Vissa helger känner man sig mer utvilad än andra.
Den här är en sån. Varit så lugnt och skönt, inte gjort så himla mycket, och då ligger förvisso en massa ”att göra” kvar, men så är det, jag behövde ta det lugnt. Igår var på Erikshjälpen en vända, inget fynd, men lite fika och tjejerna gillar att vara där. Sen hem och åt lunch, följde Milla till kompis Alwa och vi andra tog en promenad. Sol och varmt!
Mammahjärtat utmanades när spjälsängen lyftes ur och in kom en ”storflickssäng” 💕

På kvällen tog jag en promenad till, men förhoppningen att nattningen skulle va gjord när jag kom in.. men icke 😃. Det gick så bra så, hon somnade på ett kick och sov gott hela natten. Men mammahjärtat.... det här var min sista spjälsäng som åkte ut i ett nafs 😭.

Idag har vi städat in oss från uterummet. Det känns på, men det blir lite kallt nu snart. Och vi har ju faktiskt ett vardagsrum åxo 🙂 som funkar som genomgångsrum typ april- okt. Så det är ändå mysigt att komma ”in” bara steget är taget 😊.

Nu är Per med Milla på bollkul och Freja följde med. Lina har nyss kommit hem från läger, inte frisk men heller inte så mycke sjukare än när hon åkte som jag misstänkte. Jag har kycklinglasagne i ugnen och inväntar de övriga.
En bra helg 👍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gud så skönt med lite ledigt nu! Solen har skinit idag men nu vräker regnet ner. Vi kollar på fångarna på fortet (Millas absoluta måste). Emil har åkt till Sandviken, Lina är på bio och åker på konfirmationsläger i morgon. Ja det är full sula, lite som vanligt 😊.
De här två 💕. De nästan höll på att tappa varann lite när de började högstadiet och olika klasser. De redde ut det (med lite stöd av mammorna) och nu är de åter så fina vänner, stark av att faktiskt nästan kommit ifrån varann, saknat varann och kommit på att vi ska bannemig inte förlora varann.
Jag älskar de här två!

Hittade en bild på två små, Alma och Milla

Å Milla för 6 år sen 😊

Likes

Comments

Vi kör ny vecka men jag hade önskat mig en dag till ledigt. Per har hjälpt brorsan med flytten idag.. jag tog tjejerna med mig till Bollnäs. Behövde piffas med lite nya ljus, å diverse. Kom hem och skulle ta fram min ljusslinga, konstaterade att den var trasig. Jag hade dock Malin på Rusta, det hade jag koll på. Så lite senare hade jag min slinga 👌

Korvlunch och fika

Full jul i butikerna

Ett par dispyter idag med denna.. äre månne treårstrots på intåg? 🙈.
Här vann jag iallafall! Vägrade komma till bordet när det var mat. Fick vara på sitt rum till hon bestämde sig... å där var hon länge 😁. Här tvingas aldrig nån att äta, men när maten står på bordet får man åtminstone smaka. Den här bruden har satt i system att helst inte komma till bords alls. Jag hoppas dagens kamp ändrat på det 😊

Envis, men ack så söt 💕

Det finns fina stekpannor 🙏

Likes

Comments

Grinade och var ledsen, men tycker fotografen och fröknar fick till ett gulligt kort ändå 🙂

Badhallen idag och Milla hade med sig kompis Tilde 🙂. Hem och äta och nu är de ute en stund.

Det finns en likhet mellan de där 🙂

Likes

Comments

Ikväll ska jag prova sitta på röven en stund. Kanske titta på lite tv typ.. 🙂. Igår var en sån där kväll när allt bara gick i ett med skjutsar, dans och handling. Lina hade bakat när jag kom hem 👌

Nybakta bullar är mycket gott! Är de inte nybakta är jag inte så impad. Lina gör så mycke finare bullar än mig! Jag har bokat henne för julbaket 👍
Jag lyckades prima med min ugnspannkaka iallafall!

Tuffing...
å sinnig och gallskrek idag när Emil skulle köra 😅

Likes

Comments

I morgon har halva veckan gått igen!
Just nu ovanligt lugnt här. Skjutsade hem Lina och Milla efter jobbet så de fixade maten idag, medan jag och Freja skjutsade hem mamma från jobbet. När vi kom hem var det bara att sätta sig till bords.
Badat tjejerna och så fort det börjar mörkna kommer Freja och säger ”ska jag krypa ner”? 🙂.
Emil åkte på träning, Lina på IP och sen dans, Milla tittar på film och ska snart sova.
Kolla lite Milla 🙂

Så här plockar jag svamp 👍 har man den bästa kollegan så växer svampen regelbundet på skrivbordet 👌

Vi tog en golunch idag!

Likes

Comments

En sån skön helg! Milla kompis igår på em och vi åt en av mina favoriter (Emil och Linas också så det går åt MÅNGA!

Smördegspotatis, så gott! Igår kväll tv- häng. Idag har vi varit på kalas hos Mollie. Ni som vet nån historia bakom vet att kalaset betydde väldigt mycke... det var så mysigt att se Mollie leka med småkusinerna!

Milla leker med Alva nu också, ska snart gå och möta henne på hemväg.. stora tjejen! 💕
En till av mina absoluta favoriter fick bli dagens mat! Pad Thai.. mums!

Ikväll ska jag på bio med Malin, sen är vi laddad för ny vecka ! Hösten är fin...

Mollie (eller kanske mest Niklas) fick present idag som var avsett för dopet, som vi aldrig kom på för nåt år sen.. visst är den fin?

Likes

Comments

Då har vi helg igen. En helg som vi fortsätter som veckan typ... med en stadig snorflod under näsan på Freja. Men pigg och glad 😊

Igår tacos, hämta Lina och Ami på dansen, fångarna på fortet, Dicte, favochokladen i soffan.. en exakt bra fredag!
Idag städat just städat och vi ska åka på biblioteket nu. På em ska Milla leka med kompis, jag ska hämta Lina och Ami på dansen (ja de kör HÅRT i år 🙂). Sen så inte så mycke planerat. Skönt med helg!

Storasysters hand är den bästa!

Likes

Comments

Från kvällspromenad. Det är fint med hösten.
Vi nöter på... snoriga näsor, trött mamma med så duktiga tjejer 💕

Likes

Comments

Skönt med helg! En lugn skön fredagkväll

En mysig förmiddag på badet idag

Nu är kusin Alma hem för lek, jag gör kycklinggratäng, Freja somnade, tjejerna leker, högst troligt med dansmattan eftersom det låter som de snart kommer genom taket.
Sen blir det nog bandy, Emil har match.

Likes

Comments