Jessica

Har precis börjat läsa denna goding! Tänkte börja läsa lite mer, istället gör att spendera så mycket tid framför datorn eller mobilen.

Lämna en kommentar på eran favorit bok 😁

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jessica

ERBJUDANDE

Ett underbart erbjudande, låt mig presentera våran beautybox. Boxen innehåller 7 produkter som innehåller 100% gröna ingredienser och du får nu denna box med 7 produkter för priset av 4!

Boxen innehåller:

PEELING - tar bord döda hudceller och gör huden len och fräsch.

MASCARA - Här har du mascaran helt utan klumpar som gör dina fransar långa och fina.

MUDMASK - en lermask som inte gör någon besviken!!! Den är djuprengörande och tar bort döda hudceller, överflödig olja och andra orenheter.

WHITENING TANDKRÄM - en tandkräm som helt utan blekningsmedel ger dig en naturlig vit färg på tänderna och den innehåller också antiplack skydd!!

LIPGLOSS - får dina läppar att bli upp till 40% fylligare samt återfuktar.

GRÖNT TE - te i kapslar som skyddar immunförsvaret och balanserar din ämnesomsättning

MOISTURE MIST - sprayen som fungerar till kropp, hår och ansikte! Fungerar även som settings pray för smink.


Är du intresserade av att beställa boxen eller har några frågor? Kommentera nedan så hör jag av mig eller skicka ett mail till min mailadress: jessicahellbrand@live.se

Likes

Comments

Jessica

Tre bra serier som jag har varit helt besatt av de senaste månaderna är: Stranger things, skam & Santa Clarita diet

Det är verkligen serier jag skulle rekommendera er att kicka in! Skriv gärna vilka serier ni själva brukar kolla på, alltid kul att hitta en ny serie att följa!


Likes

Comments

Contains affiliate links Jessica

Jag älskar att färga håret och experimentera med olika färger, men det gäller också att ta hand om håret så att inget går snett till. I am no expert but det här är några prudukter till håret jag har testat och tycket att de fungerat bra! Det första är en hårbomb som fungerade väldigt bra när jag ville få ut de gula tonerna ifrån mitt blonderade hår, samma med Loreal silver schampoot. Coloristan har jag inte fått lagt händerna på ännu men är sugen på att testa.

Likes

Comments

Jessica

Igår var jag och syrran på Ikea och åt mat, och hade det jätte mysigt. Blev även en runda in på plantagen och hittade jätte söta baby kaktusar!

Men satt och tänkte en lång stund i går och jag vill verkligen få liv i den här bloggen! Så jag gjorde ett litet blogg schema för kommande vecka som jag förhoppningsvis kommer att följa, det är ju faktiskt kul att blogga!

Likes

Comments