Godmorgon på er! Min frukost / brunch idag blev hemgjorda quesadillas och det var så gott!

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på Noel & Ludwigs podcast och kollar på olika färgbomber till håret då jag färgade det igår och vill ljusa upp hårbotten ännu lite mer. Annars har jag inga stora planer för dagen, troligtvis skulle jag och Tea sätta oss på hamnpaviljongen en stund ikväll.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bilder från det varma och saknade grekland

Likes

Comments

dagbok, bilder

Hej på er!! Nu är det äntligen långhelg (+ inte alls långt kvar till sommarlovet) och det ska bli 18-20 grader varje dag så det är svårt att klaga. Jag har inga direkta planer för helgen men vi pratade lite om att ha en grillkväll eller liknande på lördag, det hade varit så mysigt.

igårkväll var jag på premiären av den nya Pirates of the Caribbean, som var grymt bra!! Jag och min familj åkte upp vid 5-tiden och åt på Bryggeriet mer eller mindre ända fram tills bion började klockan 9.

Likes

Comments

dagbok

igår var det premiär för att bara för första gången i år! Jag brukar inte gilla den tidiga sommarens temperatur i vattnet, men det var nästan varmare än i luften och så härligt.

Likes

Comments

dagbok

Vart tog denna veckan vägen? Känns som att dagarna bara flugit förbi! Idag är det iallafall fredag och solen skiner igen, tror inte det blir så mycket bättre än såhär. Under denna helgen ska jag verkligen försöka vara produktiv och få saker gjort, ska bland annat jobba imorgon 9-16 och efter det få iordning på mitt rum!

Ska strax åk iväg till jobbet för att jobba fyra timmar (kort och skönt pass) för att sedan åka hem till en kompis och mysa! Ha en bra helg, kram<3

Likes

Comments