Nu har Camrat kommit hem efter operationen och den tror jag gick bra. Nu ska han stå inne i 2 veckor frammåt och det är det bästa som finns. På mornarna när jag släpper ska följa med mamma ut och släppa ut hästarna ligger Camrat ner och när jag kommer in i stallet gnäggar han. När jag kommer in i hans box ligger han kvar och om jag sätter mig brevid honom lägger han huvudet i mitt knä. Så ligger han hela tiden medans mamma släpper ut dom andra hästarna. När jag måste gå reser sig Camrat och vill följa med in. Förstår ni vilken fin fölunge jag har!? Han är universums finaste fölunge fast enligt mamma är han åring men enligt mig är han föl tills han fyller år 28/4. Då kan jag kalla honom åring men tills dess är han min lilla(på ungefär 145cm) fölunge. Han var mycket sjuk som föl men nu hoppas vi att operationen var det sista han behöver för att han inte skadar sig något mer. Jusste, det får jag inte glömma! När vi åkte till skolan så diskuterade vi vem som skulle vara ägare på Camrat. Mamma sa att hon skulle vara ägare för att då fick hon kolla gratis om vi tex. skulle vara med i OS. Då sa jag att jag ska stå på papprerna men att om jag och han nu skulle tävla tex. OS då kunde jag faktist betala åt henne och det godkände hon. I dag efter skolan tror jag att jag ska leda runt Camrat så han får röra på sig. Tänk er, hur kul är det att stå i en box i två veckor? Jag tror inte att det är så kul. Iallafall, nu måste jag sluta skriva då min rast är slut.

Likes

Comments

Vad sa du? Har jag varit dålig på att skriva här? Nää... det menar du inte.

Jag vet att jag har varit dålig på att skriva men har glömt bort. Jag har ingem aning om vad jag har gjort. Imorgon ska vi åka med Camtat till Märlarkliniken. På torsdag ska han opereras. Skriver mer imorgon men nu fick ni iallafall lite uppdatering. Men om det går ska jag försöka få en bild på Camrat ut här. 😱 Jag lyckades😱

Likes

Comments

​Förlåt att jag inte uppdaterat på länge. På julafton fick jag massa fina julklappar. Dagen efter åkte vi till farnor och farfar. När vi åkte hem så blev Maria åksjuk. Idag skulle vi åkt på kurs men det var för halt så vi stannade hemma. Nu har jag ridit Amour och Eddie. Eddie red jag i snön och Amour red jag i ridhuset. Vill ni veta vad jag fick i julklapp så kan ni kommentera. Hejdå! 

Likes

Comments

Hej! Imorgon är det julafton och vi har fullt upp. Nu på morgonen har jag ridit Amira och Jerry. Farmor och Farfar kom igår kväll. Nu lite vad som hände igår, idag och i förrgår. 

Förrgår kväll: Min kompis Ida sov över.

Igår: Jag var på fälttävlans träning på Basis ovh jag red China och Eddie. Det gick bra. Ida red Kurt och Maria red Emma och Ikaros. På kvällen kom Farmor och Farfar och vi monterade pepparkaks hus. Hämtade julgranen

Idag: På morgonen red jag Amira på reptränset. Det gick bra. Sedan städade vi klart och åt mat. Senare på eftermiddagen åkte vi till Mormor och Morfar. Morfar fyller år. Nu ska vi hem och julpynta huset. Hejdå

Likes

Comments

Äntligen är det jullov! Nu kanske jag har mer tid att uppdatera men förmodligen kommer det bli runt varannan dag. Idag red vi 4 hästar innan skolsn började klocksn 10.00. Jag red China och Bisse och Märta och Eddie. Sedan spelade vi StarStableOnline tills vi åkte. I skolan samlades alla(årskurs 4-9). Efter "samlingen" gick vi upp till basgruppsrummen och hade julklappsbyte och sedan slutade vi 11.05. Jag, Thea, Maria och Raja åt tillsammans, jag får inte glömma Karin såklart men hon satt där när jag kom. Nu är jag påväg hem och ska få StarCoins. Hejdå!

