kvartsfinal 1.
🙏

  • 317 readers

Likes

Comments

Så äntligen fick hon sitt kalas! Lycklig tjej!

På tisdag är den rätta dagen men idag passade bättre för kalas. Igår en otrolig dag i backen!

  • 375 readers

Likes

Comments