Åh, vi bokade resa i torsdags till Kroatien. Som jag längtar! Micke fyller år 31 maj och vi åker 1 juni, vi tänkte att det blir lite som en födelsedagsresa, så mysigt att ha det att se fram emot såhär i vintermörkret!

Förra året i september åkte vi till Sivota i Grekland, det ligger på fastlandet ganska nära Parga. Slänger in lite bilder därifrån, det är den bästa resan nånsin, glömmer aldrig!

... och han friade ju! Så romantiskt och så fint! På vårt sätt. På Mickes sätt. Vi vandrade i den mest fantastiska naturen, Acheron River. Några bilder är därifrån, man vandrar i floden och på vissa ställen blev man tvungen att simma. Inför den här trippen köpte vi badskor och ryggsäck i Sivotas lilla centrum av jättetrevliga lokalbor - ville känna oss sådär turistigt kittade för ett litet äventyr, haha...
När vi kände att vi skulle vända och gå tillbaka, svettiga, blöta, håret på sniskan och alldeles euforiska av den vackra naturen vi befann oss i, så bara överraskar han, plockar fram ringen ur ryggsäcken och friar! <3
Naturligtvis så svarade jag JA!

Mysigt att titta på bilderna igen, en oförglömlig resa. Nu ser vi fram emot Kroatien! Har någon något Kroatien tips, hit me! Vi hade tänkt besöka nationalparken Krka, verkar vara sååå fina vattenfall där!

Likes

Comments

Söndagkvällen avslutad med en sen middag. Matlådor till imorgon gjorda och vi har städat färdigt. Micke föreslog att vi ska ta fram motionscykeln nu när julgrejerna får vila i skrubben, inte så fin inredningsdetalj uppe i vår lilla vindsvåning men det är en morot att se den när man helst skulle vilja slänga sig på soffan! Jag mår mycket bättre när jag äter ordentligt och rör på mig, känner att det är dax nu.
Over and Out!

Likes

Comments


Har egentligen inte en aning om hur man skriver blogg, haha... Tänkte mest som en kul grej. Jag är sen på bollen, men äh HEJ och välkommen! Jag tror att jag inte har gjort detta tidigare för att jag inte har vågat helt enkelt... Men vad skönt att ha ett ställe att skriva av sig på, lägga upp bilder, kolla tillbaka på minnen osv. Skriva om allt & ingenting.

Jag är en drömmare, helt klart. Och inspireras av mycket (ibland för mycket så hjärnan nästan kokar, haha) av instagram, bloggar, pinterest, mina kunder på salongen, folk på stan, vänner och kollegor... kanske allra mest av min Micke faktiskt! Han är en driven själ och vi har så roligt ihop. Bästa. Han tyckte att det var jätteroligt att jag skulle starta en blogg, även om jag själv var skeptisk, haha. Han peppar mig att göra saker, kliva ur min comfortzone, och jag är så tacksam över den supporten - i allt jag gör. Utan honom hade jag inte stått här med halva frisörutbildningen i handen heller, tack Micke för allt du gör och jag älskar dig!

Nu ska vi söndagsmysa vidare, dricka kaffe, städa ut julen, åka snabbt till Panduro och kolla efter tuschpennor. Första inlägget CHECK! En bild på oss från förra året, tror det var sista april firande i stan, får avsluta detta. Vi ses!


Likes

Comments