Godkväll från mig, kvällslektyren och omålade tånaglar. Idag har vart en minst sagt INTENSIV dag med tre midterms (varav en helt seriöst från helvetet, ska skatta mig lycklig om jag klarar den), oral exam (typ hörtest skolan kräver) och event med MUN. Dessutom fick jag helt huxflux reda på att jag har fått en intervju för internship som är i slutet av veckan. Internshipet börjar isåfall typ näta vecka?? Kan berätta mer när jag vet mer men verkar onekligen spännande.

Så nu unnar jag mig att LÄSA. Har ju alltid älskat att läsa men har fallit bakom på den fronten i det senaste. Är sååå mkt med skolan och allt socialt runt omkring att det blir en bortprioriterad ynnest dessvärre. Men nu är det skärpning! Boktips mottages!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Midtermweek tar bort all livsglädje och motivation...? Motivera mig, läsare. Ba GÖRE.

Likes

Comments

Inget skojsigt att rapportera = blogglista.

Vilket land vill du besöka?

Hallå more like vilket land vill du INTE besöka. Men om jag bara får välja ett blire Peru & Machu Picchu, tack.

Vill du gifta dig?

Japp, redan planerat av brudens far att det blir tema "Star Wars". Rykten säger att han själv är på utklädnadsjakt i Hong Kong as we speak.

Nemen jag vill ha livets fest när jag gifter mig, ingen ska sitta still eller lämna hungrig :-)

Shoppa skor eller väskor?

Efter inköpet av väskan jag har så kan jag köpa skor i oändligheten, typ. Nemen skor är roligare! Mamma vad skulle du valt här, känner att du är delad?

Är de här fina eller? Vad tror vi om färgen IRL?

Vilken årstid är bäst?

Maj och september månad. När luften blir till vår, när gruset tas bort av gatorna och du kan börja gå i tunn jacka vs krispig luft, Lidingölopps-helg och antydan till lager på lager.

Vad kommer att bli ditt nästa inköp?

Hoho veckohandling på Target. Ikväll blire korvstroganoff, jajamen.

Vad faller du för hos killar?

Om vi ska se till den killen jag har så: snällis, mjuk nacke, bruna ögon, omtänksam och rolig (till tider).

Göllig!!!

Om du bara fick äta samma sötsak resten av ditt liv vad skulle det vara?

Chooooklad i alla möjliga former.

Har du en hemlig talang?

Nej :-(

Vad vill du dricka varje morgon?

I en ideal world: smoothie eller Råsaft. Vad det är i verkligheten: m-h-m, kranvatten.

Vad är ditt senaste inköp?

Lunchsallad/sammetsbraxer från Ivy Revel som jag väntar på med #spänning.

Vill avsluta inlägget med att rekommendera Girl on the Train som går på bio. TJINGELING!

Likes

Comments

#tb imorse när min slav kom med frukost på sängen till mig som jag förtjänar. Idag har vi varit kompisar på Facebook i två år!!! Prisa gudarna. För att fira denna oändligt stora dag bjöds det på samma frulle som första gången jag sov över - den här gången åt jag den dessutom, eftersom herrn har lärt sig av sina misstag och hade cream cheese istället för smör.

Igår var jag, Mari & Miriam på massage (<3) och sen tog Joey oss till Roosevelt Fields och Blaze pizza för rejäl uppladdning inför midterm week. Jag köpte en höstgosig polotröja för att bibehålla min kulturella approach.

Den här veckan blir det nog inte mkt action pga midterm week hohohoho.

Likes

Comments

Saknar dom här rävarna <3

Likes

Comments

/ post midnight madness osv /

Det är typ när basketlagen presenteras och så är det massa tävlingar. Väldigt #american. Haley kom hem till oss, så lekte vi lite Heads up! och så begav vi oss till the gym för att se på min forna rumskamrat good ol' C uppträda, bland annat.

Likes

Comments

Som min mamma har pointed out innan, så är jag en person som blir på gränsen till ORIMLIGT glad för presenter. Det behöver inte ens vara från någon annan person, kan mycket väl vara från mig själv (och allra helst så, då får jag ju precis vad jag vill ha!). I brist på annat INTRESSANT material att bjuda på här i bloggen, tänker jag att såhär nu när vi byter säsong osv att jag ska göra en wishlist för hösten :-))) Med min studentbudget kmr det ju inte innebära att många av de här tillskotten slinker ner i shoppingvagnen, men en flicka kan väl få drömma så säg? Så är det ju snart jul!!!! Nån slags belöning förtjänar jag väl som slitit ur mig nästan 500 inlägg i denna blogg? Kommentera om du tkr det. Trots allt CSN-leverans nästa vecka och jag måste ju leva upp till ryktet om att vara lyxstudent. Älskar även när Hanapee aka min favoritbloggare gör såna här inlägg så håll till godo :-)

Först ut är en ny sminknecessär. Är så evinnerligt trött på min klarröda (varför köpte jag det) sån här, som jag gav mig själv i julis första julen här. Min dröm neccessär (vilken av de här två stavningarna jag har kört med nu är rätt? Ett c eller två?) är ju från Svenskt Tenn men den är så dyr att jag inte ens orkar dra upp den. Den här är från Marc dårå.

MMMmmm cashmere! Vill vara en cashmereboll samtliga kalla dagar om året, som Amanda Schulman skulle uttryckt det. Från Uniqlo.

Gode Gud, må ASOS få in dessa skor i min strl SNARAST. Från Adidas om någon är blind.

