skönhet, tips

🎀​Hej!🎀

Tänkte tipsa om den här palleten. 

Den är från bareMinerals. Palleten heter The discovery. Den innehåller 4 olika skuggor.

Färgerna som är i den heter Spotlight (den vita färgen), Fortune (den rosa), Truffle (den koppar färgade), Eureka (den militärgröna).

Skuggorna är super piggmenterade. Och lätta att blanda ut. Alla skuggorna är super skimmriga utom Fortune som är matt.

Jag tycker den här palletten är jättebra! Jag älskar färgerna och konsistensen. Man kan göra både vardagliga och lite mer festliga looker. 

Det ända negativa är priset. Den kostar 459 kr. Men om man vill och kan lägga mycket pengar på smink är det absolut värt det!

🎀Hejdå!🎀

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

🐴Halloj!🐴

Nu ska jag berätta om hur det går med att få en egen häst.

Sist jag uppdaterade så skulle jag få en sommarponny.

Det har jag fått. Det har varit så himla kul! Jag är extremt tacksam för den chansen. Jag har fått testa på hur det är att ha häst. Det har gjort att jag inser hur mycket jobb och slit det är. Det är inte glammigt! Men det är otroligt kul!

Efter den här sommaren är jag ännu mer taggad på att få en egen häst och börja tävla.

Mamma har också insett att jag är redo. Hon är villig att köpa en häst till mig! Sökandet har påbörjats förfullt. Igår var vi och provred en häst. Jätte fin men vi klickade inte riktigt.

Det är så mycket känslor just nu. Jag är överlycklig för att jag ska få en häst. Men samtidigt rädd. Mycket ansvar, mycket pengar, tänk så tröttnar jag? Tänk så skadar sig hästen och den förlorar allt sitt värde. Då är det kört. Då har vi inte råda att köpa en ny häst.

Det är en så himla osäker sport och det finns inga garantier.

Men vi kommer att fortsätta att leta och provrida tillsa vi hittar den hästen som är 100% rätt. Oavsett om det tar 1 år eller 4 dagar.

Ni är bäst!

🐴Hejdå!🐴

Likes

Comments

livet, uppdatering, övrigt

🌸​Hej!🌸

Idag är en sån där tråkig dag... 

Jag kommer inte göra något speciellt fram tills att jag är i stallet. Det kvittar hur dålig dag jag har för så fort jag kommer till stallet blir det bättre. Jag kan bara släppa allt. 

Idag tänkte jag försöka öva in ett dressyr program och träna på det med Nancy.

Det ända lite spännande idag är att jag ska slinga mitt hår ikväll. Jag vill bli blond och tänkte gå till frisören och slinga det. Men min syster ville förska fixa mitt hår först. Jag kommer lägga upp före och efter bilder på bloggen.

Igår hände massor med saker. Jag total städade mitt rum, badade, var på stallet och provred en ponny som har gått FEI dressyr.

Vad gör ni på "tråkiga dagar"?

🌸Hejdå!🌸 


Likes

Comments

livet, ridning

🍃​Hej!🍃

Igår red jag ut med 3 andra från stallet. Det var super mysigt och såå kul. Men också lite läskigt... 

Innan jag börjar berätta mer ska jag bara säga att hästarna som var med heter Skvisa, Glymur och Leon

Innan vi red ut bestämde vi att Skvisa skulle gå först, sen min häst (Nancy), sen Glymur och sist Leon. 

Vi började rida och efter ett tag bestämde vi att Leon skulle gå först istället. Så han började gå om oss andra. Men Glymur blev sjukt arg på Leon. Han började med att bita efter Leon och springa efter. Sen reste sig Glymur och stegrade mot Leon. Glymur slog till Leon med framhovarna. Det var tur att framhovarna inte träffade Leons ryttare! Det hade faktiskt kunnat sluta med en katastrof.

Efter den insidenten ändrade vi plats på hästarna och hade en super mysig tur! Vi galopperade i en skog. Det gick sjukt snabbt! Nancy tyckte det var jätte roligt så hon skenade nästan. Men jag hade ju fortfarande kontroll.

