Näst sista dagen på museet idag, förmodligen någonsin, och det känns bra. Är inne på 3e koppen varmchoklad och har precis börjat på en ny bok, 3096 dagar, tror den är bra men har inte bestämt mig än.
Utöver jobbet då? Gör ingenting, haft lite ångest. Fick lön idag så köpte en ny ögonskuggspalett från Anastasia Beverly Hills, vill köpa en av hennes highlightpaletter men får hur det blir med det. Ska finally få träffa Hanna och Tove idag, inte setts sen yran och jag saknar snart ihjäl mig. Det blir bra

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jobbar hela helgen på mitt lilla museum. Det händer inte så mycket där, idag var det fem besökare på fem öppna timmar. Men jag trivs, läser, ritar och dricker ohälsosamt mycket varmchoklad. Det är mysigt där, trots kyla, knarriga trappor och att jag är ensam. Eller kanske är det just därför.

Likes

Comments

Försöker acceptera att skolstarten är nära men det går sådär. Hög musik, P3 dokumentärer och böcker om mörker. Fascineras av dysterheten, allt det hemska som händer runt om en hela tiden. Detta är vad som intresserar mig, men säger man det så tror nog folk att en är galen. Kanske är jag det.
Träffade iallafall Mira igår, en sista gång innan hon åker till Rhodos. Mysigt. Fikade, pratade, gick en sväng på stan, köpte nya p-piller och såg människor man inte sett sen skolan slutade. Hon är bra, jag mår bra med henne.
Idag ska jag städa, det behövs verkligen, lyssna på fler dokumentärer och börja på någon ny bok. Halvkass dag men den ska inte bli värre.

Likes

Comments

Var ute i skogen med kameran, lyssnade på spellistan från förra hösten. Listan jag inte spelat sen morgonen jag gick hem från dig, den låten som spelades då jag bytte till maskinen kunde jag idag lyssna på. Årets höstlista ska vara mysig, men helst utan ångest. Hoppas.

Hoppas att du mår bra men den här hösten ska vara min. Jag ska göra vad jag känner mig bekväm med. Och fan vad snygg jag ska vara. Hoppas

Likes

Comments

Sover inte längre, antar att det är ljuset, och det är synd. Jag gillar att sova och att få vara utvilad. Måste fixa detta.
Så, imorgon ska jag:
Inte dricka celsius
Städa mitt rum
Ut och gå/springa
Inte somna vid 15

Likes

Comments

Dagar som aldrig tar slut, uppgifter som går dåligt, kalla fötter, slutar andas, åker hem, vill inte tillbaks.
Jag är en dålig människa, vän, och ännu sämre för att jag vet om det men inte gör någonting. Orkar inte. Vill vara bättre, vill vara bäst.
Ska träna imorgon, måste. Kanske tar mig till skolan sen, borde.

Likes

Comments