Bilder från min kommitté och de jag jobbade tätast med. En person på bilderna ogillade jag mer än starkt (en sån bitterkärring), gissa vem!!!!

Idag gjorde jag pannbiff och mos till middag med myyyycket sås. Blev inte lika fina/goda som Farmors men en försöker ju. Nu är jag så trött så ögonen går i kors, imorgon blir det sovmorgon! À domani! (Enorma framsteg i italienskakursen som ni ser)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Årets MUN konferens var tyvärr inte lika gynnsam för mig som förra året sett från hur mycket jag fick/var involverad i det slutgiltiga working paper - det var några riktiga bitterkärringar (ursäktar) i min kommitté som tog allt på blodigt allvar och tyvärr har jag noll tålamod för sånt.

Däremot så har det varit otroligt kul att återigen träffa folk från hela världen; en tjej från kinesiska gränsen till Tibet har berättat sin syn på Pappa Xi och situationen med Tibet, en tjej från Tyskland har berättat om sitt långdistansförhållande med en kille från Uganda och jag har lärt mig mycket om skillnaden mellan Quebecois och vanlig franska. Jag har försökt lära mig fraser på alla språk som talas, vilket jag tycker är magiskt kul. Sen att ingen verkade vara intresserad av att lära sig svenska är en annan femma :-))))

Likes

Comments

På hemmaplan igen. Nu blir det MUN-konferens i några dagar, och sedan får jag ta tag i livet igen.

Likes

Comments

Nog för att jag varit röd av solen förut, men det här tar alla priser. En fruktansvärd natt där hela kroppen gjort ont för samtliga i sällskapet och en dag där nästan ingen (illröd) rodnad gått ner resulterade i kortison och smärtstillande kräm med aloe vera. Ska aldrig mer skämta om britter som bränner sig.

Utöver det har vi besökt en magisk grotta som påhittades av två pojkar typ 1906 av en ren slump. Så coolt, vackert och fridfullt. På kvällen blåste det upp till storm, så vi har ätit Thai och spelat kort. Imorgon blir det Elbow Beach, på't igen solen! (Med solskyddsfaktor 50 OBS!!!!!!!)

Likes

Comments

Tror aldrig jag sett en skara med så brända människor som vår lilla resefamilj är nu. Men det kan ju vara en bra dag för det, och det var det sannerligen! Tantbad, tennis, löptur och nu The Bachelor där alla sitter i lite varierande positioner beroende på vart de bränt sig.

Likes

Comments

Likes

Comments

mtp på Internationella Kvinnodagen och att jag saknar min bästa Anna som skickade den här till mig.

En annan bästa, Clara, har varit på besök och ikväll så fixade vi tjejer naglarna och åt middag ihop innan hon drar hem till Sverige och vi till Bermuda (!!).

Idag har jag påbörjat mitt nya schema med italienska och yoga, något som nog kmr vara ganska tröttsamt i längden men till en början (lol en dag) helt ok. Gillar ju språk osv och kan ju behöva lite STRETCH till den här kroppen :-) nirå, händer i helgen?

Likes

Comments

Har ju i det närmsta glömt bort att jag har en blogg - men de senaste dagarna har vart späckade av pappa-visit, sista dagen på FN, brunch och konsert. Sammanfattningsvis en alldeles strålande helg således :)

På rundtur på FN!!!

Vill uppmärksamma min gode vän Bygg-Jockes påminnelser om Urpo & Turpo samt Två snubbar som tillägg på listan över episka barnprogram. Hur kunde jag glömma???? Idag är det exakt en månad kvar till 5 april förövrigr, undrar vad det betyder ;))))

Likes

Comments

Min nya bakgrundsbild och uppmaning till alla tjejer och kvinnor som läser. Tjejer är bäst!

Likes

Comments

Grattis på semmeldagen!!!!!! Fettisdagen osv. Det har sig så att Miriam åkt på nån slags streptokocker-historia så därför har det blivit mkt övernattning på hotell Forgaard, men nu är det antibiotikakur på fröken Arradj så att Kindernas Herre får en liten period för vila.

Det var tanken att Mari & jag skulle gå en promenad egentligen efter skolan, men så slog det Mari att det minsann var dags för semmelbak. Skulle ljugit om jag sagt att jag inte välkomnade idén med öppna armar. Så det väntar jag på i skrivande stund så att säga. Idag har jag även fått min bankdosa (!!) men säg det inte till Ian pga han bjöd mig på Ikea-lunch (MED chokladboll, möms) pga det var så synd om mig.

Mysig kille!!!!

Likes

Comments