Litet fun fact; nu har jag för första gången ätit på In N' Out. Måste bara säga att Whataburger vinner över dem.

Så idag efter skolan åkte jag, min värdsyster och två av hennes kompisar till In N´Out. Sen skjutsade vi hem dem och sen var det självklart dags för läxor.

Asså vi får så sjukt många läxor. Jag är så glad över att jag valde enkla kurser, annars hade jag inte gjort mer än läxor under mitt utbytesår.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

YEEESSS!!! FREEEDDAAAG!!!

Idag var det ett Pep Rally, loooovve it! Man blir bara så glad över att höra skolans band göra sin grej.

På kvällen sen var det en hemma match. Jag satt med utbytesstudenterna på ¨student section¨där alla andra elever står och hejar. Träffade några nya människor där. Älskar fotbollsmatcher sååå mycket!!

Det här var typ den roligaste matchen eftersom det var ¨blackout¨vilket är när de två high school:s i skoldistrikter möter varandra. Det var så sjukt roligt när elev från den andra skolan som hade på sig sin skolas färger vilket var tex orange kom till vår läktare. Alla från läktaren började bua. Det var roligare när ännu en elev med orange tröja kom.

Sen när matchen började ta sig mot sitt slut och andra skolan ledde gick jag och mina värdföräldrar till Shenaniganz och åt middag.

Sen när matchen var slut fick vi reda på att vår skola vann matchen. Det hade varit så sjukt pinsamt om vi inte hade vunnit med tanke på att några elever från min skola hade använt sig spraypaint och skrivit att den andra skolan suger på motståndarens skola.

Likes

Comments

Idag i skolan köpte jag min Homecoming biljett! Gick lite tidigare från min lektion för att rusa till kön och som tur kom jag först i kön.

Sen idag efter skolan kom jag och min värdsyster hem till en förstörd brevlåda. Här är inte brevlådorna enkla metall lådor utan här är de gjorda av tegelstenar, så det blev lite stökigt.

På kvällen var det bara jag och min värdmamma hemma så vi åkte och åt middag, och den här gången blev det på La Madeleine. Det var tydligen fransk mat där, men jag tyckte inte det. Men det var iallafall gott det jag åt.

Likes

Comments

Idag efter skolan åkte jag och min värdsyster och handlade på Target. Jag tyckte att vi hade kul och att vi lärde känna varandra lite mer vilket jag tycker är roligt. Sen åkte vi och hämtade mat från Wing Stop och sedan käkade vi alla, jag och min värdfamilj.

Likes

Comments

Idag åkte jag, min värdmamma, min värdsyster och hennes kompis och hälsade på lite släktingar. Sen var vi hos min värdmammas mamma en stund.

På kvällen åkte vi till en resturang som heter The Flying Saucer och år mat, sen efter det åkte vi och åt frozen yougurt.

Inte en sån händelserik dag.

Likes

Comments

Idag började jag dagen med att facetimea min bästa vän Maria. Saknar henne så mycket!!!

Sen åkte jag, min värdmamma och värdsyster och köpte Homecoming klänningar på Macy´s. Efter det gick vi runt i Firewheel Town Center, bland annat till Bath and Body works och så kollade vi på skor. Jag hittade inga skor eftersom de har så himla smala fötter här.

På kvällen åkte jag, min värdsysyer och värdpappa till Plano. Första stoppet var på en skandinavisk butik som heter The Wooden Spoon. De hade massa svenskt godis, anjovis, sill och mycket mer. Man kan till och med beställa en julskinka. Jag blev så sjukt glad när jag såg en affisch från Skansen.

Sen åkte vi vidare tillen mexikannsk resturang och åt middag.

The Wooden Spoon ^

​Väldigt cool resturang ^

Sen var vårt nästa stopp Plano Hot Air Ballon Festival. Det var så mycket traffik så min värdpappa släppte av mig och min värdsyster så fick vi ta en buss dit medans han hittade en parkeringsplats. Sen efter ett bra tag kom han och vi gick runt och kollade.

Sen åkte vi tidigare så att vi skulle slippa traffiken och då hände det roligaste. Vi kom inte ut ur parkeringen eftersom en bil hade ställt sig i infarten. Då blev min värdpappa så arg att han fick ¨dålig smak i munnen¨. HAHAHAHAHA!!!. Sen hittade jag och min värdsyster som hjälpte oss ur situationen. Sen fick vi syn på sheriffen och då gick min värdpappa ut ur bilen och klagade på dem.

