För ett par veckor sedan fick jag ett superduper megafin läppstift ifrånSugarpil l i ett paket ifrån härliga Madlady.se.

Jag har inte fått tillfälle att använda det ännu men tänkte skapa en look lite senare och använda mig just av denna dramatiskta läppfärg. Lila har nog alltid varit lite av en favoritfärg i makeup, både på ögon och läppar, så detta passar mig som handen i handsken, wihoo!

Trooor nog att jag tänker matcha den med perfekt bas och glossy ögonlock. Det tror jag blir läckert! Håll utkik senare så ser vi resultatet <3

Likes

Comments

Åh, jag har så mycket denna veckan: Wihoo!
Jobbar just nu med att klippa ihop min Nyx Nordics Face Awards video med ett nytt program så det tar lite längre tid än vanligt, haha.
Jag tror jag har fått en rejäl dos av vårinspiration det senaste för sedan en liten tid tillbaka har jag varit SÅ PEPP på jobb (socialmedia och skapande)! KUL!

Och idag såg jag lite ut som på bilden ovan. For till stan för att möta syrran för en sushi-frulle. Gött.

Likes

Comments

Jag ska ladda in alla mobilbilder ifrån Paris senare och dela med mig till er här på bloggen för fytusan så fint vi hade det. Fina Ebba skrev ett inlägg med lite bilder jag tycker ni ska spana in.

I övrigt har jag redan hunnit svara på massor av mejl och satt igång med lite jobb såhär på fredagsmorgonen. Härligt.

Nu har det blivit dags för kaffe och frukost innan jag sätter igång med mer jobb. Åh, och idag ska vi sätta in en byrå och mitt skriv (läs; smink) bord <3

Tills senare,

A-K

Likes

Comments

Jag fick två (!) par nya brillor från fina Nividas (tack!) och jag fullkomligt älskar dem!

Jag fick två par i modellen Gothenburg: Denna fina brunmelerade samt ett par gula (som jag ska fota och visa er förstås). Och det är himla skönt att ha några att variera mig med. De jag har sedan innan är rätt mycket mindre, vilket ibland är superskönt MEN jag ser faktiskt lite bättre i dessa då ju glaset täcker större yta liksom. Gött.

Dessutom ser jag sådär läslusig och smart ut i dessa, haha.

TUR att jag trivs i glasögon, för oj så skönt det är att se klart igen, haha <3

Likes

Comments

Ärenden, kontraktskrivande och annat fix inför helgen.
Jag åker iväg på modelljobb (inte trodde jag att jag skulle bli modell vid (snart) 27 års ålder, haha) så vill ha massa fixat och redo liksom.Blev sådär akut sugen på juice så en juice blev det, ihop med den där grymma killen (<3).
I skrivande stund lämnar han in en bärbar högtalare på lagning och strax ska vi käka på The Kitchen för första gången. Nice.

Efter det ska jag möta vänner för lite resturanghäng. Mer om det senare, xo

Likes

Comments

Ja, ikväll blev det biodate med mannen i livet och denna afton vart det "A cure for wellness".
Ärligt talat vet jag faktiskt inte riktigt vad jag tycker ännu så får återkomma om det vid ett senare tillfälle, haha.
Hoppas ni haft det fint <3

Likes

Comments