Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

ojoj nu är det bara 1 vecka kvar till julafton så ja nu har ja en hel del att göra tills på fredag som att köpa några fler julklappar, plugga så man ligger före i studierna. För pp fredag så åker vi till Göteborg till mina efter längtade faster o kusiner för där ska vi tillbringa ca en vecka innan det är dags att fara hem till värmland igen för att sedan fara iväg till våran Emma som vi ska fira in det nya året med..

så ja de är en hel del att hinna med innan året e slut...

åh suck säger ja bara sonen somna förut åh självklart så råka ja oxå somna så ja klockan sprang iväg åh jävla va stressad man vart när man insåg va klockan va.. suck.

men nu är vi mäta åh sonen springer runt åh vädrar kroppen innan bad/dusch ☆

Likes

Comments

kvälls promisen fick allt bli pulka som resten utav promis ha vart idag då de är sjukt mkt snö o jag vägrar barnvagn så pölsa runt i snön me lycklig unge åh en miss nöjd vovvvee de e grejer de... dock så är de rätt gött åh komma in i värmen igen.

Nu blir de att lägga pojken om han e samarbetsvillig eller om han ska trotsa sin mamma i vanlig ordning hehe..

Älskar min pojk enormt mkt ♡☆

Likes

Comments

jo men vist kommer de ännu mer snö som att de inte räckte med snö som redan hade bleve.. (suck)... men har hunnit städa o greja åh vart ute så sonen ha fått åka pulka medans vi tog oss en promis... men suck åt helvete med all snö får ju blogga mig fram....

så den jävel som vill ha snö åh tjötar om snö så finns de extremt möe här....

nu ska sonen vila åh ja ska plugga medans han vilar så ja blir klar nå gång!

Likes

Comments