Likes

Comments

Förlåt att jag är oaktiv. Det är mycket innan julafton. Jag nåste städa mitt rum, rida, gå i skolan, iblan kommer någon kompis hem till mig. Jag minns inte för hur länge sedan jag uppdaterade men men. Nu kommer lite om dagen:

Jag vaknade och som vanligt gick jag ut i stallet. Jag red Märta och gick in. Idag hade vi pysseldag i skolan och började 09.15. Då hade vi samling. Sedan pysslade vi på olika stationer till 11.45 då vi åt lunch. Vi hade rast till 12.30 och pysslade mer efter lunchen. Vid sista passet- 13.15-14.00 skulle mab sjunga om man ville. Jag och Thea gick frivilligt fram och sjöng låten Wild Horses! Det är en Engelsk låt och ni som inte vet, jag har svårt med engelska. Vi sjöng inte fel som alla andra så vi var bäst(ingen tävling)När vi slutade åkte vi hem och städade... Hejdå!

Likes

Comments

​Hej! Förlåt att jag inte skrev mer i kördags och inget i söndags. Jag hade glömt bort bloggen eftersom att jag inte är van med att ha den. Hoppträningen/Hopptävlingen gick bra. Jag red China och Bisse. På China hoppade jag 70cm och 90cm. På Bisse hoppade jag 90cm. 

Igår red jag Märta på morgonen och sedan åkte vi på julbord. Det fanns polkagrisar som jag åt massa av. Polkagrisarna var goda men nu var detta faktiskt inte ett inkägg om polkagrisar!? Var var jag? Jusste, efter julbordet åkte vi till några andra och fikade! Man var mätt redan innan och så skulle man äta ännu mer? Efter det åkte vi hem. Vi städade våra rum och sedan åt vi kvällsmat. Inte någon specielt händelserik dag. 

Idag red jag Märta innan skolan och i skolan arbetade vi till 13.00 sedan satte vi färdigt till julsalongen. 13.15 slutade vi. Efter det åkte mamma och jag och Maria till Kokpunkten och badade. Efter det åkte vi till GladaHästenISpiltan och Mamma köpteen julklapp till mig och jag vet inte om hon köpte någon till Maria, men det anntar jag. Nu är jag påväg hem från julsalongen och ska hem och städa. Hejdå!

Likes

Comments

​Idag kommer vi att tävla, jag ska tävla Bisse och hoppa 90-90cm. Detta är dock ingen riktig tävling utan mer en träningstävling för mamma. Det kommer ändå bli kul. I tisdags åkte jag av honom men det ska nog ändå gå bra. Uppdaterar efter också edter och därför blir detta inlägg kort

Likes

Comments

Hej! Idag har jag gått i skolan och min syster har haft luciatåg. Hon var tomte och var bäst enligt mig. Jag satt ganska långt bak och tomtarna stog längst bak så man såg henne inte så bra. Sedan handlade jag och mamma julklappar. Väl hemna städade vi...eller kanske inte men det behöver inte mamma veta!? Nu tvingar mamma och pappa mig och Maria att titta på TV men det vill inte vi. Nu måste jag sluta skriva, hejdå! 

Likes

Comments

Förlåt att jag inte uppdaterade igår. Jag hade inte tid att skriva här. Nu får ni lite från igår och idag. 

Igår: Jag var i skolan men efter städade vi och jag och min stsyster bråkade så vi låste in oss på våra rum. Vi red innan skolan och det gick ganska bra. Jag red Eddie och han var ganska fin. Han är lite trött så han är lite springig så han ska få en längre vila. 

Idag: Idag red jag Amira och min kompis Ida var hemma hos oss. Amira är väldigt duktig för sin ålder. Hon försökte bocka av mig i galoppen, men men... Hon är ju ändå bara 3 år. 

Nu fick ni en längre del på min blogg. Hoppas att några vill följa mig och att många läser min blogg! Hejd!

Likes

Comments