Yay! Igår var det min fødselsdag! Jeg blev 13 år og jeg holdte en mega hyggelig fest med min familie, hjemme hos mig. Mine gæster kom klokken 14.00, og nongen af dem blev til klokken 23.00. De kom og spiste boller og kage også fik jeg selfølgelig også nogen gaver! Her er de:

DW ur: Jeg fik et daniel wellington ur!!. Ej seriøst jeg er virkelig glad for det fordi det er bare virkelig flot og man kan gøre det helt unik fordi at man kan vælge sin egen farve og egen rem<3

Gavekort: Wuhuu! Jeg elsker gave kort, fordi så kan jeg selv bestemme hvad jeg vil have og lave en hyggelig shoppe tur med mine veninder. Jeg har fået to gave kort til hunkemöler på 300- og 200 kr. Et til matas på 100 kr. og et til fisketorvet på 245kr.

En bog: Jeg har fået en bog der hedder "sådan piger" som handler om alle de spørgsmål man har om puberteten, forældre, sex, alkohol, fester og meget andet. Jeg har læst lidt i den men ikke meget, men min mor siger at vis jeg har nongen spørgsmål om puberteten så står det i bogen.

Penge: Jeg kan ikke sige det enklere end at jeg har fået 600 kr.

Makeup fjerner og ansigtscreme: Jeg har fået en økologisk makeup fjerner fra Derma, og en økologisk ansigtscreme fra Derma også. Det er jeg selfølgelig glad for at have, nu når jeg er begyndt på at bruge makeup.

Makeup: Til sidst har jeg fået to mascara og en eyeliner. den ene mascara og eyelineren kommer fra B.C body collection og den anden mascara kommer fra Max factor. Det er mine første mascara jeg har fået fordi at jeg ikke intreserede mig så meget for makeup før i tiden.

Det var alle mine gaver på min mors side, så der kommer nok også et indlæg op om hvad jeg har fået af min fars familie<33

ha' en dejlig dag//

- Anna Lina<3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey Bloggen<3

Nu når vi næsten lige er kommet ind i 2017 ville jeg lige skrive om det jeg ser frem til.

ALEX AIONO: Den 18 april. skal jeg til Alex Aiono koncert, i DR byen med mine tre vendinder. Alex Aiono er en sanger fra Arizona og han er 21 år. Han laver normalt mashups og covers på youtube, men han har lige lavet sin egen sang og musik video her forleden, som hedder "Work the middle". Jeg glæder mig helt vildt til at se ham live og bare have en for fed fest!.

LONDON: SERIØST det er VIRKELIG noget jeg glæder mig til! Jeg skal afsted med min mor, hendes kæreste og min lillesøster den 1 maj. Det er min første gang at jeg skal der til, og det bliver så spændende!. Vi skal bo på hotel tæt på Hide park og Oxford street. Vi skal også hen til en masse seværdighedder bla. big ben, london eye og så skal vi også tage billeder ved en telefonboks. Vi skal selvfølgelig ud og shoppe en hel del. så i kan godt glæde jer til indlæg der fra!

OSLO FÆRGE: Her til sommer skal jeg med mine tre vendinder til oslo, hvor at vi tager oslo båden/DFDS til oslo. Vi er i oslo i 7 timer, også tager vi båden tilbage. Det kommer til at blive så hyggeligt at vi alle fire skal sove i samme værelse, og bare være sammen en hel dag. Og så skal vi selfølgelig også lave noget sjovt på båden.

Jeg kunne havde skrevet om MANGE flere ting men det var bare de her tre ting som jeg glædede mig lidt ekstra meget til.

vi ses//

- Anna Lina<3

Likes

Comments

Hey Bloggen<3

Idag vil jeg skrive om bonusforældre fordi min lillesøster og mine forældre blev skilte for to et halvt år siden. I starten var jeg rigtig ked af det, men nu har jeg det enligt rigtig fint med det fordi at jeg har fundet ud af at de er meget gladere med en anden.

Min mors kæreste:

han hedder Brian og er rigtig sjov. Jeg er så glad for at min mor er blevet kærester med ham fordi de passer bare så godt sammen. Brian har også to børn som jeg virkelig holder af. Det er en pige på 16 år og en dreng på 17 år. vi har det så sjovt sammen og vi laver en masse sjove ting sammen.

Min fars kæreste:

Hun hedder Malene og hun er rigtig sød. Men i starten da min far lige havde mødt hende havde jeg det ikke så godt med hende, fordi at jeg følte at hun fyldte for meget og at jeg ikke havde plads til at være sammen med min far… men det er blevet meget bedre siden da og nu har jeg et rigtig godt forhold til hende.

har i skilte forældre? og hvordan har i det med jeres bonusforældre?

Det var alt for idag, vi ses//

- Anna Lina

Likes

Comments

Hey bloggen!

Jeg hedder Anna Lina og er 12 år (men bliver 13 om 5 dage) og går i 7. Klasse.

Jeg ville starte en blog fordi mine to veninder også har gjort det og jeg synes at det så sjovt ud // shotout: Philippa ravnholm og clara aagesen

Jeg håber at i vil følge med//

- Anna Lina

Likes

Comments