Sen fortsatte vi hemåt. Och eftersom min värdpappa hade så dålig smak i munnen stannade vi vid Sonic där han köpte en läsk och tater tots och jag fick en frozen lemonade.

Likes

Comments

Idag var det inte en helt vanlig skoldag för att jag började på Cross Country idag. Den första träningen var så jobbig och det var ju sååååå varmt, typ 35 grader. Men förhoppningsvis vänjer jag mig tillslut.

Likes

Comments

Idag var det en helt vanlig måndag. Förutom att under ¨advisory¨ så behövde vi gå ner till aulan för att lyssna på ett forum om PSAT som är som ett nationellt prov under high school här, men när man går sista året på high school så tar man SAT som är som högskoleprovet. Så man kan säga att PSAT är som Pre SAT.
Sen när jag kom hem slängde jag alla mina grejer på sängen och sedan tvättade händerna för idag skulle jag baka och laga mat. Så från kl 17 till 22 var jag i köket och lagade köttbullar med potatismos och kanelbullar och vaniljbullar.

Med köttbullarna kunde jag servera lingonsylt eftersom min värdpappa svängde förbi en skandinavisk butik som heter ¨The Wooden Spoon¨ som ligger en bit bort och köpte lingonsylt.

Det var lite svårt att göra vaniljbullar med tanke på att de inte har vaniljsocker här. Jag var ganska chockad när jag inte hittade det i USA, jag menar, jag trodde de hade nästan allt här. Men jag gjorde mitt egna vaniljsocker med florsocker och vaniljextract, men det blev inte så lyckat... Men allt annat blev lyckat.

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍


Jag blev så så nöjd och stolt över mig själv. Detta var nog den första gången jag har gjort köttbullar och kanelbullar utan min mamma. Efter jag var klar tänkte jag bara på hur jag ville visa det här för min mamma vilket gjorde mig lite ledsen inombords.

Likes

Comments

Idag tvättade jag kläder och hade lite av en lat söndag. Sedan åkte jag och handlade med min värdmamma. De har redan börjat sälja pumpor nu, och inne i en matbutik här finns det jätte många varianter.
Sedan efter vår långa tur inne i matbutiken Kroger åkte vi hem och åt middag. Efter ett tag efter vi hade ätit middag åkte vi till Downtown Rockwall för där finns nämligen ¨Chills 360¨. Det är ett ställe där man kan köpa sån där glass som de rullar. Jag valde brownie smak.

Jag måste bara säga att jag förstår hypen, jag tyckte det var jätte gott!!

Självklart den personen som gjorde min skrev mitt namn skrev det från hans egna perspektiv.

Det är verkligen såå sjukt mysig i städernas ¨downtown¨. Ni vet hur byggnaderna ser ut i western filmer, så ser de ut här och alla andra downtowns som jag har sett hittills.

Likes

Comments

När jag sedan kom hem så började jag göra mig iordning för min första rodeo!! Efter ett tag kom min kontaktperson och hämtade tillsammans med den danska utbytesstudenten jag känner, som är den utbytesstudenten min kontaktperson har. Min kontaktpersons dotter ville inte följa med så då frågade de mig fall jag ville följa med istället.

Sen åkte vi förbi min kontaktpersons hem och plockade up hennes make och son. Sen var vi påväg!

Rodeon var i Mesquite vilket en bit bort, typ 20 minuter.

När vi väl var framme fick jag min biljett från min kontaktperson som vi behövde visa för att komma in, och sedan när man var inne kände man lukten som var likadan som från en bondgård. Nästan alla där hade cowboy boots och de flesta hade cowboy hattar.

Sen var det så att min kontaktperson hade vunnit typ 10 biljetter och ett rum med mat och sittplatser. Så vi fick först behövde åka upp med en hiss och och sedan fick vi veta åt vilket håll vi behövde gå för att komma till vårt ¨rum¨. Sedan när vi väl var framme lämnade jag lite saker där och sedan gick jag och den danska utbytesstudenten och utforskade.

Likes

Comments

Instagram@annakramerrrr