Nu skulle jag vilja snacka lite med er som strumpor...

Vintern är här, och för dig som inte åkt utomlands, precis kommit hem eller inte ska åka i vinter - det är dags att inse fakta; vintern i Sverige är hård och kall. Där jag bor har det inte varit så värst mycket snö, men det har varit kallt och halt. Och i de norra delarna av landet vet jag hur vackert vitt det är (jag har nämligen åkt skidor) men också iskallt. Vi måste förhålla oss efter vädret. En sak man kan göra för att undvika förkylning är höga strumpor. Det är inte bara varmt och skönt och skyddande för ankeln, men kan också vara riktigt snyggt. Det är inte värt att gå runt i låga, vita strumpor och frysa, när det finns andra alternativ!


Det finns strumpor att köpa lite överallt, de i de högra hörnet kommer till exempel från Weekday.

De flesta strumporna jag äger kommer därifrån, från Brandy Melville och Urban Outfitters. Och H&M!

Något som var riktigt inne under sjuttio och åttio-talet var tubsockor, och det är defenetivt tillbaka!

Så de kan vara sportiga, fina, blommiga, glittrande, tjocka och tunna. Och hur snygga som helst...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag tänkte att det första inlägget skulle handla lite om mig!
Jag varierar min stil från dag till dag, men i grunden är jag ganska minimalistisk och fokuserar på detaljer. Ett par steptstrumpor, ett halsband, ett par snygga glajjor.
Samtidigt tycker jag om masker och andra sorters metoder att hålla mig härlig!!! Känner man sig fräsch och bekväm, känner man sig snygg, och det är det som spelar roll! Hur du känner dig!! Jag kollar gärna runt i olika modetidningar efter inspiration, och shoppar på både loppisar och i butiker, men inte så ofta på nätet. Det är så klart ett alternativ, men jag tycker om att känna på materialet och kanske prova på. Det är viktigt att tänka igenom innan man köper, både för dig själv och för miljön. Jag har inga självklara modeförebilder, men jag gillar Gigi Hadid, Lily Rose Depp och några andra. Det finns mycket annat som jag gillar, och i den här bloggen tänkte jag dela med mig!

Bilder:

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg, kära läsare! Jag är en tonåring från Stockholm, och trots att jag är mycket intresserad av mode och skönhet, kan det vara ganska svårt för mig att hitta inspiration och trender och ideér för tjejer i min ålder. I högstadiet kanske man baserar sin stil på vad man ser andra ha på sig i skolan, eller det som ligger framme och är på rea i butiken, men det tycker jag är synd. Mode och stil är ett sätt att kunna uttrycka sig själv. Antingen kan det spegla din personlighet, eller så kan du vara någon helt annan.

Tro det eller ej, så finns det massvis med affärer, tidningar och annat för just unga tjejers vägledning, och i den här bloggen vill jag samla ihop allting för just dig. Vem du än är, och hur du än känner dig, så bör du kunna uttrycka din personlighet. Jag vill ge dig de rätta verktygen.

Så välkommen!


Likes

Comments