Header

Nu har vi lämnat Marstrand och havshotellet för denna gång.
Vi har haft en super mysig helg bara jag och min älskling! Vi åkte ner mot Marstrand tidigt igår, jag visste att vi skulle på spa men inte vart vi skulle, och det kunde inte bli bättre! När vi kommer fram får vi beskedet att vår middag är uppgraderad från tvårätters till Buffé, det tackade vi för!!

Innan middagen var det spa som stod på schemat och det var sååå himla skönt, att bara få slappna av lite och inte tänka på något speciellt är värt guld!

Maten var helt fantastisk! Vi båda är helt galna i skaldjur så det blev en heldel kräftor, räkor och krabbklor! Vi båda är överens om att det inte var sista gången vi åt den buffén.

Helgen avslutades med en väldigt god frukost & med lite mer spa såklart!
Är så glad att min fina älskling överraskade mig med det här, bästa födelsedagspresent "som är några veckor tidig" man kan tänka sig!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej hej! Idag styrdes bilen mot Stockholm för en trip till Grönalund med två utav mina underbara kollegor från Kolmården, så mysigt! Det bästa av allt är ju att vi får gratis inträde och åkband eftersom Kolmården och Grönalund ägs av samma koncern, så det är ganska nice.

Efter en stunds strosande på Grönalund spang vi över till Aquaria som ligger precis bredvid för att fördriva tiden lite, man får ju passa på när det är gratis haha.

Dagen avslutas med att springa till tåget och åka hem till min kära mor och hemstad, Nynäshamn! Åker ju inte "hem" ofta så jag får ju passa på när man är i närheten och är ledig!!
Kram!!

Likes

Comments

Jag är tillbaka!
Det var ett tag sedan jag bloggade sist, men nu är jag tillbaka på nytt igen. Så kul! Hoppas att båda gamla och nya läsare kommer att trivas här.

Iallafall, idag blev det en liten trip till Söderköping och smultronstället! Jag och Kevin har lärt oss att vi inte ska ta dom stora glassarna, man orkar inte äta upp allt även om man delar haha. Så för oss blev det "mindre" glassar, men dom andra tog den som var något större. Mums!!

Dagen avslutades med lite fotboll, IFK Norrköping - Djurgården, som för övrigt slutade med förlust för IFK. Nu ska vi bara ta det lugnt, äta lite och kolla på The Following, en serie som rekommenderas starkt!
Natti!

Likes

Comments