Header

Dagen började helt okej,ja förutom att min katt hade skitit på golvet vill säga. Jag hade en lugn svenskalektion på morgonen där vi pratade om betyg samt kollade på skam. Mitt i lektionen tog vi en paus då vi skulle lyssna på en kompis som skulle ha en föreläsning framför hela skolan. Hon pratade om den positiva biten som finns att få ut av cancern. Det var väldigt intressant. Därefter hade jag inställda lektioner vilket slutade med att jag fick gå hem redan klockan 10.30.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måndag

Idag startades min dag klockan 06:30 av att min katt välte ner blomman i fönstret så att krukan gick sönder. Inte den allra bästa starten på dagen. Därefter började jag idag skolan tidigare än vanligt, klockan 08:00 eftersom vi skulle få våra UF-intyg för att vi nu har drivit våra UF-företag i ett skolår. Därefter fick vi direkt dra till skolan igen för att ha en friluftsdag. Vi gick en runda på ungefär 7 km där vi i grupper skulle orientera alla andra. Direkt när vi hade tagit oss igenom dagen gick jag hem och duschade för ca 30 min därefter skulle vi få gäster som ville fira mamma som fyller 45 på onsdag. Sån mysig dag där man fick träffa lite släkt man annars aldrig träffar.

Tisdag

Jag har inga direkta planer för imorgon. Jag ska se till att få allt skolarbete färdigt för att slippa arbeta med detta under mina lediga dagar. Eftersom detta är min sista skoldag denna veckan funderar jag på att köpa lite mys och fika med en kompis, eller åka ut på en cykeltur i det förhoppningsvis fina vädret. Ojj, mamma kom nyss in och frågade om jag ville följa med till stan för att kolla på kläder till imorgon (tisdag), lätttt!

Onsdag

Mammas födelsedag, vad var det 25 år? Idag har jag endast en musiklektion mitt på dagen som möjligtvis blir ganska lullig då vi annars är lediga hela dagen. På kvällen ska hela familjen + mormor & morfar åka till Vägga fiskrestaurang i Karlshamn för att fira mamma som fyller 45 år (25 i huvudet). Ska bli så trevligt att få sitta och prata och samtidigt äta ett härligt skaldjursfat. Hoppas på härligt väder så man kan ha klänning, annars får man väl trotsa vädret och tuta och köra som min lillebror Alltid säger!!

Torsdag

Jag ska jobba!! IIH, jobbigt men ändå roligt. Mitt pass börjar klockan 9 och jag jobbar till klockan 17, så det blir verkligen en heldag. Är faktiskt i detta nu ganska taggad på att få jobba hela sommaren. Tror det kommer bli väldigt givande och sen är det alltid trevligt att tjäna pengar. Tror jag kommer vara helt slut efter denna dagen så det blir säkert att lägga sig tidigt i sängen. Annars kommer jag nog sova över hos någon kompis och chillidilla.

Fredag

En ledig dag, hoppas på bra väder här så man kan ha picnic? Annars har jag verkligen inga planer. Måste skicka in min ergonomi-uppgift som skulle in för ca 1 månad sedan så kanske har tid att jobba med den här.

Lördag

Även här ska jag jobba hela dagen. Tror att jag kommer ha fullt upp att göra på jobbet så kommer säkert vara väldigt trött efter alla timmar denna dagen. Kommer säkert komma till sängs tidigt, annars ska jag mysa med familjen (förhoppningsvis i soffan, men eftersom vi gör om golvet i vardagsrummet är det tveeeek) med en påse chips och massa frukt och annat gotta.

Söndag

Har börjat gilla söndagar så mycket mer nu för tiden? Tidigare har jag hatat dom för har alltid haft så pass mycket ångest för skolan dagen efter. Nu är fallet att jag har sovmorgon till kvart i 11 varje måndag så har kunnat vara uppe länge o jag skulle vilja. Annars har jag väl inga planer för denna dagen alls. Det återstår att se vad som kommer upp!

Likes

Comments

Att se alla glada människor cykla förbi, dom skrattar, jag ler tillbaka. Det verkar enkelt, alltihop verkar vara så himla enkelt. Det känns bättre nu, smärtan är inte borta den är bara enklare. Känslan jag känner är som att gå igenom ett break-up men säkert lite värre. Ett break-up fast med en av sina allra bästa tjejkompisar. Allt går sakta. Skratten blir färre, det är jobbigt att känna att jag inte kan snacka med dig om allt som jag tidigare kunnat. Båda slutar svara. Det är väl detta livet är? Det handlar väl om att förlora vänner och hitta nya, som en ond spiral. Men det gör ju så ont. Jag tänker tillbaka på dig, alla våra fina och glada minnen tillsammans. Jag blir lycklig av tanken. Jag och du vi Var soulmates. Inte längre. Du svek mig flera gånger om. Jag tackar dig så många gånger om för att jag fick lära känna dig men nu räcker det. Det är inte värt att ha en vän som inte älskar lika mycket som du älskar.


Likes

Comments