Det är så härligt att rida ut! Älskar den rundan vi red igår. Vi kallar den för vikingarundan. För man rider ut till där det bara finns åkrar och det känns som att man åker tillbaks i tiden.

Har det någonsin hänt något galet när ni har ridit ut? Hur gick det?

🍃Hejdå!🍃

Likes

Comments

övrigt, uppdatering, livet

🎀God morgon!🎀

Jag har precis ätit frukost. Och nu ska jag och min bästis som sov över igår dricka te och blogga lite.

Idag händer inget speciellt. Jag ska till stallet och rida. Jag vill hoppa med Nancy idag men ingen kan hålla mig sällskap, bära bommar och sånt. Men jag ska rida ut med 2 andra vid 15-tiden istället. Älskar att rida ut.

Idag kommer min mamma hem från vår sommarstuga och det ska bli så skönt för det finns typ ingen mat här hemma. Det ska också bli skönt att få livet iordning igen. Just nu är det bara kaos.

🎀Hur brukar ni starta dagen?🎀

🎀Hoppas ni får en bra dag!🎀

🎀Hejdå! 🎀


Likes

Comments

tags, collab

🌴Hej!🌴

Jag är tillbaka på bloggen igen! Har bara inte kännt för att blogga. Men nu är jag tillbaka.

Idag ska jag faktiskt göra en collab med nouw.com/MyRainbow . Vi ska göra en TMI tag!!


🌴1. Några piercingar? Jag har hål i öronen och ska skaffa navel-piercing.🌴

🌴2. Favorit band? One direction🌴

🌴3. Något du saknar? Spanien🌴

🌴4. Någon du saknar? Mario ( en kille jag lärde känna i spanien)🌴

🌴5. Kvalitet du vill ha hos en partner? Kärleksfull och bra på att diska, städa och tvätta🌴

🌴6. Vart går du när du är ledsen? Jag går till min mamma <3🌴

🌴7. Vad gör du när du är ledsen? Jag sätter på min favorit serie och äter choklad🌴

🌴8. Hur lång tid tar det att duscha för dig? 3- 30 min🌴

🌴9. Hur lång tid tar det för dig att göra dig iordning på morgonen? 15-20 min🌴

🌴10. Rädslor? Att dö...🌴

🌴11. Senaste gången du sa att du älskade någon? Idag när jag sa hejdå till min mamma🌴

🌴12. Betydelsen bakom ditt blogg namn? Jag heter Anna Lindskoug🌴

🌴13. Relationen mellan dig och den senaste du fick sms av? Det var min bonus syster🌴

🌴14. Plats du vill besöka? Rio de Janeiro🌴

🌴15. Favorit smycke? Min fake näs-piercing🌴

🌴16. Senaste sporten du har spelat? Basket, när jag gick i 4:an eller 5:an🌴

🌴17. Favorit motto? Hellre för mycket än för lite🌴

🌴18. Favorit emojis? 🍉😂😝💁❤💘🐵🌴

🌴19. Vad är det värsta som finns? Få en el stöt🌴

🌴20. Vad är det bästa som finns? Att vara lycklig🌴

Tove har också gjort en TMI tag på sin blogg. Gå in på hennes blogg och läs den.

Toves blogg: nouw.com/myrainbow

🌴Hejdå!🌴


Likes

Comments

ridning, övrigt

Lite bilder på nancy och mig igår!

Hej!

Nu sitter jag här och äter pizza. Mmmmmm.

Har varit på stallet och visat min medryttare vad hon ska göra när jag är i spanien. Jag packade även lite hö och putsade mitt träns.

Ska till stallet igen och rida lite. Ska bara rida ut tillsammans med en annan på stallet. Det ska bli sjukt mysigt:)

Nancy är verkligen världens bästa!

Uppdaterar igen när jag har ridit.

Hejdå!

Likes

Comments

övrigt

TripAdvisor tjänar pengar på grymheter mot vilda djur genom att sälja biljetter till attraktioner där djur plågas. Tillsammans med World Animal Protection kräver jag att TripAdvisor slutar marknadsföra och sälja biljetter till attraktioner där vilda djur tvingas underhålla turister. Skriv under vår namninsamling – så hjälper du också djuren! 


http://www.worldanimalprotection.se/wildlife-not-entertainers   #notentertainer

Jag har skrivit under och det tycker jag att ni också ska göra! Det är helt gratis och jätte enkelt. Inte alls jobbigt och ni kan hjälpa så många djur! Kopiera gärna den här texten ovanför och dela på era sociala medier.

