Resa.

Jag är så sugen på att resa. Helst till en mysig stad i Europa någonstans, i höst, när löven börjat bli gula, röda och orangea.

Städer jag vill åka till:
- Amsterdam
- Krakow (igen, älskar staden!)
- Warszawa
- Wien
- En stad i Montenegro jag inte kommer ihåg namnet på
- Dublin
- Milano

Vi får se vad det blir, om det blir 😊

Länder jag besökt:
- Grekland
- England
- Frankrike
- Italien
- Belgien
- Nederländerna
- Tyskland
- Kroatien
- Spanien
- Tjeckien
- Thailand (två gånger)
- Polen
- Marocko

Det var nog allt :)

Nu ska jag läsa, puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Nytt år! Jag har varit sjuk i typ en vecka nu. Börjar bli lite orolig att jag inte ska tillfriskna ordentligt innan Thailand. Dit åker vi på måndag ☺🌴🌿🌳🍉 Längtar jättemycket!! Ska bo i Phuket, på ett fint hotell nära stranden.

Nu ska jag se Farmen, hejs!

Likes

Comments

Hej!

Sitter och kollar säsong 2 av Narcos. Har kommit till andra avsnittet. Det är jättespännande! 🙂

Har ont i mina höfter och vader i dag. Sprang/gick Tjejmilen med mamma i går. Det var väldigt roligt, jag gillar Tjejmilen, allt runt omkring är så trevligt :)

Nu ska jag se klart avsnittet, sen slänga sopor som stått utanför min dörr i typ två veckor. Hemskt av mig att vara så lat :(

Puss! 😊💕

Likes

Comments

Hej!

Måndag igen, tiden går så snabbt. Var i Eskilstuna i helgen, utan besök. Det händer sällan att det går en helg utan att jag antingen åker iväg någonstans, eller får besök. Men nu blev det en sådan helg, och det var ganska skönt. Har städat, tvättat, rensat, kollat OC på Netflix, och, det bästa: jag har tränat både lördag och söndag. Gymmet i lördags, och ett danspass i går. Det är spännande att testa alla pass på Friskis, väldigt mycket nytt för mig.

Det regnar ute, känns höstigt och mysigt!

Hejs! 😊

Likes

Comments

Hejsan!

Sitter i Olles säng i Piteå, ska snart börja göra mig i ordning för kvällen. Vi ska till Luleå och äta på CG's.

För ett år sedan badade jag och Olle i Storsand i Luleå (enligt min Instagram). I år är det mycket kallare ute, inte en chans att det hade gått att bada i dag! Väldigt höstigt redan nu. Inte mig emot, jag gillar hösten 🍁🍂🍃.

Har köpt en ny telefon :) Samsung Galaxy S7. Verkar bra!

Nu ska jag sminka mig, hejdå! 😊

Likes

Comments

God kväll!

Om 40 minuter är det 15 juli. Tiden går så himla snabbt! Har haft semester i tre veckor nu. Första betalda sommarsemestern :) Det har varit så himla skönt! Tycker tiden har gått lagom snabbt, och vi har hunnit med en massa roligt. 

Började med några dagar uppe i Boden. Träffade våra familjer, kompisar, solade, och sen packade. Sen, fredagen den 1 juli, 07.00, började vi bilresan ner mot Eskilstuna. Gick smidigt, tog precis 12 timmar. Den 3 juli flög vi till Krakow. Otroligt mysig stad, och otroligt underbar resa! Besökte Auschwitz-Birkenau. Svårt att ta in allt. 

Stannade i Krakow till 7 juli, sedan flög vi hit till Sverige och Eskilstuna igen. Här har vi varit sedan dess. Vi har solat, besökt tre olika badplatser, ätit glass i Slagsta, varit på Ikea, och sen bara tagit det lugnt. Sovit länge och varit uppe sent. I morgon ska vi åka till Norrköping, sedan bilar Olle hem lördag morgon. Sen jobb måndag. Känns helst okej! 

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen, natti! 😊

Likes

Comments

Tjoho!

I dag har jag jobbat hemma. Det var väldigt smidigt, måste jag säga. Hade med en bärbar dator från jobbet, där man kommer åt alla program vi använder. Skrev två rapporter, samt har varit förbi dom i Västerås för att prata om deras arbetssätt. Mycket intressant!

Hade en liten paus mitt på dagen där jag klippte mig. Tog bort typ två decimeter, så nu är det axellångt, fint och fräscht.

I morgon är det jobb i Eskilstuna igen, och sen, på fredag, så tänkte jag jobba en kort dag, för då får jag tillgång till min lägenhet. Var även på Ikea i dag och köpte en säng, så den kommer också någon gång på fredag eftermiddag.

Kommer att ha fullt upp i helgen, det blir roligt. Måste handla så mycket grejer att jag klarar av att sova i lägenheten från och med söndag kväll. SEN slipper jag pendla!! Just nu åker jag från Västerås 07.00, och börjar jobba 08.00. Går från jobbet 17.05, och kommer hem efter 18. I fortsättningen tänker jag satsa på att vara på jobbet vid 07.00, och sen gå hem vid 16.00. Om jag tar en halvtimmas lunch varje dag så får jag lite plus på flexen. Min plan är att samla på mig så mycket att jag kanske kan vara ledig någon dag i sommar om det är fint väder. Eller om jag vill åka hem och stanna lite längre. Så är taggad på att samla flex nu!

Såja! Puss! ✨

Likes

Comments

Sittern inte i Västerås denna gång, utan i Piteå. Jag har typ tre ställen jag brukar vara på: Västerås, Boden och Piteå. Om ungefär en månad byts Västerås ut mot Eskilstuna. Det känns sjukt roligt att få något eget! Som att flytta hemifrån på nytt. Men trivs verkligen i Hoas hus, så det känns såklart tråkigt också.


I går var jag och Karin i Luleå för en liten shoppingrunda. Kan seriöst inte komma ihåg när vi gjorde det senast. Att något så simpelt kan vara så trevligt. Det saknar jag nere i söder, att spontanshoppa eller spontanfika med någon. Har ingen kompis jag kan göra sådant med där :(

I alla fall, köpte ett par skor (vita, låga Converse), och en grå tröja. Karin köpte en finfin jacka och en hatt. Jag skulle egentligen köpa en hatt, men visste inte att jag skulle vara så himla FUL i hatt, så det blev ingen sådan för mig. Karin var cutie, däremot.

Vet inte vad jag ska göra i dag, mest troligt bara ta det lugnt. Vänta på att senaste avsnitten av The Real Housewives of Beverly Hills och New Girl kommer ut, hehe.

Nåväl, puss och hejdå! 🌸

Likes

Comments

​Hej, ska bara testa. Sitter vid köksbordet i Västerås, borde söka jobb, men hittar på en massa annat istället. Typ, starta en blogg för femtionde gången i livet. Första bloggen: 2006. Sedan dess har jag haft tre-fyra stycken. 

Nu ska jag dricka kaffe! ☕

Likes

Comments