Sophie By Sophie. Det här önskar jag mig seriöst i julklapp hint hint mamma & pappa :) (inte för att de andra är oseriösa alltså). 

Likes

Comments

Ovan skådas alltså ett axplock av måååånga bilder som togs under fröken Ekdahls visit till familjen Lagerlöfs semester i Frankrike, och det är just den fina fröken - min bästa namne - som är dagens profil! Saknar dig nästan lika mycket som Arthuro och Antowan.

Vem är du?

Ja det är en fråga jag ställer mig själv titt som tätt efter något av mina knäppa upptåg. Vet ärligt inte vem jag är. Men jag är delvis en energisk, krävande, nojjig person men som även kan va rätt härlig och oftast glad. Är uppväxt på the one and only #ön med b.la. Anna (<3) men bor nu i Uppsala och pluggar juridik här. Försöker ta mig an livet så gott det går 🙂

Hur känner vi varandra?

I högstadiet gick vi i samma skola men då jag tyvärr var en rikstönt då och Anna snäppet coolare lärde vi känna varann som smått i slutet av nian (Musikalen fo life!!!) samt framförallt under gymnasiet. Skulle vilja utnämna nollningen i ettan som den stabila faktorn som fick oss att verkligen från och med då klicka som vänner. Tips till alla som vill skaffa nya friendz - festa till det och gör ngt riktigt jävla pinsamt så har ni en grund sen att bonda över x) Nej men sen hängde vi med samma gäng (shoutout till er hjärtan <3) hela gymnasiet och har fortsatt vår kontakt och vänskap efter det och det är bland det bästa som har hänt mig i livet.

Vad gör du om 5 år?

Lider av konstant åldersångest since min 18:onde födelsedag ungefär så får tyvärr panikattack av att ens tänka att jag ska bli fem år äldre. Men då är jag sen ett år tillbaka klar med min juridiska kandidat om allt går som det ska så jag jobbar väl halvt ihjäl mig på något kontor nånstans helst i Stockholm. Hoppas att jag har tid över att fortfarande hänga med samma vänner som jag har nu gärna över en drink eller flera på någon härlig stockholmsbar.

Vad är ditt livsråd?

Ta ingen (obefogad) skit. Stå på dig, var dig själv (om du lyckas ta reda på hur dvs), låt inga jävlar trampa på dig och ta inte allt i livet 100% seriöst, det mesta löser sig. (detta är alltså vad jag själv intalar mig när jag har terapi med mig själv så ber om ursäkt för tönteriet men ibland behövs det).

Likes

Comments

​HALLÅ dagens profil! Ni har saknat det, förstår jag. Här kmr han... The one and only, Love "Bovibus" Strandberg!

​Vem är du?

​Jag är en vacker och genomslog och lagom tjock man i mina bästa år. Uppvuxen med Anna på Lidingö, vilket givetvis har varit en ynnest. Det för mig lite in på hur vi träffades men nu ska jag inte gå händelserna i förväg. Just nu bor jag iaf med min sambo (stora ord) Mandi i en liten lejlighed (världens mysigaste jävla lägga, reds. anm.)i Stockholm. Pluggar arabiska gör jag också för att hålla hjärnan igång. 

​Hur känner vi varandra?

​En skulle kunna tro att jag och Anna träffades som en bieffekt av att jag är tillsammans med hennes goda vän Mandi, men så är icke fallet. Faktum är att jag och Anna träffades först (vilket per definition gör Anna till matchmakern el numero uno) under en skidresa i Åre. Vi hoppade direkt förbi det spänningsfyllda stadium som en kan tänka sig att två 14åringar skulle kunna fastna i och landade i en stabil vänskap. 

​Vad gör du om 5 år?

Om 5 år hoppas jag mig vara på upploppet i mina läkarstudier ifall allt går som det ska. Jag hoppas också att vi bor kvar i Stockholm, men gärna att vi virrat runt lite på vägen. Vi gjorde en längre resa för snart två år sen och något jag drömmer om är att åka tillbaka och bo en tid på Nya Zeeland. Kanske plugga där med Mandi?

​Vad är ditt livsråd?'

​Är tyvärr inte klok nog att dela med mig av något livsråd. Tar däremot tacksamt emot tips och knep. 

Likes

Comments

Rysskylan är utbytt mot tropisk hetta igen, med all fuktighet som det innebär. Valet av jeans idag har således ångrats bittert :-) men ska inte klaga.....

Jag har haft en särdeles helg med minimalt fokus på plugg (det får man äta upp nu minsann) och maximalt fokus på kvalitetstid med Joey som vi sällan får till kombinerat med Miriam på sitt bästa unna-sig humör, vilket innebär att få saker kan gå fel. Vi har sett heeeela Stranger Things, aka livets serie, Camp Rock och HSM samt kalasat på Cheesecake Factory och indiskt. Imorse var jag helt säker på att jag var hemma pga sättet jag väcktes på - en röst som sa "Anna-gumman, klockan är 8.30 och det är dags att gå upp", som är EXAKT som mamma & pappa hade gjort. Det händer nämligen aldrig (ALDRIG) att Joey vaknar tidigare än 1. Mig, 2. Väckarklockan men imorse var det tydligen dags.

Utöver det så stundar midterms nästa vecka, så det kmr nog den här veckans timmar gå åt till att studera inför. Med undantag för MASSAGE som jag Mari & Miriam ska på på lördag!!! Mari's fölsispresse. Lyxstudenter for life <3

Likes

Comments