🍀Hejdå!🍀

Likes

Comments

tips

🌷Hej!🌷

Imorse var det en av de där morgonarna när man blir sååå försenad och då kom jag på att jag kan göra ett blogg inlägg om lite tips på hur man kan göra för att undvika de morgonarna.

1. Lägg fram en outfit kvällen innan! Det som tar mest tid för mig på morgonen är att bestämma vad jag ska ha på mig. Så om man lägger fram en outfit kvällen innan sparar man kanske 20 min.

2. Sätt väckarklockan tidigare! Det här kanske låter lite "eeehhh daaah" men om jag t.ex. ska gå upp klockan 07.00 då sätter jag klockan 06.40 så att jag kan gå upp ur sängen klockan 07.00 inte vakna när klockan ringer 07.00. För vem går upp ur sängen sekunden väckarklockan ringer?

3. Gör ett tids schema! När du håller på att måna dig i sängen kan du göra ett tidschema i huvudet så att man inte gör något annat eller slöar. T.ex. om jag vaknar kl.07.00 så kan jag tänka så här att 07.10 ska jag vara påklädd, från 07.10-07.20 ska jag sminka mig. 

4. Räkna alltid med extra tid! Räkna alltid med att ha 10-15 min extra tid. För om man inte räknar med den extra tiden så försvinner alltid minst 10 min och det är då det blir bråttom.

5. Förbered frukosten kvällen innan! Om man förbereder frukosten dagen innan sparar man faktiskt mycket tid. Man kan t.ex. göra en pannkakssmet kvällen innan och bara steka de på morgonen, göra en macka och lägga in den i kylen över natten, eller förbereda en smoothie och bara blanda den på morgonen eller chiapudding. Ja, ni fattar.

Hoppas ni fick lite hjälp av de här tipsen de har hjälpt mig de flesta dagarna men jag har nästan slutat använda mig av dem och det resulterade i att jag kommit försent till varenda lektion i 1,5 vecka.

🌷Hejdå!🌷

Likes

Comments

🐴Hej!🐴

🐴Idag har jag mycket att berätta om min sommarponny!🐴

Detta hände för ganska längesen jag har bara inte kännt för att blogga om det så jag sumerar allt i ett inlägg!

Efter att det HÄR stället hörde av sig och sa att det inte fanns någon ponny. Så hörde vi av oss till det HÄRstället. De svarade väldigt direkt och skrev att de hade bara en ponny och den verkade jätte bra men det ända som var ett litet minus var att hon (Nancy heter ponnyn) är en krubbitare. Om ni undrar vad en krubbitare är kan ni kolla HÄR. Mamma skrev att vi ville ha henne över sommaren och då svararde de okej och skickade nummret till den som haft henne innan.

Så vi ringde till den tidigare ägaren och allt lät jätte bra. Vi frågade ägaren om vilket foder de hade på Nancy och hur hon var. Massor av sånna frågor och ägaren berättade om varför de hade hyrt henne, ägaren (hon) sa också att hon aldrig hade varit orolig när hennes dotter varit och ridit själv för att Nancy är så snäll. Dottern var i samma situation som mig och det var därför de hade hyrt ponny.

När vi hade pratat med ägaren sa mamma att om jag ville hyra henne i 1 år så kunde jag få göra det. Så jag sa såklart ja! Och mamma hörde av sig och sa att vi ville hyra 1 år istället men då sa han från uthyrningsstället att han redan hyrt ut henne efter sommaren.

🐴Då blev jag lite ledsen men jag ska ju faktiskt ha henne över sommaren från den 4/6- 20/8!🐴

🐴Och jag var på stallfixardag på det stallet jag ska henne på och det var jätte mysigt!🐴

🐴Så ligger det till just nu och jag är super duper taggad!!!🐴

🐴Hejdå!🐴

Likes

Comments