Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Helu, idag har jag gått hela dagen i skolan vilket känns bra, vi har haft salongen hela dagen idag och fått färgat hår osv skitroligt , sen drog vi och käkade på Dragon house ;) nu måste jag sova en stund så hejdodo
Likes

Comments

Idag har varit väldigt jobbigt för lilla Anna , har mått skit dåligt, så började med att jag kom lite försent till skolan, mådde skit fick sova en stund i vilorummet sen så drog vi och käka.
Sen skulle vi va i salongen, orkade typ va där i en timme sen var jag tvungen att åka hem för mådde så dåligt, men nu börjar de ordna upp sig igen ;)


Likes

Comments

Igår blev de subway, idag kebabrulle ja kmr börja rulla fram hejdo
Likes

Comments

Dålig bloggning igår iknow

Likes

Comments

Likes

Comments

Everybody say wehå , WEHÅ! Bombombom..."

Det går bra nu brosan de går bra nu,
Igår låg jag på plats nr 13 på topplistan sen idag så får man sig ett litet smile på läpparna och ba BAAAM så ligger man trea , hihi nu är jag glad imorgon måste ja ligga etta annars jävlar! Haha skojsi men det är kul att man ser att folk läser , hade också över 800unika läsare igår, känns verkligen skit roligt :) ska börja blogga igen om de fortsätter såhär, eller har ju redan börjat men ni förstår hoppas jag ;)

Likes

Comments

Likes

Comments

Har sett nu i mina senaste inlägg att jag kan fan inte stava??!! Helt ärligt skrivit fel as mycket, skärpning Anna , " du kan ju inte få en "känd" blogg med stavfel ;)"

Likes

Comments

Hejsan mina vänner o ovänner o bekanta o anonyma , precis fixat lite kom hem runt halv fyra efter en dag på skolan, wehå.
Vara haft två lektioner idag , as skönt faktis gillar måndags , sovmorgon + sluta tidigt de är grejer de hurrni! Nu ska vi snart käka mamsen fyller ju 100 år idag så ja ska fira henne , inte lätt o bli så gammal men men hon kämpar på!! Haha nerå men hon fyller år så blir till att fira henne grattis mami<3

Bjuder även här på en liten egopics eller nä menar selfie så ja den kan ni kolla på ett tag


Likes

Comments