Super mysig julshow som jag var på förra helgen, då mamma och syster är med och dom var verkligen superduktiga. Och så fick man julkänsla så mysigt😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon.

Nu var det längesen, och det är för att jag har haft så mycket annat att tänka på dom senaste dagarna..
Fick sånna grova menssmärtor så dom tyckte jag skulle komma in till förlossningen , väl där så blev jag kvar under natten. Och gjorde 4 stycken ctg, 4 ultraljud varav ett var att kolla mina njurar så det inte var någon fara med dom, ena var lite svullen men inget som skulle åtgärdas. Dom kunde inte hitta något fel, och Lillan mådde hur bra som helst, en väldigt livlig liten flicka fick vi höra flera gånger. Så jag hoppas ni förstår varför jag inte har bloggat något. Och sen ska jag lämna in telefonen imorgon , så får se om dom fått in någon lånetelefon, annars kommer det bli väldigt svårt att blogga... men ni får hålla ut, så fort den nya telefonen kommer så kommer jag tycka det är mycket roligare att blogga och då kommer det bli många uppdateringar 👍🏼

Likes

Comments

I samarbete med @twistshakebaby så har jag nu fått hem denna underbara flaska. Och har även fixat så ni får 30-40% på erat köp om ni använder koden "Annajuliey30" när ni handlar, hur bra är inte det?
#twistshake #twistshakebaby ❄️💗
Use the code "annajuliey30" when shopping at twistshake and get 30-40% on your purchase 😍😍

Likes

Comments

Halloj.

Denna dag har bestått av mycket vila, då jag har värkar och det gör ont och det gör ont när hon rör sig i magen, så har blivit helt slut och orkar bara ligga ner.
Nu har jag iallafall vaknat till liv lite och vi ska äta lite sedan tänkte vi faktis åka iväg till stan en sväng och se om man hittar något skoj där. Måste ju verkligen lämna in telefonen också, åh så mycket nu.

Likes

Comments

Hej alla och sorry för dålig uppdatering men har inte alls mått bra dessa dagar då hon ligger så knepigt i magen och har börjat få små värkar redan , och har sånn mensvärk/molvärk så har för det mesta försökt legat i sängen och vilat då det gjort så ont. Igår också låg hon så knepigt så det gjorde så ont när hon bara skulle röra på sig. Idag har det känts lite bättre när jag varit uppe iallafall. Känns konstig om hon redan börjat fixera sig och jag börjar få värkar , är ju bara i vecka 30 än så länge. Men de gör sååå ont!

Nån som har erfarenhet om detta så skriv gärna hur ni haft de under grav! 💗❄️✨

Likes

Comments

-Vinterjackor

Snygga vinterjackor tycker jag av märkena woolrich, rock and blue, Morris lady , Hollies, Parajumper och canada goose.

Tycker dessa är så fina och jag älskar dem långa modellerna för det är en sån jag är ute efter denna vinter. Men är ju så himla svårt att bestämma sig vilken då jag tycker alla är så fina. Vad tycker du? Vilken hade du valt? 😍

Likes

Comments

Godmorgon,

Idag vaknade jag tidigt klockan 8 och var tvungen och kliva upp, och märkte att Lillan låg jätte märkligt i magen. Så har haft lite ont till och från hela morgonen för hon ligger super knepigt och ligger och spänner..
Hoppas att hon lägger till sig som hon ska för detta är inte skönt 😅

Hoppas alla får en bra tisdag !

Likes

Comments