Foto, Jessica

Nu har jag varit här i lite mer än en veckan! Känns inte alls som det för att vara helt ärlig, det känns som om det var igår jag kom hit. Allt är bra och jag börjar få rutin på min vardag, vilket känns väldigt skönt! Något som också är härligt är att jobbet ligger nere vid marinan!

Likes

Comments

Jessica

Igår åkte vi hemmifrån mot Arlanda och nu sitter jag här, nere på Cypern i min lägenhet! Vi har varit och handlat mar idag så att vi klarar oss ett tag. Vi gick till affären ca35 minuter men vi tog en taxi hem. Det var fint väder i morse men det har regnat största delen av dagen.

Likes

Comments

Au pair updates

Fick en ny matchning idag! Den första på två månader. En familj med två barn mellan 1-3 år gammal. Deras ansökan är väldigt tunn och de saknar ett personligt brev, får se om de hör av sig till mig eller så, skulle gärna veta lite mer.

Likes

Comments

Jessica

I januari åkte jag och mina systrar till vackra Brighton. Det är den vackraste standen jag vet!

Jag började min ansökan som au upair... har ju dock inte åkt ännu men tyckte ändå det var värt att nämna.

FVi var i Göteborg med klassen <3

Fick lättlö korv och chips i vår lärares hus

Jag gick på Bal.

Jag tog studenten och vann guldlärkan (Ett film pris på min skola)

Hanna och Adam kom och hälsade på.

Jobbade natt och dag.

Åkte till Brighton och London med Sofia.

Var i Hälsing borg.

Såg fantastiska vidunder.

Likes

Comments

Ja då var set dag att säga god jul, kan lugnt säga att det här året har gått sjukt fort. Det är ett halvår sedan jag tog studenten?!

Dagen började med en jul frukost och efteråt gick vi in i vardagsrummet för packet öppning. En av mina favoriter blev en instax kamera!

Likes

Comments

View tracker