View tracker

För ett par veckor sedan besökte jag, Robin och Nora tossebergsklätten. Det är ett högt berg i Värmland, nära Sunne, med en fin utsikt. Riktigt häftigt faktiskt. Älskar utflykter i stil med dessa och det finns nog inget som slår att vara ute i naturen. Kom fram en man som frågade om han skulle ta kort på oss, väldigt snällt hehe! Mitt där uppe talar Robin om att han är höjdrädd också, haha. Dock så var det hans idé att vi skulle åka dit så. Iallafall verkligen värt ett besök iallafall om man inte varit där!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Grattis på födelsedagen min lillstumpa. Finns ingen som du. Det är svårt att vara på dåligt humör när man är runt dig. Min underbara glädjespridare. Älskar dig oändligt mycket<3

Likes

Comments

View tracker

Bytte ut den vita pläden på stolen mot en brun/grå. Blommorna är faktiskt i plast eller tyg. Tycker de ser sjukt äkta ut öndå, visst det är ju en annan känsla med äkta men att köpa nya varje vecka blir ju lite dyrt om man tänker i längden. När det finns så bra alternativ! Finns att köpa här.

Nu tycker jag att det börjar se lite mer höstigt och mysigt ut här hemma. Tycker ändå om hösten, då man är mer hemma och kan fixa och greja, gå långa promenader osv. Blev till och med lite glad i morse när jag såg att det regnade ute. Älskar att mysa runt haha...

Imorgon väntar ett mindre kul semenarium innan denna kurs kan avslutas. Helgen är efterlängtad nu.

Likes

Comments

Lilla Nora som liten liten valp. Nu är det bara några veckor kvar tills hon blir 1 år. Känns stort, blir tårögd när jag tänker på det. Det känns verkligen som igår, den där dagen hon satt i mitt knä i bilen på väg hem till sitt nya hem.. Lägger nästan bara upp hundbilder känner jag, men de betyder allt för mig. Ja, det gör ju annat också såklart men de är med mig varje dag och sprider en enorm kärlek och glädje.

Har verkligen fått en underbar hund, kunde knappt tro att det skulle kännas såhär bra när hon var valp. Vill inte ljuga och säga att valpperioden var underbar, för det var den inte. Hon bajsade och kissade överallt och det enda hon ville göra när hon var vaken var att bitas, och när hon sov ville hon ligga ifred så något gos var det inte frågan om! Kommer till och med ihåg att jag frågade Robin då "Tror du ens att hon älskar oss?" haha!

Nu är hon en glädjefylld hund som ger och får så mycket kärlek och vårat band växer för varje dag.

Det finns inga ord i världen som kan förklara min kärlek till Oskar och Nora. Och då har jag inga barn, haha hjälp!!!

Likes

Comments

Några snabba bilder från hur vardagsrummet ser ut just nu. Tycker inte att bilderna ger vardagsrummet rättvisa dock... Det är svårt att fota i ljuset här inne tyvärr... Köpte min efterlängtade ljusslinga igår som ger sååå mysigt ljus vid soffan. Dessutom hade vi en rabatt hos Mio, om man handlar för 600 så får man 300 kronor i rabatt. Superbra tycker jag så var tvungen att utnyttja det. Köpte lampan här ovan, den är så maffig och fin och jag är helt kär. Den är lite lik en jag ärvt av mormor och morfar, men kunde inte låta bli, älskar båda!! Ska bestämma vart den ska stå bara. Nästa steg här inne blir att byta ut kuddarna, tavlorna, köpa en gråbrun fejkfårfäll, köpa en trädkorg att lägga mysiga filtar i. Samt byta ut de röda blommorna mot gröna hortensia. Sedan är det så gott som klart! Snart kommer Elin och Crizze hit och senare ska jag och Robin åka till Vålberg och fira Mikael och valpgosa. Myyys!

Likes

Comments

Detta är från landet. Finns inget ställe som slår sommarstugan. Och en kväll var ljuset helt fantastiskt så var tvungen att ta kameran med på en liten promenad precis vid stugan. Och som ni kan se så är mitt favoritmotiv hundarna. Inte helt lätt att fota Oskar då han blir obekväm så fort en kamera kommer fram så man får vara snabb och fota innan han märker av kameran allt för mycket. Nora däremot älskar att posa inför kameran.. Mina fina, så glad att de nu leker och har kul tillsammans

Likes

Comments

Bild från i fredags när jag var hemma hos crizze, mysigt! Nu är jag och Robin påväg till sommarstugan. Ska bli skönt med hundra procent avkoppling. Utan internet och bara vara. Hoppas att vädret blir skapligt!!

Likes

Comments

Fyndade dessa två klänningar på bikbok. Skulle egentligen bara köpa den rosa men väl i affären så tyckte Robin att jag även skulle köpa den randiga, och det är jag glad för, älskar dessa!

Likes

Comments

Vaknade upp till ett hemskt besked rent ut sagt. Även fast vi ställt in oss på detta ett tag nu så fanns hoppet ändå där. Cancer är en fruktansvärd sjukdom som drabbar för många och livet är så orättvist. Vila i frid Liselott.

Likes

Comments

Likes

Comments