dagbok, bilder

Hej på er!! Nu är det äntligen långhelg (+ inte alls långt kvar till sommarlovet) och det ska bli 18-20 grader varje dag så det är svårt att klaga. Jag har inga direkta planer för helgen men vi pratade lite om att ha en grillkväll eller liknande på lördag, det hade varit så mysigt.

igårkväll var jag på premiären av den nya Pirates of the Caribbean, som var grymt bra!! Jag och min familj åkte upp vid 5-tiden och åt på Bryggeriet mer eller mindre ända fram tills bion började klockan 9.

Likes

Comments

dagbok

igår var det premiär för att bara för första gången i år! Jag brukar inte gilla den tidiga sommarens temperatur i vattnet, men det var nästan varmare än i luften och så härligt.

Likes

Comments

dagbok

Vart tog denna veckan vägen? Känns som att dagarna bara flugit förbi! Idag är det iallafall fredag och solen skiner igen, tror inte det blir så mycket bättre än såhär. Under denna helgen ska jag verkligen försöka vara produktiv och få saker gjort, ska bland annat jobba imorgon 9-16 och efter det få iordning på mitt rum!

Ska strax åk iväg till jobbet för att jobba fyra timmar (kort och skönt pass) för att sedan åka hem till en kompis och mysa! Ha en bra helg, kram<3

Likes

Comments

dagbok

Ni vet när man har så jäkla mycket att göra men istället prioriterar allt annat som inte är viktigt? Så kan man beskriva min dag. Planerna var att plugga samhäll, privatjuridik, svenska, städa mitt rum och tvätta, men istället för plugget gled jag in på nelly och kollade på sommarkläder haha.. Tycker ändå att jag fått gjort ganska mycket idag men får försöka hinna med det jag inte gjort idag imorgon istället.

Slutade halv fyra idag och efter skolan åkte iallfall jag till rusta för att köpa en resväska då jag var i behov av en med tanke på att jag har två resor inbokade detta året. Det känns verkligen att skolavslutning är lika nära som den faktiskt är nu och jag har nog aldrig längtat så mycket till ett lov som jag gör till detta!

Nu ska jag fortsätta läsa och sedan göra mig klar för kvällen, kram!!

Likes

Comments

Denna helgen avslutades med grillat och en god efterrätt tillsammans med familjen. Nu ska jag lägga mig i sängen och sätta på någon bra film innan jag somnar! kram

Likes

Comments