Nästa vecka målas det om i vardagsrummet hemma hos oss, de smuts-rosa väggarna fanns här när vi flyttade in och ingen utav oss hade nog valt det men nu ska det målas det om till en grå/blå nyans LÄNGTAR!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hemmagjorda strawberry daiquiris.

Vinnarlaget kröntes med kronor, alltid lika kul att ta hem segern ;)

Tipsrunda, lekar och hamburgare första riktiga vårdagen till ära.

När sambon stänger in sig i vardagsrummet och tittar på die hard och jag får nöja mig med att kika på eurovision i sovrummet.

Valborgsfirande hemma hos Linda och Jonas med knytkalas och årets första grillmiddag.

Packningen inför New York på onsdag har börjar, helikopter och restauranger är bokade och nu längtar vi bara efter att få hoppa på flyget och njuta av våran tjejweekend.

Likes

Comments

​Började denna helg med trevligt sällskap på puben som är trappan nedanför oss, chevréburgare blev det för mig. Mums!

Likes

Comments

Köpte ny färg och nya dukar i förrgår vilket resulterade i en hel del kladdande, Nu ska jag krypa upp i soffan bredvid sambon och njuta av helgen. Over and out

Likes

Comments

​Snart får vi ommålat i vårt vardagsrum och det blir en grå/blå nyans vilket passar oss mer än den smuts rosa vi har idag. I samma veva som de målar och spaklar igen hål där vi idag har tavlor tänkte jag ersätta tavelväggen ovanför tv:n med två tavellister på 240cm, framför allt för att få mer höjd då vårt tak är 3-4 m och jag vill maxa utrymmet men också då jag till sambons stora förtret är så pass ombytlig att det blir enklare för mig att flytta om och ändra tavlor utan att vi behöver slå nya hål i väggarna. Skulle även vilja ha ett nytt avlastningsbord och ljusstaken från svenskt tenn drömmer jag fortfarande om (kanske har jag tur och får den i födelsedagspresent, tips tips!)

Likes

Comments

I maj när vi åker till NYC ska jag inhandla nya solglasögon inför sommaren, här är några av de jag ska kika på. Är verkligen sugen på lite ljusare båge då jag endast har mörka idag.

Likes

Comments