Jessica

Sitter på planet nu och enligt planen så lyfter vi om 10 minuter!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jessica

Har väl alltid tyckt att Ariana Grande har varit en helt okej artist. Den första låten jag verkligen gillade var "One last time" men hennes senaste skiva dangerous woman är något jag faktiskt fastnat för!

Likes

Comments

Jessica

Även om jag älskar min säng och hällts inte vill lämna den när jag är ledig så är det ju himla mysigt att ha en lillasyster att umgås med! Idag har jag dock spenderat dagen med att försöka städa mitt rum, jag hatar att städa och blir lätt uttråkad och snurrar bort nigningar jag håller på med meeen det är på gång att bli ett rent rum!

Likes

Comments

Lina

Idag har jag tagit det lugnt och köpt hårfärg resten av dagen har jag målat och sätt på glee.

Likes

Comments

Jessica

​Sitter just nu i min säng, körde mamma till jobbet vid 5 i morse och hämtade henne igen vid . Försöker planera vad jag vill göra med mitt liv.. det låter kanske dystert men jag ser det som något positivt, har nämligen bestämt mig för att förändringar måste ske för att jag ska må bra små eller stora behöver jag kanske inte gå in på men saker i mitt liv kommer iallafall få en förändring. 


Börjar jobbet vid 19 så ska alldeles strax börja göra i ordning mig. Blir ett kort pass idag men det kan ju vara skönt en torsdags kväll!

Likes

Comments

Jessica

De senaste veckorna har jag haft väldigt svårt att sova.. när jag äntligen gör det så drömmer jag mardrömmar eller vaknar av att jag inte kan röra mig för att kroppen fortfarande sover och jag kan inte röra mig alls (sömnparalys). Har ingen aning om det kan ha med stress att göra eller om jag helt vänt upp och ner på dygnet när jag stängt mycket på jobbet i sommar. Om man inte vet vad som har hänt får man lätt panik när tillståndet uppkommer, men det är inte farligt och går över av sig självt efter ett tag. när tillståndet uppkommer, men det är inte farligt och går över av sig självt efter ett tag. 

Likes

Comments