View tracker

Lina

Idag så har jag tagit det lugnt och kollat på YouTubes videos. På kvällen så såg vi på zootropolis, filmen var bättre än jag trodde att den skulle vara.

Efter det så gick jag upp för att kolla mer på youtube medan alla andra kollade på amazing race när det var slut så tåg vi en fika för att fira andra advent.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jessica

Sov över hos en kompis inatt, vi såg på en ganska bra skräckfilm åt gott och bara myste! Och så kom mamma och hämtade mig mitt i frukosten.. Haha. Har haft lite advents fika och sätt på zootropolis.

Likes

Comments

View tracker

Lina

Idag så skulle vi ha åkt till Ullared men det vart inget så istället så har jag varit hemma och tagit det lugnt och läst lite. Vart klar med andra boken i After serierna och har nu börjat med tredje boken. Vill även köpa böckerna before noting more och noting less som Anna Todd också har skrivit tycker verkligen om hennes böcker och sättet hon skriver på.

Böckerna finns även att läsa på Wattpad där Anna skrev dom först, hon finns under namnet
Imaginator1D

Likes

Comments

Lina

Idag så åkte jag och Jessica för att handla sen när vi kom hem så gick och upp för att vila lite men råkade somna till.

Jessica kom upp och väckte mig runt 16 tiden för att fråga vad jag ville ha till middag det blev asiatisk mat efter maten så såg vi på filmen tomorrowland.
Filmen var bättre än vad jag hade tänkt mig.

Likes

Comments

Jessica

Idag så har jag suttit med två olika arbetsintervjuer, vilket kändes väldigt roligt! Så nu sitter jag här och håller tummarna, har för övrigt inte gjort mycket annat idag, blev asiatiskt till middag och snart så
Ska vi sätta på en film.

Likes

Comments