​Hello!! Var ett tag sen!! 

Jag har hunnit fylla år, det för en vecka sen, då befann jag och min emi oss på en studentkryssning, som bestod av 24h party! Hade så kul!! När vi kom hem var jag så extremt trött, men då fyllde jag år (1april) så innan sömn fick det bli och fira med mamma o pappa! 

På söndagen hade jag fått av Emelie att få äta Frukost/brunch på ett jätte mysigt elite hotell i Henriksdal innan vi skulle på KTH:s öppna hus. Var så gott!! Och fick inte bara det utan på båten fick jag en supersöt väska och ett par såååååå snygga örhängen (roseguld, såklart ;) ). 

Hade en så bra födelsedagshelg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min sommar är väldigt plannerad, har nästan ingen ledig tid kvar! Här är en lista!

-Studenten 2juni 
-Andras studenter 3juni
-Genrep show 4juni 
-40års jubileums show 5juni 
-Summerburst 10-11 juni
-Cypern 18-25 juni 
-USA 30juni-22 juli
-Landet (när jag har tid)
-Göteborg (inte bestämt datum)

Likes

Comments

​Yttligare en resa är bokad för i sommar! Denna gång skall det bära av till Cypern mellan den 18-25/6, med min bestie! Ska bli så najs, vi hitta ett jätte fint och prisvärt hotell som uppfyllde våra krav perfekt! Nära till stan, men inte mitt i. Ungdomshotell men inte party dygnet runt. Och nära till stranden! 

Likes

Comments

​I söndags kom Emelie hem från sin mormor hon hade vart borta över påsken, så vi passa på att gå och se på bio, en film vi velat se länge! Och i julas fick vi biobiljetter av vår skola då den blivit utsedd till Sveriges bästa kommunala gymnasieskola, så passade på att använda den med! 

Filmen var sjukt bra, skratta så mycket var en riktig feel good film, var blandade människor som var där och kolla men ändå verkade den falla de flesta i smaken. Om någon av er inte har sett den? SE DEN!!

Likes

Comments

Något jag är på jakt efter är en snygg baddräkt som inte täcker för mycket utan som visar lagom med hud. Tyvärr verkar det inte bara vara jag som letar då det nästan är slutsålt överallt, iallafall dem jag själv tycker är snygga! Skulle både vilja ha en mönstrad och en lite mer trendig svart.

Likes

Comments

​I måndags var det min klass tur att ha skiva, en skiva som jag och Hedberg har fixat! Och är så lättad över att både middagen och eftersläppet blev lyckat! Var så sjukt kul och dansade hela kvällen! 

Vårt tema var Full Moon party, och eftersom vi är bland dem första skivorna gick folk all in och många kom och alla var taggade!!  Studentfabriken som vi anordnade tillsammans med gjorde verkligen vår skiva till den bästa!

Likes

Comments

​Maten i Italien kommer alltid vara oslagbar!! Vi åt pizza och pasta hela veckan :) hihi!! Och var så gott!! Vi åt pizza på pinky restaurant, laga pasta hemma och sedan åt vi den bästa pizzan jag smakat på GFC! Så god, bilden ovan är en bild på Emelies, med procuitto, parmesan, tomat och sen pizzan!! så god!!! 

Likes

Comments

​Jag är verkligen ingen stjärna på skidor har åkt 1 gang i romme över dagen i 8:an sedan 1 vecka i alperna Val Thorens förra året och det är allt, men gick väldigt bra, vill ju att mina vänner ska få utnyttja sin åkning till max med så dem fick åka lite före, men hade ej klarat det om inte Emelie hade vart mitt stöd första dagen då det var lite tufft men gick ändå bra. Backarna skulle jag säga inte följde efter vilken färg dem sas vara, dem vissa blå var helt platta medan andra var branta som röd/svarta, så var svårt och välja backar, men vi hade mycket nysnö när vi åkte då de snöa massa på nätterna så var otroligt härligt! 

Likes

Comments