Jessica

Nu har jag varit här på Cypern i lite mer än en månad! Och nästa helg så kommer mamma och Lina ner, vilket ska bli väldigt roligt! Vi ska kramas, äta gott och njuta en hel vecka tillsammans! Idag har det bara blivit en seg dag i sängen. Men det kan vara skönt också.

Likes

Comments

Jessica

Efter en fartfylld vecka så hann inte imunförsvret med så igår fick jag gå hem ifrån jobbet. Så hela dagen spenderade jag sovandes i sängen, men i morse när jag vaknade så mådde jag mycket bättre! Så jag tog en kort morgon promenad och passade på att handla hem några nödvändiga grejor.


Just nu sitter vi sjuklingar hos mig och dricker varm choklad, mums!

Likes

Comments

Foto, Jessica

Nu har jag varit här i lite mer än en veckan! Känns inte alls som det för att vara helt ärlig, det känns som om det var igår jag kom hit. Allt är bra och jag börjar få rutin på min vardag, vilket känns väldigt skönt! Något som också är härligt är att jobbet ligger nere vid marinan!

Likes

Comments

Jessica

Igår åkte vi hemmifrån mot Arlanda och nu sitter jag här, nere på Cypern i min lägenhet! Vi har varit och handlat mar idag så att vi klarar oss ett tag. Vi gick till affären ca35 minuter men vi tog en taxi hem. Det var fint väder i morse men det har regnat största delen av dagen.

Likes

Comments

Au pair updates

Fick en ny matchning idag! Den första på två månader. En familj med två barn mellan 1-3 år gammal. Deras ansökan är väldigt tunn och de saknar ett personligt brev, får se om de hör av sig till mig eller så, skulle gärna veta lite mer.

Likes

Comments